The only one I want too much

Syster är hemma, jag blev genast mycket gladare. Hon hade med sig den söta väskan som är väldigt rosa.
Det var skönt att det kom hem någon som jag kan prata med, för det har vi gjort nu ett antal timmar. Vi har även hunnit med och se på High School musical, för det ville hon och ännu har jag inte tröttnat på den. Vi skulle egentligen ha sett på Green streat hooligans men hon var aldeles för trött för det så vi sparar den någon dag.
Imorgon om inte jag och Jennifer hittar något kul att göra så ska jag, syster och (Kristin?) åka in till stan imorgonkväll och sätta oss utanför nöjesbutiken och försöka lyssna lite på Håkan Hellström om det nu är möjligt. Alltid värt ett försök. eller hur?

Jag sitter i mörkret under mitt täcke och lyssnar på Maia Hirasawa, hon är mysig. Jag tänker på enn människa som jag inte borde tänka på, inte bra. Bilddagboken bråkar med mig, lyckas inte komma in på sidan..
Internet är verkligen dött ikväll.


Dancing shoes

Idag har jag faktiskt gjort något, jag har har varit i stan och ätit lunch på det ny öpnnade Coffiehouse by George med mamma, Ulerika och hennes mamma. Jag åt marinerat kycklingspett med couscous och mangosås, verkligen jätte gott, sen blev det en chokladcookie till efterätt. Kul att dom har öppnat ett fik/matställe, kändes inte rikitigt som man var i karlstad utan en större stad som stockholm eller något.
Sen gick vi runt lite i affärerna i stan, jag provade massa kläder på nybyggda h&m, kändes som ett rikitgt h&m nu och inte alls så skabbigt som det var förut. Jag köpte tillslut bara en blus och ett par örhängen, hittade en supersnygg klänning som jag vill ha, får se om jag köper den någon annan gång.
Nu har jag pratat med Ida i en timme ungeffär, hon var ute och gick i mörkret.

Pratade lite med Jennifer förut också, på lördag blir det halloweenparty hos Tobbe. Jag vill klä ut mig men jag vet inte om dom andra ska göra det.
Vi ska försöka hitta på något kul imorgon kväll också, men vi vet inte vad än.. Får se hur det blir..

A beautiful lie

Jag är trött på det här lovet, det är bara tråkigt. Jag har verkligen inte gjort något kul. Jag saknar min syster också, men som tur är så kommer hon hem imorgon kväll, och vet ni vad hon har med sig? En helt ny Tenshi neko väska från Dona shop, äntligen! Hon var där och köpte en till mig, lite spänd på hur den ser ut.
Vad har jag gjort idag då?
Jag har suttit vid datorn, jag har läst lite ur "Ett öga rött", lite jobbig att läsa, sen så har jag och mamma gjort en halloween pumpa, det var några år sen nu vi gjorde en, den blev faktiskt bra. Sen så var det filmtajm igen, Varg Verum, norsk deckarserie och sen Lilja 4-ever, sorlig film. Om en stund blir det slutet av Juno.

Imorgon ska jag in till stan med mamma och en kompis till henne, vi ska äta lunch någonstans. Sen ska jag försöka köpa lite nya kläder om det nu går att hitta något kul i Karlstad.

Usch, vad tråkig min blogg har blivit. Tycker synd om er som läser den.


High Drama

Jag dricker varmchoklad, äter frukost, lyssnar på The Ark och surar över att Håkan Hellström kommer till Nöjesfrabiken på Fredag och jag kommer inte få komma in pågrund av åldersgränsen.
Vad ska jag göra idag?  Jag ska försöka vara lite duktig och plugga lite på religionen, behöver läsa en bok också. Sen så ska jag antagligen inte göra så mycket mer, skulle gissa på att det blir någon film senare också. Måste ju se klart på Juno som jag inte såg klart på inatt. Jag hålle nog faktiskt med om det som Siri säger varje gång vi går in på Happystation angående Bleeker, han är gullig.

Jag och Vovven är själva hemma enda till klockan fyra, just nu ligger sötnos i min säng och sover.


She's a handsome women

Idag har det varit en väldigt händelserik dag, eller inte. Jag har verkligen inte gjort någonting, bara kollat på film och tv.
En riktigt tråkig lovdag alltså. Jag såg på Closer som gick på trean förut, en riktigt konstig film. Hängde inte riktigt med i den eftersom jag samtidigt satt och skrev till syster på msn. Jag tycker Jude Law som var med och spelade i filem, han är snygg. Dom sa: "Lying is the most fun a girl can have wthout taking her clothes off" i filmen, min favorit låt med Panic! at the disco. Det känns som min blogg bara handlar om filmer just nu, jag skulle kunna ha en blogg där jag bara recensioner av filmer ...
Nu ska jag se på Juno, gullig film .

Lilla My är söt


See you someday

Hejhejhej

Idag har jag inte gjort någonting nästan, sett på slutet av High school musical1 som jag inte orkade se i natt och sen har jag kollat på halva tvån också. Jag vill åka in på filmnatt på Uno, men jag har ingen att gå med. Jag vet många som ska dit men alla dom har redan andra vänner att gå med och det känns inte så kul att åka dit själv. Så det blir det nog inget med, man kan ju alltid se på film hemma....

Idag fyller Ida 17 år, HIPP, HIPP, HURRA! <3



Hakuna Matata

Var hos Sofia förut. Det var jag, Sofia, Camilla, Gina och hennes nya pojkvänn Christian, första gången vi träffade honom. Han var verkligen kul, tror hon har fått tag i en bra kille för en gångskull.
Vi åt tacos, babblade en massa, såg på The Eye som var rätt bra för att vara en skräckfilm, fast man blev inte särskilt rädd någon gång, sen babblade vi ännu mera i några timmar. Trevligt var det iaf.

På måndag vaknar han, på tisdag går han upp, på onsdag äter han, på torsdag göra han något kul, på fredag går han och lägger sig och sover till måndag.
Nämner inga namn, men såhär ser hans liv ut nu förtiden.

Nu ska jag dricka upp mitt oboyglas, borsta tänderna och sen se en stund på High School Muscial, jag är nörd jag vet.

Jag och Hugo var ute och fotade lite tidigare idag.


There's A Good Reason These Tables Are Numbered Honey, You just haven't figured it out yet

Det var lite kul förut idag när vi skulle äta så kallad Söndagsmiddag. Mamma hade verkligen lagt ner sig och gjort någon speciell lax som tog flera timmar för att den skulle stå till sig och grejjer. När vi väl skulle äta så märkte vi fort att laxen inte var klar, så den söndagsmiddag slutade tillslut på Pizzeria Capri, lite komiskt. Har aldrig varit med om att Mamma har misslyckats med maten, men det bevisar ju att även de bästa kan misslyckats.

Såg på Andra Avenyn när jag kom, efter det Big in Japan och sen 40 year old virgin som gick på trean, den är lite små kul. Tillsist såg vi på Corpes Bride som jag laddade ner tidigare dag, yttligare en underbar film av Tim Burton.

Imorgon ska jag träffa Gina, Camilla och Sofia, har inte träffat dom på evigheter. Det ska bli kul.


Min Gitarr

Godmorgon eller något.
Inatt drömde jag en massa konstiga saker, orkar dock inte skriva om det.
Det är piss väder ute idag, därför ska jag stanna inne hela dagen, igen..
Vad har jag gjort idag? Ätit frukost, kollat på Idol reprisen igen och pratat med Oscar, jag saknar nog honom lite.
Imorgon åker syster till Stockholm med Kristin dom ska bo i hennes mosters lägenhet, hon kommer intge hem föräns på torsdag kväll. Jag kommer ha det sjukt tråkigt hela veckan.. Jag, Hugo och regnit väder. Jag måste verkligen göra något, annars kommer jag bara bli depprimerad. Lov är nog inte bra för mig.
Syster ska i alla fall vara snäll och gå till Dona Shop och köpa en ny tenshi neko väska åt mig, saknar min gamla enormt mycket som jag slängde efter arvikafestivalen. Får se vilken färg den blir i nu :D

Vattumannen 21/1-18/2

En utmärkt dag för att resa, tävla eller upptäcka nya saker. Du mår bra av vidgade vyer och utmaningar.


I feel you, Johanna

Idag har jag inte gjort något vettigt, eller vad klassas som vettigt?
Det kanske är mer vettigt att bara sitta hemma än att vara ute och springa på nätterna, jag vet inte.
Idag har jag sett på två filmer, först blev det Mamma Mia! som jag faktiskt lyckades ladda ner med lite hjälp av Lukas. Alltid lika bra, jag börjar kunna replikerna nu.
Sen såg jag och syster Sweeney Todd, den filmen är underbar. Älskar allt med den, musiken, den dystra stämmingen, Tim Burtons sätt att göra filmer, skådespelarna, Johnny Depp och Helena Bonham Carter är ju helt fantastiska.
Jag vill se Nightmare before christmas och Corps Bride, dom är också underbara. Allt som Tim Burton gör är underbart.
Vi åt världens godaste utlandschips till filmen <3

Vad ska jag göra imorgon? No idea.


 






Honey, honey

Idag är jag piggelin, konstigt nog.. Jag har fått sova ut ordentligen även om jag vaknade vid elva, dock gick jag upp en timme senare för jag låg i sängen och myste och lyssnade på bra musik.
Jag och syster har kollat på alla Idol klippen på datorn från igår, dom hade Abba tema. Jag har blivit Abba galen, eller inte Abba utan deras låtar och filmen Mamma mia! Har laddat ner låtar som jag sitter och lyssnar på. Jag är på sjung och dans humör!
På måndag ska jag träffa, Gina, Camilla och Sofia, vi ska se på Mamma Mia! Haha.
Ikväll om jag inte hittar på något bättre så ska jag se på Mamma Mia! som jag laddar ner nu med mamma.
Det här är verkligen illa.
Nörd varning!

Jag ska nog åka till Stockholm över en dag bara typ på onsdag eller något, ska bara försöka hitta någon som vill följa med mig. Jag ska tvinga med mig Ida.


Singing that melody

Det var trevligt hos Sondre.
Jag, en tjej till och cirka tio killar.
Det blev ölspel, guitarhero och rökpauser.
Jag var kvar allra längst, tog sen bussen in till stan.
Träffade Tobbe (Jennifers boyfriend) på torget, sen gick jag vidare mot torget där jag träffade både Jennifer och Andrea.
Vi gick in på Burger king och satt där inne en stund med en massa folk, träffade även Sebb, Dannes kompis.
När dom drog till bussen gick jag bort mot Mc donalds, där träffade jag så klart Jocke, svarthårig och snygg igen.
Jag fick stå hem hela buss resan, jippe.
Jag skämms över att jag kommer från Hammarö, att bli förknippade med dom människorna.
Sitta och skrika hora till tjejer på bussen och bete sig som små barn.
Jag vill flytta härifrån....
bilder kommer imorgon.

Här går man Herr Gårman

HÖSTLOV NU!
Sovmorgon idag eftersom jag inte gjorde relgionsprovet, ska göra det efter lovet.
Så jag var själv när jag skulle lämna Idas lägenhet, hoppas jag inte glömde något.
Sen var det två rätt slappa lektioner innan vi tog bussen in till stan, sen var pappa snäll och hämtade upp mig i stan så jag slapp åka buss med väskorna hem till hammarö.
Vi fick paketet från Yves Rocher idag, parfymen var god men läppstiftet var inte alls så rosa som jag ville ha det utan mest bara glittrigt.

Jag vill göra något ikväll, men som vanligt har jag inget att hitta på. Varken Syster eller pappa kommer inte vara hemma  och mamma ska ha "tant middag", så jag ska verkligen försöka hålla mig borta.
Wiie, nu blev jag visst pjuden på Party hemma hos Sondre, trevligt! :D

Bilder sen i Tisdags
Jag kommer sakna Ida under lovet känner jag :)


Är du singel och sökande?

Vet ni vad jag fick tag i förut? Lip smackers med smak av Coca Cola, har försökt att få tag i ett sånt nu några dagar. Det var Sebastian från kil som tipsade mig om det, det finns även i Fanta. Hitade det vid kassan på Ica orrby förut när vi skulle köpa choklad, Happy!
Skitungarna Linnea och Siri åkte till Italien idag, dom är redan där nu om det inte blev något strul med planet.
Jag är verkligen super avendsjuk på dom, Berlin resan hade nog suttit fin nu. Dom ringde och sa hejdå precis innan dom skulle gå på planet.
Jag vill åka till Stockholm under lovet, men det blir nog inget för mig. Syster ska åka dit på måndag med Kristin till hennes mosters lägenhet, elaka unge. MÅSTE HA EN NY NEKO VÄSKA, SAKNAR MIN GAMLA!
Vad ska jag göra hela lovet?

Ida visade mig en kul låt förut, vi har nog snart lyssnat på den 100 gånger.




Första bilden utan tandställning
snodd från Ida


Mattis & Maia

Vi gick upp tidigt idag för att gå på resurs tiden och göra engelska provet som jag missade förra veckan när jag var sjuk, det gick helt okej bra, värre var det med matte povet som vi hade en timme senare. Det gick så himla dåligt, IG till mig! Jag behöver verkligen hjälpmatte eller vad det nu heter. Det går även dåligt för mig i samhällskunskapen, vi skulle ha lämnat in ett inledningningskapitel på vårat arbete idag ochjag har inte ens kommit på vad jag ska skriva om.
Efter u-landskunskapen så följde jag med Ida och några till i klassen på deras drama lektion, ska ju egentlige ha musik samma tid men dom har ju fortfarande inte hittat nåfon lärare. Draman var väldigt kul i alla fall.
- Hej jag heter Louise Lime.
Vi var ute och reste, flög flyplan, lekte mördaren på bergvik, jag var mördaren, vi var på coca cola bjudning hos Mary-ann och massa annat skoj.
Jag och Ida hade bestämt oss för att leva på smörgosar under dagen, fast när vi kom hem till henne så var så hungriga att vi ringde och beställde två pizzor. Pizza gubben var kul!
På vägen hem från pizzerian så blev vi tutade på av en bil, Ida skrek och jag hoppade i upp i luften av rädsla, pojkarna i bilen skrattade åt oss.
Sen är det Andra Avenyn :D

Magiskt, men tragiskt

Min dag.
Började med att jag tog bussen klockan sju från Grums, gick till busshållsplatsen alldeles för tidigt så jag fick stå och frysa i mörkret länge innan 700 bussen kom och plockade upp mig. Bussen var proppfull med elever som skulle in till stan, jag satt längst bak och gömde mig i mörkret, jag tycker om mörker. När jag kom fram till stan gick jag dirket till tandregleringen och satt där inne i en halvtimme och läste Se och Hört medans jag väntade på min tur. När jag väl var klar så kände jag mig verkligen befriad, så himla skönt. Fast det kändes väldig ovant också, tänderna var helt släta och lena. Tog sen bussen tillbaka till skolan, åt lunch, hade mattelektion, hade engelskalektion och sen tog jag bussen tillbaka till stan igen för att hämta min skena. Bussen var sen och jag blev sen till tandläkaren, men som tur ordnande det sig ändå. Sen var mamma och syster snälla och körde mig tillbaka till Grums så jag inte missade så mycket av Mat,tro och traditon lektionen. Jag fick göra banan med kryddyoghurt med hjälp av Ida och linnea, sen hjälpte jag dom att baka ut brödet. Maten blev god och jag blev proppmätt. Eftersom alla skulle med bussen så fick jag, Ida, Sebastian, kenny och marcus ta hand om all disk, lite surt. Fast stjärnor på blött golv var kul. När vi var klara med det blev Sebastian helt galen, han blev en tjur. Alla blev helt galna och sprang runt i dom nedsläckna korridorerna och lekte spöken. Sen fick vi sällskap av Christian upp till Idas lägenhet.
Sen har vi pluggat hela kvällen, det går bara skit för mig.... Därför har jag gett upp nu..

Om du var här..

Hej hopp gummi snopp!
Jag har egentligen ingeting att skriva, men tänkte att jag skulle skriva ett inlägg innan jag lägger mig.
Idas kök ser ut som ett bombnedslag, disk överallt. Ingen utav oss orkade diska idag, känner att det är min tur at göra det eftersom Ida alltid gör det.
Ida är kåt på Batman och ska ha sex med honom.
Om några timmmar ryker tandställningen, LÄNGTAR!
JAG VILL INTE MISSA MAT, TRO & TRADITION, aaaa...
Borde kanske sova, får ändå inte ut något vettigt att skriva nu.
Snor en bild från Ida, mina egna kommer en annan dag.


söt Ida och min kamera<3

Tom pretty

Jag sitter i Idas kök, på en hård pinnstol. Hon pluggar och är duktig och jag grejjar med Jennifers design till bloggen, det blir bara dåligt så jag ger upp för stunden.
Skoldagen var rätt så behaglig...

* inställd ulandskunskap
* prat på engelskan
* film på svenskan
* inställd spanska
* självstudier på samhällskunskapen

..så vi var hemma tidigt och jag har inte gjort något vettigt sen vi kom hem. Har en massa plugg som jag inte orkar ta tag i. Imorgon ska jag äntligen till tandläkaren och ta bort den äckliga tandställning, kommer känna mig som ett djur på zoo som blir utsläppt i det fria. Jag ska le hela dagen, förhoppningsvis kommer jag inte se ut som en kanin som Siri tyckte hon gjorde när hon tog bort sin. Det jobbiga är att jag ska tillbaka på eftermidaggen och hämta en skena precis då när vi har mat, tro och tradition, vill verkligen inte missa det. Ska försöka få en annan tid för det.

Om en stund ska vi laga mat, idag blir det Lax och coscos, skräll? Okej, vi gillar det.


Måndagsbarn

Hej kära dagbok, idag har jag lekt med Ida.
Vi har...
* gått i skolan
* handlat
* ätit taos
* ätit kladdkaka
* druckit cola
* ätit risen
...och så har vi pluggat lite, lite...
Imorgon så är våran u-landskunskap inställd så vi har sovmorgon.
Nu ska vi sova för vi är trötta små barn.
Godnatt, fast mamma har sagt att man inte får prata med främlingar.



oseriöst

Så jag går upp på sociala och ner på systemet

Jag fick en ny fungerande kamera och så köpte jag en kameraväska också som jag fick billigare för besväret med kameran.
Fotoskola med Raman var kul, jag lärde mig endel. Vi gick runt i hela Karlstad för att få idéer om vad vi skulle fota, vi hittade inget kul så det blev inte så mycket bilder. Del 2 av Ramans fotoskola fortsätter på höstlovet då vi ska fota läskiga kort, lite halloween inspererat.
När jag kom såg jag på Andra Avenyn, Stor i Japan och Bridget Jones dagbok, Älskar den filmen. Den går verkligen jätte ofta på tv, men det gör inte så mycket för man tröttnar aldrig på den.
Har packat allt nu, vi ska göra ett nytt försök med att jag ska bo hos Ida hela nästa vecka. Får väl se hur det blir med det, förhoppningsvis blir ingen sjuk denna gången.
Jag försöker ladda ner Laakso's skiva, det går inge bra.
Ska nog sova snart.




I'm also a cat

Pappa åkte in till expert för att få hjälp med kameran, tydligen var den trasig. Otur eller?
Som tur är så ska jag få en ny senare så jag och Raman kan gå ut och fota ändå.
Föhoppningsvis får ni se lite bilder senare.
Har suttit och kollat på reprisen av Idol, alla är typ dåliga.
Nu är det stjärnor på is, Jippie!

Det är något knepigt, det funkar inte att svara på folks kommentarer. Så tro inte att jag ignorerer er :)

Lying is the most fun a girl can have wthout taking her clothes off

Det blev en tråkig lördag.
Gjorde inte något vettigt under hela kvällen.
Såg på Hairspray med syster och mamma, jag tyckte faktiskt om den.
Jag och syster satt även och kollade på Sagan om ringen parodier på youtube, man tröttnar aldrig på dom. Specielt inte "Sagan om tv reperatören".
Tror jag ska sova snart, finns inget spännade att göra.
Imorgon blir det Ramans fotoskola

Maple Gunman

Sådär fixade till Ipoden, ny modell, ny färg, funkande låtar.
Skulle ha lagt in ännu mera låtar, men det blev något konstigt så det slutade funka. Så det fick bli låtar med An cafe, Kristian Anttila och The kooks.
Jag försöker få igång nya kameran, men det är något konstigt med den också, eller ja, det kan lika gärna vara fel på mig. Jag fattar inte i alla fall. Lite surt, vill testa den nuuuu!

Jag har så himla tråkigt, vill göra något. Men ingen vill hitta på något med mig idag, alla är tråkiga.
Hatar att inte ha något att göra på helger, blir depprimerad av att bara sitta still vid datorn.
Orkar inte kolla på tv heller, ändå bara skit. Dansbands kampen och Stjärnor på is.

This town

Nu har jag varit dålig några dagar på att skriva blogg inlägg, har inte haft tid eller ork.
Jag börjar från där jag slutade.
I onsdags så lyckades jag ta mig till skolan även om jag var genom förskyld. Vi firade Ulf på morgonen som fyllde år med chokladkaka och en mini elefant som flickorna hade fixat. Sen efter skolan så följde jag med och tittade på när Linnea var och red, jag har konstigt nog inte börjat sakna det så mycket än.

Torsdag så var jag duktig och åkte tidigt till skolan för att vara på resurstiden och plugga matte, jag fattade allting då när vi hade en jätte lång genom gång. Men sen på den riktiga mattelektionen så fattade jag ingenting sen när jag skulle jobba i boken. Usch, matte..,

Efter skolan så åkte jag in till stan för att lämna tillbaka Kent skivan på karlstads biblotek och sen gick jag till Sjökvisten och köpte baugetter till mig och Ida. Sen tog jag bussen tillbaka till Grums, hem till Ida. Vi bakade mystiska scones och gjorde varmchoklad senare på kvällen. Sen satt vi resten av kvällen vid datorn och gjorde en massa tester igen, haha det är kul. Läs Idas blogg, den är roligare.
Fredag, skola och sen hem till Ida. Singstar kväll med en stor del av klassen, jag, Ida, Linnea, Victoria, Matilda, Siri, Marcus S, Sebastian, Kenny, har jag glömt någon?
Vi bakade två kladdkakor, en misslyckad som bara smakade smet och en med glays på som blev god. Min hosta gjorde det lite svårt för mig att sjunga, men jag försökte så gott jag kunde. Vi var även och åt pizza på Orrby pizzerian. 00.10 tog vi bussen till Karlstad. Jag , Linnea och Sebastian gick runt lite överallt i stan medans vi väntade på våra nästa bussar. Det var  massor av folk inne i stan, träffade Polly som var allt annat än nykter, han är rolig, verkligen synd att vi har tappat kontakten. Sen så träffade vi såklart Jocke, skräll. Han gjorde så vi missade bussen, för vi stog inne på SF istället för andra sidan gatan occh när den kom sprang vi över men bussen åkte bara förbi. PANIK, sista bussen till hammarö. Vi kom på att om vi springer till viken så kanske vi hinner med den, platå skor och jätte förskyld, jätta bra. Vi hann i alla fall, men vi fick inte kliva på för det, bussen var full. Vi fick vänta på en extrabuss som kom två minuter senare.

Idag så åkte jag och familjen in till stan, vi var inne på expert som sålde ut sina skaer eftersom dom ska stänga butiken på drottninggatan. Verkligen synd. Jag impuls köpte en systemkamera, en Sony DSLR-A350. Kanske var dumt, jag vet inte. Den ska tydligen vara jätte bra och den har vunnit en massa "bäst i test" priser. Har inte hunnit testa den än eftersom batteriet måste laddas. Fick den billigare också :D
Imorgon ska jag och Raman ut och fota.
Nu ska jag äta mat.





Miracle

förlåt
skriver imorgon
eller idag blir det.

Hänt

jag var inne på en sida där man kunde göra sin egen Ipod med sin egen spellista, så jag var tvungen att testa.
Det blev helt fult men den får vara kvar ett tag. Opassande färg blev det också, gör om den imorgon

Little Stereo

Jag såg på Oliver Twist förut, den gamla filmen. Loves it!
Jag gjorde också världens godaste varma choklad, kanske inte världens godaste, men god var den.
Om jag inte mår sämre imorgon så ska jag försöka ta mig till skolan. det är jobbigt att vara sjuk för man missar så mycket. Jag ska bo hos Ida nästa vecka, vi ska se hur det funkar när vi har en massa prov att göra, ifall vi klarar av att plugga tillsamans.
Jag lägger ner det där med dagens låt, det var bara tråkigt. Kanske kommer någon gång så där när jag nördar någon låt.
Sen har jag funderat på att lägga ner bloggen helt, den känns bara så himla ytliga eftersom jag inte klarar av att skriva hur jag egentligen känner och tänker. Fast nej, ett tag till får den vara kvar. Ganska så kul sysselsättning.


En himmelsk drog

jag har tråkigt, det är inte alls kul att vara sjuk. Idag känns det i alla fall som om febern är borta.
Jag har kollat på alla Andra Avenyn avsnitten, alla bara försvinner.
Jag sitter och lyssnar på Kent, dom är verkligen helt underbara, deras texter är underbara, vill se dom igen.
Allt är bara KENT, KENT, KENT just nu ..

Kan inte någon komma hem?

Celsius

Det blev precis som jag andade. När jag vaknade imorse hade jag feber, så det blev inget Grums för mig.
Verkligen besviken.
Har typ legat i sängen hela dagen. Från att min syster gick klockan 8 på morgonen tills att mamma kom hem vid tre så kunde jag inte sova överhuvudtaget eftersom min hund var helt tokig. Han sprang rung och ylade och pep hela tiden, var uppe i sängen och hoppade och slog på mig med sina tassar. Höll på att bli smått galen på honom.
Har sett på en massa tv och film under kvällen.
Kommer inte kunna gå till skolan imorgon.
Ihhh, jag vill inte vara sjuk....

Hittade några ny videos med An Cafe (eller dom kanske är gamla, bara jag som är lite seg kanske)
Därför får en av dom bli dagens låt eftersom jag knappt har lyssnat på musik idag.

An Cafe - Summer Dive


Folk bits!

jag har blvit super förskyld, verkligen jätte trevligt. Min näsa rinner hela tiden och min hals gör ont.
Var på bio förut med familjen, vi såg Arn. Den var helt okej bra. vet inte riktigt ifall jag gillade slutet.
Imorgon åker jag och Ida till Grums, vi ska hämta böcker på skolan och sen ska vi hem till henne. Jag ska bo där hela veckan, ska se till att inte bli jätte sjuk igen.
Orkar inte skriva mera, känner bara för att sova just nu. Så godnatt!

Dagens låt: Snook - Inga problem


Rasmus sista vers

Jag såg på Stjärnor på is förut, det var rätt så tråkigt. Synd att Josefin åkte ut, jag gillar henne, inte för att hon var så bra på konståking utan för att jag ser henne varje morgon när jag kollar på Vakna med The Voice.
Jag och syster tog en långpromenad i mörkret ända till Mustafors, vi mötte frihetsgudinnan och mass andra märkliga varelser. Dom hade maskerd vid Stenbyskolan, jag vill också ha maskerad. Fast det ska ju jag och Jennifer ha på Halloween! När vi kom gående vid Coop så hörde vi rasslande skedjor, vi blev lite fundersamma ochjag vill ta reda på vad det var. När vi kom runt hörnet såg vi tre män och en av dom hade fotbojor på sig, dom såg rätt skumma ut. Syster drog med mig och vi började gå superfort därifrån och då började dom följa efter oss och vi gick ännu fortare. Vi svängde in vid några lägenheter och då svängde dom av på en annan väg, men vi hörde fortfarande rasslandet en lång stund efter att dom ahde försvunntit. Dom tillhörde antagligen maskerad gänget. Det var en kul promenad och vi var bra på att skrämma upp varandra och vi tog endel kort, men orkar inte ladda upp alla nu. Nu ska jag nog sova snart.

Innan allting tar slut

Jag skrev nyss ett inlägg som av någon konstig anledning ville försvinna.
Jag sitter hemma hos mormor i gästrummet, jag har lyckats koppla upp mig på grannens internet, busigt.
Syster ligger död i sängen och läser Allers och jag lyssnar på Snook - Inga problem, älskar den.
Igår när vi kom hit så gjorde vi inte så mycket, vi såg på Idol och jag somnade i soffan.
Idag har vi varit och fikat på något cafe utanför Ed, jag åt en rätt så äcklig chokladcheescake. Sen var vi en stund på höstmarknad i Ed, jag köpte absolut ingenting. Påvägen hem blev vi avsläppta vi Handlarn för att köpa godis, dom hade nästan ingenting. Sen tog vi en promenad tillbaka och förbi folketshus, vi skulle kolla om det var något kul där ikväll, det var absolut ingenting. Ikväll så ska vi göra, ingeting antar jag.
Jag önskar jag kände folk här!
Laddar upp bilder senare. 

Smutser

Det blev ingen religion, typiskt mig. Istället så har jag inte gjort någonting nästan, såg på dagens Andra Avenyn avsnitt med syster, har redan sett det en gång.
Jag orkar vergkligen inte med skolan imorgon, kan det inte bara vara helg nu? Det är i alla fall skönt att vi har studiedag på måndag. Fan, nu kom jag på en sak, hade ju bestämt att jag skulle bo hos Ida då. det kommer det ju inte bli något med då, bläää. Får inte glömma engelskan nu i skåpet imorgon, måste komma ihåg!
Har inte så mycket mera att skriva nu, kommer antagligen inte att skriva något föräns söndag om jag inte kan koppla upp mig på någon av Mormors grannars bredband, hihi. Vi ska nog på Arn - Vid vägens ände på söndag kvällen, pappa hade rabbatkuponger på bio biljetter. Lite surt om vi nu ska gå på den med klassen, jaja .
Ha en bra helg och jag nu inte skriver något mera.
Jag ska i alla fall ha en bra helg. Jag ska vara social och försöka hitta lite nya vänner.

Dagens låt: Maskinen - Segertåget



Only way

Det vanliga skolkortet blev antagligen jättemisslyckat. Det var meningen att det skulle bli jätte party men hockey killarna var jätte tråkiga och ville inte göra något. Dessutom så var fotograferna jätte sura, specielt på Siri som hoppade runt överallt. När dom tog själva kortet så var jag inte alls berädd, så jag ser väl antagligen förjävlig ut som vanligt. Får skämmas ett år till. Och inte blev det bättre med det enskilda kortet där jag såg jätte tjock ut, kan man aldrig få bli nöjd? Jag borde ha skippat skolkortet och åkt till Tandläkaren som jag egentligen skulle och ta ut den hemska tandställningen.
Jag, Siri, Ida, Linnea och Jennifer tog även ett "kompis kort", såklart lyckades jag göra en cp min. Som jag brukar säga så passar jag bättre bakom kameran. Senare på dagen så tog vi "spex kortet" också, tror faktiskt det blev rätt så bra, det var i alla fall kul.
Jag lånade Oliver Twist på bibloteket idag, altså filmen där Elijah wood spelar huvudrollen, tycker om den.
Efter skolan så följde jag med Linnea och Ida in till stan och fikade med dom på Waynes, jag åt en äcklig choklad kaka. Måste jag alltid välja äckliga saker?
Vi satt där i två timmar ungefär och pratade en massa, skulle ha varit väldigt mysigt om det inte var för den höga ljudnivån.

Imorgon så åker jag med familjen till Mormor i Långed, har inte varit där på jätte länge. Känns dumt att åka dit egentligen eftersom jag redan hade bestämt med massa folk att vi skulle göra saker i helgen, men skiter i det. Känner att jag behöver komma bort från allt lite. Tillbringa lite tid med min syster och bli uttittad som en utomjording i Långed. Jag vill gå på Decibel, hoppas det är den här helgen, tror ni man kan ha sån tur? Jag vill också träffa alla dom söta killarna som jag missade förra året.

Ska försöka göra lite Religion sen om jag orkar, antagligen inte. haha.

Bilder från dagen







Ensammast i Sverige

Nu är nog allt fixat tills imorgon.
Vilken tid behöver jag gå upp, 05.50 typ.
Dags att sova nu snart, är jätte trött och kommer vara desto tröttare imorgon.
Fan, jag har glömt att fixa naglarna. Jaja det får va, dom kommer ju ändå inte synnas.
JAG VILL HA "DET SNURRAR I MIN SKALLE" T-SHIRTEN!

Dagens låt: Kristian Antilla - Västra Frölunda


Ett annat dom mot ett annat vi

Början av skoldagen idag var verkligen seg, var dödstrött och somnade nästan på tåget dit. Jag och Siri fortsatte vårt letande efter party hattar på Konsum och Ica i grums, det fanns inga. Det är helt knäppt.
Lektionerna idag var dryga, förutom mat, tro och & tarditonen som vi hade vid två. Det var verkligen jätte kul, vi lagade buddhistiks mat. Jag och Jennifer fick göra Vietnamn kyckling som blev jätte god. Måste berömma Ida och Siri som gjorde super goda vårrullar.
Jag vill vara i köket oftare, jag älskar att laga mat.
Varför går jag inte hotell och restaurange för?
Om det inte var för att man måste gå om ett år så hade jag verkligen velat bytt till det.
Men nej.. jag får läsa matlagningskurser på fritiden och efter gymnasiet.

Jag, Siri och Victoria tog tåget hem, det känndes verkligen som vi skulle resa långt, typ till Stockholm. Jag vill åka till Stockholm.
På bussen till Hammarö så träffade jag Gina, vi kanske ska på hockey på tisdag. Färjestad möter HV71 då.

Lasse Lindh kommer ju till Arena och Sebastian berättade för mig att man får gå in där om man har med sig målsmans sällskap. Fast, hur kul är det?

Hör du mig?

Har bytt bakgrund och tagit bort det genomskinliga, var trött på det eftersom det förstör mina bilder.
Ska byta text färg så fort jag får tid också.

Efter skolan var jag och Siri och letade partyhattar igen, vi hittade inga. Det är helt galet att det inte ska finnas någonstans att köpa sånna. Sen när jag kom åt jag goda pizzabullar som mamma hade gjort och bestämde vad jag skulle beställa ur H&M katalogen, det blev endel. Vid 7 följde jag för en gångs skull med och spelade badminton med syster, det gick inte så bra för vi pratade, skrattade, dansade och var allmänt flummiga istället för att spela.

Dagens låt : Kent - Sundance Kid
lägger in låten också 



Benjamin och jag

Godmorgon, sitter i datasalen i skolan. 40 minuter kvar till nästa lektion börjar, Engelska, suck.
Vi hade u-landskunskap förut, av någon konstig anledning fick vi sluta 20 minuter tidigare, fattade aldrig varför.
Jag hatar tisdagar, känner på mig att det kommer bli en jobbig dag.
Nu blev jag hungrig också när Sascha sitter och äter en smörgos bredvid mig.

Jag ska börja med dagens låt, fast det får bli ikväll.

Pärlor

Det var en bra skoldag, som jag har sagt förut så gillar jag måndagar, det är verkligen konstigt.
Ida har varit super flummig hela dagen, även jag litegran, det tycker vi om.
Jag fick tillbaka Engelska provet, klarade det med någon poäng under VG. Hade gjort massa slarv fel.
Fick även tillbaka U-landskunskapen med desto sämre resultat, fast jag är nöjd ändå eftersom jag var helt säker på att jag skulle få IG på det.
Vi har kommit på ett nytt till klasskortet på torsdag, PARTY! Ballonger, serpentiner, såpbubblor, partyhattar, konfettibomber och tutor. Kommer nog bli rätt kul. Sen ska vi även göra ett spexkort, men avslöjar ingen om det än. Hoppas vi får ihop alla saker till det.

Efter skolan gick jag, Linnea och Siri runt i stan och letade efter tillbehör till klasskortet, vi hittar inga Party hattar!
Sen så var jag och Linnea på bibloteket en stund, jag lånade en skiva, Kent - Vapen och ammuniton. Den är verkligen bra, måste vara deras allra bästa.
När jag kom hem så såg jag på två avsnitt av Andra Avenyn, blev helt jätte sur. Adam får inte försvinna igen :(
Sen är jag depprimerad över att min "Det snurrar i min skalle" t-shirt är helt borta, kan inte hitta den någon stans.

Det är ju mitt absoluta favorit klädes plagg.

När hade jag den senast?

Syster hade i alla fall provat den då hon skulle till Ikea, har jag andvänt den efter det? 

Tror faktikst inte det, den borde ligga i min byro.

Men det gör den inte :(  

Jennifer har ny blogg --> http://tobbesbitch.blogg.se/


Scream för me

Det var rätt så kul igår, orkar inte skriva så mycket. Men det var verkligen kul att göra något med tjejerna igen
Vi var hos Andrea först, sen var vi hos någon annan Louise och sist hos Danne. Hade varit roligare om det hade varit lite mera folk, specilet killar. Var rätt dåligt med det. Jonas var elak mot mig, fast jag gav igen. haha .
Jag sov kvar där och åkte hem nästa dag.

Har sett på tv hela dagen typ. Var tvungen att se ikapp alla program som jag har missat. 3 Top model program, Whitney borde inte ha vunnit, tycker inte om henne. Ville att Fatima skulle vinna.
Sen såg jag 4 avsnitt av andra avenyn och två avsnitt av Stor i japan, älska det programmet.

Vill inte till skolan imorgon.

You, who stole my solitude

Nu är jag taggad. Ska på lite party hos Andrea, Jennifers kopis snart, senare på kvällen så drar vi vidare till danne tror jag. Väntar på att Linnea och hennes mamma ska komma och hämta mig, hon ska köra in oss till stan.
Lyssnar på Familjen, man blir pepp av dom <3

Igår på kvällen tog jag tog jag tåget till Kil, som var en halvtimme försenat. Mötte Jennifer och Andrea först en stund och fixade lite saker, Evelina fick tillbaka sitt busskort som hon tappade i Grums som en kille lämnade in på Åsfjärden som jag fick gå och hämta.
Sen så mötte jag Lukas på Coop, vi köpte dricka och godis. Sen gick vi hem till honom och såg på film, Blades of Glory. den var rätt så kass, haha.
Åkte hem igen vid 00.20, råkade sno hans scarf.
När jag kom in till stan så var det ungefär en timme tills min buss hem till hammarö gick, så jag stod inne på filmstaden och lyssnade på musik.
Träffade Jocke där, skräll. Fast det var rätt trevligt, han var nästan nykter. Efter en stund så kom det in en massa fjortisar som började ha värsta catfighten, haha. Vi gick ut.
Fick stå upp hela vägen hem, jippie.

Siri och Linnea i skolan





Jag vill bara ha dig

Hugo har fått en syster
VILL HAAA!!
Underbart söt <3



Cancerkropp

Nu är jag hemma och nu ska jag skriva.
Igår i slutet av skoldagen åkte vi in till Karlstad för att gå på studiebesök i olika utländska mataffärrer. Jag och Christian åkte bil in med Kenny istället för att ta bussen som alla andra, orkar inte med 601:an. Vi gick först till Manilla Livs i viken, dom hade Maneki Nekos överallt i affären, ville bara ta en och springa därifrån. Den här gången fanns det Pocky också som våran lärare köpte och bjöd oss på. Sist gång jag var där med Sean hade dom inte det. Vi gick sen vidare till en annan affär på Drottningatan. Jag och Ida köpte super gott bröd och Nutella som vi mumsade på hela kvällen. Vi fick sen skjuts tillbaka till Grums av Kenny. Party i bilen till vengaboys!
Jag och Ida handlade mat, eller vad man nu ska kalla det. Vi smyg fotade tre små pojkar med Ica kassar från hennes balkong. Lagade maten, åt den. Pluggade en massa Engelska, såg på Idol, Jennie borde fortfarande ha åkt ut, hon är verkligen super dålig. Sen tog vi en långpromenad runt om i Grums, vi behövde lite luft så vi skulle kunna plugga mera. Och det var vi duktiga och gjorde när vi kom tillbaka och resten av kvällen.

Vi var duktiga och lyckades försova oss imorse, vi vaknade halv 8 och 8 skulle vi vara på skolan och jag skulle göra prov. Vi slängde på oss kläderna och lite smink och skyndade oss ner till skolan, vi hann. Provet gick helt okej. Jag använde mitt presentkort på en baugette och te i kaffeterian så vi fick lite frukost. Två lektioner hade vi innan vi slutade, skönt.
Ikväll så är det föräldrar möte.
Måste plugga U-landskunskap, kan absolut ingenting.

 

RSS 2.0