Divine

Godmorgon världen!
Idag har jag sovit länge, ända till klockan tre. Det kom aldrig någon och väckte mig föräns då. Men som vanligt är jag lika trött ändå, spelar ingen roll hur länge jag sover. Pizza bullar och varmchoklad till frukost. Idag skulle jag egentligen åkt hem till Raman och bakat kladdkake muffins och pluggat matte, men det blev inte så mycket med det eftersom jag har sovit bort hela dage. Sen orkar jag inte det i alla fall, på söndagar ska man inte göra någonting. Syster plingar på gittaren, I'm yours spelar hon just nu. Den som jag hade tänkt att lära mig i våras innan den blev en radioplåga.
Idag ska jag vara duktig och plugga u-landskunskap och se på någon film, tror det går en Wallander film som jag inte har sett. Just det, det är ju faktiskt första advent idag och imorgon är det December, shiit. Får inte glömma att byta klistermärke på på busskortet...

Jag fick precis en chokladkalender av mamma :D

I'm the supervisor

Okej, nu ska jag ta mig tid och skriva. Har inte riktigt haft tid och ork för det.
Igår var det en rätt så trevlig skoldag även om jag lyckades slå mig överallt. Jag råkade slå i hälen i bänk och träffa en närv så det gjort skit ont och sen efter svenskan så fick jag lite damp och sprang ut från klassrummet och hoppade på Ida samtidig som jag lyckdes slå i handen in i ett skåp på ett vasst lås så jag fick ett djupt sår på handen, jag blev sen omplåstrad av Ida och Mattias. Det gör faktiskt fortfarande ont. Jag var inte med på idrotten för att jag hade ont i magen på morgonen så jag orkade aldrig ta med mig kläderna, ångrar det för jag hade gärna varit med på styrketräningen.
Efter skolan så blev det LUSSEBULLSBAKNING med mamma och syster, jag älskar lussebullar <3
Senare åkte jag och syster till norrstrand fr att gå på spelning på tolvan. Endel riktigt bra band och endel riktigt usla. Träffade en massa trevligt folk, Raman, Lukas, Sean och hans vänner, Daniel,  Hippien, Jesper, Pjär, Jonas, Ginas klasskamrater Madde, Elin, Simone, Christoffer från skolan och även den söta killen. Efter att jag hade dumpat min syster så följde jag med hem till Daniel en stund, där var det rätt dött. Jag och Hippien satt och diskuterade japansk musik medans Daniel, Jesper och Pjär satt och kollade på youtube klipp. När Hippien gick så spelade jag och Daniel gittar, jag är sämst på det. Sen så hände det väl inte särskilt mycket mera, eller jo.. Det var lite konstigt på bussen hem från stan, det var inte alls mycket folk på det, nästan helt tomt. I vanliga fall så är det alltid proppfullt på nattbussarna.

Idag när jag vaknade så kollade jag på inspelat Idol, Johan Palm har nu åkt ut. Tyckte att han kunde vara kvar en vecka till och att Alice kunde ha åkt ut istället. Vid sex tiden fick vi skjuts till Lillängsskolan av grannen, vi skulle på min Kusin Marias 50 års kalas. Fast det var inte så jätte kul eftersom det var rätt dött i början, hade jag stannat längre så hade det säkert blivit roligare. Maria lovade att dom skulle fixa en lägenhet åt mig i Grums, haha. Tog sen bussen från skoghalls centrum hem till Daniel. Singstar fest, Bermuda VS Inferior. Det blev inte så kul som jag hade hoppats på för när jag kom dit var alla redan fulla och jag höll mig nykter hela kvällen, fast det borde ha varit kul eftersom vi var ungefär 20 personer där. Helena som ägde singstar spelat var inte kvar så länge eftersom hon och flera andra skulle dra in till stan, så det blev inte så mycket singstar för mig. Resten av tiden så satt jag och lyssnade på en massa nördar som diskuterade/ lyssnade / spelade metal musik i några timmar. Inget som jag förstår mig på alls. Pratade rätt mycket med Inferior's sångare Christian, tror jag han hette.Trevlig var han i alla fall, Det finns en Kalle och chokladfabrik i skåre. Fick sen sällskap av både Christian och hans vän som jag inte kommer ihåg vad han heter på bussen in till stan och när jag av gick av den så träffade jag på Sean och hans vänner en liten stund innan jag skulle på nästa buss.

och nu sitter jag här och dricker varmobóy och tänker på en sak..
Imorgon blir det plugg..


Happy happy me

Hej
Jag är trött
Jag orkar inte skriva något nu
Jag ska sova
Hejdå

Du var min armé

Så, nu ska jag äntligen skriva. Skulle ha gjort det igår men ja orkade aldrig och tidigare idag när jag skull göra det så fick jag  inte igång min dator, den hängde sig när man skulle starta det. Inte förens nu sent på kvällen så fick jag igång den, vet inte vad det är för fel. Mitt tangentbord är lite konstigt också, man måste trycka jätte hårt på tangenterna för att alla bokstäver ska komma med.

Igår efter att vi hade slutat Mat, tro och traditionen vid 6 tiden så gick Ida och jag runt i Grums och delade ut flygbalden om öppethus. Det blev en lång promenad, över två timmar var vi ute och vandrade i mörkret. Upp och ner i trappuppgångar, jag har lite träningsvärk idag av det och det är verkligen illa. När vi var klara så tyckte vi att vi var förtjänta att gå in på Ica och köpa onyttigheter, cola och skumtomtar. Resten av kvällen så kollade vi på "Jag har fått nog av..." avsnitt och färgade hår. Ida har nu en liten rosa slinga i sitt hår, som hon hatar tror jag HAHA.

- Tja!
- Tjaaa! :D
- Käften!
- Skit i det då..
- Naej!
- Schyrra då?
- Men jag vet inte!

Idag hade vi svårt att komma upp ur sängerna, men vi lyckades faktiskt ta oss ner på resurstiden där det blev mattepluggande. Det blev en trevlig skoldag med många meningslösa promenader som gör våra dagar roligare. 
- Stopp stanna!
Trevligt besök av Mr HR elev, inspektion av en tuff mobil och kastande av ninja stjärnor.
Vi hade även musik, vi fick faktsikt spela gittar. Lätta låtar, men jag kunde ändå inte spela för mina naglar var alldeles för långa för det. Musik läraren bestämde att vi skulle ha någon sorts julshow i skolan och bjuda på pepparkakor.
- Marcus du tar gittar solot och Siri och Louise sjunger solo.
Jo visst du, får se hur det blir med där. Vi har ju faktiskt bara två gånger på oss innan det är jul.

När jag kom hem från skolan så somnade jag i soffan ett tag eftersom min datorn inte funkade. Fast min hund kom och slog på mig med sin tass och vägrad låta mig sova. Senare när familjen kom hem så blev det pizza, det var inte så jätte gott. Tycker inte om sån mat så mycket längre.

Imorgon är det fredag igen, HELG!

Grums en Torsdag morgon




Mamma, Pappa varför är det så kallt?

Som jag anade så var jag hur trött som helst imorse, somnade på både bussen in till till stan och sen den till Grums. Men jag får så klart skylla mig själv när jag sitter uppe så länge, det ska inte hända ikväll. Den här tisdagen gick faktiskt väldigt fort idag. Vi såg på En Riddares Historia på svenskan, älskar den filmen! Undrar hur många gånger jag har sett den, 10?  Och faktiskt så gillar jag det moderna inslagen i filmen, som jag har läst att vissa andra inte gör. Jag tycker det gör den ännu mera humoristik. Det går ju verkligen inte att hålla sig för skratt när dom drar igång med "Queen - We will rock you". Sen så är ju Heath Ledger frotfarande en av mina favorit skådespelare. När spanska lektionen skulle börja satt vi utanför vid borden och väntade på Maria men hon kom aldrig. Hela spanska gruppen stod där utanför och väntade och ingen förstod vart hon hade tagit vägen. Efter 20 minuter gav vi upp och jag gick och hämtade matte boken och såklart så kom hon då. Tydligen hade hon sagt förra gången att vi skulle jobba självständigt med våra länder, men det var det ingen som fattade. Matteprovet som jag gjorde på omprovstiden gick helt okej, hoppas verkligen jag klarar det nu.
Bussen hem spenderades med Djungelvrålsklubba och Ebba Grön, helt själv var jag. På bussen till Hammarö så träffade jag Robin, han kan verkligen prata.

Väl hemma har jag inte gjort särskilt mycket, tv och två avsnitt av Andra Avenyn, varm oboy och hallongrottor.
Imorgon har vi äntligen Mat, tro och tradition igen och sen efter det ska jag och Ida dela ut flygblad om öppethus runt om i Grums. Och sen ska jag sova hos henne och hon ska färga mitt underhår.

Jag är dålig på att ta bilder nu, har tänkt att jag ska ta lite snöbilder. Men dom timmar som det är ljust på befinner jag mig i skolan, mörkt när jag åker till skolan och mörkt när jag åker hem. 

Yes please Markus come to me

Nu blev jag plötsligt skriv sugen, det är bara för att jag har tråkigt. Jag vet, jag borde verkligen sova, men jag har ingen lust med. Jag vill inte ha en ny dag och specielt inte tisdag, usch och fy. Känner på mig att det kommer bli plågsamt. Jag sitter och funderar lite över min 18 års dag, vad man ska göra då lixom. Jag antar att jag måste stå ut med ännu ett trist släktkalas. Nej, men jag vill göra något annat för ovanlighetens skull. Kanske man skulle fixa en fest, men det skulle jag aldrig våga ha hemma. Skulle bara gå runt och ora mig för alla ömtåliga saker som kan gå sönder, förhoppningsvis kanske jag har mig en egen lägenhet då som man kan vara i. Men det vet man ju inte heller hur det kan bli med, antagligen så kommer jag få jobbiga grannar som störs sig på allt. Ute fest kan man ju totalt glömma i Februari, vad lätt det skulle vara om man fyllde år på sommaren. Jag tror helt enkelt att det inte kommer bli något allt, men visst, det är klart man vill minnas sin 18 års dag.
Jag längtar verkligen till 7 Februari nu, det suger verkligen att vara 17 år. Någon dag där efter blir det att pierca sig, då kan inte mina föräldrar förbjuda mig längre. Och jag tycker faktiskt jag har varit duktigt som har hållt mig och inte gjort några piercingar.
Den 20 Februari har jag faktiskt bestämt mig för att jag ska till Nöjesfrabriken, Backyard Babies ska ju spela och dom vill man ju absolut inte missa. Har missat allt för många bra band/artister under åren. Vem jag ska gå med är en annan femma, men jag kan gå själv, det seplar inte så stor roll.

Dax att sova kanske, naaeeej...

F-f-f-falling

Lilla My springer som en galning i sitt hjul, runt, runt, runt... Hon får bo på mitt rum nu ett tag, nu när inte Chess längre finns. Jag behöver lite ojud för att må bra.
Det var en ganska så trevlig måndag idag, skol dagen var fort över. Det har snöat hela dagen så nu är det rätt mycket snö ute, vet inte riktigt vad jag ska tycka, allt blir ju gensat mycket jobbigare. Snökänger, snö som förstör mitt hår, tjocka jackor, försenade bussar m.m. Fast jag kommer nog ändå ha samma skor och jacka som vanligt.
Har pluggat matte resten av dagen, det var ganska så kul faktiskt.
Orkar inte skriva något längre inlägg idag, min dator mår inte riktigt bra.


Sälj dig dyrt

Söndagen den 23 November, Mammas och Hugos födelsedag. Vi firade dom med paket och fika på förmiddagen. Hugo blev glad vovve när han fick egna paket att öppna. Seg och tråkig dag blev det, bestod mest av väntan på att allt folk skulle komma och när dom väl gjorde det så blev det inte särskilt mycket roligare, trött på enformiga släktkalas. Fast det var kul att Karin var med och så klart blev samtalsämnet Arvikafestivalen, precis som vanligt. Det gjorde att vi började längta ännu mera och planerna har redan börjat smidas. Hon berättade för mig att hon hade sökt jobb på Mcdonalds och att dom behövde folk där, så det blir att skicka in ett CV för mig också någon dag framöver. Resten av kvällen så har jag sett på Andra avenyn och Wallander.

Skola imorgon. Känner att vinter förskyllningen är påväg, har hon i halsen.



 

Vintern dör

Jag och syster åkte in till staden på förmiddagen, kollade i lite affärer. Jag köpte äntligen Kiss t-shirten och syster köpte en supersnygg kjol. Sen var vi i Mitt i city och kollade på lite karaoke innan Idolerna (Jesper, Loulou, Sepide och Lars) skulle uppträda. Jag ville sjunga men syster vägrade sjunga med mig så det blev inget med det. Framträdandet med Idolerna var väl inte särskilt spännande, fast Lars egna låt var väldigt bra. Efter det var slut så gick vi och köpte en Mcflurry, vi fick en på köpet. Träffade Sean, Linda m.m. där. Vi dorg sen tillbaka till Mitt i city och fotade när Idolerna signerade. När jag skulle fota Lars så lutade han sig åt sidan och log åt mig för att han skulle synnas bakom henne som stod ivägen, vi började skratt åt varandra så kortet blev suddigt, synd, men det det var sött! Jag gillar Lars. Fick ett kul kort på Sepide och Loulou.
Vi gick av bussen vid Peter och Camilla eftersom vi skulle på Camillas 40 års kalas. Vi fick jätte goda cupcakes! Jag var inte kvar där så länge eftersom jag skulle få hem gäster, Malin, Raman och Martina. Vi bakade supergoda muffins och såg på polarexpressen. Det var egentligen planerat att vi skulle vara hos Malin, men eftersom vi inte kunde det så fick det bli hos mig. Det var verkligen trevligt. Det var hemskt när jag skulle visa min hamster och så såg jag att hon låg helt konstigt och stilla, död.. Fast senare så såg mamma att hon fortfarande andades lite grand, men hon har nog inte särskilt långt kvar nu.

Imorgon, eller idag blir det så fyller Mamma år och även Hugo. Så det blir kalas igen :)

  
  
  
  

Spanska förhoppningar

Det blev att vara hemma denna fredag, bara slappa framför tvn och glo på Idol. Anna åkte ut, äntligen. Jag tycker inte om slappfredagar. En liten stund tänkte jag faktiskt åka till Jocke, men ångrade mig för jag kände verkligen inte för att ta en skabbig 601 till Grums igen.
Jag har typ inte ätit någon mat idag, ojdå.
Imorgon åker jag och syster in till stan en liten stund. Kolla lite i affärerna och sen kolla om vi ser Idol Lars i Mitt i city, Idolerna ska signera skivor.
Föresten så är det ganska mycket snö ute nu, fast jag har inte varit ute i det så jag hoppas det ligger kvar imorgon också.
Ska kolla på ett Andra Avenyn avsnitt nu.
Ha en bra natt!

Btw, gör mitt quiz om mig här

She's not bleeding on the ballroom floor just for the attention.

Det har varit en helt okej dag hittills, skoldagen gick fort. Vi spelade basket på idrotten, jag är absolut sämst på det. Och ännu värre, om två veckor ska vi till ishallen och åka skridskor, det är jag helt värdelös på, kan knappt stå upp på skridskorna. Det blir styrkerummet för mig då. Jag var med en gång förra året, det räcker.
Idag har det snöat, riktigt snöoväder var det ett tag och nu ligger det ett tunnt täcke av snö på marken.
Påvägen ut från Grums bussen så trampade någon människa på min sko så spännet ramlade av och jag han inte leta efter det. Det blev en aning svårt att gå så när jag gick av hemma på mörtvägen så fick mamma komma och hämta mig och så klart fick jag världens utskällning av henne för att jag hade vår/sommar skor på mig. Samma sak varje år. Jag tänkte faktsikt imorse att jag skulle ha på mig kinaskorna en sista gång innan snön kom...

Är själv hemma nu, resten av familjen drog till bergvik. Jag tycker om att vara ensam hemma, jag tycker om att vara ensam över huvudtaget samtidigt som jag kan hata det också.
Däremot ikväll så vill jag inte sitta själv hemma utan jag vill hitta på något med någon, men som vanligt har jag problem med det. Jag vill att någon ska höra av sig till mig för en gång skull.



Jag tänker alltid på dig

Konstigt nog så är jag inte trött som jag faktsikt borde vara, det kommer väl kanske imorgon.
Har väl egnetligen ingenting att skriva mer än att jag var duktig förut och pluggade matte, lite kul var att jag fick hjälp av syster som ska ha prov på samma ska imorgon, hon gå lixom i åttan.
Jag lyckades missa Andra avenyn, men får väl ta och se det någon annan gång.
Pappa kom hem från Finland förut, han har åkt färja fram och tillbaka till Helsingfors. Jobbresa med massa konferanser och bubbelbad. Jag vill också åka på en färga någonstans, var så längesen jag gjorde det. Vi fick i alla fall en massa godis när han kom hem.
Mamma hämtade ut H&M paketet, kjolen och linnet passade perfekt.
Imorgon är det änligen fredag igen, veckorna går verkligen fort. Har ännu inte hittat något kul att tillbringa fredagskvällen med, jag vet bara att jag inte ska vara hemma i alla fall...

Where is the love?

Sitter hemma vid datorn och äter pepparkakor, det är just nu det godaste jag vet. Jag längtar efter jul faktiskt och vet ni? Igår vid tolv tiden så snöade, stora fluffiga flingor. Jag blev lycklig när jag såg det, vet inte varför riktigt, är ju inte särskilt förtjust i snö. I alla fall så sprang vi ut i snön och hoppade och skrek en liten stund innan vi snabbt sprang in igen. Efter att vi slutat så åkte en större del av klassen till Kronoparken, hem till Ulf. Efter en stunds inspektion av lägenheten och filmhyllorna så ville några se på Saltkråkan, absolut ingenting för mig, jobbiga pipiga röster och eftersom jag knappt har sett det när jag var liten så är det inte lika kul. Så istället hjälpte jag Ulf att att skala morötter, ett antal kilo gick det åt under kvällen. När dom sista pojkarna kom så satte vi på Arn. Lyckades faktiskt koncentrera mig på på större delen av filmen, men ärligt talat, den är lite väl dravlig, lite mer action skulle inte skada. Sen när den var slut så satte vi på Förortsungar, jag gillar verkligen den filmen. Jag och Siri vill också bo hos Johan. Tycker verkligen att Gustav Skarsgård är jätte bra, han som spelar rollen som Johan och även Knut i Arn. Efter det såg vi en inspelning från europaresan för två år sen som dom hade filmat, kul, längtar otroligt mycket tills det är våran tur att resa iväg. Under tiden vi såg på den så somnade Ida på golvet. LInnea, Sebastian och Sascha hade föresten redan åkt där ifrån då. Allra sist så satte vi på Jalla Jalla, fast den såg vi inte klart för Kenny var så trött och skulle köra hem. Måste se klart på den snart, älskar den! När vi sen skulle åka därifrån så skulle vi väcka Ida, det tog nog en hel kvart om inte mer. Vi försökte med allt, skaka på henne, dra henne i benen, kickla henne under fötterna, spela musik i öronen på henne, dra henne i håret och när dom till sist skulle bära ivägen henne i sovsäcken så vaknade hon, gulligt. Det blev en aningens trångt i bilen, jag, Ida, Christian, Victoria och Siri satt ju i baksätet, fast dom två sista släpptes ju av i karlstad området. Fick lite panik när vi skulle upp för en backe i Grums, Kenny bromsade nämligen precis innan backen för att det var två rådjur och sen när vi skulle ta oss upp så gick det nästan inte för att det var så halkigt på vägen, men som tur var så klarade vi oss helt oskadda. Vid tre tiden så kom vi hem till Idas lägenhet, vi gick och la oss på dirketen.

Det var ju meningen att jag skulle ha gått på resurstiden imorse, men när klockan ringde så orkade vi inte gå upp så vi sket i det och sov en timme längre. Rätt dryg skoldag, även om jag inte var särskilt trött. Var verkligen inställd på att gå på Draman idag, men fick reda på att Musiken skulle börja idag. Läraren var en kantor och gammal gubbe, inte precis vad vi hade tänkt oss men han verkade ändå väldigt duktig och jag gillade honom. Tyvärr så kunde han inget om rock/pop, lite trist eftersom det var precis det som min förra lärare inte heller kunde något om. Men vi vet inte om vi ska ha honom för han var bara där för att prata med oss idag och kolla vad vi var för några människor. Störde mig enormt mycket på HR tjejerna, kan man vara barnsligare? Totalt ointresserade av musik.
På bussen hem så träffade jag Gina så satt och pratade med henne hela vägen hem.

Nu ska jag lägga mig och sova en stund tills mamma kommer hem, då ska jag åka och hämta mitt H&M paket som har kommit, kommer knappt ihåg vad jag har beställt. Ska även plugga matte och se på Andra Avenyn.
Oj, nu blev det nog ett långt inlägg.

Du kan få mig hur lätt som helst

Tisdag, veckans allra tråkigaste dag. Jag verkligen hatar Tisdagar och skoldagen är verkligen segast. Var otroligt trött idag och orkade inte riktigt att koncentrera mig på lektionerna. Hallonmoussen var nog det bästa med skoldagen.
När jag kom hem så spelade jag singstar med syster och hennes två kompisar Louise och Evelina, jag ägde ut dom, mohaha. Sen så har jag färgat håret, fast det rosa underhåret blir någon annan dag. Kollat på Andra Avenyn, det är kul just nu.

Jag kom på förut att jag inte har varit på en enda hockeymatch denna sesongen, riktigt dåligt av mig eftersom jag har varit på nästan alla hemma matcher dom senaste tre åren. Fast jag har inte ens varit sugen att gå på någon match, saknar det inte alls. Fast det är ju alltid kul att gå på hockey, men jag är så trött CFC och alla andra grupper som bara är där för att ställa till det och slåss. Dom som tycker att det är dom som är dom "riktiga fansen" och att vi andra egentligen inte har någonting att göra där. Jag tycker mest dom är fångia, specielt strejekn förra sesongen. Är man där för att se på hockey eller vadå?

Imorgon efter mat, tro och traditionen så ska vi hem till Ulf, våran lärare på film och knytkalaskväll. Vi ska se på Arn, jag kommer bli helt rastlös för den filmen är en aning långtråkig när man redan har sett den två gånger. Fast visst, den är jätte bra! Hade tänkt att inte följa med först, men gör det ändå för jag kan tänka mig att det kommer bli kul. Åker sen med Ida tillbaka till Grums och sover där. 

Nu ska jag sova om en liten stund.


Bortsprungna katter ropar

Sitter och lyssnar på Håkan Hellström, han var med på fotbollsgalan förut. Kärlek till honom <3 Håkan = Sommar.
Ska se honom i örebro den 27 februari btw. Sen har jag nördat en video som Oscar skickade till mig en natt när jag hade tråkigt, lär dig räkna på japanska! Ichi, ni, san, shi, go, roku, nana, hachi, kyu, jyu.... Den är kul och låten sätter sig på hjärnan. Hade tänkt att jag skulle lägga mig tidigt, men klockan är redan elva. Fast elva är ganska tidigt för mig.
Nej, Godnatt.


Här kommer lyckan för hundar som oss

Bilder från igår.
Syster gillar inte bilderna, but I do.
Ska nog ta några liknande fast med mig också.




The world welcomes fame

Kom en aning sent till skolan idag, berodde ju på att jag var tvungen att köpa mina biljetter (A). Det var det värt i alla fall.
Skol dagen var lång men helt okej. Vi fick tillbaka 2 prov, nästan VG på engelska provet och MVG på svenska provet. Jag är nöjd, speciellt med engelskan, några slarvfel på svenska provet dock. Jag hatar att jag skriver dock hela tiden, behöver ett bättre ord för det.
Vi har kommit på, eller Siri har kommit på vad vi ska göra för arbete på europaresan. Vi ska göra en dokumentärfilm, typ som 100 höjdare. Vi ska helt enkelt interjuva massa knepigt och kul folk, får se hur det blir.
På bussen hem kom det fram en fullgubbe till mig, Siri och Sebastian hela tiden. Han var en aning pratsjuk. Han sa att han kände igen oss och att han brukade se oss, och att det alltid verkade som vi hade roligt och pratade mycket. Sen frågade han massa om skolan och vad vi skulle göra efter skolan med våra liv.

Väl hemma så lagade jag tacos, mums. Nu ska jag snart göra smoothie, fick inte baka kladdkaka, haha.

Jag och Ida diggade dagens höjdpunkt idag xD

Älskar den här scenen ur Tjenare Kungen.


NYAPPY in the world

Det löste sig, biljetterna är nu köpta!


Alla gillar brudar

Jag har lite små panik. Biljetterna till An Cafe släpps imorgon klockan 9 och det jobbiga är att ingen kan köpa dom då, eftersom jag inte har pengar så det räcker på kortet och mina föräldrar jobbar och det var tydligen väldigt viktigt för dom att ha med sina kort. Så om biljetterna säljs ut fort kommer jag inte att få någon och då kommer jag deppa sönder. Jag kommer vara sur hela dagen imorgon i skolan, kommer springa till datasalen och kolla hela tiden. Inte föräns jag kommer kan jag andas ut för att det fortfarande fanns biljetter kvar, eller ännu värre, få världens utbrott för att dom är slut.
Usch, kommer verkligen inte bli kul.

Såg på Andra Avenyn förut, ojojoj, nu händer det grejjer. Sen såg jag på andra Narnia filmen, den var väl helt okej. Den första var bättre, fast jag tyckte inte den var så jättebra heller.
Tog lite kort förut, men vet inte än om jag får lägga ut dom för syster. Får se om dom kommer upp imorgon.

Jag vill inte till skolan, helgerna går allt för fort.

Only seventeen

Som jag förutspådde så fick jag inte sova länge, pappa kom och väkte mig. Fast det gjorde inte så mycket för jag var inte alls trött och sen kunde jag titta på idol reprisen, Robin B borde verkligen inte åkt ut. Han sjunger nog bäst av alla, skulle jag tro. Har inte gjort så mycket idag, har spelat "Kiss - I was made for loving you baby" på gittar, eller syster spelade såklart och jag sjöng. Den var inte alls så svår som vi trodde. Jag vill ha Kiss tröjan på H&M, ska gå in där imorgon och kolla om dom har fått in fler storlekar. Sen har vi sjungit massa singstar också, blir nog att köpa något nytt spel snart.
Vi har övertalat våra föräldrar, VI SKA PÅ AN CAFE! Biljetterna släpps imorgon. Kommer bli grymt, längtar redan!
Ska nog se på den andra Narnia filmen sen, Prins Caspian eller vad den nu heter.
Jag hade tänkt mig att jag skulle fota lite idag, men jag har verkligen noll inspeartion.
Bjuder på lite bilder från An Cafe konserten den 16 Mars.






We don't celebrate Sundays

Klockan är snart fem på morgonen och ja är fortfarande vaken. Oscar säger att jag inte får sova, inte heller hans kompis Leo som är jätte full och gnäller om att jag inte hälsade på honom förra fredagen, haha.
Jag har suttit och läst massa gamla blogg inlägg, det är faktiskt kul.
Jag kommer sova jätte länge imorgon, eller inte kanske. Pappa kommer antagligen att väcka mig som vanlig. Tänk vad skönt att få sova utan att någon väcker mig, det händer aldrig.
Nej, nu ska jag faktisk sova på riktigt.
Godnatt!

I just want to make that sad boy smile

Jag slapp att vara hemma helt själv. Jag åkte hem till Daniel på singstarkväll, det var massa folk där. Daniel, KIm, Pierre, Jonas, Helena, Tuttis, Toffe, Sebb och några till som gick tidigt. Det blev sjungande hela kvällen och alla sjöng faktiskt. Lite galet ibland. Jobbigt nog så var jag lite blyg under kvällen också, kanske beror på att jag var den enda som var nykter. Vi drog in till stan vid halv ett tiden, dom skulle in på Score. Jag försökte faktsikt komma in hand i hand med Toffe, men lyckades inte. Det suger verkligen att vara 17 år när alla vännerna får komma in. I alla fall så stannade Daniel kvar ute med mig, snällt av honom. Vi gick runt och frös, jag var snäll och betalade ett ciggpaket åt honom, stackarn har inga pengar nu när han är arbetslös. Var även snäll och betalade Pierres buss biljett och jag hade även lovat Toffe att bjuda honom på en öl om han fick in mig på Score. Fattiga vänner har jag. Medans vi stod och väntade på att alla skulle komma ut från Score så träffade jag på Ulf och Mattias, lite kul. Tog sen den jobbiga bussen hem till hammarö.
Nu sitter jag i min säng under täcket och dricker varm choklad :) Tog tyvärr inga bilder under kvällen.
Nästa helg blir nog kul! :D


Övningsköra

Ännu lite nya förändringar, det behövdes lite färg.
Sen så är headern inte lika fyrkantig längre.

Ser ut som om jag kommer vara hemma ikväll, jippie!
Helt själv....

The drugs don't work

Har ändrat designen nu, jag är inte nöjd.
Det blir aldrig så bra som jag vill att det ska.
Headern blev inte alls bra, så den kanske ändras inom en snar framtid.

Btw, jag har sjukt tråkigt. Ingenting att göra.
Dessutom ska jag och pappa äta pizza sen, inte alls sugen.
Är aldrig det längre, ärligt talat är jag inte sugen på mat överhuvudtaget.

Jag är kär i den fulaste flickan i världen.

Det var kul igår hemma hos Raman, vi såg på WallE, så himla gullig film. WaaaaalllEEE, EEEEEVEE. Sen såg vi på någon annan dålig science fiction film, om det är några sorters filmer som jag inte tycker om så är det science fiction filmer. Hans mamma bjöd oss på en varsin skål med frukter och massa pepparkakor, otroligt nog åt jag upp hela skålen med frukterna, min kropp måste fått ett shock för jag inte minnas senast jag åt en frukt. Det var faktiskt gott, och pepparkakorna gjorde oss snälla. Vi lekte lite med våra kameror, spelade super smash bros och guitar hero. Jag blev såklart utägd. Tog sen bussen in till stan vid kvart i ett, gick runt där i regnet och kollade efter någon jag kände. Jag träffade på Jonas, Pjär och Daniel som jag stod och pratade med tills min buss kom. På bussen satt jag bedvid en kille som luktade Burger King, charmigt.

Idag har jag sovit rätt så länge, till klockan ett. Eftersom inte syster ska vara hemma  ikväll så vill jag hitta på något kul ikväll. Får se hur det blir med det, har i alla fall ingen lust att sitta hemma.




Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

OMG, fick nyss reda på världens nyhet.
AN CAFE CAFE SVERIGE, IGEN.
ALLTSÅ DET ÄR HELT GALET!
19 MARS, JAG SKA SE DOM!
GLAD DAG!
Biljetterna släpps den 17 November, måste köpas.
Dom kommer säljas ut fort eftersom det var så många som inte fick biljett förra gången.
IHHHH, trodde aldrig dom skulle komma igen .
Ny skiva snart också <3
Ska lyssna på dom resten av dagen.
JAG SKA FÅ SE VÄRLDENS SÖTASTE MÄNNIKSA IGEN!


Lena 60

Skrev ingenting igår för jag orkade inte. Hände det något kul i skolan? Nej, eller jo. Jag var med på dramalektionen igen eftersom  jag inte hade något att göra när Ida skulle dit. Det var kul i alla fall, vi spelade upp scener från vad vi hade gjort på lovet. Sen pratade dom om att dom ska snart gå på en teaterföreställning och efteråt och äta, jag kommer också få följa med! Sen så ska jag vara med på draman tills musiken börjar, bara för att det är kul och nyttigt för mig.
Sen gick jag och Ida hem till en nystädad lägenhet, hennes mamma var där eftersom dom hade haft utvecklingssamtal tidigare på dagen. Hon var jätte snäll och lagade god middag åt oss. Resten av kvällen så pluggade vi svenska och var på Ica ett bra tag, vi kunde inte bestämma oss vad vi skulle köpa. Vi träffade Jernberg och en massa andra hockeypojkar där, dom var lika veliga som oss att bestämma sig vad dom skulle köpa. Tillslut så bestämde jag mig för Riesen i alla fall, mums <3

Hade nationella prov i Engelska A imorse, missade ju det förra gången då jag var sjuk. Tror det gick ganska bra, lätt ämne att skriva om, Film. idrottslektionen var kul, först spelade vi spökboll sen gjorde vi lite blanade saker. Vi gungade i ringarna och hängde upp och ner, det var kul. Svenska provet gick också bra, super enkelt om ni frågar mig. Säkert massa fel bara för det xD

Ikväll ska jag nog träffa Raman och se på film hemma hos honom. Får se vad det blir resten av helgen.

Älskar den


D.A.N.C.E

Idag hade vi otur med bussar, iaf jag, Mary-ann och Matilda. Vi väntade jätte länge på att 800 bussen skulle komma, men det gjorde den aldrig så Mary-Ann gick in och frågade vart den hade tagit vägen. Precis då kommer busschauffören och hoppar in i bussen så jag springer in för att hämta henne och när vi kommer tillbaka ut är bussen borta. Han hade tydligen bara hoppat in i bussen och åkt iväg, inte en chans att vi skulle ha hunnit med. Vi fick vänta på att 601 skulle komma istället, även den var försenad men som tur var så kom vi med den. Missade halva spanska lektionen.
Var och pratade med Ann efter maten, jag ska från och med börja läsa Matte A igen så jag kan ta igen allt jag ligger efter i. Engelska provet gick väl ganska så bra, hatar sista läsförståelsen.
Mat, tro och tradtionen var som vanligt jätte kul. Jag och Linnea gjorde friterade munkar och sesam godis. Tyvärr var jag lite besviken på maten, det var inte alls lika gott  som det har varit de tidigare gångerna. Allt var mest tort, fast pitabrödet och falafeln var väldigt god.

Såg på Systrar i Jeans förut, tycker inte om filmen, den är dålig. Dom har ändrat alldeles för mycket. Borde egentligen ha pluggat Svenska, men orkade inte. Det får bli imorgon.





I wanna rock and roll all night

Skulle ha gjort om designen, men internet hängde sig så jag orkar inte göra om allt nu. Tar det imorgon istället.
Kände att jag behövde något nytt och mörkare, för mörkt ska det bli, svart helt enkelt.
Jag är inne i en svart period nu, när det gäller det mesta.
Jag är verkligen en upp och ner människa, allt är som en berg och dalbana. Ena stunden gillar jag en sak, sen tröttnar jag och gillar en annan. Samma sak är det med frukost pålägg, jag äter en och samma sak tills jag tröttnar och då byter jag till något annat.
Jag borde egentligen sova nu, för jag har ont i huvudet. Men nej, jag vill vara vaken en stund till.
Jag nördar låten som vi har lyssnat på spanska lektionerna, "dos dias en la vida", den är mysig!

Jag är en skygg katt och Raman är en läskig tiger, Grrr!

Sail away

Fotade lite vatten förut






I was made for loving you

Nu är jag hemma från skolan, det har inte varit en fullt då glad dag som igår utan tvärt om. Jag var på riktigt dåligt humör imorse, orkade inte ens vara trevlig och prata med någon utan jag stängde in mig i min Ipod hela förmiddagen. Fast det som var bra med det var att jag fick en massa gjort på dom två första lektionerna. Skyller på att jag var otroligt trött imorse. Efter lunch så blev jag på bättre  humör i alla fall, med hjälp av Ida på svenskan. Då fick vi inte mycket gjort, men vi ska ta igen det på Torsdag för då ska vi plugga.
Utvecklingssamtalet gick bra, faktiskt. Bröt inte ihop som förra gången, utan allt var för det mesta posetivit och nu känns det faktiskt som att jag kommer klara det här. Det var lite kul att få höra omdömmet från Ann-Sofie, våran mat, tro och tradition lärare. Hon tyckte tydligen jag var jätte och utmärkte mig från dom andra, att jag var duktig på att laga mat och att jag kunde mycket om råvaror m.m. Sen tyckte hon att det var kul att jag brukade handla mat i utlandsbutiker (lol, har  typ gjort det en gång och då köpte jag godis). Jag blev glad i alla fall, eftersom jag älskar att laga mat. Företsen nu när jag skirver om det, jag har lovat att jag ska laga mat åt Oscar någon dag, eftersom han aldrig orkar göra det själv. Får se vad det blir för något spännande vegetariskt.

När jag kom hem lagade jag morotsbiffar och majsbiffar som jag köpte innan vi åkte hem från grums på Ica Orrby. Det blev mums och nu är jag proppmätt. Imorgon har vi mat, tro och tradition, längtar! <3

Real Wild Child

Sitter i sängen och diggar gamla låtar med Kiss och Iggy Pop. Kiss är underbara, har älskat dom enda sen jag var liten och drog fram mammas och pappas lp skivor för att kolla och lyssna på dom. Iggy pop har jag väl egentligen inte lyssnat på så mycket förut, lite då och då bara. Men efter igår när jag köpte t-shirten med Iggy pop så kände jag att jag borde lyssna mer på honom, han är tuff. 

På något konstigt vis känner jag mig glad idag, av vilken anledning vet jag inte. Jag har egentligen ingen anldening till att vara glad heller i denna skit. Och det har inte varit någon speciellt rolig dag heller, för skoldagen var lång och tråkig som vanligt. Fast jag gillade engelska lektionen, älskar att skriva noveller eller vad man nu ska kalla den.
Efter skolan så har jag inte heller gjort något kul, pluggat, suttit vid datorn och kollat på tv.
Jag tror att det är så att en speciel person som gör mig glad, tar bort tankarna från vissa andra personer som jag inte vill tänka på. Fast egentligen förstår jag inte varför jag blir glad av det, för du gör inget specielt. Oj, det blev nog ett konstigt inlägg...
Raman gör mig glad också, med sina gulliga kommentarer. Föresten så ska jag, han och söt Malin baka cupcakes någon dag.

Imorgon ska jag ha utvecklingssamtal, får se hur det går..
Mamma kom på att jag och pappa är rätt så lika förut.
Jag, pappa, sladdar och prylar.

Jag letar jullovs jobb.
Jag leter lägenhet.

Klasskort

Sådär, här har ni klasskortet i miniformat.


To be with you

Såg på Idol reprisen idag när jag vaknade, rockigt värre!
Sen åkte jag med familjen in till stan där jag och syster blev avsläppta. Provade en massa kläder, det finns mycket snyggt ute i affärerena nu. Jag köpte i alla fall en svart jätte söt klänning, en t-shirt som jag inte rikigt vet varför jag köpte, den var snygg i alla fall, och sen köpte jag hårfärg och hårspray.
Var inne på 3 affären för att få hjälp med min mobiltelefon, ena knappen är ju lite konstig, kommer man åt den när man skriver sms så byter den mellan stor och liten bokstav och kommer man åt den när man pratar med någon så piper det, en aning störande. Det visade sig att det var en fuktskada, han som jobbade i affären sa att jag hade hällt dricka eller något liknade den och att det var sockert som hade förstört den, jo visst? Har aldrig hänt iaf. Han sa att jag hade tur att mobilen fungerade överhuvudtaget. Gick inte att göra något åt det så jag ska ha kvar mobilen tills den blir sämre och sen får vi se vad som händer.

Min familj har försvunnit till en av Linneas kompis familj, dom skulle beställa språkresa åt flickorna. Men nu har dom varit borta väldigt länge och jag är superhungrig. Jag har i alla fall varit duktig och pluggat engelska.



Oprofessionell

Idag har jag inte gjort någonting.
Sett på tre filmer, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, Pearl Harbor och Mirrors.
Verkligen besviken på Mirrors, lika värdelös som alla andra skräckfilmer, blev inte rädd en enda gång.
Måste nog inse att jag ska sluta se på skräckfilmer, tycker endå bara att dom är dåliga. 


Mår bättre nu föresten, kände mig inte alls bra imorse.
 Imorgon åker jag in till stan en stund, Linnea ska nog följa med.
Måste komma ihåg att köpa hårfärg och hårspray.

Föresten så fick vi skolkorten igår, jag ser jätte sur ut på både enskilda och klasskortet. Det blev inte alls Party. Sen är det synd om Linnea som knappt syns bakom mitt hår.

Jag har laddat upp alla bilderna från spelningen igår på min bilddagbok nu, ni kan se på dom här. Bjuder på en bild.



Eddie's Gun

Dagen började med att vi firade Marcus med kladdkaka och tomtebloss.
Tråkig skoldag, idrotten var i och försig ganska kul.
Vi fick efterrätt idag, längesen vi fick det. Fast jag orkade typ inte äta något.

Efter skolan åkte jag hem, gjorde mig iordning och åkte in till stan vid sju och träffade Sascha, Matilda, Anna och Charlotte på torget. Vi tog bussen till norrstrand och gick sen till Tolvan. Där träffade jag hur många som hellst som jag känner. Jag träffade Oscar, det var kul att se honom men hann tyvärr inte prata med honom så länge. Hann var snygg i håret, var lite rädd att det inte skulle bli bra när han tog bort dreadsen men det blev det. Jag och Raman stod längst fram när Bermuda började spela, vi lekte fotografer. Tror dock bilderna bara blev skit, ska kolla dom imorgon.
Måste faktiskt säga att Bermuda var ganska bra, för att vara dålig metal. Dom var duktiga, stolt över pojkarna.
Efteråt så stod jag ute i regnet och pratade med massa folk ett tag innan jag och Raman följde med Sascha, Matilda, Anna och Charlotte till Norrstrands Pizzeria. Vi tog sen en promenad in till stan, förbi Gubbholmen där det tydligen skulle vara fest, galet, iskallt och jätte blött. När vi kom dit hörde vi musik från skogen så flickorna gick dit för att kolla medans jag och Raman stod kvar. Det roliga var att det inte alls var dom som sa att dom skulle dit utan två fullegubbar vid en eld med en jätte sterio. Vi mötte sen Daniel och Jonas vid Haga, men vi fick inte komma in på festen där heller eftersom det redan var för mycket folk, vi gick till torget. Där träffade vi Söt Malin och Martina, stod och pratade med dom jätte länge innan allas bussar kom och alla åkte hem och jag blev självkvar. Blöt och jätte kall gick jag till Mc Donalds för att värma mig innan bussen. Där kom depprisionen ikapp mig, brast helt ihop sen på bussen hem. Vet inte riktigt vad som hände, eller jo egentligen vet jag....

Nu sitter jag hemma i min säng under täcket, djupfryst som en fiskpinne.
Mår verkligen piss, världens sämsta humör.
Vill inte ha det så här längre, orkar inte.
Nu är denna helgen förstörd.
Ovärd kväll, önskar att jag aldrig åkte in, skulle ha stannat hemma framför tvn.
Fast jag fick ju träffa väldigt många trevliga människor <3

Lovers and Shotguns

Förut när jag var ute och gick med Hugo så lånade jag mammas jacka, jag såg ut som en Eskimå. Och Hugo fick vara min Isbjörn i koppel.
Två koppar varmchoklad har jag hunnit med att dricka också, beronde? Ja!
Har just kollat lite på reprisen av EMA på Mtv, bara massa dåliga artister med.

Jag vill att det ska vara fredag eftermiddag när vi åker bussen hem, jag vill ha helg! Ska bli väldigt skönt. Jag ska sova mycket och sen vill jag se en massa på film och tv. Egentligen vill jag nog inte göra mycket mera än så.
Fast imorgon kväll ska jag på spelning på Tolvan, har lovat Daniel att komma och se på när deras band ska spela.
Dålig metalmusik, men jag får väl försöka stå ut. Ska ta med mig systemkameran tänkte jag, får bli deras personliga fotograf. Raman ska lära mig ta bra "konsert" kort. Lite kul är att det kommer mycket folk jag känner :)

Nu ska jag snart sova!

Kalla mig bög

Det blev inget inlägg igår, hade fullt upp med annat.
Lyckades försova mig igår, eller jag gjorde det med mening. För när klockan ringde så kände jag hur mitt huvud exploderade av huvudvärk. Jag stängde av klockan och la mig för att sova ett tag till. När jag sen vaknade var det inte en chans att jag skulle hinna med bussen in till stan och sen till tåget. Men jag hittade en annan buss så jag kom aldrig försent till skolan i alla fall, varför har jag aldrig åkt den förut? Betyder ju mera sovmorgon, fast tåg är ju mysigt.
Möttes av Linnea och Siri igår i skolan, två slitna och tröttta figurer. Dom berättade endel om dears resa, verkar som dom har haft det väldigt kul. Lektionerna blev lidande, blev inte mycket gjort. 
Vi fick gulliga presenter av dom, kompisaarmband med passade färger. Jag fick ett rosa!
Huvudvärken förföljde mig hela dagen.
Mat, tro och tradtionen lektionen var kul, jag, Ida, Jennifer, Siri och Linnea var i fika gruppen. Vi bakade party cupcakes, supergoda kockostoppar och mystikst äcklig hallonpaj.

Hemma hos Ida sen lagade vi god mat, majsbiffar och couscous. Mumma! Sen var vi duktiga och pluggade inprincip resten av kvällen, till två på natten ungefär. En liten paus gjorde vi dock när vi var på spökjakt i källaren och på vinden. Vi testade nyckeln till alla rummen och letade efter lik i potatiskällarna. Inga spöken eller lik fann vi, men mystiskt rum med peacemärken på väggarna.

Religions provet gick ganska bra tror jag, ska nog räcka till ett G i alla fall. Textanalyserna sket sig ju så klart, men det viste jag redan innan. Matte lektionen var tråkig, matte är tråkigt och absolut obegripligt. Jag fattar verkligen INGENTING, för att jag ska klara av det så måste jag ha någon som sitter bredvid mig och hjälper mig med varenda tal. Jag vill också vara i den andra gruppen och få den lättare matteboken som endel andra får. blä.
Sen slutade vi för dagen för att Mattias inte var där. 
Åkte hem och la mig och sov i några timmar, är fortfarande lika trött. När slutar man vara trött?

Fredag imorgon <3

 

Kalla mig cp

Idag var jag trött, var nära på att somna på första lektionen, illa. Det blev en lika lång och tråkig dag i skolan som dagen innan. Blä på spanska säger jag, jag fattar ingenting.
Det blev många promenader runt om i skolan idag, folk måste tro vi är galna. Fast det är vi ju också...

Imorgon har vi mat, tro och tradition. Jag och Ida har bestämt att vi ska ingå i fika gruppen imorgon så vi får baka något smarrigt. Imorgon så kommer äntligen Linnea och Siri tillbaka från Italien, om jag har fattat det rätt så kommer dom till skolan imorgon. Ska bli kul att höra om allt!

orkar inte skriva just nu.

Nu kan du få mig så lätt

Lukas var dum idag och försov sig och kunde inte träffa mig imorse som vi hade bestämt, har ju fortfarande kvar hans scarf. Jag är bra på att sno saker från killar.
Skoldagen var lång och rätt trist, den enda nyheten var att vi hade fått nya bord och stolar i koridorerna i skolan. Det blev faktiskt lite mysigare, får se hur länge dom håller sig hela och inte nerklottarde.
Vi hade våran första lektion i fältstudier A idag, vi fick reda på projektarbete grupperna. Jag kom tillsammans med Siri och Matilda, toppen! Känner på mig att det kommer bli jäte kul.

Det blev så att jag följde med Ida hem efter skolan för det bestämdes igår kväll. Det var meningen att jag skulle plugga religion och Ida skulle plugga Spanska, men blev det så? Nej! Vi har överskotts energi och är helt galna, det blir väl så nä man inte har setts på en hel vecka. Vi lagade nudel/klet röra förut som blev rätt så god, Ida hade på alla kryddor som hon äger. Vi har druckit två koppar med varm choklad, jag har blivit beronde av det. Vi har kikat på folk genom kikhålet i dörren, det är spännade. VI har legat på golvet och lyssnat på musiken från grannarna under, vi testade ifall det är sant att man hör bättre om man lyssnar genom ett glas. Det funkade! Vi har lekt monster krypande på golvet i mörkret, tagit  massa galna kort, lekt med en Rubiks kub, terroriserat Idas vänner på msn, hittat på en ny relgion. Vad var det den hette? äsch, kolla Idas blogg för mer fakta om det.
Sen råkade jag förstöra mitt arband som jag har haft i flera år på min vänster arm utan att ta av mig det, vet inte hur jag lyckades med det. Lite sorligt faktiskt, känns helt tom utan det. Dessutom så var det ju Ginas bror som gjorde det till mig.
Vi har även kollat lite på The Dead terrorist, loves him! SILENCE, I KILL YOU!
Vill ni se bilder från dagen så hittar ni det på Idas Blogg, eller jag bjuder på en liten bild.



Det blev en galen dag, men det gillar vi! Imorgon måste jag dock vara lite mera seriös och plugga.. In Shãa Allah.
Och imorgon är det Tisdag, jag hatar Tisdagar...

Nu ska vi sova snart, Godantt!
Loooolooo

One blood

Jag är sur, min kära Ipod har dött eller den har hängt sig. Jag har provart med allt, ingeting funkar. Hur ska jag överleva morgondagens bussresor?

Partyt hemma hos Tobbe igår blev inte så lyckat som vi hadde hoppats, tror inte ens jag ska skriva om vad som hände.
Fast promenaden som vi tog när alla hade gått hem var lite kul, eller vad säger du Jennifer?
Som någon sa "Det är ingen festkväll, det är en pshycokväll", håller med där.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, pluggat lite relgion.
Eller jo jag har sett på Green streat Hooligans, den är underbar. Även om jag inte är ett fotbollsfan så älskar jag den.
Imorgon börjar fucking skolan, det här lovet har gått i räcerfart.

Bjuder på några bilder på mig sen i fredags


A virgin like you

Bloggen har en massa skumma saker för sig, hm..?

Idag har verkligen ingenting gått bra för mig, allt var verkligen emot mig, var på dåligt humör ända tills jag åkte hemifrån.

Idag vid sju åkte jag in till stan för att träffa Jennifer, Matilda och Sascha på mc donalds där vi satt en stund innan vi gick vidare till nöjesbutiken för att hyra några skräckfilmer. Vi tog sen bussen hem till Sascha som bor på Herrhagen.
Det var trevligt, men enligt mig var filmerna värdelösa. I och försig så tycker jag att alla skräckfilmer är det, jag blir inte rädd utav en enda.
Senare gick jag och Jennifer in till stan, förbi nöjesfrabiken där vi lyssnade på en låt med Håkan Hellström, min favorit låt förtillfället faktiskt, "En vän med en bil".
Inne i stan gick vi runt lite överallt, det var massa med utklädda folk. Träffade Gina och massa vänner till henne så jag anslöt mig till dom medans vi väntade på bussen hem. Det var lite kul när en av killarna kom fram till mig och gav mig hans mobil och sa att jag skulle prata med han i mobilen, han sa att vi kände varandra. Ingen av oss fattade någonting först men efter att vi hade pratat en stund så visade det sig att det var Jesper, Dannes kompis. Blev ett lite roligt samtal.
Bussen hem var hemsk, luktade spya överallt, usch. Fick lite festival känsla, haha.
Längtar till imorgonkväll, då ska det bli kul!


RSS 2.0