Vi och Olle

Hello

Har inte så mycket att srkiva egentligen, men gör väl det ändå. Idag har jag knappt gjort något fötutom att packa och fixa mig själv, ska färga håret sen.

Nu kommer Hugo,  Mamma har klippt honom endel under hakan och på halsen, han blev söt.

Ska spela Sims 2 nu hade jag tänkt, det är en aning beroende framkallande.

Vill bara att det ska bli Tisdag nu.

Kasta sten

Heellooo

Jag fångade nyss en jätte stor spindel som kröp på mitt golv. Den är fast i ett glas och jag kommer inte släppa ut den, någon annan får ta den imorgon. Den är läskig!
Sitter och pratar med Sondre på msn nu, han är kul. Vi gör affärer.

AAAAAAAAAAAA, en till stor spindel! Vad är det här?  Jag fick inte heller tag på rackaren, den sprag och gömde sig. Kommer inte kunna sova .. Dom är verkligen stora också . Den var kanske påväg att rädda den andra innanför glaset.  HJÄLP MIG!

Packlista!

Hej

Nu ska jag skriva upp min packlista inför arvika så jag kommer ihåg allt, den är inte till för att den ska vara rolig att läsa för er.

Tält
Partytält
Upp blåsbart liggunderlag
Sovsäck
Kudde
Mattor x2
Flak med energidryck
CD spelare
Skivor
Solstol
Uppblåsbar fotölj
Kläder
Underkläder
Smink
Hårspray
Kamera
Mobil
Pengar
Tuschpenna
Tandborste & Tandkräm
Plastmuggar
Bestick
Svamp halsband
Baconosten
Nässpray
Försvaretshudsalva
Pocky
Nagelfil
Öronprppar
Skor
Kam/borste
Busskort
Stjärnor
Lim
Silver tejp
Laddare till mobilen
Laddare till Kameran
Voffeltång
Solglasögon
Tuggumi
Gummisnoddar
BILJETT

Saker Som måste göras imorgon:

Packa
Duscha
Raka benen
Måla naglarna
Färga håret
Prata med Karin
Sova

Glömt massa saker nu säkert.


Blitzkrieg Bop

Hej

Nu ska jag väl skriva då, orkar inte riktigt men syster tjatar på mig.

Igår på dagen så kom morbror, moster, kusinerna och vovven från Dalsland hit på besök. Fikade med dom och kollade på när Hugo och Steja sprang runt som galningar i trädgården, Hugo var en aning underlägsen när det blev brottningsmatch. Senare åkte jag och syster in till UNo för att gå på V-con. Till en början spelade vi en massa tv-spel med Pjär och Ward, kommer inte ihåg vad det hette men jag var verkligen sämst och förlorade hela tiden. Sen så kom en tjej som sjöng J-pop, dock så var hon inte så bra som jag hade hoppats. Sen pärlade vi pärplattor, då kom Malin och var med oss. Köpte en jätte god glass drick sak och även Pocky, denna gången ska inte Hugo få äta upp dom. Jag och syster var med och lekte fotleken med en massa folk, det är kul och det gick bra för mig ända tills en tjej butta ut mig. Efter det så spelade vi Tecken med Oscar som hade en liten rast då han kunde umgås med mig. Jag var sämst igen, jag brukar annars vara bra på det. Vad gjorde vi sen? Tog en promenad runt om i stan, gick tillbaka till UNO, spelade Alfapet och ännu mera tv-spel. Vid 1 någon gång gick jag och syster till Day an Night och åt pommes och kebabsås.  När vi var påväg till bussen så träffade vi två jätet fulla killar som vi pratade med ett ta, faktiskt väldigt roliga. Sen tog vi bussen hem.

Idag har jag packat kläder inför arvika, varit på Bergvik och köpt hårfärg och plastmuggar. Bara en dag kvar nu och sen är det Arvikafestivalen på riktigt. :D


Kirby

Skriver imorgon, eller idag blir det. orkar inte nu.

Tv spel


14.00 på onsdagen så spelar Vidar på campingscenen, måste jag komma ihåg!

18.00 på tisdagen spelar Last Aid på campingscenen, kanske man ska se även om jag inte gillar musiken. Men jag känner ju endel av dom lite halvt.

Lantchips

Godmorgon'

Sitter och äter frukost.
Inget jobb idag, skönt.
Jag har fått ett myggbett på benet som kliar.
Min syster sov på min matta hela natten.
Måste börja packa.
Jag råkade hälla ut en två liters coca cola över matbordet igår, och när vi väl lyckades ställa den upp igen så sprutade den som en fontän.
jag har lite ont i magen.
Jag drömde konstiga drömmar.
Jag ska på V-con sen.
Har verkligen inget spännande att skriva.
Nu fick jag jätte ont i magen.

Prayer for the weekend

Godkväll

Tråkig dag på jobbet, träffade nästan ingen jag känner. Jo Victoria kom förbi och pratade lite med mig. Var i alla fall sista dagen för jordgubbsförsäljning, kanske blir att jag jobbar lite igen efter arvika. Fick min lön också, 1200 kr rakt i handen, kändes rätt gött faktiskt. När jag kom hem så åt vi mat och kollade på dåliga pogram på MTV, X-effect ocn Next. Förstår inte hur folk kan vilja vara med i såna program. Senare så kom Linus och hälsade på mig, vi tog två prmenader i regnet med paraply. Första promenaden så gick vi till lekparken vid ålvägen och satt inne i ett litet hus och planerade Arvikafestivalen. På andra gick vi runt anneberg, vi träffade på en groda och en orm. Äckliga djur, Linus var elak och dödade ormen med en sten även om jag protesterade.  

Min syster har fått för sig att hon ska sova på min matta, kan bli en aning hårt. Men hon är superman säger hon. Jag vill bita henne.

Imorgon ska vi till UNO på V-con. Föhoppningsvis så ska jag träffa Malin där och även massa annat trevligt folk. Fick flygblad om det när jag sålde jordgubbar förut av Våler och Lilleman, dom bad mig att dela ut dom till kunder. Dock gick det inte så bra för att mina kunder är 70 + ungerfär, så jag har med mig alla hem.










Svenska hjärtan

Godmorgon eller något

Har egentligen ingeting att skriva. Ska snart åka in till stan för att jobba, orkar inte. Funderar på att köpa mig en tidning eller något så jag har något att fördriva tiden med. Hoppas det kommer många trevliga jag känner idag. Ser ut som om det är varmt ute idag, trevligt. Sen har jag läst att det ska bli bra väder nästa vecka, 25 grader och sol. Hoppas verkligen på det!

Hör på förra årets vinnarlåt av eurovision song contest på radion, tror det är första gången jag hör den på radion.

Mitt rum är hur stökigt som helst, måste städas. Kläder och plastpåsar överallt på mitt golv. Kanske man kan ägna sig åt ikväll, har ju inget annat för mig skulle jag tro.
 

My Sherona

Hej

Det är inge kul att skriva blogg nu eftersom mina dagar är så enformiga. Vad har jag gjort idag lixom? Sovit, sålt jordgubbar, ätit onyttigheter och sett på film, precis som alla andra dagar den här veckan. Det är verkligen jätte långtråkigt att sälja jordgubbar nu, vill inte göra det något mera men jag får väl stå ut de två sista dagarna. Träffade Ulf idag som underhöll mig en stund, även Calle och Linus. Min faster kom och köpte glass åt mig, snällt. Jag och syster har kommit in i någon konstig stadie där vi slår och river  varandra hela tiden, på skojj. Jag har rivmärken på händerna och syster har ett sår på tinnigen av en pinne. Vi är smått galna. Vi såg på Passion of the christ förut, den var inte så bra som jag trodde den skulle vara.

Imorgon är det fredag, skulle vilja göra något kul efter jobbet men vet inte riktigt vad som vanligt. Får försöka hitta på något.

Nu är det bara 4 dagar till ARVIKAFESTIVALEN!

Nu händer det igen

Hejhej

Idag har jag inte gjort så mycket mera än att sälja jordgubbar. Syster har varit med mig hela dagen, fast hon sprang runt i olika affärer också. Trevligt med lite sällskap, men konstigt nog gick den här dagen väldigt segt och jag sålde inte särskilt mycket. Kim kom och underhöll mig ibland, en aning galen. Han fick mitt nummer så nu har han skcikat mig en massa galan sms, haha . Min kamera funkar nu igen, var på Expert och fick hjälp.

Någon som vet i fall det är något kul på tv:n ikväl? Går väl att kolla någonstans kanske.

Har inget mer spännade att skriva nu.


Å där gick en ballong åt skogen bara för de!

Dax för mig att sova, inte särskilt trött men det är ingen rolig inne på msn att skriva med så jag kan lika gärna sova.

13.24 buss från mörtvägen


My little pony

Hej hej hemskt mycket hej.

Idag har det varit en trevlig dag. Åkte först in till stan så jag var där lite innan tolv, träffade Oscar utanför Wayne's dit vi gick och fikade. Cola och kladdkaka blev det idag. Vi pratade om allt mellan himmel och jord typ, men allra mest om musik och Arvikafestivalen som kommer bli underbar i år eftersom jag känner en massa trevliga männsikor som ska dit. Träffade Anna som var där och jobbade och även Sanne som var där och fikade. Tiden gick fort och vid två tiden så gick jag bort till jordgubbsståndet för att byta av Karin. De fyra timmarna gick lite långsammare idag men det var kul ändå, blev en aning kallt också. Träffade både Siri och Sebastian som jag pratade en stund med och sen såg jag Maya Ring som spelar Liv i Andra Avenyn, lite kul. Man träffar verkligen på en massa kul folk när man står där, tex två roliga norskar som hälsade "Hej hej, hemskt mycket hej" tyckte dte var kul. Senså var det en gubbe som kom och frågade om jag var en rocktjej och bara:

- Naej, inte riktigt.
- Men vad lyssnar du på för musik då?
- För det mesta är det japansk musik.
- Vad häftig du är.

Sen så skulle han gå men komma tillbaka senare för att köpa jordgubbar av mig men jag han sluta innan han kom. När jag sen var på Hemtex med mamma så kom han gående förbi och såg mig och sa:

- Nej, men har du redan slutat?
- Ja tyvärr.
- Men då kommer jag tillbaka imorgon och köper av dig. Är det din mamma? Vad fin du är. Nu ska jag gå och köpa en vinflaska, vad synd att inte du får dricka det.

Lagom galet sådär. Åkte hem sen för att äta mat och jordgubbar som jag även hade ätit hela dagen. Efter det så cyklade jag hem till Linnea för att gå på Chipskalas. Vi åt först negerbollskaka som Louise och Alm hade bakat och sen blev det chips ätande tillsammans med Mumintrollen film. Dom är otroligt gulliga, glömt bort att jag verkligen älskar dom. Sen så åkte Lousie och Alm hem och jag och Linnea kollade lite smått på morden i midsommer och pratade en massa. Lite innan tolv någon gång så cyklade jag hem igen och nu sitter jag här. Måste kolla busstider till imorgon. Just det, sen så tringde Jordgubbs Thomas mig och undrade i fall jag ville jobba resten av veckan också och det ville jag så klart, mera pengar! Kanske till och med får jobba 8 timmar per dag, lite jobbigt men men..


Now I wanna sniff some glue

Time to sleep, goodnight.

and I found this boy

Godkväll, nu ska jag skriva dagens inlägg.

Blev hämtade av Fredda, Gina och Sofia vid halv ett tiden, vi åkte till Vedungnen och åt lunch. Väldigt trevligt, måste göras oftare. Jag var klumpig som tappade ner ett bröd i sallasdressingen, typiskt mig. Var tvungen att träffa Gina eftersom hon åkte två veckor till Turkiet nu ikväll, lyxigt. Kommer knappt se henne på hela sommaren. Sen när vi hade ätit klart fick jag skjuts in till stan och jag gick för att möta Karin på drottninggatan där jag fick insturktioner om jordgubbarna ochhur jag skulle göra. Sen lämnade hon mig själv och faktiskt så var det inte så tråkigt som jag trodde. Träffade endel trevliga människor som jag känner bland annat Polly och Anton, Tim, Malin, länge sen man såg henne, Josefin, Anna och Kim som jobbade en bit ifrån mig med att få folk att byta elbolag eller något. Han är lika galen som sin vän, haha. Fick sluta en stund tidigare eftersom det gick lite trögt med säljandet. Så medans jag väntade på att mamma skulel sluta och komma och hämta mig så gick jag in på foot news för att kolla lite. När jag kom ut igen så hade jag köpt mig ett par gula converse, har velat haft dom jätte länge och nu så var det halva priset på dom så jag var ju bara tvungen att köpa dom.

När jag kom hem så kollade jag på Fröken Svergie med syster och Kristin, den är väldigt bra men jag har sett den lite för många gånder nu. För en stund sen kollade jag på Norges Herligste, det är så himla kul. Har missat det två veckor i rad nu, men idag så kom jag ihåg att kolla på det. Sitter verkligen och skrattar hela tiden, sen så är dom så söta också.

Imorgon så blir det att jobba igen men först så ska jag ta en fika med Oscar på Wayne's och sen när jag har slutat så ska jag hem till Linnea och ha chips kalas, trevligt!


Jambomobilen

Måste bara skriva upp det här.

P3 live kommer till Arvikafestivalen och dom kommer ha en interjuv med Slagsmålsklubben och Lasse Lindh. Dom kommer även göra ett liten framträdande och skriva atugrafer. MÅSTE VERKLIGEN DIT!

Speltider 3/7 på Jamobilen
Kl. 12.00-13.00 Slagsmålsklubben
Kl. 14.00-15.00 Lasse Lindh

This boy

Godmorgon!

Sitter och väntar på att Gina ska ringa mig, men det gör hon inte. För det var väl hon som skulle höra av sig och inte jag?  Ser ut som om vädret blir lite bättre idag, det regnar inte i alla fall och det ser ganska så ljust ut. Sitter ljust nu och lyssnar på Terence Jay med låten One blood och jag tänker på en speciell person när jag hör den. Den är underbart bra, även filmen som den är med i "Green street hooligans", måste se den igen någon gång. Ska försöka hyra den under sommaren.

Har egentligen ingeting att skriva just nu men jag har tråkigt så jag har ingenting att göra. Nu är det 8 dagar till Arvika. Skönt att jag har saker att göra denna veckan så att dagarna går lite snabbare, förra veckan var trist.

Aj, nu har jag ont i magen också, perfekt!

Goodnight sleep tight and don´t let the bed bugs bite!

Hej i skogen!

Var ju hos Karin på kalas idag, eller igår var det ju. Trevligt, trevlig! Planerade en massa om arvika och vi kom på en massa roliga idéer. Bland annat så kom vi på vad vårat camp ska heta, campfisk! Helt kul, haha. Väl hemma igen så såg vi på film som vi hrde från Casablanca som inte längre heter så utan filmcentralen. Guldkompassen blev det och den var helt okej, har ju försökt läsa böckerna men dom är ju sjukt jobbiga.

Jag har fått jobb, ska sälja jordgubbar. Jag och Karin ska nämligen dela på 8 timmars passen så jag ska jobba från 14.00 till 18.00 på mån, tis och ons. Ni hittar mig på drottninggatan utanför CGC om ni vill hälsa på mig. Trevligt med lite extra pengar.

Jag och syster har haft lite musik tävlingar, super kul! Det får fyra av fem toasters. Sen så har jag tvingat henne att skaffa blogg så börja läs den. http://heykwanogoma.blogg.se/

Imorgon innan jag ska jobba så ska jag iväg och äta mat någonstan med Gina, Fredda och Sofia. Blir trevligt det. Nu ska jag nog sova snart, goodnight.

Eat it raw

Godmorgon

Sitter och äter frukost eller den är redsn slut. Sms:ade lite med Gina förut, vi ska förmodligen äta kina mat i morgon för middag. Vi ska höra om Sofia och Camilla vill med också. Det blir kul, hur längesen som helst som jag åt kina mat. Senare ska vi hem till karin som fyller år, blir bra det för jag måste prata lite arvika med henne. Det är läskigt för jag drömmer om att jag är där varenda natt med massa olika människor.

Igår så kom ju Mormor, Moster, Morbror och Arvid hit på fika. Arvid är gullig, han hoppade massa studsmatta, kröp i Hugo's agilty tunnel och spelade vackra låtar på min gittar.

Har inte så mycket att skriva nu, får bli senare igen.




Hör du hur dom sjunger?

Orkar inte skriva, så skiter i det nu.

9 Dagar till Arvikafestivalen, helt galet.

Kalas hos Karin imorgon, hon fyller 17. Eller idag blir det ju.

Stora farliga rymdprojekt går

Hej

Mamma och pappa kastade in stridshandsken och freden la sig, men det är fortfarande inte riktigt bra. I alla fall var vi hos Folkesson igår på eftermiddagen och åt midsommar mat som jag inte tycker om så mamma hade gjort paj till mig och Linnea. Spelade endel Mario Party Wii igår med Rickard, det är kul. Sen så åkte jag hem och gjorde mig iordning, packade och cyklade hem till Linnea. När jag kom dit så lyssnade Linnea och Ida på bamse i trollskogen. Sen så läste dom en saga för mig, dom är galna. Sen så blev det galen dans till Dr Bombay och massa annan gamal musik. När Louise kom senare så åt vi tacopaj som Linnea hade gjort och sen var det meningen att vi skullle se på en Geishas Memoarer, men den funkade inte i Linnea's dvd. Så jag och Louise cyklade hem till henne för att testa om den funkade i hennes dvd, men det gjorde den inte heller, inte heller i hennes playstation. Vi testade den i hennes mammas mindvd eller vad man nu ska kalla den och där funkade den men när vi skulle koppla in den till tvn så saknades det sladdar så vi sket i allt och åkte tillbaka till Linnea och kollade på I am sam istället, gullig film. Sen såg vi någon skräckfilm som jag inte minns namnet på, efter det såg vi My little ponny och sist en kriminal serie på tv. Vid fyra någon gång gick vi och la oss men jag och Ida somnade inte föräns vid fem för vi låg och diskuterade En geishas memoarer, helt galen i den.

Vaknade idag av att Linnea och Louise kom insmygande till mig, dom hade tänkt att väcka mig genom att spruta vatten på mig. Men som tur var vaknade jag innan, haha :D Åt god frukost och sen så cyklade jag hem och nu sitter jag här. Mormor är här nu och senare kommer moster, morbor och Arvid.

Louise, Ida & Linnea
 

Vilse i det svarta

Jag hittade 1000 kr förut som jag har glömt bort, eller inte glömt bort utan gömt undan så jag ska kunna hitta dom någon gång och bli glad över att jag är rik. Jag hittade dom på grund av att jag är instängd på mitt rum, det beror på att jag alltid är otrevlig och egostiskt. Så tycker mina föräldrar om mig i alla fall, och det är nog sant. Mamma tror inte hon kommer att orka stå ut med mig i sommar sa hon förut. Om 40 minuter så får jag inte längre sitta vid datorn heller, mamma tror att jag kommer bli trevligare om jag inte sitter vid den på nätterna. Imorgon är det midsommar och jag kanske inte får åka hem till Linnea för jag är otrevlig. Jag är ledsen tjejer men ni får nog klara er utan mig, blir nog bäst så ändå. Jag får väl helt enkelt ta mitt straff...

Tankar som inte borde få finnas har kommit tillbaka igen, dom som nyss hade försvunnit. När man börjar känna sig glad så kommer något annat och förstör det för mig. Jag behöver verkligen inte det här nu, utan jag behöver kärlek för att kunna bygga upp mitt självförtroende som är på bott. Men jag tror inte dom förstår hur dåligt jag har mått det senaste året. Fast det är inte så lätt för jag säger ju inte gärna så mycket. Det är bara det så fort jag är ledsen så blir mina föräldrar arga på mig för dom tycker att jag är arg och otrevlig. Jag hatar mig själv och kommer nog aldrig sluta göra det.

Jag borde egentligen inte skriva allt det här på bloggen, men jag vet inte rikigt vart jag ska göra av mig själv.

Tack Lasse.

 

Regn faller

Hejhej

Hemma igen, köpte endel trevliga saker. En svart kjol, lila kortbyxor, vita knästrumpor, en bh och klister stjärnor, bra att fylla på förådet. Jag shoppar mycket bättre när jag är själv på stan märker jag. Konstigt nog träffade jag inte en ända människa som jag känner, synd.

Imorse var jag hundvakt eftersom mamma och pappa jobbade och Linnea hade sovit över hos en kompis. Men jag har tur som har en lika trött hund som jag är. Sov till 20 minuter över 11 men då var det inte Hugo som väckte mig, utan Mattias min mentor. Fattade ingeting först trodde det var något skolarbete som jag skulle göra fast sen så förstod jag att det handlade om hemsidan. Han skickade över den till min mejl så jag fick kolla på den och säga vad jag tyckte, helt okej var den men det behövs lite mer färg och lite andra justeringar.

Jag kom på när jag satt på torget och väntade på bussen att jag saknar Emelie väldigt mycket, min kompis från skåne. Har ju inte träffat henne på ett helt år nu, hemskt. Men vi ses ju snart på Arvikafestivalen.

Så vad ska jag göra resten av dagen/kvällen? Ingen aning. Blir väl tråkigt som vanligt. Det är tråkigt när folk inte uppdaterar sina bloggar :(

Bollen måste dö

Nu åker jag till stan!

When we were young

Hej

Jag tvingade mig själv förut att se på fotbolls matchen, men jag såg inte så mycket. För jag låg mest i soffan och sov och vaknade till när pappa eller mamma skrek till. Såg hela sista halvlek i alla fall, sverige var dåliga men det gör inte mig något. För nu slipper jag fotbollen resten av sommaren.

Föresten, min syster och Kristin är med på kanal 12. Dom blev interjuvade när dom var på torget i fredags, lite kul. Dom är söta så ni måste kolla på det. Man ser även endel andra personer man känner i bakgrunden.

Jennifer ska till arvikafestivalen, hon ska nämligen jobba där med att dela ut kondomer till behövande folk. Lite kul, måste träffa henne då ! :D

Who is the cat?

Jag döööööööööööör! Jag har så himla TRÅKIGT, jag tycker inte om sommarlov när det är så här. Blev aldrig att jag åkta in till stan, orkade inte när vädret var så kasst, fast det blev ju bra sen. Åker in imorgon, kanske ska fika med Oskar om han klarar av att gå, han har stukat foten. Jag var duktig och pluggade ett tag, geografi sammanfattningen som jag inte har gjort. Sen så har jag varit ute och fotat lite blommor, det är ganska tråkiga kort egntligen. Pratade lite med Linnea förut, midsommer ser ut att bli misslyckad såklart. Vi har inget att göra. Party? Nu har fotbollen börjat, jag hatar fotboll men eftersom jag ändå inte har något roligare för mig så kan jag lika gärna kolla. Så himla dryyyyyyyyyyyygt är det. Jag klarar inte en dag till som denna.




The broken heart song

Hej

Det regnar massor ute, typiskt. Jag som hade tänkt att åka in till stan, får se hur det blir med det nu. Tror jag ska vänta lite och se i fall vädret blir bättre. Skulle verkligen behöva åka in för jag behöver köpa endel saker. Jag borde ha åkt in igår när det var bra väder. Regn förstör allt.

Sitter och lyssnar på The Paper Faces, dom är verkligen bra. Det är synd att dom inte kommer till Arvikafestivalen i år, det verkar som dom inte spelar längre över huvudtaget. Jag hittar dom inte ens på Myspace längre. Knepigt. Jo nu fann jag den!

Martin Julian Andy
The Paper faces


Nephilim

Hej

Vet ni vad jag har varit duktig och gjort? Jo jag var på Kilene och sprang, inte långt, men jag gjorde det. Efteråt var jag typ död, sämst kondtion. Sen så tog jag och mamma tillsammans med Hugo en promenad på spåret. När vi kom hem så lagade mamma god wook, jag vill tillbaka till Thailand och äta god mat. Sen så har jag sett på Moulin Rouge som gick på 3:an, det är min absoluta favorit film. Älskar all musik som är i den filmen och dom sjunger ju så underbart bra, så många bra låtar som dom mixtrar ihop. Sen så har ju Tim Burton gjort filmen så det är inte så konstigt att den är bra.

Nu har jag bestämt mig för att åka in till stan imorgon, med mig själv eftersom jag inte har hittat någon som vill följa med mig. Men det blir bra ändå.

Ewan McGregor - Your song


Ladykiller

Hej

Jag bakade en kladdkaka förut, den blev misslyckad. Den blev alldeles för kladdig pågrund av att syster inte orkade vänta på att den skulle bli klar  i ugnen, det blev typ bara smet men det går att äta. Jag har spelat The Sims 2 i ett antal timmar, man blir beroende av det. Funderar på att köpa The Sims 2 jorden runt, någon som har det? Hittade i alla fall ett billigt på blocket. Sen kom jag på förut när jag och Oskar satt och pratade tv spel att jag vill ha ett Nintendo 8-bits igen, skanar verkligen det gamla som vi var tvugna att lämna tillbaka till pappa's arbetskompis. Skulle vara trevligt att sitta och nörda Super Mario i sommar.

Imorgon måste jag göra något, klarar inte av att sitta hemma och inte göra något hela tiden. Får försöka hitta någon som vill hitta på något med mig. Man kanske skulle ta sig in till stan och köpa lite nya kläder, det är alltid trevligt. Måste köpa vita knästrumpor.

Jag har nästan inte varit ute på hela dagen, bara i morse när när vi var till ÖB. Då var det väldigt varmt, är de det nu också tro? Borde kanske gå ut en stund, det är bara det att det  är så tråkigt ute eftersom det inte finns något att göra. Nej, Hejdå!

Love is dead

Godmorgon, eller det ska man väl inte säga för jag gick upp för länge sen. Jag och mamma har varit på ÖB nu, köpte partytält, energidryck, dricka, chips och andra onyttigheter, även användbara saker som tandkräm. Kollar på ett liveframträdande med Tokio Hotel när dom var i Hollywood, tycker ärligt talat inte att dom är särskilt bra längre. Specielt inte liveframträdanden. Visst som har bra låtar och så men det är väl inget specielt med dom, förstår inte varför det är sån hysteri när det gäller dom. Helt vanligt rockband typ, fast dom är från tyskland. Vet inte i fall jag vill se dom längre om dom kommer till Sverige, jag tycker ju fortfarande att dom är rätt bra men det finns andra band jag heldre vill se.

Igår var det 33 stycken inne på min blogg och läste, galet. Fast jag klagar inte. Idag fyller min bilddagbok 2 år, lite tufft att man har varit aktiv på en hemsida så länge. Har inte så mycket mera att skriva nu, jag är trött.


Elefanter

Heeej

Karin har varit här nu en stund, vi planerade arvikafestivalen eller vi pratade mest om hur kul vi kommer att ha. Blir vädret bra så blir allt toppen. Vi kom på att vi ska köpa ett billigt partytält så vi kan ha ett eget camp, måste komma på ett bra namn till det. Pappa och jag ska i alla fall köpa ett parttält till veckan eller något, borde finns billiga på Rusta eller nått. Mamma sa igår att jag får gå på Putte i Parken om jag följer med till Blekinge, så det blir det nog. Förhoppningsvis så följer Karin med dit också, festival vänner? Tycker nästan synd om er som läser min blogg för det känns verkligen som den kommer handla om hur mycket jag längtar till Arvikafestivalen och när den har varit så kommer jag bara skriva en massa om hur kul vi hade, ni får stå ut eller sluta läsa.

Vad ska jag göra ikväll? Skulle vara kul att göra något, men jag tror inte jag orkar det så det får nog bli film i kväll också. Förra sommaren såg jag på en film om dagen, fast förra sommaren var ju riktigt usel också. Jag önskar nästan att jag också jobbade nu i början, jag kommer att jobba sen när alla är lediga. Men jag får väl stå ut, det är ju bara tio dagar.
Nu ska jag fixa mina naglar, ha det bra!

Heartbeats

Godmorgon!

Sitter och äter frukost, det har varit en jobbig natt. Har inte kunnat sova så bra för först var det för varmt så jag fick byta till ett tunnare täcke, sen så har det åskat och regnat en massa. Mamma kom in till mig tidigt någon gång och drog alla el prylar så jag hade svårt att somna om då, sen så var det svin kallt så jag var tvungen att byta tillbaka till det tjocka täcket. Sen så har jag drömmt en massa konstiga saker, att jag var i USA och när vi skulle åka hem så glömde jag och Linnea gå av planet så vi hamnade i Jamacia där vi åkte in i en skyskrapa, fast det gick bra så åkte och landade på en fotbollsplan där dte var en massa barn, helt knasigt var det. Vid 12 någon gång blev jag väckt igen iaf och en liten stund senare när jag fortfarande låg i sängen ringde Ida. Hon hade tråkigt på jobbet, hon var helt själv och satt och sorterade papper eller något. Vi pratade i en halv timme och nu sitter jag här och äter frukost. Pratade en stund med Oskar på msn, men han gick nyss för att han skulle till jobbet. Alla jobbar, Linnea jobbar, Karin Jobbar, men henne ska jag träffa sen för vi ska planera Arvikafestivalen. Ska försöka att vara duktig och göra något skolarbete efter att jag har duschat. Hejdå.

WOW! check him out!

Hej

Har egentligen inget intressant att skriva men jag gör det ändå. Lånade "En Geishas Memoarer" av Camilla, tredje gången jag såg den nu och den är fortfarnade lika bra. Fast nu när man har läst boken så tycker jag ju att den är mycket bättre.

Var inne och kollade på spelschemat för arvikafestivalen förut och såg att Håkan Hellström, Slagsmålsklubben och Crazy Lixx ungefär kommer att spela samtidigt. Inte alls kul eftersom jag vill se alla tre, men jag kommer helt klart att se Slagsmålsklubben. För dom får man ju inte missa och sen så spelar dom på Apollo i år, så det blir nog toppen. Sen så har jag hört att M.I.A har ställt in, verkligen synd.

Okej, nu har jag inte så mycket mera att skriva. Kanske blir ett till inlägg innan jag går och lägger mig, kommer inte kunna sova på ett antal timmar.

Knarkade med två strulare

HejHej


Orkade inte skriva om igår kväll, var en aning trött. Så här var det i alla fall, jag hade bestämt mig för att inte åka till Orrholmen för att spela brännboll, utan jag följde i stället med min familj hem till Karin och hennes familj för att grilla. Men det blev något missförstånd, för när jag kom dit skulle Karin precis gå. Hon skulle tydligen hem till någon kompis och äta där. Så jag blev ensam och bestämde mig för att åka till orrholmen i alla fall, men jag var kvar och åt mat. Gick hem till mig sen och gjorde mig i ordning och sen tog jag en buss vid åtta in till stan. Daniel, Sebb, Sebb och någon mer hämtade mig inne i stan och sen åkte vi till Orrholmen där det var fullt med folk. Jag var aldrig med på brännbollen för jag hörde att det hade gått villt till innan jag kom. Brännboll utan regler. Någon hade brutit benet och någon annan hade brutit fotet. Ingen aning om hur dom lyckades. Det var i alla fall väldigt trevligt där, mycket trevligt folk. Pratade mycket med Ronja som även var hos Daniel i torsdags, trevlig tjej. Arvikafestivalen kommer bli kul i år, eftersom alla människor ska dit. Sen träffade jag Oskar igen, som var från Dalsland. Umgicks med han hela kvällen typ, massor att prata om. Någon gång sent på kvällen gick jag och han hem till honom för att gå på toa, han bodde nämligen jätte nära där vi var. Vi satt i hans fönster och pratade jätte länge innan vi gick ut igen. När vi kom tillbaka så var alla borta, så vi började gå in mot stan. Vi mötte nästan alla inne i Orrholmsgaraget, dom skulle ta bussen hem till Daniel. Eftersom jag skulle hem så hann jag inte åka dit så jag och Oskar gick in till stan och satt på Torget och pratade i en timme. Fest i Dalsland med galna tyskar, haha . Pjär kom och pratade en stund med oss precis innan jag skulle hem. Det blev ju tillslut en lyckad kväll.

Idag så har jag varit duktig och städat mitt rum och även Chess bur. Träffade Linnea en stund, vi tog en promenad och pratade igenom går dagen. Sen så sa hon att henns föräldrar ska åka bort på midsommar i alla fall, så nu blir det nog lyckat. Om ni undrar över rubriken så var det något dumt jag råkade säga till Linnea, det var kul. Sen ska vi äta pizza, känns som om det var länge sen nu. Kanske ska gå till Camilla och låna En geishas memoarer, eller föresten jag har ju fortfarande Ida's Stolthet och Fördom som jag inte har sett. Vore bra om jag såg klart på den innan midsommar då hon kommer hit.  

En bild från kvällen, Martina och Malin



83 frågor

Snodde den här av Ida, för att ha något att underhålla mig med.

1. Hur gammal är du om fem år?
- 22 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
-. Mamma och Pappa

3. Hur lång är du?
- Tror jag är 1,62 ½ .

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
- Oj, det var länge sen jag såg på film. Men det var nog Populär musik från vittula

5. Vem ringde du senast?
- Ska man komma ihåg det? Får gå och kolla mobilen. Linnea var det.

6. Vem ringde dig senast?
Daniel

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
- Ja hör av dig, det gjorde du inte igår

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
- sms:a, fast egentligen är det roligare att prata i telefonen.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
- Dom är gifta

10. När såg du senast din mamma?
- En liten stund sen, när fönstret gick sönder

11. Vilken ögonfärg har du?
- Dom är blåa, någon som vill byta med mig?

12. När vaknade du i dag?
- Jag blev väckt vid 12, somnade om till 1 då jag blev väckt igen.

13. Vilken är din favoritjulsång?
- Ehm, inte en aning.

14. Vilken är din favoritplats?
- Arvikafestivalen, helt klart

15. Vilken plats föredrar du minst?
- Skolan, fast egentligen trivs jag väldigt bra där 

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
- Förhoppningsvis är jag i Japan

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
- Läskiga trägubbbar på väggen hemma hos Mormor

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
- Det var nog i torsdags, då skrattades det mycket. Eller kanske på morgonen efter, hemma hos Ida.

19. Hur stor är din säng?
- Större än en vanlig säng, mindre än en dubbelsäng

20. Har du stationär eller bärbar dator?
- Både och, men det bärbara är bara min egna.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
- med kläder

22. Hur många kuddar har du i sängen?
- Två

23. Hur många landskap har du bott i?
- Bara ett, än så länge

24. Vilka städer har du bott i?
- Karlstad och Hammarö, men Hammarö är ingen stad

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
- Skor

26. Är du social?
- Ja för det mesta. Jag kan bli väldigt osocial också

27. Vilken är din favoritglass?
- Cornetto ctron, Ben & Jerry's

28. Vilken är din favoritefterrätt?
- Smoothie och kladdkaka typ.

29. Tycker du om kinamat?
- Älskar det

30. Tycker du om kaffe?
- Bland det äckligaste jag vet

31. Vad dricker du till frukost?
- Oboy, varje dag

32. Sover du på någon särskild sida?
- Först så ligger jag på höger sida sen så vänder jag mig till vänster innan jag har somnat.

33. Kan du spela poker?
- Jadå, blev sugen på det nu.

34. Tycker du om att mysa/kela?
- Klart, eller dte beror på med vem man gör det med

35. Är du en beroendemänniska?
- Jag är beroende av läppsyl, musik, människor och massa annat

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
- Ehm, jag tror inte det

37. Vill du ha barn?
- Ja, fast jag skulle kunna tänka mig att adoptera

38. Kan du några andra språk än svenska?
 
- Endel engelska och lite spanska, men jag är dålig på språk. Jag vill lära mig japanska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
- Nej

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
- Havet, om det inte är fullt med maneter, krabbor, sjögräs, tång, musslor och annat äckel. Tycker inte om västkusten. 

41. Vad spenderar du helst pengar på?
- Konserter, festivaler och nöjen.

42. Äger du dyrbara smycken?
- Något kanske. Tycker inte om smycken, bara mina pärlarmband och mitt peace halsband.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
- Andra avenyn, parlamentet och mass annat.

44. Kan du rulla med tungan?
- jepp

45. Vem är den roligaste människan du känner?
- Oj, svår fråga. Jag känner en massa roliga människor.

46. Sover du med gosedjur?
- Ja, min häst

47. Vad har du för ringsignal?
- Pucca låten

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
- Ja, det mesta ligger på vinden

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- En tidning med jordgubbar på

50. Flirtar du mycket?
- Nej, jag tror inte det.

51. Kan du byta olja på bilen?
- Nej, jag kan inget om bilar

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
- Nej, jag har inte körkort.

53. Vilken var den senaste boken du läste?
-  En geishas memoarer

54. Läser du dagstidningen?
- metro varje morgon när jag ska till skolan

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
- OKEJ, men är det en veckotidning?

56. Dansar du i bilen?
- Lite trångt för det.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
- Rix Fm var det väl, men jag tröttnade och gick in och lyssnade på min musik i stället.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
- Måste varit något i skolan någon dag

59. När var du i kyrkan senast?
- Det var en bra fråga, skolavslutningen i nian?

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
- Lars

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
- Campade mycket när jag var liten, men minns inte hur länge. I sommras så campade jag 5 dagar på arvikafestivalen

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
- Ehm, min pappa skujtsade in mig till stan igår, men det var inte så speciellt.


63. Har du pojkvän/flickvän?
- Nej, inte vad jag vet

64. Är du kär?
- Nej inte längre, kärleken försvann.

65. Hur tidigt stiger du upp?
- Beror på vad jag ska göra. När det är skola går jag upp vid 6.

66. Vem/vilka vet mest om dig? 
- Ida och Linnea

67. Gillar du att slåss?

- Nej, jag är för klen för sånt.

68. Vad ska du göra ikväll?

- Grilla hos Karin, planera arvikafestivalen

69. När var du senast full?
- Torsdags

70. Har du utländska föräldrar? 
- Mamma är halv norsk

71. Var har du ont? 
- Ingenstans för tillfället.

72. Är du bra på att måla?
- Nej, inte speciellt

73. Vem kramade du senast?
- Sean tror jag

74. Vad längtar du till?
- ARVIKAFESTVALEN
 

75. Vad heter dina husdjur? 
- Hugo, Chess, Lilla My och Skorpan

76. Har du körkort?

- Nej, jag är bara 17.

77. Favoritgodis?
- Godis hjärtan

78. Morgon- eller nattmänniska?
- Nattmänniska, helt klart

79. Sparare eller slösare?

- Sparare för det mesta

80. Bio eller promenad?
- Bio

81. Är du kittlig?

- Nej, inte så mycket iaf.

82. Rädd för insekter?
- Nej.

83. Anser du att du är stark?
- Neje, jag är super klen.


I'm no superman

Godmorgon

Idag skulle jag ha få sovit så länge jag ville, men nej så blev det inte. Mamma kom och väkte mig vid tolv, jag blev arg och vägrade gå upp. Sen kom pappa hem lite innan ett och blev arg på mig för att jag fortfarande sov, så då var det lika bra att gå upp. Jag är fortfarande sjukt trött.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, folk vill att jag ska komma till Orrholmen klockan fem för att spela öl brännboll. Men det är nog inget för mig.

Nästa vecka kommer bli en otrligt tråkig vecka, helt klart. Kommer ha så himla tråkigt eftersom jag inte har något att göra. Jag blir depprimerad när jag inte har något att göra. Sen så blir det kanske ingenting hemma hos Linnea på midsommar, eftersom hennes föräldrar plötsligt skulle vara hemma. Fan också.

Skriver väl sen igen ♥

Hela världen är så underbar

eller inte....

Nu ska jag sova, har så himla tråkigt att det inte ens är värt att sitta uppe.

Vad ska jag göra imorgon?

Shit Happens

Hej,

Nu har jag tid för att skriva om gårdagen.

I skolan så fikade jag med klassen och lärarna i klassrummet, glass, saft, bullar och tårta. Fick tillbaka geografi proven och sen fick vi betygen också. När det var slut och vi hade sagt hejdå till alla, eller nästan alla så skjutsade Ture upp mig, Ida och Linnea till Ida's lägenhet. Snällt, vi är lata. Hemma hos Ida gjorde vi inte så mycket, tog en massa suddiga kort. Efter någon timme så åkte vi in till stan och sen så åkte vi vidare hem till mig, eller jag och Ida gjorde det. Hemma hos mig så åt vi mat, spelade hästspel och The Sims 2 i ett antal timmar. Sen så packade jag lite och vid 6 kom Linnea och hennes mamma och hämtade oss. Hennes mamma var snäll som körde in oss till stan där vi tog en buss tillbaka till Grums, där gjorde vi oss i ordning oss inför kvällen och hade lite party. Bussresan tillbaka till stan sen var lite rolig, massa fulla elever från åsfjärden. När vi kom in till stan så var det fullt av studenter över allt, på glada ankan så såg vi SP 3:orna, Mattias och Ulf. Tobbe, Jennifers pojkvänn kom ut och pratade med oss en liten stund. Han frågade Ida om laxreceptet, väldigt bra tillfälle för det. En stund senare så tog vi en buss till Norrstrand för att ta oss hem till Daniel. När vi kom dit så var det helt tomt förutom Malin, Sanne, Josefin och några till som kom samtidigt som oss. Jag, Ida och Linnea bestämde oss för att ta en till sväng med bussen in till stan, och när vi kom dit så tog vi en buss tillbaka till Norrstrand igen. Helt onödigt. Till en början var det väl lite tråkigt där, men det blev mycket bättre. För det var verkligen en jätte rolig kväll, väldigt mycket trevligt och galet folk. Jag gjorde väl endel dumma saker, men det var jag inte ensam om. Orkar inte skriva mer om det, svårt att skriva ner allt som hände. Vid 3 någon gång gick vi in till stan, till Day and Night för att äta pommes och kebabsås, det var precis vad jag behövde. Sen så tog vi en buss tillbaka hem till Ida i Grums och somnade på direkten. Jag lovar att dagen/kvällen var roligare än vad det verkar när jag skriver, jag är helt enkelt jätte dålig på att skriva, skriver allt så det låter så himla tråkigt.

Idag vakande vi vid 11, vi handlade frukost och pratade igenom gårdagen. 14.20 åkte vi hem. Spelade en massa The Sims 2 när jag kom hem och gjorde mig i ordning för att åka till torget med Linnea. Där var det skit tråkigt, dålig musik, dåligt humör, massa små barn och fjortisar. Vi gick runt ett antal varv, träffade Sean men pratade inte så mycket med honom. Vi tog en promenad till Gubbholmen, där träffade vi Pjär som vi pratade med lite. Han tyckte vi skulle stanna där men vi hade verkligen ingen lust med det så vi gick tillbaka till stan. Gick runt några varv igen och sen tog vi bussen hem vid halv 10, misslyckad kväll...

Är på jätte dåligt humör nu också, vet inte riktigt varför. Behöver någon som kan muntra upp mig.
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, ska bli så himla skönt.





Sommarlov!

NU HAR JAG SOMMMARLOV!

Fika i klassrummet med SP1 och lärare, trevligt. Våran tårta var god.

Dinga!

Hej

Idag var jag bara i skolan en liten stund, vi hade inga lektioner. Städade ur skåpet och gick på geofrai tipspromenad som Ann hade fixat. Vid 11,20 åkte jag, Linnea och Siri in till stan och köpte tårtbotten, hallaon, nonstop och 15 förpackningar nötkräm och sen åkte vi hem och gjorde i ordning tårtan. Den blev jätte bra, hoppas den är god också. Det var en trevlig stund och vi pratade en massa. Senare innan vi skulle åka till stallet så skjutsade pappa hem både Linnea och Siri, nu har jag sett Sirirs hus, såg inte alls ut som jag tänkt mig. Påvgen till satllet sen så var det en jätte kö på vägen så vi kom jätte försent till stallet, men som tur var så hann vi ändå. Fick Amansla idag, precis osm jag ville. Linnea fick rida Bananen en sista gång, han ska nämligen säljas. Lite synd, men skönt för honom. Långritten blev inte så  lyckad till en början för efter ca 15 minuter började Aschim halta så vi var tvugna att rida tillbkaka till stallet så Sofie kunde byra häst. Resten av långrtitten blev iaf lyckad, härliga galopper. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde det skulle bli, kan bero på att jag hade en rolig häst. Efter ridningen så blev det mat på McDonalds, ingen orkade laga något till oss. Sen så har jag spelat sims igen hela kvällen.

Nu ska jag kolla min bilddagbok och sen måste jag sova. Hejdå


Bille the vision and the dancers

Funkade inte att ladda upp denna igår så jag gör det nu


Neverland

Hej

Dagen idag började med att vi gjorde Mat, Tro och Tradition provet, jag fick mvg på det. Känndes som ett bra avslut på denna terminen. Efter provet åkte jag tillsammans med Linnea och Ida till bergvik där vi åt lunch på Subway, det är mums. Efter det så åkte vi in till stan, Linnea tog en buss hem till hammar och jag och Ida tog en buss till Sundsta för att gå på SÄG festivalen. Det var mycket folk där och vi kände oss en aning vilsna när vi stod där och kollade runt efter folk vi kände. Jag hittade ingen, eller jo Malin, fast hon hittade mig. Hon satt Bille The vision and the dancers inte skulle spela föräns klockan fyra så jag och Ida åkte in till stan igen, där vi gick runt och kollade i affärer och fikade på Wayanes, blev grymt besviken på smoothien jag köpte. Innan klockan fyra så åkte vi tillbaka till sundsta igen där vi träffade Sara. Ida och Sara var tuffa som körde känguruboxning, jag stod mest och skrattade åt dom. Klockan fyra så tog vi plats vid scenen och väntade på att det skulle börja, men det var ca 45 minuter försenat pågrund av att det var något fel på ljudet. jag tyckte dom var bra, även om endel låtar var lite tråkigare. Tror att dom gör sig bättre i min sterio än på live konsert, lite för lugn musik för det. Jag och Ida orkade inte riktigt se hela så vi åkte tillbaka till stan där jag köpte mitt linne på Gina tricot som jag provade tidigare på dagen, Ida köpte också en söt blommig klänning. Innan vi skulle åka hem så hamnade vi på Mcdonalds pågrund av att det var långt kvar till bussarna skulle gå hem. Ida köpte mat och jag snodde hennes pomfrites. När Ida tog bussen till Grums så var det lång tid kvar tills min buss skulle komma så jag ringde mamma som fick komma och hämta mig.

Har spelat sims i några timmar, det är kul .

Sara och Ida




Jag är en vampyr

Hej

Har inte riktigt haft tid för att skriva de senaste dagarna, har egentligen inte det nu heller men jag tar en paus från pluggandet. Nu ska ni få läsa om min helg och min måndag.

Lördag
Satt jag vid datorn från 12.00-19.00 ungefär, hade skit tråkigt och bestämde mig för att åka in till stan och äta något. När jag var påväg till bussen så såg jag att himlen var alldels mörkgrå, såg ut som det skulle börja spöregna, Så jag smsade till Daniel och frågade hur vädret var i stan och han svarade att det var jätte fint och han skulle ha grill fest och bjöd dit mig. Så jag åkte direkt dit, glömde äta något. Till en början var det rätt segt, det var jag, Daniel, Jonas, Sebb, Daniels pappa och Daniels granne som satt ute och softade. Senare kom det mera folk Sanne, Josefin, Oscar, Anders, Vicky, Sebb och allra sist kom min rosa håriga kompis Malin som nu var blond. Det blev en rätt trevlig kväll förutom alla miljoner myggen och att ventilen till vattenpipan lyckades försvinna två gånger, jag hittade den en gång men sen försvann den i gräset. Åkte hem sen vid halv två.

Söndag
Igår började jag dagen med att lägga mig på en filt ute på gräset och pluggade geografi, har bestämt mig för att jag faktiskt ska bli lite brun i sommar. När det blev för varmt bestemde vi oss (jag, mamma och pappa) för att åka till västraskagene och bada en stund. Så det gjorde vi , även familjen Kahn kom dit och badade med oss. Årets första dopp för mig och det var inte så farligt kallt. När jag kom hem igen några timmar senare så fortastte jag med pluggandet och sen vid nio såg jag på en film på tvn. Efter den så gjorde jag klart samhällskunskapen och vid två någon gång gick jag och la mig. Det var många trevliga inne på msn som pratade med mig.

Måndag
Idag har jag varit i skolan, var väldigt trött på morgonen men det gick över. Vi såg  på film på engelskan, Den görna milen, tycker om den, den är kul fast även hemsk. På naturkunskapen hade vi chpis och dipp kalas, Assad bjöd oss. Helt snällt, även jag inte tyckte om dippen. Sen så fick för oss att vi skulle äta en sked Tabasco men cyanne peppar, det var äckligt och starkt. Geografi provet var svårt och jag kan inte riktigt avgöra i fall det gick bra eller inte. Efter skolan så har jag bara pluggat Mat, tro, tardition och ätit årets första jordgubbar.

Imorgon så ska jag bara göra provet, sen så skiter jag i resten av skoldagen för att åka på SÄG festivalen. Ska träffa camilla och resten där. Även Siri ska dit, men hon ska nog träffa sina kompisar. Skulle Ida och Linnea med ?

Jag har blivit helt galen i Markus Krunegård nu <3

Nu ska jag återgå till pluggandet en stund, trist. Men det är sista provet nu!!!!!! :D


Tell me this night is over

Just det skulle jag vilja att den var. Jag sitter nämligen om panik gör klart samhällskunskapen som jag nästan är klar med nu. Har inte riktigt haft tid med den idag, har pluggat massa geografi som jag ändå inte kan för jag fick inte in något i huvudet. Ska försöka läsa på bussen imrogon. Har inte tid att skriva mer nu. Men imorgon eller idag blir det ju ska jag skriva om lördagen och söndagen.

Det är olidligt varmt i mitt rum. 

I hela mitt liv har jag längtat, långt längre bort här ifrån.

Nu ska jag göra en lista på de band som jag absolut måste se på Arvikafestivalen, (enbart för att jag ska slippa plugget) 

  • Alice in videoland
  • Crazy Lixx
  • Death cab for cutie
  • Familjen
  • Hardcore Superstar
  • Adam Tensta
  • Håkan Hellström
  • Kent
  • Kleerup
  • M.I.A
  • Marcus Krunegård
  • Maskinen
  • Slaksmålsklubben
  • The Kooks
  • Timo Räisänen

Oj så få det var. Ärligt talat så det inte så jätte många bra band i år, kan dom inte ta dit The Ark, Infected Mushrooms, The Knife, Melody Club, Franz ferdinand igen?

Längtar som en galning till arvikafestivalen iår, kommer bli den bästa.


Someone special

Hej

Gick upp vid tolv idag, när pappa väckte mig. Hade verkligen ingen lust att gå upp, kunde ligga kvar där hela dagen. Jag gick inte och la mig när jag skrev att jag skulle det, utan två timmar senare. Jag fastnade såklart vid datorn, satt och skrev till någon trevlig kille från Kil på bilddagboken. Just nu sitter jag och försöker göra klart samhällskunskapen, det går väl lite segt för just nu sitter jag och sriver till Linnea och Ida som också pluggar. Jag kommer att vara ensam hemma hela dagen för min familja har åkt till Folkessons stuga och dit ville jag inte förja med. Jag tycker om att vara ensam hemma. Ikväll så ska jag åka in till stan, vad jag ska göra där eller vem jag ska umgås med vet jag inte än. Jag vill bara in till stan och göra något kul. Ska absolut inte sitta hemma. Funderar på att göra en smoothie, det skulle vara gott.

Jag har tappat mitt armband som jag fick av Karin som hon köpte till mig när hon var i Thailand.


One of us is gonna die young

Vad är det för mening med att vara uppe längre nu? Ingen alls, jag kan lika gärna gå och lägga mig.
Vad är det för mening med att vakna och gå upp? Ingen alls, jag kan lika gärna forsttta sova i evigheter
Vad är meningen med livet? Ingen alls.

Godnatt

- Sträck ut tungan, nej inte så mycket!

Hej

Nu har jag sett på Populärmusik från vittula, underbara film. Jag hade typ glömt bort hur bra den är och hur snygg han är som spelar Niila, för det är han verkligen. Diggar musikläraren som spelas av Björn Kjellman. Men jag minns inte att boken slutade såhär, kanske slutar filmen och boken olika? Bara måste säga det, läs boken innan ni ser filmen. det ska man i och försig alltid göra.

Imorgon ska jag försöka att plugga en massa, för det har jag inte gjort någonting idag. Dåligt jag vet, men jag orkar inte med det mera. Bara 3 dagar plus skolavslutningen kvar i skolan nu, kan ni tänka er det?



Dränk en kompis

Jag har tråkigt, tråkigt, jätte tråkigt. Jag sitter och äter upp alla små apor, röda och svarta. Jag vill göra något NUUU! Men jag vet ingen som skulle vilja umgås med mig. Jag vill på PARTY, kan inte någon bara ringa mig och bjuda mig på party? Nej för det kommer in ingen att göra, jag är för tråkig och jag kommer aldrig att ringa någon själv. Jag ska slänga bort denna fina och varma kvällen och titta på film, Populärmusik från vittula. Den är faktiskt jätte bra, älskar boken. Sen så är ju Björn Kjellman med i den, han är snygg för han ser lite ut som Ola Salo. Jag vill se The Ark i sommar, men dom gör bara en spelning och då är jag på arvikafestivalen. Det är synd, men jag får ju se Ola i höst när han ska vara med Jesus Christ Superstar, för den har  jag bestämt att jag ska åka och kolla på. 31 oktober har den premiär.

I år kommer det bli hamnfestival i Karlstad, och vet ni vad ? Melody Club kommer hit!! Fatt avad glad jag är, till karlstad lixom. Sen var det även några andra stora band/artister som E.M.D, BWO, Kate Ryan m.m. Fast dom skulle jag klara mig utan.




Skräp

Hej

Idag är det sveriges national dag, men jag har inte firat den. Fast det gjorde många andra, svenska falaggor och svenska blomkransar över allt i Karlsatd. Jag, Syster och Hugo var på picknick vid älven. Det var mysigt. Vi spelade musik, åt kladdkaka och drack sprite. Hugo bada lite i älven. Vi gick för att hälsa på Karin som skulle sälja jordgubbar idag, men hon var inte där utan det satt en annan kille och gjorde det. Det var super varmt inne istan och vi höll på att dö när vi väntade på bussen hem. Fast den var det ännu värre på bussen, tyckte så himla synd om Hugo. Vi hällde en vattenflaska på han bär vi klev av. 

Funderar endel på vad jag ska göra ikväll, skulle vilja åka in till stan igen och göra något. Får se vad det blir.


Sommarplaner

Sommarplaner:

12 Juni Skolavslutnig, Student fest m.m.
13 Juni Spelningar på torget?
20 Juni Midsommar, vad händer då?
1,2,3,4,5,6 Juli Arvikafestivalen
9 Juli Rix Fm festivalen, karlstad
23-26 Juli Fryksdalsdansen och Bjälverud med Linnea och Ida
23 Juli till 2 Augusti Karlstad Hamnfestival
26 Juli Kristinehamns kalaset
30 Juli till 3 Augusti Hammarö hamnfestival
31 Juli till 2 Augusti Putte i Parken
7-9 Augusti Way Out West
15-16 Augusti Folk och Rock
Vecka 30 Stuga i blekinge, Malmö & Kalmar
Vecka 31 & 32 Sommarjobb

Säkert glömt något. Inte alls säkert att jag ska på allt det här och sen kommer jag att göra massa annat också, som att åka till Stockholm, Göteborg, Dalslånged och hälsa på släkt. Sen så är det ju flera saker som krockar med varandra.

En högerkrok och riktigt blod

Hej.

Har just kommit hem, det är varmt och jag sitter här och äter massa djungelvrål. Matte provet idag gick ganska så bra tror jag, fast man ska inte säga så för då går det alltid dåligt. Vi hade en frågesprotstävling på samhällskunskapen om allt vi har gjort under året. Min grupp ( Jag, Julle, Siri, Christian & Matilda) vann överlägset, fast det berodde ju inte direkt på mig om man säger så, jag förstörde mest. Vi slutade två timmar tidigare idag så jag, Ida och Linnea tog tåget 13.20, fast dom hoppade av i Kil efttersom dom skulle hem till Ida i bjälverud. När jag kom till stan så träffade jag Daniel och vi gick och fikade på Waynes, smoothie för oss både. Sen så gick vi till torget och satt där ett tag och väntade på att min buss skulle komma, det ringde och smsa oavbrutet i han mobil. När bussen kom så åkte jag hem till hammarö för att bara göra mig iording och sen åka tillbaka med mina föräldrar och äta mat. Jag och pappa satt en stund på Nöjesfabrikens utservering medans vi väntade på att mamma skulle komma och sen gick vi vidare till Napoli i haga. Jag åt pizza, men jag msåte säga att kanterna var godast. Efter det åkte vi hem till Johansson/Backman och kollade om dom var hemma, det var dom eller i alla fall Anki och Leif. Karin var på fotbollsmatch och Kristin och syster var på mörmogård och lyssnade på musik. Vi satt en stund på deras altan i solen och hade det bra och sen åkte vi hem till Hugo som var helt själv. Och nu sitter jag här och lyssnar på Hardcore Superstar och har allmänt tråkigt. Funderar på ifall jag ska börja kolla lite på Stolthet och fördom som jag fick låna av Ida. Föresten undra vad dom gör nu, dom har säkert jätte kul. Man kanske skulle ta och ringa dom...

Imorgon så ska nog jag, syster och Hugo in till stan och ha picknick vid älven. Blir nog kul det! Sen så är det ju nationaldagen, men orka fira den.

Jag har ont i halsen och jag har trasiga strumpbyxor

Ida på tågstationen i grums


Rescue me

Hej

Skoldagen idag var kul. Vi hade tre timmars håltimme som det var meningen att man skulle plugga geografi eller något annat spännande på, men det skte de flesta i tror jag. Jag, Marcus, Christian och Sebastian underhöll oss med monopol i ett antal timmar. Det började med att vi spelad ett tråkigt Zlatanspel i en sporttidning och så pratade vi om roliga spel. Vi bestämde oss för att spela fia med knuff på datorn, men det var tråkigt så vi laddade ner monopol och spelade det istället. Det gick faktiskt riktigt bra för mig, men det var ingeting mot Christian som hade hotell och hus överallt. Vi har bestämt eller jag har bestämt att  vi ska ha en monopolkväll i sommar och inviga mitt nya monopolspel som jag fick i julklapp. På naturkunskapen hade Linnea och Ida fiskedamm, man fick fiska upp en lapp med en fråga på och när man svarade rätt fick man fiska upp en godis. Lite kul faktiskt! Innan idrotten så gick vi hem till Ida en stund och spelade Guitar Hero 3, jag blir bara sämre och sämre på det. På idrotteen körde vi brännboll igen, det är kul men det var alldels för varmt så jag blev helt slut av att springa ett varv typ. Efter skolan inne i stan så köpte jag hästspelet på Åhlens och sen så körde Linnea's pappa hem oss. Spelet var tyvärr en besvikelse, det var krongligt och svårt och inte alls som jag trodde. Hade hoppats på att det skulle vara som Arvet på Rosemondhill, fast med lite bättre grafik. Har varit duktig och pluggat massa matte också. Fick äcklig mat hemma idag, sill och potatis plus lax och ägg typ. Jag åt 6 stycken knäckebröd.

Sista dagen imorgon för den här veckan i skolan, skönt att vara ledig en extra dag. Sen så är det bara drygt en vecka kvar i skolan och sen SOMMMARLOV!


Tingeling

Godmorgon

Sitter i datasalen i skolan och gör typ ingeting, religionen börjar om 3 minuter ungefär då det blir ett kort inlägg. Undra  vad vi ska göra på dom lektionerna, känns som vi redan är klara med allt. Jag hoppas vi ska se på någon film :D Ingen ridning idag eftersom vi har långritt nästa vecka istället, det är tråkigt. När jag kommer in till stan efter skolan idag så ska jag köpa ett hästdataspel som jag och syster vill ha, vi här tänkt oss att vi ska nörda det hela sommaren. Det brukar vi göra på lov, för det mesta blir det mest Sims spelande. Nu börjar snart lektionen så nu måste jag gå. Hejdå!

Utrota?

Jag har hört "Jenny let me love you" eller vad den nu heter med E.M.D fyra gånger idag, jag har haft den på hjärnan hela dagen och jag börjar bli galen på den. Den är ju verkligen skitdålig, borde utrota såna grupper som gör sån skit musik. blä. Fast alla ska ju i och försig få lyssna på vad dom vill, fast den låten kan vi väl utrota?

Är det efterfest på eran balkong?

Hej.

Jag var hos tandläkare idag och det gick väl bra, han sa att jag nog kommer att få ta ut den efter sommaren. Fan, jag vill ju ta ut den så fort som möjligt, så nu måste jag gå med den hela sommaren. Efter tandläkarbesöket åkte jag och mamma till Mcdonlads och köpte frukost eftersom vi var hungriga, Toast och apelsinjuice. Skoldagen var helt okej, historia provet gick ganska så bra. På engelska lektionen såg vi klart på "Dead man walking" som jag missade endel på när jag och Ida var på webbdesign mötet. Den var faktiskt väldigt bra, av det jag såg i alla fall. När den var slut satte vi på "Den grönamilen", den är verkligen jätte bra. Efter skolan så har jag inte gjort så mycket mer än att läsa ut min bok, jag vill inte att den ska ta slut. Men nu så måste jag ju se filmen någon dag. Jag var duktig som lagade mat förut till mig och syster, min egen gjorda köttfärssås och coscos. Nu sitter jag och äter mango glass och försöker göra samhällsfrågorna som ska vara inne nästa vecka, det går väl inte så jätte bra eftersom jag sitter och skriver här, haha.

Jag och syster ska köpa ett hästspel som vi ska nörda hela sommaren.

Jag tog tråkiga blomm bilder igår som blelv ganska bra, här är en av dom.


Virus

Jag kanske har fått virus på min dator, fan. Ida hade tydligen skickat något till Jennifer som sedan skickade det till mig. Jag trodde typ att det var ett videoklipp när hon sa att hon hade fått den från Ida. Hoppas det inte är något allvarligt.

Harry Potter

Hola

Jag har sett på Norges Herligaste, ett likadant pogram som Hundra höjdare fast det är i norge. Det var faktiskt kul och programledarna var söta, fast det slår ju inte Fredrik och Filip för dom är ju helt enkelt bäst. Måste se det nästa vecka igen.

Bara 2 dagar kvar av 30 dagars bandsläpp på arvikafestivalen, eller Arvika som dom nu har bytt namn till. Hoppas på att det blir några bra band nu, har varit lite besviken på de banden som släppts under de här 30 dagarna, bara ett enda bra, Slagsmålsklubben <33

Imorgon ska jag till tandläkaren, jippie!  Mamma är snäll som kör mig dit och sen vidare till Grums. Jag vill ta bort eländet nu, fast det kommer jag nog inte få. Skulle varit så härligt att få ta bort den till Arvika och Sommaren.

Ska kolla lite på bilddagboken och sen så ska jag läsa, inte så långt kvar nu i boken. Godnatt

Yeeeyeeeyeee

Hej

Tar en paus från historia pluggandet och bloggra lite istället, känner att jag förtjänar det. Äter cola nappar som jag köpte förut efter skolan och lyssnar på en dålig låt på radion, tror det är E-type, har han någonsin gjort en bra låt?

Idag har jag som vanligt varit i skolan. Jag och Ida var med på ett möte hela förmiddagen där vi tillsmmans med flera lärare, rektorn, och Lotta från 3:an skulle bestämma hur våran nya hemsida till skolan ska se ut. Kom en massa bra och nya idéer, så nu när vi får hjälp så kommer den nog bli bra. Tyvärr får vi nog inte se resulatatet innan vi slutar skolan. Mitt under mötet tappade jag rösten, eller den hade varit dålig hela dagen. Blev lite pinsamt i några situtioner, Ida fick prata för mig. Tex i matsalen då Anna kom och frågade vart jag tog vägen i Lördags natt, jag fick inte fram ett ord så jag pekade på Ida så hon skulle prata istället. Hon bara : Hon gick nog hem. Och det var ju faktiskt sant, eller jag  gick inte utan åkte buss. Resten av dagen blev slapp, naturkunskapsprovet var jätte lätt, behövde ju knappt säga något. På historian körde vi hänga gubbe, jag var sämst. Vi behövde inte gå på mattelektionen för vi fick jobba hemma istället så vi tog en tidigare buss hem. Fast innan bussen kom så köpte vi såklart godis på Happy, tradition på måndagar att köpa nötkräm. Vi ska göra en nötkräms tråta till skolavslutningen.

När jag kom hem så har jag inte gjort så mycket mera än att plugga och äta massa glass och maränger. Mums!

Min syster är och badar och min kamera är knepig.

3 Fästingar

Jag har fått miljoner myggbett på mina ben, det kliar så jag håller på att bli galen. Förlåt att jag inte skriver så mycket nu, men jag känner inte för att sitta inne vid datorn nu när det är så fint väder. Sen så har jag pluggat endel så jag har inte riktigt haft tid.  Idag har jag, syster, pappa och Hugo varit och badat på Tynäs en stund. Fast jag badade aldrig, satt mest och läste i min bok och åt fika. Det kändes verkligen som sommarlov och det är inte långt kvar nu, 8 dagar om jag nu har räknat rätt. Sen så har jag pluggat massa naturkunskap, fast jag kan det inte riktigt så jätte bra, vi har ju prov imorgon. Färgade även mitt och systers hår, så nu är mitt hår mörkt igen men den rosa slingan hann jag inte med att färga idag så den får jag ta imorgon istället. Systers hår är nu ännu blondare än vad det någonsin har varit. Nu ska jag gå och hämta lite hostmedecin till mig, när ska jag få bli frisk?


Syster och Hugo


Pucca loves Garu

Hejhej

Det blev ingeting med Linnea denna kvällen heller. Hon orkade inte följa med till stan och träffa Daniel och Jonas, så jag gjorde det själv. Pappa skjutsade in mig och jag mötte dom utaför Mongolien. Först gick vi till Ica och handlade lite, sen hem till Daniels pappa och hämtade lite saker och sen hem till Daniel på Norrstarand. Vi satt länge ute på hans bakgård och spelade gittar,  rökte vatten pipa, smällde mygg, pratade en massa, drack kul blandning och hade det trevligt. Efter ett par timmar så kom Anna och Sanne och umgick med oss, senare kom även flera. 4 killar, Sebb och hans kompis, Johnny och var det Sonic? Det blev en trevlig kväll, det blir det alltid när man gör något. Tog bussen från Norrstand vid 01.20 och sen bussen från stan till Hammarö 10 minuter senare, och nu är jag hemma.

Fåglarna kvittrar utaför mitt fönster och man hör att det snart är morgon, så det är bäst att jag gå och lägger mig. Godnatt! 

RSS 2.0