Ping ping mot King kong i Hong kong

Nu är det bara några timmar kvar tills vi ger oss iväg på tågluffen runt om i Europa. Den här veckan har verkligen varit super seg. Nu är allt packat i alla fall. Blir att gå upp efter fyra imorgon, kommer vara död. Men det är de värt för tusan vad mycket jag har längtat till det här. Kommer att vara hemma igen den 14:e Maj, efter några Party dagar i Berlin med flickorna.
Hejdå!


Minnen av Aprilhimlen

Jag har seriöst blivit kär.



Around the world

Då var det här påsklovet snart över och det gör mig absolut ingenting, jag snarare längtar. Själva påsken firades hemma hos Mormor i Dals Långed men påskägg och massa äcklig påskmat. Det var trevligt att vara där även om vi inte gjorde så mycket. Sen på söndagen åkte vi hem, jag och syster till lägenhetenn i Grums där vi var till Tisadgen. Vi gjorde absulut ingenting förutom att gå mijloner promenader och se på film. Förresten min filmsamling börjar bli lite större, fick Australia i påskpresent och sen köpte jag Stolthet och Fördom och Jakten på lycka på Ica. På Tisadg kvällen sen var syster och jag ute och red en sväng på Kurre. På onsdagen träffade jag Gina, Camilla, Sofia och Fredda, satt och pratade med dom hela kvällen, mycket trevligt. Torsdag var jag i stan och köpte ett par skor och på kvällen åkte jag tillsammans med Mamma, Syster, Karin, Anki och Kristin till Scalateatern för att se på The Rocky Horror show som var grymt bra, bästa jag sett på länge. Igår var jag och tjejerna i klassen bjudna hem till Sascha på middag eftersom hon fyllde år. Fast det var bara jag, Matilda, Jennifer och Mary-Ann från klassen som kom, sen var det även Anna och Sofia. God mat och rolig förfest med kubb och grejer. Efter nio drog vi in till staden, jag och Sascha gick till Arena på skumparty. Helt galet var det, fast väldigt kul för jag träffade hur mycket människor som helst som jag känner. Dock kan jag väl inte påstå att jag gillade det där med skummet, visst det var kul när man var i det och dansade med alla men sen efteråt såg man ju ut som en dränkt katt med smink överallt, inte kul.

Idag lördag verkar det inte hända så mycket, även om jag faktiskt är väldigt partysugen ..

6 dagar tills vi åker nu!


Glad Påsk!


Håll ditt huvud högt

Svenska B Nationella, skrivning i ett antal timmar idag, gick väl sådär. Håltimme i ännu ett antal timmar och sen super tråkig teriolektion i två timmar. Nu sitter jag hemma hos Ida, vi väntar på att våra tacopajer som är i ugnen ska bli klara. Jag är sur för att jag inte har kanal fem, kan vara sista matchen ifall Färjestad vinner idag, blir att lyssna på radion. Imorgon har jag bara en lektion, ingen Historia för mig och musiken var visst inställd. Sen har jag påsklov, känner inte riktigt att jag har tid med de nu. I alla fall så ska Påsken firas hemma hos mormor, inget som jag är särskilt sugen på egentligen, men vad gör man inte för familjen. Det enda roliga som jag har att se fram emot på lovet är att Sascha fyller år, hon ska då bjuda hem hela globalklassen(?) och sen senare så ska hon och jag dra på Arena, på skumparty! Kommer bli grymt kul.

Jag har börjat med min filmsamling nu, har införskaffat två filmer, Pulp Fiction och Titanic (Har några filmer hemma också), nu kan jag börja sortera dom i bokstavsordning!

Jag vill ha mat.


Kom i min fantasi

Onödig skoldag, årets första glass i vårsolen, middag på Idas balkong och egen gjord isglass. Bättre kan det inte bli nu.




Lose yourself

Efter ett antal veckor, miljoner filmer, ett dussin myskvällar, många avokados, dagligt bruk av hallon brustabletter, alldeles för mycket tankar, några nya vänner, allt för mycket slösande på pengar, många roliga stunder så är jag tillbaka här igen...

Jag är hemma, eller hemma kan jag inte kalla det längre. För mitt hem är nu i min lägenhet i Grums. Det känns bara konstigt att vara här, inte alls som förut. Inte bara det att mitt rum har förvandlats till ett tv rum, det är något annat också, främande på något vis. Jag är sjuk, blev det i tisdags kväll. Lyckades missa skidresan till Branäs som jag hade längtat till. Så idag kom pappa och hämtade mig, dom tyckte att det var synd att jag skulle vara sjuk själv i Grums, istället ska jag nu vara sjuk själv på Hammarö. Nej, här har jag så klart Hugo, den som jag faktiskt saknar allra mest nu när jag inte bor här längre. Det var väldigt längesen jag skrev här nu, det pågrund av att jag fortfarande inte har fått tillbaka min dator som är på laging och tydiligen så har det blivit försenat så den är klar om minst två veckor. Jag saknar den, verkligen. Som tur är så är Ida snäll och lånar ut sin till mig ibland.

Jag måste i alla fall säga att jag trivs hur bra som helst i lägenheten, mysigare ställe finns nästan inte. Vill inte ens lämna den. Och nu har jag börjat få orsning på allt, typ det enda som saknas nu är en stor tavla. Ska försöka ta lite bilder och lägga upp här.

Jag börjar bli en aning stressad nu. En vecka tills påsklov och sen är det bara fyra dagar till vi beger oss iväg på Europa resan. Och jag har inte ens köpt ryggsäck än.. Jag och pappa ska kolla på det till helgen. Sen är det allt skolarbete som plågar mig, det går verkligen inte bra nu så egentligen har jag inte tid med någon resa eller lov för den delen heller. När vi sen kommer hem igen så är det ju bara tre veckor till sommarlov, helt galet. Och jag som inte har något jobb än, måste verkligen få tag i ett nu. Men i alla fall, det ska bli så himla kul att resa iväg ett tag och slutstaionen i Berlin kommer förhoppningvis bli toppenkul med flickorna. 

Jag kan inte riktigt beskriva hur mitt liv är just nu, för det är ju väldigt bra, samtidigt är det förjävligt. För man går ju runt och är förbannad hela tiden och det är svårt att sluta tänka på hur mycket man vill. Men än så länge har jag klartat mig undan raseriutbrott, men jag lovar det är inte långt kvar. Hade det inte varit för skolan så hade jag mått alldels utmärkt, men på måndag ska jag med hjälp försöka ordna upp endel saker.

Så vad har jag hunnit med att göra medans jag har varit borta här?
Sportlovet tillbringade jag i Branäs i en stuga med familjen och med systers kompis Evelina. Eller jag var där i två dagar och åkte skidor och sen var jag och hälsade på hos Ida i Bjälverud och bodde där en natt. Och precis som förra gången blev det ett antal äventyr. Vi åkte spark, var på auktion och körde snöskoter. Ja och sen när lovet var över så flyttade jag ju till lägenheten, så jag har väl ungefär tillbringat hela Mars i den. Fast jag har ju hunnit med en sväng till Stockholm också. Jag, syster och kusinen var ju på An Cafe konsert på Tyrol. Måste säga att det var mycket bättre denna gången, dom spelade mycket bättre låtar iår. Innan konserten så gjorde jag en impulsgrej också och gick in och piercade mig i läppen. Tycket faktiskt det var rätt kul. Fast mina föräldrar blev väl inte så glada på mig, men sånt får man räkna med. Jag trivs i alla fall med det.

Oj det blev visst ett väldigt långt inlägg, inte meningen kanske. Blir nog inget nu på några veckor igen, antagligen efter europa resan om nu min dator är frisk då.. Och då ska desigen göras om, behövs verkligen!

RSS 2.0