Sex unter wasser

Gårdagen blev en aning skum och kanske inte så kul som jag hade hoppats på. Satt först i flera timmer och väntade på att dom ens skulle komma och när dom väl gjorde det satt vi mest här i min soffa och lyssnade på massa musik. Runt tolv tiden bestämde vi oss för att gå ut, vi gick hem till någon som kallades för Pleppe. Så han kom ut och var med oss och sen gick vi en jätte lång promenad på grusväg mitt i skogen, det var så mörkt att man inte ens såg varandra. Sen när vi kom till Christian kom vi på att han hade cykeln hemma hos mig så vi gick tillbaka.

Idag blev det att sova länge och sen senare på dagen kom Pappa och syster, vi åkte ut och övningskörde lite. Sen blev det middag, singstar, film och massa mys med syster. Och nu ska vi snart försöka sova för imorgon är det skola igen...

Ska bli bättre på uppdatering





Din kärlek

Det blev värsta myskvällen igår med flickora. Massa prat, pizza som aldrig ville komma för att dörren var låst där nere, tänkte inte på det men vad fan man kan väl ringa då? kladdkaka, europaresan bilder och ännu mera prat. Vi beställde 100 foton från europaresan på fuji, blir att göra ett nytt snyggare collage i klassrummet, det vi har nu är verkligen förskräckligt.. Linnea och Siri sov kvar här och försvann idag vid elva tiden och jag fortsatte sova till tre, typsikt mig. Om ett tag kommer Jocke, Christian och Mike(?) hit, tror jag i alla fall. Får se hur denna lördagen slutar. Nu ska jag laga mig lite mat!


Dance with somebody

Grymt svårt att ta mig upp imorse som vanligt, men jag lyckades ta mig i skolan i alla fall. Hade Psykologi som första lektion klcokan nio sen en lång håltimme till 13.20. Satt i matsalen och snackade en massa europaresan minnen hur länge som hellst. Fick sen reda på att dom två sista lektionerna var inställda, hade varit trevligt om man hade fått reda på det lite tidigare eftersom då hade jag kunnat gå hem redan klockan 10. Men jaja.  Gick sen hem och slöade farmaför datorn ett tag innan jag och Jocke var en sväng till godisaffärern och sen en sväng hem till honom. Sen gick kag hela vägen hem till mig igen i spöregn, som tur var fick jag låna ett paraply. Nu har jag städat och diskat och om ett tag kommer Linnea och en timme senare kommer Jennifer och födelsedagsbarnet Siri som vi ska fira lite smått ikväll med en massa mys.

Nu kom Linnea!
Ha en bra kväll!

Aldrig nöjd

Som jag har lovat så ska jag börja blogga igen, blev lite dåligt med det i sommras. Skolan har dragit igång på riktigt nu och allt är bara PANIK för min del. Men som tur är så har det börjat lösa sig med kurserna som jag ska läsa nu. Lite kul är det att det för det mesta är nya ämnen och med nya lärare. Älskar redan lektionerna i barteknik.

Igår var jag på Glada Ankan för första gången i mitt liv. Lite dumt var väl att det var mitt i veckan men Bermuda hade ju spelning så den kunde jag inte missa, även om musiken inte är min grej så ställer man så klart upp. Det var i alla fall en jävligt kul kväll och en massa roliga människor. Jag slapp sova på en bänk som jag trodde jag skulle få göra, fick nämligen skjuts av Jockes pappa hem till Grums. Vaknade sen dagen efter med en helvetes mensvärk och tog mig knappt upp ur sängen så jag kom en halv timme försent till skolan, inte bra. Hade bara en lektion på hela dagen, Psykologi. Vi kollade klart på filmen "Om jag vänder dig om" som vi började kolla på i onsdags. Galen film, men jag gillade den. Efter skolan gick jag hem till Ida, lagade middag, såg på film och färgade mitt hår.

Imorgon efter skolan ska jag, Linnea och Jennifer(?) fira Siri hemma hos mig.

Desigen ska göras om men orkar inte riktigt ta tag i det precis nu.

Nu blir det att sova snart, ska bara läsa alla fjortisbloggar. Har blivit tönt, men det är verkligen så kul att läsa!


RSS 2.0