They try to find the Milky Way

Hej

Dagen har varit bra, vi började inte skolan förens klockan tolv så jag fick lite sovmorgon. Sen så slutade vi redan klockan 14:10. Jag, Siri och Sebastian följde med hem till Marcus för att spela Rockband. Det var grymt kul, jag var bäst på att sjunga, haha. Trummor var också väldigt kul!
Åt en massa gott godis och chips och dipp, kommer bli tjock.
När jag kom hem fick jag reda på att Tim Torpegård har blivit påkörd av en bil, Ginas mormors bil.  Helt hemskt. Dock tror jag han hade klarat sig ganska så lindrigt med ett brutet ben. Får nog höra mer imorgon hur det har gått.
Såg på finalen av Project Runway, CHRISTIAN VANN! Jag är happy.

Min tandställning har gått sönder, så måste åka till tandläkaren tidigt imorgon. Kommer antagligen missa första lektionen.

Måste fixa mitt hår nu,.

 

RedrummurdeR

Sammanfattar dagen med en video med The Kooks, har ändå ingeting att skriva för det har inte hänt särskilt mycket idag. Har lyssnat på The Kooks ungefär hela dagen, dom är underbara. Nya skiva är underbar, även den gamla. Jag önskar att jag fick se dom igen, kom till svergie.

Jo, pappa har köpt en massa ny kanaler till tvn och nu en tid framöver fick vi en massa gratis kanaler, alltså alla filmkanaler typ. Så jag har kollat på film idag efter skolan, Alexander och The Shinging.

The kooks - Always where I need to be


Louise

Dagen som varit har faktiskt varit bra, jag har varit glad hela dagen även om vi hade en lång skoldag. Jag blev glad av umgänget med mina klasskamrater, vi måste vara dom som har mest galna idéer om vad vi ska göra.
- Hur sitter vägskyltar fast?
Dagen började med en liten sovmorgong, träffade Linnea på bussen och vi gick tillsammans till tågstationen för att ta nio tåget till Grums. Råkade träffa på Lukas i den läskiga tunneln som bara är läskig på nätter. Vi satte oss i salongen i tåget och började läsa lite i Cupé, tycker det är en aningens mystisk tidning, haha. Det blev mycket babbael om festivaler och musik på resan, skräll lixom. I Kil steg även Ida och Jennifer på.
Vi gjorde vårat första besök för terminen på Happy Sation, köpte nötkräm som vanligt. Vi fortsätter med våra traditioner på måndagar.
Skoldagen gick otroligt fort med tanke på att vi gick till 16:40, fast vi fick sluta lite tidigare för att Ulf var snäll och lät oss ta 700 bussen. På bussen så fanns det två säten som satt mitt emot varandra med ett bord emellen, har aldrig sett det förut på en sån vanlig buss. Där satt vi i alla fall, jag, Jennifer, Linnea och Siri och pratade Andra avenyn och film hela vägen till karlstad.
När vi kom till stan så sprang jag snabbt in på H&M och köpte mig en svart huvtröja, behöver verkligen en sån. Sen fick vi skjuts hem av Linneas pappa hem till hammarö.

Resten av dagen har jag typ inte gjort något förutom att äta en massa saker, jag äter hela tiden, måste sluta. Sen har jag läst massor i The Notebook, fuck nu kom jag på att jag har glömt engelska läxan. Så himla typiskt mig, får göra den imorgon på bussen.

Jag har namnsdag idag!

jag vill ha din kärlek

Sammanfattning av min dag:

Vaknade
Åt frukost, nybakat bröd
Satt vid datorn
Såg på Project runway
Pratade med Ida en stund innan min mobil la av
Satt vid datorn
Åt pizza
Såg på Project Runway
Gjorde glass
Satt vid datorn
Såg på Arn
Sitter vid datorn

Så har i princip hela min helg sett ut.

Walk away

Sitter och kollar på Project Runway, det är verkligen bra. Egentligen så skulle jag ha sett på Heros hela dagen, men det var tydligen inte dom första avsnitten. Fattade ingeting. Vet inte vad jag ska göra idag, egentligen vill jag på bio och se på Narnia men jaghar ingen som vill gå med mig.
Igår var vi och firade Kristin som fyllde 14 år. Vi spelade Buzz och såg på Jumanji, jag var jätte rädd för den filmen när jag var liten.
Har inte så mkycket att skriva nu.

cyklar och knark

Oj, det var 22 stycken inne på min blogg igår och läste.
Jag är på världens designa blogg humör, det är lite små kul. Gjorde om min systers igen, så nu ser den lite bättre ut iaf, inte riktigt nöjd. Här kan ni kolla om ni vill ---> http://heykwanogoma.blogg.se/
Funderar på att göra om min egen igen, eller nej den får vara kvar ett tag till.

Skolan idag var tråkig, kändes som vilken skoldag som helst mitt i terminen typ. Skönt att vi som ska läsa spanska 3 kommer att ha sovmorgon på måndagar och sluta tidigare på fredagar. Efter skolan åkte jag hem och la mig i soffan, lyckades somna och sov i ca tre timmar. Så nu är jag jätte pigg och kan inte alls sova. Ville verkligen göra något kul den här kvällen men som vanligt hittade jag inget att göra. Kollade på Casanova som gick på tv, Heath Ledger är bra.
Pappa har köpt den första Arn filmen till mig och Linnea, tack!

Imorgon MÅSTE jag göra något kul, party?

Shine on

En skoldag avklarad.
Den började bra, jag och Linnea kom 20 minuter försent pågrund av att det var en olycka på vägen precis innan Grums. Det blev världens längsta bilkö men vi hade första parkett.
Väl i skolan så sjönk humöret, inte alls kul att vara tillbaka.
Det var precis som vanligt, det vanliga tjatandet om att förändra schemat.
Det enda som var bra faktiskt var att jag fick överskåp i år och att mackorna vi fick till fika var goda.
Lite kul var det när Sebastian skulle visa hur bra han var på att smutsa ner matsalen genom att därnka en geting i Siris saft.
Efter skolan åkte vi in till stan för att fika, jag, Linnea, Ida och Sascha var på Melkers. Sen så gick vi runt lite och kollade på block och andra skolsaker.
När jag kom hem kollade jag på Hoppfinalen, Grattis till Rolf-Göran som tog silver.
Har även beställt biljetterna till Popaganda nu, längtar!
Imorgon kör vi igång med en vanligt skoldag, tack så mycket liksom. Kan vi inte ha några slappdagar innan vi börjar?
Börjar klockan nio imorgon och ska upp klockan sex så det är nog bäst jag går och lägger mig nu.
Goodnight


dancing shoes

Sov länge idag, satckars Hugo.
Första gången på ridningen idag, jag hade Idor. Det gick lite halv bra.
Jag tycker faktiskt inte att det är roligt längre med ridning, har inte gjort på nått år.
Visst jag älskar hästar och att rida, men själva ridskole grejjen är inte roligt längre.
Jag ska inte lura mig själv längre, så nu har jag bestämt mig för att faktiskt sluta. Känns en aning konstigt faktist eftersom jag har hållt på med det i tolv år.
Men så fort jag får chansen att rida så ska jag ta den, för jag kommer att sakna det jätte mycket. Vem vet, jag kanske börjar snart igen.

Om ett antal timmar så börjar helvetet, skolan. JAG VILL INTE!
Mamma är snäll och kör dit mig och Linnea eftersom det inte går någon bra buss.
Jag vill inte gå och lägga mig, för då är det snart skola.

Har sett på två pogram av Project Runway, det är bra. Hoppas på att Christian vinner, är söt. Han påminner faktist om Lasse. Jag vill också vara en designer, verkligen häftigt.


Vänta med att tänka tills du dör

Hej

Första delen av dagen spenderade jag hemma själv med min hund. Mina föräldar jobbade och syster var i skolan, samma sak blir det imorgon. Efter frukost bestämde jag mig för att baka en Sverige kaka, länge sen. Den blev faktiskt bra. När syster kom hem så kollade vi på höjdhoppet, synd att det inte blev någon medalj för Sverige.
Vid sju någon gång pratade jag med Linnea, vi bestämde oss för att åka in till stan och kolla på folk som går in i den trasiga dörren vid McDonalds, mycket underhållande faktiskt. Innan jag gick till bussen fick jag ett allvarligt samtal från Fredda, blev en aning förvånad först och känner mig elak som inte lät honom prata klart om allt eftersom jag fick lite brottom till bussen.
Väl inne i stan så bestämde vi oss för att gå på bio istället eftersom dörren var lagad, The dark knight blev det. Innan filmen började så träffade jag Daniel som också skulle på den filmen så jag pratade endel med honom, fick reda på att han tydligen hade skickat massa sms till mig i sommar utan att jag har fått dom. Konstigt, jag som trott hela tiden att han typ var sur på mig eller något.
Själva filmen var väldigt bra, en aning mycket inblandade människor och lite rörigt. Heath Ledger som spelar Jokern var underbart bra, han är verkligen en av mina favorit skådespelare. Synd att han skulle gå och ta livet av sig.
När filmen var slut så var klockan 23:45, sista bussen till hammarö gick 23:30, lyckat! Vi bestämde oss för att gå hem. Fast när jag ringde hem för att säga att vi kommer hem lite senare så kom pappa för att hämta oss istället, snällt fast det hade varit roligt att gå hem eftersom vi har så mycket att prata om.
Nu sitter jag i min säng och lyssnar på Kristian Antilla, syster har förgiftat mig med honom.

Hästpojken har gjort min dag, dom är faktiskt väldigt bra.




inga problem

Hejhej

Åkte in till stan idag, skulle träffa Lukas. Han var seg så jag gick runt lite överallt, köpte mig ett linne på Carlings. Träffade på Linus i Mitt i City som jag tillbringade ca 1 ½ timme med. Vi var på BR och lekte. Sen träffade vi på Karin också så vi gick runt alla tre och kollade efter lite roliga kollegieblock, hittade inget. Vid tre någon gång kom Lukas vi gick typ runt överallt och gjorde ingeting hela dagen.
Jag var jätte hungrig hela tiden och när jag kom hem för att laga mat åt mig själv så höll Pappa på med fläkten och kronglade så jag kunde inte laga någon mat. Istället åkte mamma och köpte pizza åt mig, snällt :D
Såg på The good girl som gick på 4:an, den var rätt bra.
Linnea har kommit hem från Rhodos nu, jag ska träffa henne imorgon. :D Vi ska sitta på Mcdonalds och kolla på folk som går in i den stängda dörren.

3 dagar till fucking skola...

fotade lite förut.


kent

Jag saknar Arvikafestivalen
Mannen i den vita hatten med Kent, absolut den bästa låten live.
Hihi, du var söt då.
minnen..


Dreamin' in a casket

Förut så fick jag för mig att jag skulle möblera om mitt rum, så det gjorde jag. Kände att jag behövde lite omväxling och det blev faktiskt bra.
Jag vill flytta till en egen lägenhet, verkligen högsta önskan just nu. Jag fick reda på förut att en släkting till mig äger lägenheter i Grums. Tydligen äger han huset där det var skottlossning och en blev skuten i våras, bul att bo där. Fast ärligt talat skulle jag gärna bo där, vem bryr sig?
Sen så har jag hittat en annan lägenhet jag vill ha, en jätte fin etta. Det jobbiga med den är att den inte är en hyreslägenhet utan en sån man köper och äger själv. Brukar ju vara svårt att få dom sålda sen när man inte längre vill bo där.
Såg på Elisabethtown med syster förut, blev jätte besviken på den. Tyckte verkligen att den var jätte dålig.
Imorgon åker jag in till stan en stund och träffar Lukas :)

Lite ny design igen, vet inte riktigt om jag tycker om den.

Sommarens sista smak

kvällen igår var trevlig.

Var hemma hos Gina med Camilla och Sofia.
Vi bakade kladdkaka som blev bränd och pratade en massa.
Det kändes bra att träffa dom och vi har bestämt att vi ska göra något kul som inte kommer att glömmas innan skolan börjar. Dock vet jag inte hur det blir, tror dom planerna spricker.

Jag och syster åker nog till Stockholm den 29:onde Augusti och bor hos Elin som är själv hemma, vi ska på Popaganda. Hoppas verkligen det blir av, skulle vara underbart kul.

Idag ska jag färga mitt hår, behövs verkligen. Jag har kommit på att jag vill bli svart hårig, men vet inte om jag vågar det ärligt talat. Sen så ska jag nog ta ett hål till i örat, där uppe om ni förstår vad jag menar. Vet inte vad det heter. Måste hitta något bra ställe där man kan göra det på.


Kärleken Väntar

Hej

Nu känner jag att jag måste skriva lite. Sista dagen på jobbet igår, jag kommer faktiskt sakna det lite. Det var faktiskt rätt kul där, fick baka bröd typ varje dag. Sen så var dom som jobbade där roliga. Det är sex dagar kvar till skolan börjar nu, jag har panik. Jag vill absolut inte tillbaka dit, jag skulle heldre vilja börja jobba.
Läste just Linneas blogg, hon är i Rhodos och har kul. Så himla avendsjuk är jag. Längtar tills hon kommer hem då jag kommer få höra om allt kul hon har gjort.
Igår så åkte jag och syster in till stan för att gå på Sicket attans röjj på tolvan. Vi var där en pytte liten stund innan vi gick igen för att äta på Norrstrands pizzeria. Jag var helt flumm babblig.
När vi väl var tillbaka så träffade jag Lukas, han var kul. Även massa andra trevliga människor, Sondre och Alex tex.  Musiken var sämst, klarade inte av att vara där inne för man fick ont i öronen. Just det, träffade även Badminton Anton som jag inte har sett på jätte länge. När det var slut så gick vi in till stan, när vi var på torget blev det bestämt att vi skulle förlja med hem till Sondre, han skulle ha party. Dock blev det inte riktigt så. Vi tre, jag, syster och Sondre satt och spelade Rock band och såg på South Park medans vi väntade på att det skulle komma folk. Och när det väl kom tre stycken så var jag och syster typ tvugna att gå. Det blev en jobbig promenad in till stan, vi gick jätte snabbt för att inte komma försent till bussen. Jag fick ont i fötterna av mina skor. Iaf så han vi med bussen, vi var till och med lite tidiga så vi gick runt lite på torget. Skumm överallt, det hade varit skummparty på Arena och sen så hade dom fyllt fontänen med skumm.

Idag kanske jag ska träffa Gina, Sofia och Camilla
Jag är PARTY sugen. 

Syster på Pizzerian

 

Gratis saker?

Bli medlem och få gratis saker :D
http://www.gratisgen.se/?ref=92228

Gratis smink?

Vill du ha gratis smink? Bli då medlem
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=68426

Dopeboy

Hejsan

Man blir verkligen deppig av det här vädret, det har regnat i en vecka nu. Kan vi få lite sommar och sol dom sista veckorna? När skolan börjar igen blir det säkert varmt som förra året.
Nu har jag klarat av en arbetsvecka av två, känns skönt. Nästa vecka kommer det nog bli lite mera jobba också, det är bra för jag klarar inte av att inte göra någonting.
Igår så var Johansson här och hade kräftskiva, fast Karin var tyvärr inte med. Jag tycker inte om kräftor dock, gillar int enär man ska sitta och bryta sönder djur för att sen äta det. Jag, Syster och Kristin såg på "Välkommen till familjen", den är lite små kul. Har sett den förut någon gång när jag var i göteborg.
Idag så sov jag till halv två, det är härligt. Fast jag är ändå trött. Karin har varit här i några timmar, vi satt mest och babbalade arvika minnen och slappade framför tvn. Resten av kvällen kommer jag nog fortsätta tillbringa framför tvn. Ville verkligen göra något kul både igår och idag kväll men de blev inget med det eftersom jag inte hittat något att göra eller någon att umgås med.
Imorgon ska iaf jag och syster till stan en stund och sen blir det bio vid 6 med syster och mamma. Vi ska se på Mamma mia, får se vad jag tycker om den eftersom jag hatar Abba musik men alla som har sett den säger att den är väldigt bra.
Nu ska jag göra jordgubbssmoothie :D

Föresten, igår var Kjell-Arne och hans son Joel här på besök. Dom bara dök upp! Har inte träffat dom sen jag var jätte liten. Lite kul. Vi satt och kollade på invigningen till OS. Jag satte saft i halsen och började gapskratta samtidigt, jag kunde inte andas, pinsamt.

Cocain

Hej
Nu var en till arbetsdag avklarad och den har faktiskt varit ganska så kul, sen så fick jag sluta tidigare också. Jag och Dao (vet ej hur hon stavas) har bakat en massa bröd, det är kul. Jag vill bli bagare.
Ska träffa Linnea om en liten stund, känns som om jag inte har sett henne på evigheter. Vi ska gå till coop och köpa Ben & jerry's och bli tjocka. Jag har hört att det har kommit en ny smak, hoppas att den finns.
Har inte så mycket mera att skriva nu, ha det bra :)

jobb

jag ska bli bättre på att blogga igen, fast inte nu.
Är på dåligt humör och har verkligen ingen lust att skriva något.
Jag hatar mitt jobb, jag hatar att jag måste tillbringa mina två sista veckor på den hemska skolan.

ska försöka skriva lite om Putte i parken någon dag.

hemma

Jag är hemma
Trevlig festival
Jag är trött
Imorgon börjar jag jobba.

RSS 2.0