Turning Japanese

Hej.

Blev aldrig att jag och Linnea gjorde något igår, vi kom nämligen aldrig på något att göra. Familjen Kahn var här och åt mat så jag umgick med Camilla istället. Vå såg Talang finalen, lilla äckelungen som sjöng så bra vann. Sen såg vi på Peter Pan, den är bra. Fast jag var så trött då att jag nästan somnade hela tiden. Efter filmen gick Camilla hem och jag gick och la mig och sov, tidigt.
Camilla fyller 17 år idag, Grattis!

Idag har jag nästan inte gjort någonting. Kollat på tv, pluggat lite naturkunskap, gjort god hallon smootihe och läst massor i min bok (En geishas memoarer), den är verkligen underbart bra! Ska se filmen sen när jag har läst ut den, har redan sett den två gånger, men åndå.

Jag har försökt få ta i Linnea, men hon svarar inte på sin mobil. Vi bestämde nämligen igår at vi skulle göra något idag istället, får se hur det blir med då ....
Jag har tråkigt










http://frail.blogg.se/

Min kusin har skaffat sig en blogg, lägger in den här nu så jag ska komma ihåg den. Får fixa länk till den senare.

http://frail.blogg.se/

Elvis

Heej .

Jag skiter i att skriva om gårdagen, det händå ändå inget intressant. Förutom att jag var hemma hos Ida en stund efter skolan eftersom jag skulle på utvecklingssamtal vid halvfem. Vi såg på Skönheten och odjuret och fikade med kladdkaka, muffins och äcklig dricka. Ida kunde nästan alla repliker och sånger i filmen.

Idag har jag varit i skolan, det var en rätt så rolig dag. Vi åt lunchen ute på gräsmattan, som jag och Ida gjorde dagen innan också. Det är mysigt! Jag och Sebastian satt och gapskrattade åt Ida och Linnea som skrek och sprang runt för att dom fick små kryp på sig. Bussresan till stan blev lyckad, jag, Linnea och Siri satt längst bak och för en gång skull så körde vi fort över guppen. Det var kul, haha så töntiga vi är. När vi kom till stan så köpte jag hårfärg och sen gick jag och Linnea och köpte Ben & Jerry's på konsum. Vi gick till älven och åt den, där träffade vi Camilla, Isabell och Sofia som också var där och åt glass. Fast dom gick sen, men jag och Linnea satt kvar länge. Jag spillde massa glas på min leggings, verkligen snyggt! Vi tog senare bussen hem till Hammarö och vi bestämde att vi skulle hitta på något senare, vad det blir har jag ingen aning om.

Nu har vi testat en ny smak! Den var god, fast det blev lite mycket choklad efter ett tag.


Super Rabbit

Jag är inne i en sån där blogg torke period känner jag. Egentligen har jag en del att skriva men jag orkar verkligen inte just nu. Lovar att jag ska skriva imorgon istället, för då kommer jag säkert inte ha något att göra förutom att plugga. Vi har 4 prov nästa vecka, känns super bra! Nu ska jag läsa i min älskade bok <3

Vintern dör

Inlägget sparade sig, tack och lov för det <3

Idag har  det varit en bra dag. Den började med att Mat, tro och tradition provet gick bra, jag fick VG. Ulf är snabbast på att rätta prov, det är bra så det inte tar ett halv år att få tillbaka proven som det gör för endel lärare. Vi såg ju på "Life of Brian" på relgionen och geografin, den var så roliga som jag minndes att den skulle vara. Ann var jätte gullig och bjöd hela klassen på dricka och popcorn, mysigt! Sånt gjorde aldrig mina förra klassföreståndare på hammarlunden.

Vi fick lapparna där vi ska välja vårat inviduella val till 2:an och 3:an. Jag kommer nog att välja Historia B, Webbdesign och en kurs i musik som jag och Siri kom att vi skulle starta. Man måste vara fem för att få starta upp en kurs och om alla som sagt att dom vill ha det så är vi sex, så det kommer nog funka. Rektorn skulle i alla fall kolla upp det med Marita. Sen så har jag och Siri kommit på världens idée, eller egentligen var det Siri som kom det först. Men iaf så kom vi på att vi skulle ha en festival på skolan, så som Sundsta/Älvkullen har SÄG festivalen. Rektron tyckte det var en super bra idee så den ska vi fortsätt på. Dirket när vi börjar skolan till hösten ska vi börja planera allt, festivalen kommer äga rum nästa i slutet av nästa vårtermin, blev lite tajt att ha den den här terminen. Vi har redan lyckats hitta två band, Vidar och Holly weird (Siri och Jocke's band). Det blir nog bra, vi ska nog även försöka få dit ngåot lite större band om vi lyckas, skulle vara tufft. Vi pratade lite om Timo Räisänen, Laakso, Billie the Vision and the Dancers, Håkan Hellström, Lasse Lindh, Slagsmålsklubben och massa fler, fast det där är ju mest bara drömmar. Nu kommer det hända något kul i Grums för första gången! Föresten så ska jag gå på SÄG festivalen iår tänkte jag, tror den är 10 juni. Tänkte faktiskt att jag skulle skolka då, någon som vill med eller som redan ska dit?

Var och red förut, markarbete i en bastu till ridhus. Jag hade Rex som var jätte duktig, Linnea hade en ny liten pigg ponny som heter Sessan. Blir ingen hoppng på terrängbanan i år som Anna lovat mig, istället blir det en långritt. Usch det är tråkig. Tycker inte att det är kul att rida ut så många, alltid någon som ramlar av och inte vågar galloppera mera. Tråkigt!

Nu ska jag kolla bilddagboken och sen sova. Hejdå 

Scream

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
Jag lyckades åter igen ta bort mitt långa inlägg som jag nyss skrev, orkar fan inte skriva om det igen. Får göra det imorgon. Nu är jag sur, Godnatt!

Peter Pan

Jag råkade ta bort det här inlägget en gång, men jag skriver väl om det även om jag egentligen måste sova.

Det känns faktiskt som om jag kan Mat, Tro och Traditionen nu ganska så bra. Skulle verkligen vilja ha ett bättre betyg än G, men tror knappt jag får det. Ulf gör ju jämt så svåra prov. Jag testade min nätstrumpbyxor förut, jag lyckades förstöra ett hål med nageln, bra gjort!

Imorgon ska vi se på "Life of Brian" i skolan på religionen. Har sett den någon gång när jag var jätte liten hemma hos Ola och Jennie när dom fortfarande bodde i deras gamla hus. Kommer knappt ihåg någonting, förutom att dom hänger på korset och sjunger " Always looking on the bright side of life". Har för mig att den var väldigt rolig.

Jag vill åka till Moskva, och jag kanske, kanske ska det...! Idéen om det kom i lördags efter att finalen i Eurovision song contest var avgjord och Ryssland hade vunnit. Jag, Isabell och Camilla började prata om att vi skulle åka och se nästa års final i Moskva. Pratade med Mamma och Pappa om det och dom verkade inte vara helt emot det. Till och med Mamma sa att hon också vill åka dit och sen den. Skulle verkligen vaerkligen vara jätte kul för jag har alltis velat åka till Moskva, ända sen jag såg Vasilijkatedralen i Kreml på filmjölkspaketen när jag var jätte liten. Underbar byggnad!

Jag och Linnea bestämde idag på bussen att vi ska stanna kvar en vecka efter att alla har åkt hem från Indien resan. Någon mer som är på ? :D Längtar jätte mycket till att vi ska åka dit.

Jag är jätte res sugen, Pappa pratade om att åka till Turkiet eller något annat ställe i Augusti. Vet inte om han var seriös eller inte. Fast Turkiet vill jag inte åka till, för där har jag redan varit 3 gånger. Hoppas att vi åker någostans!

Nu ska jag sova, Godnatt!

Vasilijkatedralen


image58

No End

Hej Hej

Bloggen kronglade för mig igår när jag skulle skriva dagens inlägg, så det blev tyvärr aldrig något. Jag kan sammanfatta gårdagen snabbt. Jag var i skolan, tro det eller ej. Vi kom på världens idée, ( Jag, Ida och Siri ) Vi började nämligen att planera hur vi ska se ut på nästa skolkort, vi ska inte vara lika tråkiga detta året. Vi ska vara olika länder, alltså vi ska klä ut oss till något som kännetecknar landet. Jag ska vara en Geisha från Japan, skräll. Boken ( En Geishas memoarer) inspererar mig, kan inte slita mig från den. Vad gjorde jag mer under dagen? Jag pluggade en massa och kollade klart på alla Andra Avenyn avsnitt, slutade verkligen hemskt. Jobbigt att man måste vänta tills september innan det börjar igen.

Idag har jag också varit i skolan, det var en ganska behaglig dag med bra väder. Två håltimmar, varav en var i slutet av dagen så vi kunde åka hem tidigare. Vi såg klart på filmen vi har tittat på i Engelskan i några lektioner, kommer inte ihåg vad den heter men den handlar om Revolutionen i Kambodja, var det revolution föresten? Den var iaf väldigt bra även om man inte riktigt fattade allt, men det hade man Sebastian till som fick förklara för oss. Efter skolan så har jag mest varit duktig och pluggat på Mat, Tro och Tradition, prov imorgon. Vi har föresten prov varje dag nästa vecka, låter som en väldigt kul vecka tycker jag.

Nu ska jag kolla min bilddagbok, antagligen ca 50 som har laddat upp bilder. Har inte varit inne sen igår någon gång och då blir det så. Hejdå

Syster
image57

Söndag 26 Maj

Förlåt för att jag inte har skriv något, jag är inte riktigt på blogg humör. Därför tänker jag inte skriva så mycket nu heller för jag ska sova som vanligt. Vad har jag gjort idag? Jag kan sammanfatta dagen lite snabbt. Efter att jag hade vaknat, ungefär vid tolv så kollade jag på ESC finalen igen. Var bara tvungen att se Björn Gustavsson igen. Sen vid tre åkte jag, syster, pappa och Hugo hem till farmor och fikade, där var vi i några timmar. När jag kom hem igen så började jag läsa ur "En geishas memoarer" som jag lånade av Isabell dagen innan. Har sett filmen och älskar verkligen den så jag har velat läsa boken jätte länge och jag blev glad när jag såg att Isabell hade den. Sen så kollade jag lite smått på ESC finalen igen med mamma som missade den igår och efter det såg jag på "Stolthet och fördom" som gick på 3:an. Det är en helt otroligt bra film, skulle vilja se den äldre versionen också för den har jag inte sett. Tycker om skådespelarna i den nya och han som spelar Mr Darcy är verkligen jätte söt. Jag använder ordet "verkligen" hela tiden, störande. Nu ska jag sova.

Hola Belgrad!

Hej

Klockan är snart fyra och jag är fortfarande vaken. Det har redan blivit ljust ute och det här på minner väldigt mycket om sommar och sommarlov. Kvällen blev bra ändå, åkte ju hem till Sofia och såg på ESC. Blev glad över att Ryssland vann för dom var ju faktist en av mina få favoriter. Fast der är ju inte själba låten som är det bästa utan det är ju att världens bästa konståkare är med, Evgeni Plushenko. Älskar honom och har alltid gjort, deras uppträdande var väldigt bra. Sen så sjunger ju Dima Bilan underbart bra och han ser väldigt bra ut. Var jätte kär i honom för två år sen när han också var med, fast då kom han två. Tycker lite synd om Charlotte som kom så dåligt, hon förtjänade faktiskt en bättre placering. Men det var ju likadant för The Ark förra året, dom borde verkligen ha vunnit. Dagens bästa bidrag tyckte jag var Frankrike och Bosnien Hercegovina som jag också ringde och röstade på. Fast det roligaste var ju helt klart Björn Gustavsson, helt klockren var han. - Sweden 12 point, nooooo!

Efter att allt var slut åkte jag, Camilla och Isabell hem till mig och kollade på gamla ESC tävlingar, 2002, 2003 och 2007 hann vi igenom. Älskar robot dansen, hahahahah xD

Nu tror ja att jag ska sova, så Godnatt!

Dima Bilan

image56

Ändrade planer!

Nu så ska jag nog hem till Sofia och se på ESC finalen med henne, Camilla och kanske Isabell. Det blir bra det! Kul att ha några att prata med :)

Hejdå till Grums

Hej

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, eller när vi vaknade imorse så bestämde vi att jag skulle vara kvar hos Ida iaf. När pappa kom för att hämta syster och så fick han hjälpa oss att fixa Ida's tv som är knäpp, men tyvärr så lyckades han inte för bilden är fortfarnade kornig och jätte jobbig att se på så jag åkte hem iaf. Vill ju inte missa Eurovision song contest och jag vill verkligen inte se det inspelat. Dom klarar sig ändå bra utan mig, jag förstör ändå bara eftersom jag är den femte. Så nu är jag hemma igen och ska antagligen se på den med Syster och hennes kompis Kristin.

När vi var nere och letade efter badplatsen i Grums så hittade vi en mobiltelfon, vi skickade ett sms till "älskligen" som vi hittade i telfonlistan. En liten stund senare ringde hon upp och vi bestämde att vi skulle möta henne uppe vis vårdcentralen. Så nu har ägaren fått tillbaka sin mobil. Tyckte vi var duktiga som inte bara tog den, skulle i och försig aldrig kunna göra det.


Bild från picknicken igår

image55

Misslyckat igen!

Hejhej

Förlåt för att jag inte har skrivit något förens nu, men jag har haft annat för mig idag. Har varit i skolan så klart, lång tråkig dag. Eller egentligen var den inte lång för att vi slutade klockan två. Åkte hem direkt och packade min väska, sen åkte jag och syster tillbaka till Grums. Vi åkte med en jobbig 800 buss, man måste ju egentligen byta till 700 bussen någonstans för att ta sig in i Grums, men vi sket i det och gick av vid Gruvön istället. Det blev en lång svettig promenad upp till Ida's lägenhet. Först gick vi ner och handlade lite nödvändiga saker på Ica och sen gick vi ner tillstationen och köpte oss en stor familje pizza och satte oss i gräset och hade picknick med Noice musik. Mysigt var det, fast det blev lite kallt. Folk som åkte förbi glodde hur mycket som helst, inte så konstig kanske. När vi hade ätit klart och pratat en massa så gick vi upp till lägenheten igen och åt upp Ida's kladdkaka och såg på The Notebook som var jätte bra. Sorligt slut, både jag och Ida började grina. Sen så blev vi ännu mera depprimerad när vi fick veta av Linnea att Sam och Extra Fredrik inte kommer imorgon. Nu blev allt misslyckat igen så jag skiter i allt och hem imorgon och ser på Eurovision song contest själv. Bajs.

Föresten så har jag fått svar från kommunen om sommarjobben idag. Jag fick jobb i Hammarlundens matsal, jippe. Tillbaka till det skit stället igen. Fast om jag får jordgubbs jobbet så tar jag ju helldre det. Hoppas verkligen jag får det. Måste prata med Karin. Nu är klockan 00.00 och jag ska sluta skriva och vara social istället. Hejdå.

Sverige är med!!

Svergie kom med till finalen, satt i soffan och började skrika när pogramledaren nynnade på den svenska låten.  Blev lite orolig där ett tag att Charlotte inte skulle komma med. Även Island och Danmark kom med, så nu är alla Nordens länder med i finalen, roligt. Nästan alla låtar som jag tyckte skulle komma med gjorde det, så nu är jag glad.

Sen så har det fixat sig med allt under helgen. Det blev inte så att vi ska träffa killarna imorgon, utan det blir på lördag istället. Ville inte det först eftersom finalen i ESC är då och jag tänkte att det inte skulle bli så kul då eftersom killarna säkert inte ville se. Men så fick jag höra att Sam också är en lika stor eurovision song contest nörd som mig, så då bestämde vi att vi skulle se den tillsamans. Blir bättre för både Linnea och Fredrik (Berra).
Åker till Ida imorgon ändå efter skolan, tycker synd om henne om hon skulle sitta ensam i sin lägenhet en fredagkväll. Sen så kanske min syster ska följa med också, vet inte riktigt varför men jag fick för mig att fråga om hon ville med till Grums. Får se vad vi hittar på. Nu ska jag kolla min bilddagbok och sen sova. Så Godnatt!

image54

Jag är en nörd

Hej

Förlåt för att jag inte skrev ett enda inlägg igår, hade inte riktigt tid och ork. Pluggade mest på Datorkunskapprovet som vi hade till idag, det gick inte så jätte bra för jag hade hjärnsläpp. Vad gjorde jag mer igår? Jo, just ja, jag var ju och red. Hade Rex och det gick väl lite halvbra sådär.

Idag har jag varit i skolan, som jag alltid är. Linnea kom inte föräns på slutet av dagen för att göra provet. Hon hade nämligen fått ögoninfektion under natten, Ida har smittat henne. Synd om henne eftersom vi ska på trippeldejt imorgon, men jag hoppas hon kan vara med ändå. Fast just ja, det blir ju ingen trippeldejt längre för en till kille skulle vara med, så det blir Jag, Ida, Linnea, Jocke, Fredrik, Fredrik och Sam. Hoppas det blir lyckat, vi som har planerat det här hela veckan. Vi ska iaf  vara i Ida's lägenhet och så ska vi nog grilla, sover även kvar där till på lördag.

Efter skolan idag så var jag, Ida och Linnea och fikade på Melkers i duvanhuset. Egentligen skulle nästan alla tjejer i klassen följt med, men det blev aldrig så för alla drog sig ur som vanligt. Men vi hade trevli ändå. Daniel och hans två kompisar kom även dit en stund hälsade på oss. Pratade lite roliga minnen och så. Sen så blev jag bjuden på studentfest hemma hos honom i Tolita. Det blir nog kul om jag nu ska dit!

Ikväll är det Semi final 2 i eurovision song contest och ikväll är ju Charlotte med så man får väl hejja på henne även om jag inte tycker att låten är särskilt bra. Sitter och lyssnar på alla låtanra nu, börjar lära mig dom. Jag är en nörd.

ESC Semi Final 1

Hej

Nu har jag sett på Semi Final 1 i Eurovision Songcontest. Alla dom låtar som jag tyckte var bäst kom med till finalen så jag är nöjd.

Jag har dragit på mig en rejäl förskylning nu också, ont i halsen och kan knappt andas överhuvudaget med näsan. Jag vill inte vara sjuk något mera nu. Nej jag ska faktiskt inte skriva mera nu, ska sova istället.

Mina favorit låtar i Semi finalen 1:

Ryssland
Dima Bilan - Believing

Låten är inte alls lika bra som den han tävlade med för två år sen, då han kom tvåa. Men den här duger också, sen så var ju framträdandet med Evgeni Plushenko underbart. Han åkte nämligen konståkning på scenen, min absoluta favorit konståkare. Dima Bilan sjunger ju jätte bra och han ser ju väldigt bra ut också. Dock är inte videon från dagens framträdande. 



Bosnien Hercegovina

En väldigt undlig och speciell låt, men jag älskar den. Älskar sångaren som jag tycker låter som sångaren i Broder Daniel. Tjejen påminner mycket om Helena Bonham Carter i utséendet.
 


Finland

Tyckte inte alls om den här låten i början, men efter att ha lyssnat ett antal gånger på låten så gillar jag den bara mer och mer. Nu är den en av mina absoluta favoriter. Finsk hårdrock på finsk dessutom kan ju inte bli annat än bra.



Det var lite smakprov vad som kommer att vara med i den stora finalen på Lördag. Någon som vill titta på den med mig?
Skulle kunnat skriva en bedömning om alla bidargen, fast jag känner att jag behöver sova nu. Det var iaf kul att båda nordiska länderna gick vidare, alltså Finland och Norge.

Ben & Jerry's

Idag har vi bestämt (Jag, Linnea och Siri) att vi ska smaka på alla Ben & Jerry's smakerna. Kommer att kosta mig dyrt, men det gör inte så mycket eftersom den är så god. Jag och Linnea har kommit en liten bit påvägen.

image53

Om du var här

Hej

Kom hem från skolan för en liten stund sen, slutade tidigare för att Bea är senil. Sitter här nu vid min dator och gör ingenting, borde plugga på datorkunskaps provet som vi har på Torsdag. Ikväll är det äntligen Semi final 1 i ESC, men jag har knappt hunnit lyssna på låtarna. Dåligt, jag brukar ju alltid kunna alla när Semi finalen är.

I morse när jag kom till skolan var jag på världes dåligaste humör, men det förändrades snabbt när jag plötsligt fick ett paket av Ida och Linnea. Det innehöll Hello Kitty plåster som jag har velat ha länge, men inte hittat några. Tack så jätte mycket Ida och Linnea, ni är verkligen bäst. Tack för att ni finns! Sen en liten stund senare så fick jag och Linnea ett varsit kuvert av Ida, Det var ett presentkort på en middag/kväll hemma hos henne, så gulligt! Tack det behöver jag.

Idag när vi hade Svenska så satt jag och Ida och pratade i klassrummet så började det verkligen spöregna ute. En stund senare så ser jag en jätte blixt och ett jätte högt muller. Alla lampor, datorere m.m. stängs ner och man hörde skrik någonstans från skolan. Strömmavbrott i hela skolan, haha. Som tur så fick vi tillbaka strömmen senare på dagen.

Nej nu ska jag fortsätta ladda upp bilder på bilddagboken. Hejdå

En liten del av min Hello Kitty samling

image52


Hej

Jag är verkligen nere just nu och jag har inte gjort vad jag skulle, får ta det imorgon. Måste göra det då.
Jag har ingen lust att skriva heller så det blir ett kort inlägg.
Mina naglar ser hemska ut.
Jag ska nog sova..

Vi rymmer bara du och jag

Hej.

Nu är jag äntligen hemma från skolan, har varit en hemsk dag. Både jag och Ida har varit på dåligt humör hela dagen, helt deppiga var vi. Jag försov mig även imorse så jag var tvungen att ta en senare buss, missade första lektionen. Inte bra, måste sluta sitta uppe så sent. Sen så slutade min Ipod sluta på bussen till skolan, klarar mig inte utan den. Jag klarade både engelska och matte nationella proven, kändes bra även om det inte var världens bästa resultat.

Just nu känns det som om jag bara vill försvinna bort från allting, det skulle vara så himla skönt. Behöver sommarlovet nu. Just det, jag kanske har hittat mig ett sommarjobb. Det var Karin som smsade mig och frågade om jag hade hittat något jobb än, och det har jag ju inte. Så jag kanske ska få sälja jorgubbar, slappt. Det var nämligen så att Karins kompis skulle sälja jordgubbar, fast nu ska hon inte det längre så då kanske jag ska få hennes jobb. Det skulle verkligen vara toppen! Karin skulle i alla fall höra av sig när hon visste säkert.

Min mage skriker på mat, kan den inte vara klar snart?

Sitter och lyssnar på alla Eurovision Songcontest låtarna, ska försöka lära mig dom till imorgon. Önska mig lycka till, haha. SM final 1 imorgon, måste ses. Ska kanske även på circus imorgon, pappa har nämligen fått gratis biljetter.

Bilder från Stockholm




Stockholm

Hej

Nu är jag hemma igen på Hammarö. Kom hem innan nio någon gång, så klart så var tåget försenat. När jag kom hem så har jag suttit bänkad vid tvn hela kvällen. Det har varit en trevlig helg, tänkte skriva lite kort om den.

Torsdag
Jag och Linnea åkte tidigt in till busstationen där vi träffade resten av klassen. Bussreasn till Stockholm gick faktiskt väldigt fort, spelade en massa musik och löste rebusar. När vi kom fram gick vi direkt till resturangen London där vi åt god lunch. Sen bar det vidare till riksdagen, enligt mig var det rätt tråkigt där. Beror mest på att allt var precis likadant som förra gången vi var där, vi hade till och med samma guide som förra gången. Fast det var lite roligt att det var "frågestund" då olika personer fick ställa frågor till stadsminsitern. Lite kul att se Reinfeldt, Sahlin m.m. i verkligheten. Efter riksdagen åkte vi vidare till  Rödakorsets flyktingcenter där dom berättade om pappaerslösa och deras problem med att få sjukvård. Väldigt intressant faktiskt. När det var slut där så gick vi till vandrarhemmet Zinkensdamm, där min moster har jobbat. Jag fick dela stuga med Ida, Linnea, Therese, Victoria, Mary-Ann, Matilda och Sascha, lite för många enligt mig. Vi gjorde snabbt i ordning oss innan vi åkte och åt pizza i gamla stan. När vi hade ätit klart åkte vi vidare till kungsträdgården där det var rix fm festival. När vi hade sett slutet på BWO, Idol Ola och Jason Mraz så åkte alla förutom jag och Ida till någon rolig lekpark. Jag och Ida stannade kvar och såg på resten av festivalen, vi trängde oss så mycketa att vi tillslut hamnade längst fram där vi stod och diggade till Sanna Nilsen, Linda Bengtzing och Magnus Uggla. Dålig musik men det  var kul ändå. När vi skulle åka hem lyckades vi tappa bort oss när vi hade gått av tunnelbanan på Hornstull. Vi virrade länge runt i mörkret och letade efter vandrarhemmet, vi frågade massa människor vart det låg, alla pekade åt olika håll. När vi äntligen hittade det så var vi en stund försenade, men som tur var så var det ingen fara. Vi satt ett tag inne i läranas rum och pratade med dom medans vi väntade på dom andra som också hade atppat bort sig och var ännu mera försenade.

Fredag
Gick upp tidigt och gjorde i ordning oss lite innan vi åt god fukost. Vi åkte tunnelbana in till Citterminalen där vi lämnade våra väskor i några skåp, sen tog vi bussen till Etnografiska museet. Tyckte det var väldigt roligt och inressant där, var dock lite för trött. När vi var klara där hade vi några timmars fritid så jag, Ida, Victora, Sebastian, Marcus & Christian åkte och åt mat på Mc Donalds. Vi flummade även runt i olika butiker och hade roligt. Vi köpte (eller Christian köpte) tvål och ansjovis karameller på Buttricks som vi skulle bjuda klass kompisarna på, dom gick inte på det. Sen gick vi till Zenit där vi bland annat spelade rollspel, mycket intressant. Synd att dom ska stänga ner det. När det var slut där så gick vi till Cityterminalen och hämtade ut väskorna, jag och Linnea sa hejdå till resten av klassen och gick för att möta Moster Lena, Kusin Elin och syster som också hade kommit till stockholm. Vi åkte hem till dom, gick på rundvanring i huset för att visa Linnea, åt mat , kollade på talang och sen gick vi nog och la oss typ.

Lördag
Jag, Linnea, Elin och syster tog pendeltåget in till stockholm centrum för att shoppa. Köpte äntligen mina skor som jag så länge velat ha, det sved i plånboken där. Det jobbade en riktigt söt kille inne på Shock som hela tiden fick springa och hämta saker jag skulle ha. Orkar inte skriva allt vi gjorde under dagen, men vi gick typ runt överallt och kollade i affärer. Vid sju någongång så skulle vi ta bussen till Grönalund för att gå och kolla på Sommar Krysset. Vi väntade på bussen i ca 40 minuter innan Elin kom på att hon hade läst busstabellen på fel dag, det gick nämligen inga bussar dit efter sju på lördagar. Så vi tog tunnelbanan till slussen för att ta färjan över till grönan, men otur nog så var det strejk på båtarna så det gick inte några. Då tänkte vi att vi skulle ta en buss därifårn men då var man tvungen att åka en jätte omväg för att komma dit och då var det ingen idée eftersom vi skulle missa allt. Vi började prata med två män i 40 års åldern som ockaå skulle dit. Vi bestämde oss att dela en taxi med dom, helt galet kul var det. Har inte skrattat så mycket på länge. Blev en aning trångt eftersom vi var fem i baksätet, lyckades bryta av en nagel. När vi kom fram så betalade vi taxin och sa hejdå till dom andra som skulle inte på Tyrol och lyssna på coverband. Eftersom vi var så sena så lyckades vi missa Noice som vi åkte dit för, helt ledsen blev jag. Men vi fick iaf se Jason Mraz och även Ola, fast vi sket i han och åkte karuseller istället, Vilda Musen och Extreme blev det. När sommarkrysset var slut kom artisterna ut och skrev atugrafer och blev fotade. Tog en bild av Linnea och Elin tillsammans med den nya sångaren i Noice Marcus Öhrn), pratade även en massa med honom. Trevligt trevligt. Han är snygg och Noice är bra, länge sen man lyssnade på dom. Sen åkte vi tillbaka till stan och köpte oss glass på Mcdolands och sen bar det hem till Elin igen. Det blev en väldigt rolig och lyckad dag/kväll, låter kanske inte det som jag nu har skrivit det, men men....

Söndag
Jag och Linnea gick upp tidigt för att åka in till stan igen, Linnea köpte nämligen inget dagen innan så hon kände att hon var tvungen att göra det. Vi gick runt lite över allt och kollade och tillslut så köpte hon sig faktsikt tre tröjor. Vi köpte oss även god Ben & Jerry's galss och åkte hem tillbaka till Elin igen. Där vi åt mat och packade våra väskor. 17.15 så skjutsade Rolf in oss till Centralstationen där vi tog tåget tillbaka till karlstad.

Under helgen så köpte jag mig: Skor, nätstrumpbyxor, t-shirt med nudlar på, solglasögon, knästrumpor, lösögonfransar & säkert något mer som jag har glömt nu.

Lägger upp lite bilder fårn helgen om en stund.
Ni kan även kolla min bilddagbok sen när jag har lagt upp alla.

Hemma hos Elin

Hej.

Sitter på min kusin's rum med Linnea, har snott hennes dator en stund. Trött efter två slitsamma dagar med klassen, fast dom har varit roliga. Skriver om allting när jag kommer hem igen.

Imorgon ska vi i alla fall in till stan och shoppa, sen blir det nog grönalund på kvällen. Trevligt!

  • 20:00 - Sommarkrysset på Stora Scen

Lördag den 17 maj kl. 20.00 riktas alla strålkastare mot Gröna Lunds Stora Scen. Då hälsar Gry Forsell välkommen till årest första Sommarkryss. Ett flertal populära artister kommer att uppträda. På lördag är det Frida, Noice, Jason Mraz, Ola och Niklas Strömstedt som underhåller publiken.



Men ha det bra!

Onsdag

Hej

Nu är allt typ färdigpackat, några saker ska jag packa i imogron också. Det kommer bli jobbigt att bära märker jag, eller jag behöver ju inte bära något eftersom jag har packat allt i min kära rullväska, men det blir nog tungt att dra ändå. Kommer att få gå upp jobbigt tidigt imorgon, vi ska hämta Linnea vid 06.15. Pappa är snäll och kör in oss till bussen i stan. Jag har sett fram emot den här resan så jag hoppas den kommer att bli rolig.

Vad har jag gjort idag?  
Jo jag har ju varit i skolan som vanligt, det var en ganska roliga dag. Vi jobbade mycket med miljöprojektet under dagen, det börjar bli bra nu, i alla fall för våran del.
Jag hade glömt att ta med bra skor till idrotten, så jag hade min kinaskor och det var ju inte så lyckat när vi skulle springa ca 5 km i skogen. Så jag tog en promenad med Linnea runt, vi har bestämt oss för att vi ska bli duktiga och börja springa. Får se hur det blir med det, säger så varje år.....

Efter skolan var jag och red, hade Amandla idag och det gick väldigt bra. Det är kul när det går bra. Vi har bestämt att vi ska ha samma hästar nu varje gång vi rider dressyr, så vi fick önska hästar. Jag önskade Amandla och Rex, får se vem det blir.

Sen när jag komhem från ridningen så har jag ätit mat, duschat, färgat slingan rosa, packat och sett på top model finalen.

Nu ska jag fixa mitt hår. Godnatt. Föresten så kanske dte inte blir några fler inlägg föräns på söndag kväll när jag kommer hem.

Packlista

Packlista inför Stockholms resan:

* Kläder
* Underkläder
* Påslakan, lakan & örngott
* Nessisär med allt i
* Smink
* Voffeltång
* Sov kläder
* Försvarets hudslava
* Nässpray
* Hårborste, kam
* Stjärnor & Lim
* Hårspary
* Parfym
* Palestinasjal
* Diadem & hårspännen
* Mobil, laddare
* Kamera, laddare
* Ipod, laddare
* Högtalare, laddare
* Plånbok, pengar m.m.
* Mcdonalds presentkort
* Skor
* Godis
* Dricka
* Något ätbart
* Tuggummi

och massa annat säkert som jag inte kommer på nu.....

Inte så kul för er att läsa den här, men den är inte till för att läsas av er utan för att jag inte ska glömma saker.


Djungelvrål

Hej.

Förlåt för rubrikerna, men jag vet inte vad jag ska skriva så det blir lite vad som hellst.

Nu ska jag skriva det här inlägget igen, lyckades på något sätt ta bort hela förut.
Engelska provet som vi hade idag gick ganska så bra, måste klara det. Jag var riktigt effektiv idag på matten, jag gjorde klart alla talen som som skulle vara klara. Det berodde på att Ida och Linnea var ute på ett hemligt uppdarg tillsammans med Ture och lämnade mig själv. Jag är galet nyfiken på vad dom håller på med.

Efter skolan åkte jag och Linnea till Maxi för att köpa godis till Stockholms resan, köpte onödigt mycket. Vi köpte även en oss en Ben & Jerry's glass med smak av Cookie Dough. Vi var tvugna att testa den eftersom alla säger att det är den godaste smaken. Men vi blev riktigt besvikna, den smakade inte alls gott utan bara sött och sliskigt. Desstuom så blev man illamånde av den så vi slängde den i en soptunna på torget. 45 kroner åt skogen.

image24


När jag kom hem kände jag mig jätte trött så jag satte på en film och slappade i soffan. Romeo och Julia blev det som jag lånade av Isabell i fredags. Blev besviken på den med, den var inte alls så bra som jag trodde den skulle vara. Den var verkligen konstig och man fattade inte mycket. Jag gillade inte heller att den utspelade sig i nutid, eller vad man nu ska kalla det. Men jag gillade Leonardo Dicaprio, han är verkligen en underbar skådespelare.

image25


Efter filmen såg jag på Andra Avenyn och åt kladdakaka som mamma hade bakat. Ett händelsefyllt avsnitt kan man ju säga. Hemskt att Andreas var tvungen att dö nu när det hade blivit bra. Usch, jag hatar verkligen Kim nu, man blir så arg på honom. Men det var ju lite synd om han nu i slutet när han hittade Uffe's tröja i frysen, längtar till nästa avsnitt. Det var ju faktiskt avsnitt 100 idag, tänk att jag har sett så många. Galet.

Efteråt så pratade jag med Linnea i telfonen, hon har bestämt sig nu för att stanna hela helgen i Stockholm med mig. Vi tar tåget hem sen på söndag eftermiddag. Det kommer bli kul känner jag.

Klockan nio började jag se på 13 snart 30 som gick på 3:an, den är lite små kul faktiskt. Och nu sitter jag här och skriver. Jag har varit dålig på att ta kort den här veckan, nu när jag ändå har fått tillbaka min kamera borde jag ju ta några. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ta kort på, ont om idéer. Kommer i alla fall att ta massor i stockholm. Nej nu ska jag sluta skriva, dax att kolla bilddagboken.

Just det, Marcus Krunegråd kommer till Arvikafestivalen. Nu blir Siri glad. Är jag den ända som aldrig har hört honom?

image26

Tisdag morgon

Hej.
Sitter i datasalen i skolan helt själv. Har nyss gjort andra delen an nationella provet i matte, det gick skit dåligt som vanlig. Jag kommer få Ig i matte, känns inte särskilt bra. Jag är hungrig, men vill inte gå och äta själv. Får vänta på att dom andra ska bli klara, om dom inte redan är det.  Nu kommer Ida!
Jag träffade Karin på bussen in till stan förut, trevligt. Vi pratade festivaler, längtar till i sommar.
Nu har jag inget annat kul att skriva, får bli mera senare idag.
Hejdå

Socker

Hejsan. Har visst glömt bort att skriva något inlägg idag, förutom det om att Linnea har skaffat sig en blogg. Dagen har väl varit helt okej. Jag klarade mig. Vädret var idag mycket sämre, kallt och blåsigt men ändå sol. På bussen till skolan imorse så träffade jag på den läskiga killen som pratar så mycket igen, eller David som han heter. Han frågade om mitt nummer den här gången, men jag ville inte ge han det. Taskigt kanske, men jag är ju rädd för honom och jag ger inte ut mitt nummer till främlingar. Skoldagen var väl som vanligt, alldeles för lång och tråkig. Orkar inte med skolan mera nu. Det har inte varit ett bra år för mig när det gäller att sköta skolan, jag vet inte vad det är för jag kan ju egentligen om jag vill och lägger ner mig. När jag börjar tvåan ska jag försöka skärpa mig och inte ha så mycket jobbigt efter mig. Får se hur det blir med det. Jag måste börja tro på mig själv, men det är svårt med det här självförtroendet.

Efter skolan gjorde jag allt förutom det jag skulle göra, nämligen plugga. Jag är verkligen dålig. Hoppade studsmatta med min syster, Ipod och högtalare. Vi pratade endel, det kändes bra. Grannungen var jobbig och skrämde iväg oss därifrån eftersom vi inte orkade med henne. Vi gick istället in och kollade på två Andra Avenyn avsnitt, så nu är jag ikapp. Nu ska jag läsa ut min bok som jag har varit seg med. Godnatt!

Albinoapan.blogg.se

Linnea har äntligen skaffat sig blogg. Så läs den när hon börjar skriva.

Albinoapan.blogg.se

Det sitter en spindel på min vägg..

Hej Hej Hej

Sitter fortfarande uppe, klockan är nu halv två. Behöver verkligen gå och lägga mig, men har ingen lust med för så är det snart morgon och skola. Kanske ska ta och se på ett andra avenyn avsnitt som jag råkade missa förut när jag duschade alldeles för länge som vanligt. Såg på Robin Hood förut som gick på tvn, den är bra. Men man fick aldrig höra låten, lite besviken.

Har lyssnat på Hardcore Superstar hela kvällen/natten nu, dom är verkligen super bra.

Har inte så mycket mera att skriva just nu. Hoppas på att det blir en bra dag imorgon.

En bild från Picknicken tidigare idag

image23

Söndag

Hej.

Sov till halv tolv idag, kunde inte sova längre för jag hade så ont i ryggen. Vet inte vad jag har gjort med den, pappa kanske har smittat mig med hans ryggskott. Vid ett åkte jag och familjen in till stan, Linnea skulle köpa skor bland annat. Hon hittade ett par söta på Din sko. Jag köpte mig en högtalare till Ipod, så nu kan jag ta med mig musiken ut. Wiee.

När jag och syster skulle gå och kolla om Alfie var öppet så ringer pappa till mig att vi skulle skynda oss tillbaka för det gick 6 snygga japaner (dom var säkert inte Japaner), över gatan borta vid han. Så jag skriker:
- FAN Linnea! Vi måste springa tillbaka, 6 snygga Japaner borta vid Arena!
Så det gjorde vi, vi smög efter dom en stund men dom försvann in på Score så vi hann inte se så mycket av dom. När vi hade gett upp hoppet och var påväg tillbaka så kom dom ut igen. Samma killar som jag och Ida mötte på valborg. Dom är söta allihopa. Sen gick vi tillbaka till Alfie och åt mat, älskar maten där. Jag fick Kinder ägg.

När vi kom hem bestämde vi oss för att gå på picknick. Den blev dock inte så lyckad. det blev molningt och vi hade inget fika eftersom hammarmacken hann stänga innan vi kom dit. Men det var mysigt ändå.

Nu ska jag se på Inför Eurovision songcontest.

HARDCORE SUPERSTAR TILL ARVIKAFESTIVALEN <3

image22

Finns ingen rubrik..

Jag har så himla tråkigt, finns ingeting att göra.
Jag vill träffa folk, men det känns som ingen vill träffa mig.
Eller jo, kanske Ida och Linnea. Men ida är hemma i Bjälverud och Lenna är på kalas tror jag.
Jag klarar inte av att vara hemma längre, jag tänker för mycket när jag är själv här hemma.
Klarar inte av det här nu..
Inte ens min syster är hemma, hon är och har det trevligt med sina vänner.
Alla är verkligen ute ikväll, ingen sitter vid datorn som jag kommer att göra resten av kvällen.
Orkar inte det här nu när det är meningen att man ska vara glad.
Ge mig sommar så jag slipper bry mig, så jag kan börja om och glömma allt.
Nu när allt hade börjat bli bättre och jag inte alls var så depprimerad som som jaghar varit det senaste året så blir allt värre.
Jag tror att Lasse får hjälpa mig ur det här..


Huvudet i sanden

Godmorgon.

Det är superhärligt väder ute och jag har nyss ätit min frukost ute. Jag vill att vädret ska hålla i sig såhär resten av sommaren, men skulle inte kunna tro att det blir så. Vi tog ut hamstrarna en stund så de fick beta i gräset, säger man beta när det är en hamster som äter gräs?

Jag vet inte vad som kommer att hända idag, men något blir det väl förhoppningsvis. Orkar inte sitta hemma, blir för jobbigt då.

Onödigt inlägg, jag vet.

Lilla My ute i gräset

image21

Heartbreak City

Hej Hej

Kvällen har varit bra, det är skönt när man inte behöver tänka så mycket. Jag och Camilla satt och pratade massor på studsmattan innan maten var klar. Senare såg vi på talang, dom som jag tyckte var bäst gick inte vidare. När det var slut kom vi på att vi skulle våldgästa Isabell, så det gjorde vi. Lånade Romeo & Julia och The notebook av henne, som hon hade lovat att jag skulle få göra i vintras någon gång. Vi var inte alls länge hos Isabell, utan vi gick till Sofia och våldgästade henne också. Vi hade mys kväll med Guitar Hero, chips, nötter, dricka, roliga filmer på youtube och en massa prat. Tack för kvällen.

När jag skulle cykla hem från Sofia så körde jag nästan på ett rådjur, blev lite skrämd där.

Helgen efter stockholm så ska jag på trippeldate.

Fredag

Hej

Dagen blev inte så jobbig som jag trodde, faktiskt så har den varit väldigt bra hitills. Var mer arg idag än ledsen, mest på mig själv. Men ja, det är bara att gå vidare. Jag är ju van så jag är ju bra på sånt här.

Nutidfrågorna som jag Ida och Linnea skulle göra till idag belv faktiskt bra. Även om det kronglade endel när vi satt och skrev dom sista. Två lärare lyckades stänga av strömmen till datorerna, lyckat. Efter skolan var jag och Ida i stan en stund. Vi var inne på H&M hur länge som hellst och provade kläder, men vi köpte inget. Eller jo Ida köpte ett par solglasögon. Sen tog hon tåget hem till Bjälverud och jag blev hämtad i stan. Kände verkligen att jag ville följa med dit igen.

Nu ska vi hem till familjen Kahn och grilla, trevligt.

JAG HAR FÅTT TILLBAKA KAMERAN NU!!!!!!

...

Nu är jag helt förstörd.

Datorkunskap

Hej.

Sitter i datasalen och har datorkunskap, jag är inte särskilt effektiv som vanligt. Vädret är undebart idag också så vi har legat ute i gräset och solat typ, jag luktar gräs nu. Vi hade till och med Historia lektionen ute, Bea är lättövertalad. Vi köpte även glass innan lektionen.

Svt har varit här och interjuvat elever om droger och annat. Dom interjuvade bland annat Ida, så jag måste komma ihåg att kolla på det kl 19.15 på tvåan.

Matteprovet gick verkligen jätte dåligt, ännu sämre än nationella. IG till mig.

Nu slutar jag.

Onsdag

Hej Hej

Nationella provet i matte gick dåligt, fast det visste jag ju innan att det skulle göra. Imorgon har vi också ett matteprov, skulle behöva ett G på det.

Vädret i dag har varit underbart, jätte soligt och varmt. Kunde gå i t-shirt hela dagen. På ena geografi timmen låg jag, Linnea, Ida & Jennifer i gräset och masserade varandra, det var mys. Vi kommer nog befinna oss där så fort vi har tid och vädret är fint veckorna framöver. Imorgon eller egentligen idag så ska det bli ännu varmare. På idrotten idag hade vi fridrott, hatar det för jag alltid har varit sämst på det och det är jag fortfarande. Behöver bättre kondition också för den är också sämst. Får försöka med det till sommaren kanske, kommer aldrig bli något om jag känner mej men..

Efter skolan åkte jag och red. Hoppning i det varma ridhuset på Ronja. Första gången jag red henne, hon är alldeles för stor för mig, klarar inte av att rida stora klumpiga hästar så bra. Men hon var duktig på att hoppa.

Efter ridningen blev det Pizza och studsmatte hoppande, premiär för i år. Pluggade även lite matte men det gick dåligt.

Nej nu måste jag sova, klockan är mycket (00:21) Godnatt!!

Ronja

image20

6 Maj

Hej.

Det har varit en ganska bra dag, eller den börjad dåligt. Lyckades försova mig så jag fick stressa jätte mycket, hann inte äta någon frukost. Kom sent till bussen också, så när jag var lite innan korsningen så kom bussen så jag var tvungen att springa och precis när jag kom fram till bussen började den åka iväg. Som tur var så såg busschauffören mig och stannade, men hon var inte glad och hon sa:
- Om du hade kommit 2 minuter innan så behöver du inte komma försent. Jätte surt.
Jo tack jag vet det .

Skoldagen var väl som vanligt, Mat, tro & tradition och Historian var kul. Linnea mådde bättre idag och kom till skolan, vilken tur. Vi bestämde oss på matten att ta en matteplugg dag, så hon följde med mig hem. Först åt vi lite mellanmål och våran Ben & Jerry's glass som vi hade kvar i frysen. Sen pluggade vi endel matte, kan det lite bättre nu tack vare Linnea. Vill ha henne som matte lärare istället för Kerstin. Efter det lekte vi lite med Hugo och sen blev det grillat.

Linnea ringde och pratade med Jocke, vi ska nog göra något med honom och någon kompis på fredag.

Imorgon har vi nationellt prov i matte, det kommer gå så himla dåligt. Skulle verkligen behöva ett G, men aldrig att jag kommer få det.

Föresten så kommer Slagsmålsklubben till Arvikafestivalen, kul det. Visste egentligen att dom skulle komma, men ändå. Längtar så jätte mycket till Arvika nu, det kommer bli så himla roligt.

Nu ska jag kolla lite andra sidor och sen sova, så Godnatt!
 
image19

Hemma

Hej. Nu är jag hemma på hammarö igen. Vi tog tåget till stan klockan 07.10, alla sov typ på tåget förutom jag. Vi gick till McDonalds och åt lite frukost innan vi tog bussen till Grums. Skoldagen var seg som den alltid är på måndagar. Linnea var sjuk, helt tomt utan henne. Ida fick jätte ont i magen och fick gå till skolsköterskan som i sin tur följde med henne till vårdcentralen och senast jag pratde med henne satt hon med dropp på cetralsjukhuset. Hon kanske till och med måste stanna lver natten, stackare. Tycker verkligen synd om henne. Hoppas hon mår bättre nu. Kommer bli tråkigt utan både Linnea och Ida i skolan imorgon.

Ska göra historia provet som jag missade när jag var på gymnasieforum imorgon. Det kommer inte gå bra eftersom jag fastnade vid tvn istället för att plugga. Såg på slutet av Talang, början av 100 Höjdare och Inför eurovision songcontest. Blev helt besviken på Rysslands bidrag, trodde det skulle bli en toppen låt med Dima Bilan som sångare och Tiberland som låt skrivare.

Föresten så är min kamera lagad nu, får den imorgon eller på onsdag. Galdpotatis! :D

Förlåt för desigen, men den ska ändras på...

Nu ska jag ladda upp bilder på min bilddagbok, hejdå .
http://hejlimelilabuss.bilddagboken.se


image18

4 Maj

Hej

Nu har jag packat det mesta för imorgon, vill inte hem och ännu mindre till skolan.

Efter att jag skrev förra inlägget så har vi hunnit med endel saker. Först var vi ute och körde flakmoppen, jag lyckades köra ner i dikten med den. Såg nog lite kul ut. Men jag pratade med pappa förut och han sa att första gången han körde en flakmoppe så körde han också ner i diket, så det ligger väl i släkten. Efter det så tog vi en tur med fyrhjulingen igen, jag vill ha en sån. Sen tå tog vi cyklarna till stallet. Det blev en långtur idagm det var ju underbart härligt väder. Jag fick prova rida på Pass idag också, härlig galopp. Vi red ner till vika där dom fick bada lite, eller i alla fall Biddie. Pass vågade inte gå i vattnet.

Jag lyckades missa allt på tvn denna söndag, det är Ida's fel. Haha. Nejdå det är lunht, pappa spelar in åt mig. Jag är en riktig tv nörd.

Nu har Ida somnat och det är dax för mig att sova också. Godnatt

Söndag

Hej.

Förlåt för att designen ser förjävlig ut nu, men vi ska fixa till den senare när vi får tid.

Vi gick upp vid 10 idag, tidigt för att vara mig. Det är soligt och jätte varmt väder idag och jag och Ida har varit ute och kört i skogen med deras fyhjuling, det är jätte kul! Till och med jag kunde köra lite, även om det inte gick så fort. Vi kanske ska köra lite mera senare, hoppas det. Vi körde förbi och hälsade på Ida's moster och familj som bodde i ett jätte sött hus på en jätte stor gård. Där fick vi fika, glass, maränger och chokladsås, mums!

Men nu måste jag gå för vi ska ät. Tjingeling!

image15

Har du aldrig sett en pandahäst?

Just ja. Jag skulle skriva om igår kväll.
Det började misslyckat såklart. Det regnade och bussen som vi skulle åka med kom inte för det var något konstigt med den så Ida's mamma körde oss till Sunne. Väl framme så gick vi runt ett varv i Sunne för att kolla ifall det var några folk ute, det var det inte. Bara några fulla typer som kallade oss för emosar. Ida visade sin förra skola, den var stor. Efter det gick vi till coop och fikade. Sen efter det gick vi runt lite igen och sen in på Sibylla för att äta pomesfrites med bernaisesås och dricka dricka på mitt och Jennifers sätt. Efter maten gick vi till torget för där var det fullt liv från massa folk och raggarbilar som spelade hög musik. Vi gick runt där i ett antal timmar och pratade med massa folk, mest raggare. Ida träffade endel hon kände. Vid 12 någon gång kom Ida's mamma igen och hämtade oss, så det blev inte så lång kväll.

Nu sitter vi och kollar på Mulan, den är bra. Älskar musiken i den. Massa roliga repliker hela tiden :D

Det är kul att det är så många som har börjat läsa min blogg. Tackar!

Brolle Jr - Watching the stars

Helt galen i den här låten, igen.


Lördag Kväll

Hejsan.

Vi var som sagt ute och red förut. Ida på Pass, Jag på Biddie och Indgrid springande bredvid Mysse. Mysiga hästar. Ingrid lämnade oss senare så vi fick rida själva. Vi red en sväng i skogen, sen över 45:an och ut på gammel vägen där vi galopperade en del. Vi red förbi Ida's hus och hälsade på hennes Mamma och syster och sen tillbaka till stallet. Ingrid tyckte vi skulle komma och rida imorgon igen och det gör vi gärna. Stannar nog hos Ida till på måndag, så åker direkt till skolan med Ida. Det pågrund av att jag inte vill missa allt på tv:n och att vi ska hinna rida. Jag och mina tv pogram på söndagar, haha. När vi kom hem till Ida igen så såg vi på körslaget, glad att Laxå kören åkte ur. Nu ska vi snart se på en film som jag glömt vad den hette, men det var iaf med Helena Bonham Carter och då kan det ju inte bli dåligt.

Daniel ringde mig förut också, han ville ha dit mig. Lite svårt nu men han sa att dom hade klagat på höglhuda fester så nu kommer han inte kunna ha fler. Trist .

Lite bilder från stallet.

image12

Biddie

image13

3 Maj

Hej. Idag har jag och Ida varit hurtiga och ännu hurtiga ska vi bli. Efter att vi hade ätit frukost och nybakade bullar så gick vi ut och gick. Vi tog en promenad ner till viken, alltså badplatsen. Vattnet var helt spegelblankt och det såg ut som himlen var i sjön. Vi kom på att vi ville ut och ro så Ida ringde hennes morfar som kom ner med nyckel till båten. Han hade kommit på värsta uppfinningen för att få upp och i båten i vattnet, helt smart. Vi rodde en bit, nästan ut till Storöa innan vi vände. Jag tog lite kort med mobilen som jag ska lägga in här nedanför, lägger kanske inte ut alla här men ni kan hitta resten i min bilddagbok. Klicka där ----> Hejlimelilabuss
Sen ska vi ut och rida, snällt av Ingrid att låta mig rida. Skriver mer senare, hejdå.

image9

image10

Det blev faktiskt bra bilder med tanke på att dom är tagna med min mobil.
Vi såg en ensam fjäder ligga mitt på sjön och jag var bara tvungen att ta kort på den, Ida fick ro närmare så jag kunde luta mig över kanten och ta kort på den. Trodde jag skulle tappa mobilen.

Onödigt

Hej.
Vi är hemma hos Ida nu igen. Kvällen blev misslyckad som vanligt, fast ändå lite kul. Skriver om den imorgon när jag vaknar, orkar inte det nu. Trisst inlägg, jag vet. Jag är trött, behöver sova.

I Bjälverud

Hej, nu är jag hemma hos Ida i Bjälverud. Har varit här i ett par timmar nu. Vi tog tåget vid 12, vi trodde vi var nära på att missa det men det åkte en kvart senare än vad det skulle. Vi satt och lekte med min dator på vägen till Sunne. Internet funkade inte av någon konstig anledning, men vi lekte med webcameran. Smakprov kommer här under. Väl framme i Sunne gick vi runt på marten en liten stund, köpte ingenting.

Vi åkte hem till Ida sen när vi tröttnade på att gå runt där. Hon bor jätte fint, i ett gulligt vitt hus. Det såg inte riktigt ut som jag tänkt mig, men det gör det aldrig. Vi var och letade madrass hemma hos hennes mormor och morfar som bor på andra sidan vägen i garderober med hemliga gångar till. Vi hittade aldrig någon madrass. Sen var vi inne i lagården och hämtade Idas helosan salva. Kul information. Ida har försökt lära mig att spela piano, det går väl inte så bra men jag är seg på att lära mig nya saker. Nu ska vi snart göra i ordning oss inför kvällen i Sunne. Det regnar, misslyckat eller ?


image7

image8

Kväll med Ida

Hej .
Sitter i min säng, Ida ligger i sin uppblåsta säng. Hon tror att allt som hände igår var en dröm. Ida fixade färgen på min blogg förut, så nu är den blå. Ska fixa ny header och andra grejjer också. Vi var ute på en långpromenad med Hugo förut. Visade runt henne lite på hammarö, inte särskil mycket att se. Sen så såg vi på Leo, som vi tidigare hade varit och hyrt på skoghall. Den var väldigt bra men samtidigt jätte hemsk. Har packat en del nu. Ska bli kul att komma hem till Ida och se hur hon bor. Nej nu ska jag vara social. Godnatt

Valborg / 1:a Maj

Hej hej.

Gårdagen blev faktiskt ganska lyckad. Vi åkte hem till mig först efter skolan för att göra iordning oss och för att äta. Mamma fick komma hem från sjukhuset så jag fick träffa henne en liten stund innan vi skulle åka. Vid halv sju tog vi bussen in till stan, vi köpte lite dricka och marshmallow innan vi tog bussen till Jennifer och gänget. Alltså hennes kompisar från kil, Tobbe och några vänner till han. När vi kom dit så grillade dom korv, vi började med att leta grillspett till våra marshmallow, grenar från en buske. Till en början kände vi oss lite utanför och var helt mobbade som satt vid ett eget bord. Men det blev bättre senare och vi kom in i gänget. Trevliga människor. Senare pratade jag med Daniel som bjöd in oss allihopa till honom, så vi tog bussen dit. Där träffade vi ännu fler trevliga människor, samma som brukar vara där. Fast det saknades en del roliga personer. Jennifer och några till drog nästan på direkten till Mariebergskogen. Sen så umigck vi med massa folk och hade det kul. Ida hittade sig en pojke, Fredrik som jag har träffat där två gånger tidigare. Han var även kompis med Linnea's Jocke och Sam. Så dom umgicks vi med resten av kvällen. Jocke var full och deprimerad över att Linnea inte var där, synd om han. Men ännu mer synd om henne som sitter i ett hus i småland med sina föräldrar. Jag och Sam hade lite disktioner i bastun om att våra vänner som vi tar med oss strular med varandra och bla bla bla.... Kvällen/natten flöt på, blev lite små tråkigt vissa stunder. Halv två gick vi till stan, Ida och Fredrik gick långt framför oss andra så jag gick med Jocke, Sam och några till. Men dom var sega så dom försvann sen. Väl inne i stan så tog vill bussen hem till Ida's lägenhet i grum. Usch, vad jag åker buss hela tiden.

Vi gick upp idag vi halv 11. Åt frukost och fixade till oss lite innan vi gick ner till stationen. Tåget som vill skulle åka med 12.20 kom aldrig, det var försenat för att dom hade haft strömavbrott. Men det beräknades komma 13.40. Trist att sitta i grums och vänta på tåg så länge. Så vi ringde Linnea och pratade med henne jätte länge, berättade om hela kvällen. Strax innan 13.40 så fick vi reda på att det skulle komma busseskort, men dom bussarna kom aldrig. Vi fick nummret till SJ av en snäll tant och Ida ringde dit och pratade med en vimsig tant som inte kunde sitt jobb och pratade på bred gotländska. Inte mycket hjälp därifrån. Vi gick och pratade med en snäll busschaufför som släppte in oss i sin buss så vi kunde värma oss lite. När varken hans eller vårat tåg kom så var han snäll och körde in oss till stan, eller nästan iaf. Han släppte av oss på motorvägen vid våxnäs, lite taskigt eftersom det var lite svårt att gå där. Men vi tog oss i alla fall in till stan. Det tråkiga med att tåget var försenat var att vi missade hela RKU (revolutionär kommunistisk ungdom) grejjen. Vill ju faktisk gå på det, men men ... Vi tog bussen hem till hammarö och nu sitter vi i min soffa och slappar och är hungriga. Mina föräldrar har försvunnit spårlöst på coop.....

Resten av dagen ska vi bara slappa och se på film, även gå en promenad med Hugo. Imorgon ska vi till Sunne.

Hade ingen kamera eftersom den fortfarande är på lagning. SAKNAR DEN!

RSS 2.0