Gott nytt år!


Just can't get enough

Då var det dax för dagens blogg inlägg, eller gårdagens. Har inte gjort något vettigt. Sov länge, vaknade av massa telefoner som ringde, förlåt Mattias men jag orkade inte gå upp och svara. Har kollat på massa gammla filmer från när vi var små hela dagen, pappa la in alla filmer på dvd:n. Hemska kläder måste jag säga och då menar jag inte bara mig själv utan mina föräldrar och alla andra släktingar och vänner som var med. Min mamma till exempel såg ut som en gammal tant i sin långbrunspräckliga kjol, stora knall gula vind jacka, och pudel krullet på huvudet.
Har färgat håret nu också, det blev bra även om det blev lite lila skiftningar lite här och där. Pratade med syster, hon har köpt den turkosa hårfärgen nu. Jag bara längtar tills jag kan ha i den i mitt hår.

Det verkar som det börjar lösa sig nu med nyår. Som det är i nu läget så ska vi hem till Tobbe där vi blir bjudna på middag innan partyt. Och sen vid elva åker vi in till stan och sen får vi se vad natten bjuder på. Vi ska i alla fall möta Linnea inne i stan.
Trodde ett tag att det skulle bli att det skulle bli Ida, jag och hennes lägenhet.

Laddade ner en The best of skiva med Depeche Mode förut idag, kände att jag måste börja lyssna på dom nu så jag kan lite låtar till Arvikafestivalen. Jag märkte snabbt att jag nästan hade hört allihopa och jag tycker dom är väldigt bra faktiskt. Jag kan verkligen tänka mig Vintergatan (stora scenen), tusentals människor, mörker och Depeche mode. Åh, längtar.

Oompa Loompa doompadee doo

Sitter i soffan och lyssnar på någon 80 tals radiokanal som vi har boxen, tv'n, whatever. Nyss spelade dom en gamal låt med Michael Jackson och nu gick dom över till Dolly Parton, jag älskar den här kanalen, jag kan sitta i timmar och bara lyssna på den. Idag har varit ännu en slapp dag, jag såg på den gamla versionen av Kalle i choklad fabriken när jag vaknade. Gillade den inte alls lika mycket som den nya, det ska liksom vara Johnny Depp som spelar Willy Wonka. Var på en fika hos familjen Kahn, på vägen dit hade jag tänkt att fota lite "frost bilder" men mörkret hann ikapp mig och bilderna blev kassa. Jag och Camilla spelade singstar, vi sjöng både Disney och 90 tal. Kunde inte låta bli att hålla mig för skratt när vi sjöng "En värld full av liv" där endel av texten är på något afrikanskt språk.

Nants ingonyama bagithi Baba
Sithi uhm ingonyama          
Nants ingonyama bagithi baba
Sithi uhhmm ingonyama
Ingonyama

Väl hemma så har jag sett på film igen, som vanligt. Denna gången blev det en boxningsfilm vid namn "Resurrecting the Champ". Den var ganska så bra faktiskt. Jag har inte pluggat någonting idag heller, överraskad? Inte jag i alla fall.
Imorgon ska jag äntligen färga håret.

Denna färg ska syster köpa till mig!


Jag vill inte vara rädd

Lovade ju att jag skulle lägga ut bilderna från julen, så här kommer några.


















Love bites

Dagen började med varmchoklad, smörgos och Ronja Rövardotter. Jag älskar den filmen, verkligen. Jag är inte så jätte förtjust i Astrid Lindgrens filmer egentligen, inte nu längre i alla fall. Men några riktigt bra har hon gjort och en utav dom är Ronja Rövardotter. Något som jag älskar i den är musiken och naturen, så himla mycket Dalsland över den. Inte så konstigt eftersom den är inspelad där, jag ska inte säga att allt är det men mycket. Lite roligt är att endel hästar som är med i filmen stod på mammas ridkola där hon red. Jag vill åka till borgen, har alltid velat göra det. Jag vet att den ligger någonstans ganska nära Mormor. Fast det är nog bara en stenhög kvar nu.
Fäljde med mamma och handlade mat. Jag köpte hårfärg, svart. Jag övertalade henne, det var lätt idag. Sen så ska underhåret bli turkost när den rosa färgen är slut.
Resten av dagen har jag ingen aning om vad jag har gjort, den bara försvann. Såg i alla fall på Stardust senare på kvällen, den var väldigt bra för att vara en Fantasyfilm.
Imorgon åker syster till Göteborg där hon ska vara enda till Fredag. Jag är avendsjuk, jag vill också åka dit. Jag hade också kunnat åka dit om det inte var för att jag hade planerat att vara hemma över nyår. Just nu ser nyår ganska så mörk ut för oss, oplanerad, precis som förra året. Detta år tänker jag då inte sitta på Max i ett antal timmar och sen åka buss, runt, runt... Nej, jag hade hoppats på en riktigt rolig nyår. Men det blir nog bra, förhoppningsvis.'
Imorgon ska jag försöka plugga lite, faktiskt.

Du var min armé

Syster och jag åkte in till stan. Vi gick runt i affärerna, men jag orkade inte kolla så mycket eftersom det var så mycket folk. Jag köpte därför ingenting, inte ens hårfärg som jag skulle köpa. Mamma måste bearbetas först.
Efter att jag hade kommit hem och hade varit hemma en stund så återvände jag in till stan igen. Denna gången för att gå på en spelning på UNO, Bermuda skulle ju spela. Träffade en massa folk där innan det började. Själva spelningen var väl inte särskilt bra, visst dom är duktiga, men nej jag gillar inte musiken. Efteråt så följde jag med Malin, Martina, Lisa, hennes pojkvön och någon mer till McDonalds där vi satt ett tag innan dom åkte därifrån. Jag stod själv på SF sen i 40 minuter och väntade på bussen hem till hammarö, jag undrar hur lång tid jag har spenderat där inne väntande på bussar.  Det blev en ovärd kväll, jag borde ha stannat hemma istället och sett på någon film.

Jag börjar bli orolig för nyår nu, vi behöver verkligen börja planera den nu. Får försöka få tag i flickorna imorgon.
Sen Mr. DT skulle det vara väldigt bra om jag kunde få mina samhälls uppgifter så jag hinner göra dom innan 31 december. 

Kungen är död

Julen är över och jag är hemma igen, allt gick väldigt fort. Strax efter Kalle Anka någon gång anlände vi till Mormor. Först lite äcklig glögg, sen därefter äcklig julmat, sen vidare till deserten och till sist kaffe, fika och julklapps utdelning. Går julen ut på att man ska äta ihjäl sig? Det är nästan tur att jag inte gillar så mycket utav det. Jag är nöjd med mina julklappar som jag fick, jag tror även alla andra var det. Jag fick mina biljetter till Arvikafestivalen och Putte i parken, precis vad jag hade önskat mig, jag fick även ett Sing star Abba, presentkort på H&M och Carlings, underkläder, sidennattlinne, fyra muggar, tre recept böcker, (saker som jag ska ha i nya lägenheten), strumpbyxor, hårdisk till min dator, svarta stickade lovikavantar och massa annat. Julaftons kvällen slutade med att vi kollade på High school musical 2.

Juldagen, vi gick ut för att fota. Elin ville testa sitt nya stativ till kameran som hon fick i juklapp, en aning avendsjuk är ja på det. Syster och Hugo fick vara modeller och endel bilder belv faktiskt riktgig bra. Senare på kvällen åkte vi till Bengstfors för att gå på Bio på Odeon. Vi såg på "Allt Flyter" som var den enda filmen som gick, eftersom dom bara har en salong och bara visar en film i taget. Filen var väl ganska bra, lite små rolig. Jag är inte så förtjust i han som spelar huvud rollen, Jonas Inde. Jag tycker han är jobbig. Efter bion så stängde ju allt, så vi var ju tvugna att gå ut i kylan. 40 minuter tills bussen skulle gå. Vi vandrade ett varv i Bengtsfors centrum, vi träffade på massa trevligt folk som började prata med oss. Alla skulle på något "Disco" på Brandberget, dom ville ha med oss och vi ville följa med. För aldrig i våra liva har det någonsin hänt något sådant när vi är hos mormor, det brukar för det mesta bara vara dött.. Men vi kunde inte följa med dit, hur mycket vi än ville. Det gick bara en enda buss och våra föräldrar kunde inte hämta oss eftersom dom hade druckit alkohol, vi kunde inte heller gå eftersom det skulle ta oss över tre timmar. Så vi hade inget val, vi fick sätta oss på bussen och åka hem mot Dals långed. Vi tog svängen förbi folkets hus, där det skulle vara så kallad "mogen dans". Våra mammaor sa att dom alltid var där på juldagen när dom var unga och att det var jätte mycket folk och jätte roligt, men det var då det... Nu var åldersgränsen 50 och uppåt. Vi gick fort därifrån hem till mormor, in på "vårat" rum och satte oss i sängarna och åt julgodis och pratade om allt.

Annandag jul, Peter, Camilla och Lilla söt Arvid på besök. Fika och en massa lek med Arvid. Vi åkte sen hem till Hammarö igen. Mat och sen därefter Körslaget. Var ju verkligen tvugen att kolla på det nu iår igen eftersom Timo Räisänen var med och dessutom så sjöng ju hans kör en Kent låt "Stanna hos mig". Efteråt kollade vi på filmen "Åter till cold mountain", den är verkligen underbar. Har sett den två gånger tidigare, men jag kan inte låta bli att gråta i slutet, jag hatar det verkligen. Flera av mina favorit skådespelare är med i den, bland annat huvudrollerna Nicole Kidman, Renée Zellweger och Jude Law, honom är jag kär i. Jag tror faktiskt han är den vackraste människan jag vet, till utséendet då.

Nu sitter jag och lyssnar på Kent, universums bästa band. Jag är avendsjuk på Ida som fick hela Kent boxen i julklapp, visst jag har den också, fast nerladdad och då är det inte alls samma sak. Jag ska be henna att jag får tiitta på den, känna på den och lyssna på den.

Imorgon, eller idag så ska jag och systar åka in till stan på mellandagsrea. Jag ska försöka hitta lite nya kläder. Ska även köpa hårfärg, jag tror faktisk att det är dax att bya färg nu . Därför så ska jag nog bli svart hårig, om jag nu ska bli det någon gång så är det ju nu. Fast mamma var inte så pigg på det.. Sen så ska jag nog byta färg på underhåret, men jag har inte bestämt färg än, lila eller blått kanske...

Jag ska lägga in bilderna jag tog också, men det blir nog imorgon.. Eller så gör jag det nu snart...

Chans

Idag åkte jag in till stan för att köpa julklapp åt syster, kollade i lite affärer men tröttnade fort så jag gick och satte mig på min vanliga plats i mitt i city och studerade folk medans jag väntade på mamma. Jag tycker om att bara sitta och kolla på folk, det kan jag göra i evigheter. Träffade Sean en stund precis innan jag skulle gå och möta upp mamma. Jag och mamma åkte till Rusta en sväng, jag köpte super god Svamp Bob choklad.
Senare åkte vi hem till Farmor på det årliga julfikat. Jag fick julklappar, dom jag fick av faster sparade jag till imorgon och av farmor fick jag som vanligt en 500 lapp.
Imorgon är det julafton, vart tog December vägen?
I alla fall så ska vi åka hem till Mormor i Dals långed och fira julen tillsammans med henne och moster, morbror och kusinen från Stockholm. Dessutom så passar dom en hon hund, som Hugo fick träffa igår när dom hämtade upp syster. Hugo blev helt tokig så vi får se hur denna julen blir.
Syster och kusin ska sen åka till Göteborg och fira nyåret där, jag vill också åka dit, dock inte över nyår då jag har andra planer. Får se om jag kanske tar mig dit nu någon gång i Januari, kommer ju ändå kunna åka tåg billigt då eftersom jag blev medlem på SJ prio.
Jag kommer att missa Kalle Anka imorgon, eftersom jag sitter i bilen påväg dit då. Lite trist. Fast nej, det är ändå bara tråkigt...



One of us is gonna die young

Jag borde skriva,
men jag har verkligen ingen lust med det idag.
Så jag struntar helt enkelt i det.

Kiss

Jag orkade aldrig ta mig upp imorse och följa med syster till stallet, jag klarade verkligen inte att ta mig ur sängen. Istället så sov jag länge, till klockan ett då syster kom hem igen. Om det nu finns något som jag är bra på så är det att sova. Det blev en slapp eftermiddag och sen vid fem tiden åkte vi hem till min faster för den årliga julmiddagen. Maten denna gången fick mig nästan att spy, vi fick inte "vanlig" julmat och om vi hade fått det hade jag varit glad. Även om det är äckligt så slår det aldrig det vi fick. Det första vi fick var någon sorts kött paté. Jag kände mig tvungen att äta därför slängde jag i mig några bitar utan att tugga och svalde snabbt. Det påminde verkligen om min hunds mat, han får ju någon sorts köttpaté varje dag. Det såg likadant ut, det hette likadant, det luktade likadant, om det smakade likadant vet jag inte. Efterrätt var trots allt bättre, Frödingekladdkaka. Vi fick julklappar också, stickade strumpor. Dom var söta och jag ska verkligen försöka använda dom någon gång. När vi kom hem såg vi på parlamentet, sista programmet för sesongen. Mina favorit komiker var med, Björn Gustavsson och Petra Mede i blått och Johan Glans och André Wickström i rött. Sen så såg jag på Heartbrake Hotel, den var ganska så rolig.

Nisse katt

Cyklar och knark

Idag har jag varit social, vi har haft gäster på middag, Familjen Johansson/Backman. Först lite mingel med glögg, pepparkakor och annat och sen blev det lite jul mat. Det är bland det värsta jag vet, räcker det inte med att man äter det på julafton? Dessutom ska jag på julmiddag imorgon också. Lagom till efterrätten så kom Jenny, Steinar och deras två barn också. Efter att jag och Karin hade kollat igenom Gymnasie katalogen och planerat en massa inför nästa Arvikafestival, som vi alltid gör när vi ses, så slog vi oss ner i soffan tillsammans med våra föräldrar. Det blev vilda diskutioner om invandrare och homusexuella/bisexuella, ganska så intressant faktiskt. Vi bestämde också att jag, Mamma, Karin och hennes mamma Anki ska åka till London till hösten, då vi båda har fyllt 18, får se hur det blir med det. Senare mot kvällen blev det mycket musik. Det började bra med blandat 80-tal, det fortsatte till Sven Ingvars som är mindre bra, massa jullåtar, gamla välkända 90- tals låtar, BonnieM och allsång till Hallelujah, versonen med Lind, Kurt Nilsen, Askil Holm & Alejandro Fuentes. Och nej Mattias, första gången jag hörde den låtan var absolut inte med Amanda Jensen.
Det blev en riktigt trevlig kväll faktiskt och jag borde nog sova nu snart, för jag ska upp tidigt imorgon för jag ska med syster till stallet. Hon ska vara med i på klubbtävling i hoppning.



Cancer, knulla, döden och kärlek

Jag fick reda på en liten kul sak igår kväll. Vi jobbar ju på våra projektarbeten som vi ska göra på europaresan nu i skolan, jag, Siri och Matilda ska ju göra en dokumentär om intressanta människor. Så vi har hitills mailat tre personer eftersom vi måste ha några bestämda möten också. Vi har mailat någon Matt som reser runt i hela världen och dansar, honom har vi inte fått svar från. Sen mailade vi Siri & Linneas vän, Hans Ruby som bor i Schweiz, han som har cyklat från Hongkong och hem. Honom fick vi svar från och honom ska vi träffa. Och i måndags så mailade vi till Margot Wallström, vi trodde aldrig att vi skulle få svar, men vet ni? Det fick vi, vi ska träffa henne i Bryssel. Jag tycker faktiskt att det är lite häftigt.

Jag har sett på tv hela dagen, då menar jag verkligen hela dagen.

Hopplös

Jag sov länge, väldigt länge med tanske på att jag gick och la mig tidigt eftersom min dator dog. Jag tror den håller på att krascha på rikigt, då skulle jag dö. Datorn innehåller mitt liv, tänk om all min musik och alla mina bilder skulle försvinna. Jag behöver köpa mig ett sånt där som man kan spara allt på, har tappat bort namnet på det nu.
Idag har jag inte gjort någonting, har bara helgat i soffan och kollat på tv. Och det tänker jag fortsätta med, för jag har ingen lust att göra något. Jag är på för dåligt humör, det har jag varit hela dagen och jag känner på mig att det kommer fortsätta hela jullovet ut. Jag vill inte ha jullov, fast jag vill inte ha skola heller.. Vad vill jag egentligen?
Jag fick skolkatalogen idag föresten, så jag har kollat igenom den. Nästa år ska jag nog inte vara med överhuvudtaget, jag mår bara dåligt över det varje år.


Life is a bubble

Skulle ha publicerat detta igår, men min dator dog..

Jullov,
började inte bra. Jag och Ida försov oss, till halv tio. Vi missade våra prov, men som tur var så fick vi göra dom vid tolv tiden då vi hade slutat. Provet gick dåligt, vet inte ens om jag får G, inte bra. Efter att jag hade lämnat skolan och tagit bussen in till stan så satt jag inne på MItt i City i en halvtimme utan att göra någonting, satt och studerade folk. Träffade Camilla och stod och pratade med henne i en halvtimme också. Det var väldigt längesen hon och jag träffades nu. Kom på att jag faktiskt saknar henne, från att vara bästa kompisar ca 10 år och ses nästan varje dag till att vi bara ses någon gång ibland. Vi bestämde i alla fall att vi skulle ses nu någon gång under jullovet. Senare kom mamma och vi gick runt i lite affärer, vi mötte senare upp syster och hon och jag gick för att leta julklappar. Vi gick verkligen överallt, men hittade tillslut julklappar till Mamma och även något litet till Pappa men han ska få mer. Har ingen aning om vad jag ska köpa till syster, panik, hon har redan köpt till mig.. När vi kom hem så lagade jag den maträtten som jag gjorde sista gången på Mat, tro och traditionen, den blev inte lika god denna gången även om jag gjorde exakt lika. Efter maten gjorde vi egna julkulor, eller vi målade med glitter grejs på silver kulor, jag och syster var sämst på det. Sen har vi suttit och kollat i gamla skolkataloger, spännade att se folk när dom är små. Jag vill ha den nya katalogen, det är några som redan har fått det, hoppas på att den kommer i brevlådan imorgon.
Imorgon ska jag sova, lääääänge...

Röda hallon smakar smaskens men se upp för hallon masken

Sovmorgon
Matte
Engelska, film
Mat, tro och tradition, julfika
Buss hem till Ida
Slappade i i sängen och lyssnade på Orup, Strömstedt, Thomas Ledin m.m.
Lagade gröt
Lekte med ljusen
Gjorde klart min CV
Tog en sväng till Ica
Chpis och Pepsi
Plugg i ett anal timmar
Ida är pyroman och eldar saker
Msn
Webcam kort
Sova..

Jag orkar inte skriva nu, klockan är mycket och jag borde sova.


Glad to see you go

Hittade lite gamla bilder på den andra datorn förut, från min blondaste tid. Tror korten är från när jag i sjuan eller åttan.

Ellen och Jag



Syster, jag, Karin och Kristin



Jag och Camilla


Suzy is a headbanger

Det var lite kul förut när jag satt och pluggade engelska, jag lyssnade nämligen på Karlstads Rocks samtidigt. Man fick önska låtar från 70-80 - talet, så jag kom på den briljanta idéen att syster skulle ringa in och och önska en låt. Från början var hon lite emot det men sen när jag sa att hur stor chans tror du att det är att du kommer med? Så fort hon hade slagit nummert så svarade radioprataren, dom pratade lite först och sen frågade han om hon ville vara med live, så det var hon. Dom pratade ganska länge och vi stod i köket och lyssnade på henne genom radion. Jag spelade in allt ihopa och jag hade tänkt att göra ett youtube klipp utav det, så ni skulle kunna få höra på det, men nej det går inte som jag vill.
Föresten så önskade hon "The Ramones - Sheena is a punk rocker", inte världens roligaste låt, men vi var tvugna att komma på något fort. Nästa vecka när det är det programmet ska jag lätt ringa in och önska en låt.

Imorse, färjestad mys tröja.



Lejonhjärta

Hemma från skolan. Vi såg klart  på En julsaga på engelskan idag, den var verkligen hemskt dålig. Kvalitetn var ju sämst, det borde väl finnas en nyare verson av den? Till och med Mupparnas Julsaga är bättre. Sen började vi koll apå en annan film, Human Trafficking. Den verkade bra, men väldigt hemsk. Spanskan var inställd, glädjehopp för oss! Läraren var sjuk, det är hon nästan alltid. PÅ bussen hem så satt jag, siri och linnea och åt massa rostade majs, så himla gott. Pappa kom sen efter jobbet och hämtade upp i stan.
Det hade tydligen varit någon gubbe här idag som sålde brandsläckare m.m. som var inne här och pratade med mamma. Han hade sett gitarrerna på systers rum och frågat om han fick spela på dom, värsta proffset var han och tydligen hade han varit förband till massa stora band och sen så hade han spelat tillsammans med Jimi Hendrix någon gång för länge sen, tufft.

Läste nyss Åsfjärdenbloggen, blev avensjuk på Ulf. Jag vill också köpa så billiga filmer. Och sen blev jag avendsjuk på honom för att han skulle till Cholon (china town), det låter kul. Jag kommer ihåg när jag var i China town i London, jag älskade verkligen att gå runt där. Och på flera ställen sålde dom vinkande Maneki Neko's, varför köpte jag inte en då? Har ångrat mig jätte mycket efter det. Hittar ju inga i svergie, eller jo det finns på affären China i Stockholm men dom är jätte fula.

Nu blir det att äta mat och sen så ska jag plugga engelska, fy fan...

Du ska va president

Jag orkar inte med skolan längre, verkligen inte. Jag vill inte gå i skolan längre, grejjen är inte den att jag inte trivs, för det gör jag. Jag orkar bara inte med själva skol saken med massa plugg och jobbiga saker. Men jag ska inte ge upp, för det blir inte bättre för det. Vi fick tillbaka svenska proven idag, det gick väldigt bra, MVG till mig. Fick även tillbaka Engelska nationella provet som jag gjorde för några veckor sen, nästan VG, G+ hatar det.. Efter skolan så kom ju mina föräldrar och hämtade upp mig och vi åkte till Solbergsgatan, det gick rätt fort att hitta dit. Lägenheten var väldigt stor, mycket större än alla andra ettor jag har varit i. Men det har blivit något fel, priset var mycket högre än vad dom först sa till oss. Sen så var ju lägenheten vattenskadad också, men det skulle ju fixas någon gång... Men jag gillade den väldigt mycket, förutom det att det var ett badkar i stället för en dusch. Jag hatar badkar, bara jobbigt. Vi åkte sen till Järpegatan, bara för att kolla vart den andra lägenheten låg. Mamma ringde ju honom imorse då han efter många försök svarade. Han hade svårt med svenskan och sa att vi kunde komma och kolla på lägenheten när han hade flyttat ur, han fattade ingenting. Vi ringde sen tillbaka till GHAB och berätta det och sen när hon skulle ringa så svarade han inte. Vi bestämde oss i alla fall när vi var där att vi lika gärna kunde gå och ringa på, men ingen öpnnade. Vi gick runt på baksidan för att kolla lite hur det såg ut, för dragna gardiner men vi såg att han var där inne. Skumm människa.

Sen har jag inte gjort någonting, bara kollat på tv och gjort världens godaste varm choklad. Istället för Obóy som jag brukar ha i så la jag istället i en stor bit blockchoklad. Mums <3

Lite uppdatering på band till:

Arvikafestivalen;
DAF (de)
Depeche Mode (uk)
Detektivbyrån (se)
Elegant Machinery (se)
Engel (se)
Frida Hyvönen (se)
Style of Eye (se)
Thåström (se)

Putte i parken,
Nya:
Thåström
Anna Ternheim
Timbuktu
Melody Club
och massa mer..

Kul att få se Thåström.

The piano knows something I don't know

Det blev en trevlig lördag kväll. Åkte in till stan, medans jag väntade på att Gina skulle komma så stötte jag på lite skumma människor, blandannat fyllejultomten som raggade på mig en annan gång, denna gången pratade vi om livet.
När jag sen träffade Gina och hennes kompisar så åkt vi till Gruvlyckan, Oscar, Leo och hans syster Lina kom och mötte mig vi busshållsplatsen. Hemma hos dom var det fullt med folk, hela Putte i parken gänget och några till. En välkänd mask dök upp, jag har mardrömmar från den efter arvikafestivalen då den var precis överallt. Jag hade till och med vattenkrig med mannen bakom masken, vem som hade på sig då har jag ingen aning om. Vi hade i alla fall väldigt kul, med en massa galna saker. Det offrades munkar, med hjälp av hammare. När sen som flesta skulle dra till glada ankan så åkte jag, Oscar, Lina och Camp till stan där vi sen gick till norrstrand, hem till Daniel som hade singstar fest som vanligt. Inget sjungande för mig, istället så hade jag trevligt tillsammans med Krolle och Bullen, dom är roliga. Vi var inte där så länge utan vi gick sen tillbaka till stan och sen tog vi bussen tillbaka till gruvlyckan. Där spelade vi super smash bros, jag lyckades vinna en gång, har aldrig i hela mitt liv gjort det förut. Senare kom folket tillbaka. Stannade kvar där över natten. När vi vaknade sen såg vi på Anime, jag har aldrig riktigt förstått mig på det. Folk tror ofta jag är en sån som kolla mycket på det, men nej.

Resten av dagen har jag bara slappat, två händelse rika Andra Avenyn avsnitt och sen Wallander. Det var hemskt, jag ville inte att Stefan skulle dö. Är det den sista filmen dom har gjort? Alltså Wallander och Hemligheten.

Jag längtar till imorgon efter skolan, kolla på lägenhet! :D

Jag har varit dålig denna helg, jag har inte tagit ett ända kort under kvällarna. Fast jag dog dom här igår, men jag gillar dom inte..





Bad boy

Det blev en kort skoldag igår, enbart historia och svenska. Missade julbordet, men det gör inget eftesrom jag ändå inte gillar maten. Lite synd att man missade all efterätt, eller nej det var bara bra. Svenska provet gick bra, tror jag. Efter en trevlig bussresa till stan så mötte jag Oscar på Waynes, han bjöd mig på kladdkaka och varmchoklad. Jag måste hålla med om att dom har den godaste kladdkakan. Det var verkligen mysigt och vi satt kvar där i ett antal timmar och pratade. Och vet ni vad? Jag får behålla SMK t-shirten, GLAD! Åkte sen hem och slängde i mig lite mat och gjorde mig i ordning lite snabbt innan jag åkte ett försenat tåg till Kil. Vad är det med Kils tåg? dom kronglar alltid när jag ska åka med dom.
Mötte Jennifer i kil och vi gick hem till Andrea där det var lite folk, lite dött till en början men sen nät Tobbe och hans vänner kom så blev det lite roligare. Det blev en helt okej trevlig kväll, me jag stannade inte kvar som jag hade tänkt utan tog tjugo över tolv bussen hem. Fick vänta i stan i 40 minute på hammarö bussen, satt inne på Burger king och värmde mig. Där var det tre hårdrocks killar som raggade på mig, dom ville ha med mig till Örebro.

Ida när jag vaknade så kollade jag på Idol finalen, jag tyckte att Alice var bättre men att Kevin var värd att vinna eftersom han alltid har varit jätte bra. Sen har jag inte gjort någonting resten av dagen, ska snart åka hem till Oscar på Gruvlyckan. Blir lite party med honom och hans inneboende.

PÅ måndag efter skolan ska jag och kolla på en en lägenhet, eller två.. :D

fanfanfan

Jag har försovit mig, riktigt ordentligt. Jag skulle upp vid sex tiden men vaknade halv tio. Så det betyder att jag har missat min tandläkartid, fan jag har verkligen inte råd att betala för det. Jag förstår inte hur jag har lyckats att inte höra veckar klockan och inte heller dom två sms jag har fått. Nästa buss från hammarö går 11:24, så jag kommer vara framme i Grums en timme senare. Jag kommer komma lagom till svenska provet..

Verkligen bra..

Once upon a December

Vi lyckades ta oss upp och gå på resurstiden även om vi var vakna länge, jag la mig någon gång innan tre och Ida vid fyra. Fick en chock när vi klev ut ur lägenhetsporten, snö, massvis med snö! Mina ihåligt trasiga converese blev fyllda med snö, funderar på ifall man kan sy ihop dom. Jobbade med svenska instuderings frågorna på resurstiden och även resten av dagen, en stund på mattelektionen och sen på u-landskunskapen, jag ville ändå inte ha tillbaka mitt prov eftersom jag redan vet hur det gick ungefär, dåligt. Vid halv ett kom Mats musikläraren och vi hade en halvtimmes repition innan vi sen framförde låtarna i entrén. Det gick väl inte så jätte bra, det var mest pinsamt, jag saknade Andrea som svek oss. Det kom mycket mera folk än vad jag trodde det skulle göra.
Senare åkte vi in till stan, jag, Ida och Sebastian gick först till H&M för att kolla efter min kjol som fortfarande inte fanns och sen gick vi till Mitt i City där vi satt ett tag och inte gjorde någonting och till sist gick vi till Sjökvisten och åt mat. Dit kom också Vegard efter en stund och efter ha suttit där ett bra tag gick vi och mötte Linnea vid Åhlens och sen gick vi tillsammans till Tempelriddaren där vi mötte dom andra (Mary-Ann, Sascha och hennes pojkvän). Vi fick först höra lite allmänn bildning om teater sen fick vi gå runt bakom kulisserna innan vi fick se själva teatern. Vi lyckades få dom bästa platserna, längst fram i mitten, känns verkligen som man är med i teatern om man sitter där. Teatern var såklart väldigt bra, fast det tråkiga var att den var precis likadan som när jag såg den förra gången för några år sen. Teatern slutade perfekt så vi kunde ta halv tio bussen hem till hammarö.


Imorgonbitti ska jag till tandläkaren, hoppas på att jag slipper ha skenan på dagarna längre, den är så jobbig. På idrotten ska vi åka skridskor igen, usch. Fast jag tänkte faktiskt att jag skulle vara med på denna gången, om det finns några skridskor i min storlek, för jag orkar inte ta med egna. Efter skolan så ska jag träffa Oscar inne i stan, vi ska sen gå och fika på Waynes tror jag. Mysigt, länge sen man träffade honom nu. Sen efter det ska jag snabbt hem och göra mig i ordning och sen ska jag ta mig till Kil, hem till Andrea och även Jennifer som bor där just nu. Hoppas på en lyckad kväll, stannar kvar där över natten.

Nu när det är så mycket snö ute så borde jag passa på att ta det där kortet på en röd liten stuga med massa snö runt som Ulf har bett mig om, men vart finns då denna lilla röda stuga? Kan inte komma på någon på hammarö i alla fall..

Jag är jätte hungrig och min mage kurrar, men orka äta nu. Ska försöka plugga lite svenska nu innan jag ska gå och lägga mig.


Hey boy

Louise och Ida tar snygga cam bilder.
Dålig kvalitet jag vet.





Ammunition

Hej ,
Trevlig dag. Sovmorgon, språk, matte, engelska och Mat, tro och tradition. Min maträtt som jag lagade blev lyckad, riktigt god faktisk. Så ni behöver inte vara oroliga över att jag har hängt mig. Blir att göra om det flera gånger. Dom andra gjorde också väldigt goda maträtter. Efter att det "vanliga" gänget hade diskat klart så fick vi skjuts upp till Ida av Kenny, snällt. Sen har vi absolut inte gjort någonting, suttit vid våra datorer och kollat lite på film. Vi tog även en sväng till Ica för att köpa oss något gott, efter över en halvtimme där inne så slutade det med att Ida köpte tandkräm. Nu ska vi egentligen plugga, men det gör vi inte för vi är dåliga.

Jag kom på imorse att jag hade glömt att ta med mig kläder för imorgon, sen hade jag även glömt t-shirten som jag skulle ha haft idag. Så jag har inga kläder alls, bra där.
Imorgon efter skolan så ska estetmusik gruppen sjunga jullåtar i skolan, får se hur lyckat det blir egntligen.
Och sen senare på kvällen ska estetdrama gruppen på teater och eftersom jaghar varit med på draman några gånger så får jag också följa med, kul! Vi ska se på en Julsaga, som jag faktiskt såg på för några år sen. Fast denna gången ska vi se den på den nya teatern Tempelriddaren.

Ge mig fredag tack.

Vi var snygga imorse, Ida är galen och äter Obóy på smörgosen.


Hänt

Vi fick inte bara vara publik på Poetry slam, vi fick även vara jury och bedömma allas dikter med olika poäng.
Vi fick pepparkakor och lite annat smått och gott, det var faktiskt lite mysigt. Alla var verkligen duktiga, jag önskar jag kunde skriva så, men jag tror inte jag har skrivit en enda dikt i hela mitt liv. Tillslut så tog i alla fall Sebastian hem vinnartiteln och som pris fick han en massa saker som vi hade samlat in i en hatt under tiden, alla i rummet fick lägga något som man hade med sig.
Efteråt tog jag och Ida bussen in till stan, shopping på H&M. Idag hade dom fått in flera skinnjackor, så nu har jag köpt mig en i alla fall. Känns lite onödigt jag vet, men blir man kär så blir man. Kjolen jag tittade på igår som jag också hade bestämt att köpa idag fanns inte längre i min storlek, det går verkligen bra för mig xD Jag får gå dit någon annan dag och kolla igen. Sen tog vi en buss till Ikea, där vi gick runt rundan väldigt fort utan att ens köpa någonting. Vi tog oss istället in på bergvik och gick och åt på Subway, mums! Och efter det så gick vi runt i resten av affärerna, Ida köpte en sviiiin dyr väska. Väl hemma hos Ida sen så åt vi chips, drack coca-cola, kollade på High school musical och färgade Idas hår mörk brunt, ingen rosa slinga kvar längre.
Nu kollar vi på Corpes Bride, eller Ida gör för jag skriver ju här. Jag misstänkte att det var en film för henne.

Imorgon har vi Mat, tro och tradition, sista slutprovet. Misslyckas jag så hänger jag mig själv...

Still I'm glad

Slapp skoldag, inställd u-landskunskap som vi jobbade lite fältstudier på, engelska prov som gick helt okej, sen så behöver vi inte ha svenska och spanska eftersom vi ska vara publik på Poesitävlingen och till sist så är samhällen inställd, eller vi har självstudier. Så jag och Ida ska först åka in till stan och gå på H&M och sen tar vi bussen till Ikea och bergvik.

Jag har verkligen ingenting att skriva..

Idag ska vi prata om sex... olika begrepp

Slapp och flummig måndag, många roliga kort och mycket skratt med Idas webbcamera. Ska låna några kort imorgon.
Jag fick med mig en inneboende idag, Ida hade glömt sina nycklar till lägenheten hemma i Bjälverud, duktigt.
Efter skolan så var vi på H&M, jag skulle testa skinnjackan igen, den fanns inte i min storlek men förhoppningsvis så kommer det in flera. Sen så hittade jag en jätte söt kjol som jag vill ha och antagligen kommer köpa imorgon, jag som skulle spara pengar nu...
När vi väntade på bussen till hammarö så täffade vi Daniel, han var kul.
- Är jag som ett monster i din värld?
- Ja.
Vi gick av på skoghall för att möta pappa där, vi skulle nämligen köpa pizza. Skräll att det blir sån mat när inte mamma är hemma, hon är på spa i sunne föresten.
Väl hemma blev det pizza, singin bee, kladdkaka, plugg och klädprovning.
Imogron efter skolan ska vi till Ikea en liten stund :)

Dagen roligaste kommentar var iaf från våran vikarie David.
Läs rubriken.

Rock away

Jag är fortfarande vaken, klockan är snart halv 3.
Jag har en spännande konversation med någon kille på helgon, han bor i Karlstad men vet inte vart hammarö ligger.
Dock hade han inte bott där så länge.
Det är kul när folk skriver intressanta saker, inte bara. Hej, Vad gör du? eller något..
Jag har inte varit särskilt aktiv på helgon det senaste året, men nu under helgen när jag har haft tråkigt så har jag nästan varit online hela tiden och varit runt överallt och spanat på folk. Det finns ärligt talat ganska mycket mystiskt folk där.

Jag vill inte gå och lägga mig, för då vaknar jag snart upp av att mobilen ringer.

LIte ny design, lite juligare...

Psykopaten

Asta kask - Psykopaten
charmig låt..

Jag mins  dina ögon dina klarblåa ögon
Din blick den mötte min jag va din du va min
Inga ord behövde sägas vi visste det ändå
Vid min sida skulle du härifrån gå

Jag la mina händer på din hals
Jag kramade hårt
Jag knäckte dina armar jag knäckte dina ben
Jag krossade din skalle med en sten

Jag tog din blodiga kropp och jag hängde den i ett träd
Alla skulle få se hur vacker du är

Nu står jag här
Ensam igen
Jag tänker på den dag då jag får träffa dig igen
Du är på ett ställe där många andra är
Som fått känna på mitt begär

Jag får inte ge upp nej jag måste vara stark
Jag tänker på den dag då jag får en ny vän

Inget ljus

Då var en tråkig söndag över, har inte gjort någonting idag heller. Bara legat i soffan och glott på tv och suttit vid datorn.
Jo, jag bakade faktiskt en kladdkaka, väldigt nyttigt. Jag imrprovoserade med receptet, orka följa det tråkiga vanliga. Den blev i alla fall super god och jag har ätit alldeles för mycket. Mamma och pappa har kommit hem från stockholm, dom verkar ha haft det jätte bra. Jag fick en sån där chokladbit på klubba, som man doppar i varm mjölk så det blir varm choklad. Sån som jag kollade på en fredag för någon vecka sen på Village. Ska bli spännade att testa den.
Har sett på ett antal Andra avenyn avsnitt, läste att sista avsnittet för sesongen är på torsdag. Skit också, kommer sakna det som fan, igen ...

Och imorgon är det skola igen, usch jag vill verkligen inte. Kommer bli jobbiga veckor fram till jul känner jag, eller känner, jag vet att det kommer bli det.

Jag vill ha helg, nästa helg. För då har jag lite att se fram emot.

Vingla fram genom stan

Världens tråkigaste lördag, oh yes. Det blev ingenting med någonting, utan jag var hemma hela kvällen med syster och hennes kompis Louise. Vi har inte gjort särkilt mycket. Lagat mat, köttfärs och nudlar a la Louise, kollat på Harry potter och den flammande bägaren, spelat TP, jag var bäst och vann. Vi tog också en promenad till pulkbacken och dom andra åkte tefat fast det knappt var någon snö kvar i backen, Hugo blev busig och drog så mycket att jag halkade och ramlade i den blöta snön, vi var inte kvar där särskilt länge utan vi gick hem och la oss i soffan där vi tillbringade ett antal timmar med att komma på något att göra. Vi bestämde oss till slut att vi lika gärna kunde gå och lägga oss, fast det ska jag inte göra riktigt än. Vi skickade faktiskt ett sms till 118100 och frågade vad vi skulle hitta på och jag fick svar nu och så här stod det:
Vi på 118100 tycker att ni ska samla ihop ett gäng kompisar och dra på en riktigt läskig skräckfilm och sedan försöka skrämma upp varandra! Vi rekomenderar filem 1508. Ha en trevlig kväll.
Haha, den filmen är verkligen dålig.

Förut när jag var inne på helgon och kollade igenom lite folk från värmland så hittade jag den söta killen från putte i parken, men jag är för blyg för att våga skriva till honom när jag inte ens känner honom mer än att vi träffades då.

Ibland tror jag faktiskt att jag är lite dum i huvudet, för jag har gått hela dagen och klagat på att jag inte har något att göra och att ingen vill vara med mig. Men när jag tänker efter så har det faktiskt varit tre olika killar som har skrivit och frågat ifall jag vill göra något med dom. Fast två av dom ville kolla på film och det var typ det sista jag ville göra idag, inte alls sugen på det, och den andra bor för långt bort för att jag skulle orka ta mig dit. Så jag har mest mig själv att skylla på att jag har suttit hemma hela kvällen.

Imorgon ska jag sova länge, riktigt länge. Mina föräldrar kommer inte hem förens efter fyra, så dom kommer inte att väcka mig. Jag vill verkligen inte ha söndag och desto mindre måndag igen.
Nej nu ska jag sova, snart...


The capitan

Nu ger jag upp, jag behöver hjälp. Hjälp med att ändra färg på det som folk har kommenterat till mig, eftersom det är samma färg som bakgrunden blir det lite svårt att läsa. Jag ändrar på en massa ställen men inget verkar funka, så nu får det vara så tills någon hjälper mig. 
Hittils verkar det som att jag får vara hemma denna kväll också, trist. Jag orkar inte det. Tråkiga hemma helger är bland det värsta jag vet, visst ibland kan det vara skönt, men inte både fredag, lördag.
Systers kompis kommer hit och ska sova här, så jag känner att jag behöver göra något.
Och vad ska vi göra för mat idag? Tacos eller köttfärsspecial al a Louise?

Lägger ut två till live klipp me An Cafe, jag vet att ingen kollar på dom, men jag vill ha dom ändå för jag vill lägga ut hela konserten.
Kolla slutet av fyran, dom blir kaniner!

An Cafe - NYAPPY go around fever part 3



An Cafe - NYAPPY go around fever part 4


Snow scene

Jag har tråkigt och därför ska jag faktiskt gå och lägga mig snart.
Alla är osociala denna kväll/natt, alla är ute på roligheter. Det vill jag också vara, får försöka hitta något kul till imorgon.
Kollar på live klipp med An Cafe, längtar så tills jag får se dom igen!
Miku är ju absolut den sötaste männsikan som finns, kolla bara på honom.
NYAPPY, NYAPPY!
Jag vill ha nya skivan
Jag önskar jag kunde japanska.
Dom spelade verkligen dom bästa låtarna på denna konsert.
Lägger upp resten av videoklippen imorgon.

An Cafe - Nyappy go around fever part 1




An Cafe - Nyappy go around fever part 2

 

Losing my favourite game

Ganska så tråkig skoldag om ni frågar mig, har varit med om roligare. Idrotten var inte kul, jag och några till var i styrkerummet medans dom andra åkte skridskor. Styrkerummet var riktigt skabbigt, allt var nästan trasigt och hur gammalt som helst, svin kallt var det också. Där skulle det verkligen behövas renoveras lite. Vädret har varit äckligt och blött hela dagen. Resan till stan som brukar vara kul var hur tråkig som helst, jag stängde in mig i min Ipod. Sen väntade jag någon timme på att syster skulle komma in till stan och möta mig, hann gå igenom nästan alla klädaffärer i staden. Jag hittade världens snyggaste skinnjacka på H&M som jag vill ha, men det känns lite ovärt när jag redan har en... eller?
Efter en försenad buss och två snabb rundor på Hemköp så skulle vi ta buss nummer 4 till bergvik, det vi inte tänkte på var att vi stod på fel sida vägen. Så bussen gick ju till Norra kroppkärr, verkligen lyckat. Fast vi lyckades sen ta oss till Arken, där fick vi kolla på hamstrarna. Dom hade två underbart söta små ulltottar, vi bestämde oss för en. Grå, vit, svart och jätte långhårig liten pojke, som vi fick med oss i en liten kartong. Stackaren fick åka massa buss och det var nära att han tog sig ut ur karongen, det hade blivit lite PANIK. På bussen hem till Hammarö så träffade vi Anki och Lief som vi satt och pratade med hela resan. På hållplatsen innan vi skulle av så klev "jag har fått nog av..." gänget på bussen, jag kunde inte hålla mig för skratt. Väl hemma blev det lite stressigt, allt på en gång. Hamster som gjorde allt för att ta sig ur kartongen, galen hund, fixa bur, fixa mat och Idol. Men det gick bra ändå, god pizza och Idol blev det när allt var klart. Jag är ledsen över att Robin åkte ur och inte Alice, det konstiga är att jag hatade Robin från början och Alice har nästan alltid varit min favorit, men det har bytt för några veckor sen. Men jag hade rätt när jag sa för ett antal veckor sen att Kevin och Alice skulle vara i i finalen. Efter Idol såg vi på The Fast and the furious: Tokyo Drift. En riktig killfilm, brudar och bilar. Konstigt nog gillar jag den, speciellt alla söta japaner.
Lilla My fick hälsa på den nya hamstern förut, hon blev helt galen.
Jag har inte bestämt vad lillpojken ska få för namn än men funderar lite på:
Yoshi
Miku
Nyappy
Mumin
Totiki
eller något annat..



You makes me smile

Skav sår och ömma höftben, det får man efter att ha lånat Idas kläder och skor. Musik lektionen idag var kul, vi fick sjunga julsånger som vi ska sjunga på våran "mini show" som vi ska ha i skolan nästa vecka. Fast det var nästan bara jag, Siri och Andrea som sjöng, även Maggie och Julle ibland när dom vågade ta i.
Idag när jag stod inne på SF och väntade på bussen till hammarö så såg jag Jultomten. Han satt på en bänk och rökte.
Jag har inte gjort särskilt mycket sen jag kom hem, tv, dator, promenad, nagel målning, sitta på golvet och sjunga och kittla syster liggandes på golvet. Imorgon är det fredag igen, härligt. Och det bästa är att jag och syster ska vara ensama hemma hela helgen, våra föräldrar ska nämligen till stockholm med några kompisar och bo på hotell, ärligt talat så är jag inte ett dugg avendsjuk. Efter skolan imorgon ska jag träffa syster inne i stan, vi ska sen ta bussen till första bästa djuraffär. Vi ska vara busiga och kolla efter en ny liten hamsterbebis. Det jobbiga är att jag är så himla kräsen, jag vill inte ha vilken hamster som helst. Utan det ska vara en teddyhamster, som gärna ska vara en hane och i någon ljusfärg. Jag saknar Toddy.. Sen får vi se vad som händer resten av kvällen, kanske ska jag hem till Sanne som fyller 18 år om jag nu får.
Just det Ulf, om du nu kan läsa detta. För tydligen så funkade det inte att läsa just min blogg nere från Vietnamn. Jag har pratat med GHAB nu, eller ja Pappa hade gjort det. Dom har några ettor nu som jag är lite sugen på. Vi ska i alla fall få ett papper imorgon som vi ska fylla i, något sorts intresse papper om att jag söker lägenhet. Hoppas verkligen på det här nu.
Jag fick reda på en rolig sak förut föresten, tydligen så är min och Malins pappor arbetskamrater. Världen är liten ibland.
Nej nu ska jag kolla min bilddagbok och sen ska jag sova, lite tidigare idag...


Walk away

Går dagen var kul. Efter skolan blev det snöbollskrig med Linnea och Ida, sen blev det en promenad upp för himlabacken hem till Ida. Det var planerat att vi skulle skriva klart på spanska arbetet, men så blev det inte riktigt. Vi kom halvvägs, sen blev det skit snack i ett antal timmar. Det var för längesen vi gjorde något alla tre, därför hade vi mycket att prata om. När Linnea sen åkte hem gick vi och handlade cola på Ica och sen tillbaka för att laga mat, majsbiffar och couscous blandning. Vi bestämde oss sen för att baka en kladdkaka, den blev misslyckad. Inte alls kladdig utan bara torr. Matte plugg blev det heler inget av för jag och Ida blev helt galna, provade massa kläder och ännu mera skitsnack.
JAG VILL VARA KÄR, JAG VILL VARA KÄR, JAG VILL VARA KÄR...
Vid två tiden gick vi iaf och la oss..

Sitter i datatsalen i skolan nu, händer inte ofta att man gör det nu förtiden.
Har gjort matte prov som gick halv bra.
Ops nu börjar samhällskunskapen!

Hurricane Gilbert

fuck, jag som skulle sova.. HAHA
jag planerar in en date..

2000 light-years of darkness

Då var man hemma, efter över tolv timmar i skolan. U-landsprovet på morgonen gick som väntat, dåligt alltså.
Fick en glad nyhet av syster som jag redan har skrivit om, Iggy Pop till Putte i parken, tufft! Sen gick jag in på hemsidan, ännu fler bra band. Alice in videoland, Detektivbyrån och Kristian Anttila, det kan nästan inte bli bättre.  Efter att vi hade slutat den ordinarie skoldagen så hjälpte vi till att fixa till allt inför öppethus. Vi fixade allt med borden där i skulle sitta och sälja alla share & care kort m.m. Sen åt vi middag vi fem och sen vid sextiden började det droppa in lite folk. Jag, Ida och Julia, Emma från ettan sålde som sagt saker. Dom var roliga faktiskt. Tråkigt nog kom det inte särskilt mycket folk och ingen skymt av våran rku vän...
Fick sen skjuts av Mattias in till stan, tillsammans med Ulf och även Ida som fick skjuts upp till orrby. Alltid kul med lite lärar skvaller. Sen var mamma snäll och hämtade mig i stan så jag kom inte hem så jätte sent ändå, runt 10 tiden. Fast jag kommer vara dö trött imorgon på mattenlektionen.
Imorgon är det onsdag och jag ska bo hos Ida som vanligt, även Linnea ska bo där, vi ska göra vårat spanska arbete.
Imorgon åker även Ulf till Vietnamn, nej jag är inte alls avendsjuk..
Jag orkar inte skriva så mycket mera nu...

Pippa i parken

OMG!!
Dom har släppt band till Putte i parken.
IGGY POP
KRISTIAN ANTTILA
DETEKTIVBYRÅN
ALICE IN VIDEO LAND
och fler...
HELT GALET, JAG SKIA DIT OCH JAG SKA KÖPA BILJETT INNAN JUL!



Fem enkla saker

Plugg, plugg, plugg..
Musik, musik, musik..
Pepparkakor, lussebullar, pepparkakor...
Tänk, tänk, tänk..
Plugg, plugg, plugg..
Sova, sova, sova...


We fight, we break up. We kiss, we make up.

Jag väcktes av väckarklockan två minuter innan adventskalendern började, satte på tvn och låg under täcket och kollade på den. Det var svårt att hålla ögonen öppna så jag missade endel av den, men den verkade ändå inte särskilt bra. Senare fastnade jag framför "Vakna med the voice" som jag ser på varje morgon, Johan Palm var ju dagens gäst. När jag sen kollade på klockan såg jag att det var tio minuter kvar tills min buss går, PANIK! Jag hade varken hunnit packa min väska, göra iordning håret eller borstat tänderna. Allt det gjorde jag på fem minuter, sen så fick jag springa hela vägen bort till busshållsplatsen. Och nej jag har den inte precis utanför mitt hus utan de är en bit. Men jag hann som tur var. Skoldagen var annurlunda mot alla andra skoldagar, vet inte varför riktigt, men det var mysigare på något sätt. Ida var där även om hon var sjuk, tur för mig. För vad vore skolan utan mig, Ida och ett antal promenader?
Vi var på en förläsning idag, en dövblind tjej skulle berätta om sitt liv typ. Det var egentligen väldigt intressant men jag hade lite svårt för att sitta stilla just då. Åkte sen hem en timme tidigare för att jag inte orkade vara med på genom gången av instuderingsfrågorna, utan jag ville hem och plugga istället och det ska jag göra nu alldeles snart...

Poker face

Lussebullar, skummtomtar och ett tänt ljus blev det idag. En super slapp dag med mycket tv tittande, Andra avenyn, Parlamentet, Wallander och lite annat smått och gott. Jag har inte gjort det som jag skulle göra idag, nämligen plugga u-landskunskap. Jag är en dålig människa. Jag borde låsas in i ett tomt rum med bara en massa skolböcker och där skulle jag få sitta tills jag lärt mig allt.
Imorgon klockan 07:15 ska jag gå upp och kolla på adventskalendern, ska i alla fall se på första avsnittet iår. Och sen är det skola igen, imorse längtatade jag lite dit men det gör jag inte längre.. Skulle inte sitta fel med jullov, fast det skulle inte vara bättre. För jag kommer att få plugga hela lovet, för jag är en dålig människa...


RSS 2.0