Girls' night out

Då kanske man ska skriva lite då. Det har varit en ganska så skollös vecka, måndag, tisdag var jag sjuk. På onsdagen så satt jag halva dagen på sjukhuset, röntgade min hand som det är en spricka i, fast dom gjorde inget åt det. Igår så följde jag med Ida till sjukhuset efter att hon ännu en gång denna veckan svimmade i skolan. Fast idag har jag faktiskt varit i skolan hela dagen, typ. Då har man sportlov då, har nog inte riktigt fattat det än. Treorna kom hem från Indien igår så två av dom var i skolan, brunbrända och dom verkade ha haft en lyckad resa. Det var lite komiskt att vi fick kyckling, ris och curry idag till mat, med tanke på att dom har ätit det i tre veckor. Jag fick välja tapeter till lägenheten idag också, tog ett tag att bestämma vilka jag skulle ha, får se hur det blir.
Jag fick ett sms förut om att jag hade vunnit två biljetter till Petter på Tiki Room i Arvika, jag var ju med i någon tävling som jag hittade i en tidning, bara att sms en kod så kunde man vinna biljetter till Petter, varför inte tänkte jag. Jag ville ju vinna biljetter till Petter imorgon på Arena men så vinnar man dom i Arvika, det jobbiga är ju att jag inte kommer kunna gå, jag ska ju till Nöjesfrabiken ikväll på Backyard Babies, typiskt. Innan det ska jag även på förfest hos någon på Herrhagen, jätte nära Nöjes. orkar inte skriva....


I can't stop this feeling I've got


Åkte till skolan, var med på spanska lektionen, mådde pissdåligt, sjukanmälde mig och åkte hem. Sov sen i soffan i ungefär fyra timmar, mår fortfarande inte riktigt bra så kanske blir att jag stannar hemma imorgon också. Sen så är det problemet med min hand också, den mår inte alls bra efter olyckan med hästen. Och det blev värre igår när jag på något konstigt vis gjorde något med den när jag skulle hoppa av hästen efter en lång underbar ridtur i snön. Så nu gör det ont hela tiden och kan kanppt bära något med den.
Helgen var väldigt trevlig, i alla fall lördagen. Misslyckad till en början när jag och Linnea skulle åka på Rockkarussellen som var på Mörmo gård. Vi var klara för att åka innan sju då det skulle börja, vi fick då reda på att det inte skulle börja förens klockan åtta. Så vi bestämde oss för att åka på UKM som var på Folketshus, där även min syster var. När vi kom dit var de precis slut, så vi gick till Ica för att fördriva tid. När vi sen kom till Mörmogård fick vi reda på att Vidar skulle spela halv tio och sen skulle Bermuda spela efter det. Typiskt, eftersom jag skulle ta bussen till stan klockan nio. Jag såg i alla fall dom tre första banden innan jag skulle åka, en aning besviken över att jag missade dom som jag verkligen vill se. Åkte sen till Kronoparken på förfest som jag bara hann vara med på i tjugo minuter, men jag hann uppleva massa galna saker på den stunden. Vi drog sen till Arena och jag hade hur kul som helst, fick lite arvika feelings faktiskt. Var kvar där tills det stängde. Förresten, Emmon var riktigt Grym. Längtar till nästa helg, då blir det Backyard Babies på Nöjes med mig själv eftersom ingen vill följa med mig. Lite halv läskigt eftersom jag aldrig i hela mitt liv har varit där inne, men dte blir nog kul ändå.

Vad ska vi göra med Henry?



Alla hjärtans dag. Ska absolut inte firas för min del, skulle inte ens fira det om jag nu hade någon att fira det med, alldels för gulligt för mig. Istället ska jag imorgon på Rockkarussellen på Mörmogård, både Vidar och Bermuda är med och spelar. Efter det ska jag och några människor ( vilka det nu blir ) till Arena för att gå på Club Radium, hoppas på en grymt kul kväll. Önskar just nu att jag var i Grums, hemma hos Ida tillsmmmans med vår nya vän och hans kusin. Men istället har jag varit hemma hela kvällen och sett på film tillsammans med min familj.
Min blogg är lite nere just nu, tar en liten halv paus just nu.
Ska se henne imorgon, här under.








Åt helvete med himlen


Until we bleed

Bästa helgen på väldigt länge. Blev först firade i skolan i fredags med gullig liten tårta som var super god. Efter skolan åkte jag och Ida in till staden och åt på sjökvisten och sen var vi hemma hos Daniel en liten stund. Vi tog sen åtta bussen till Grums, där även Matilda, Sascha och Jennifer klev på. Vad jag då inte visste var att även Linnea och Siri var med på bussen, dom kom sen senare till Ida och överraskade mig med den största tårtan jag någonsin har fått och lite presenter. Kvällen blev kul, vi var riktigt party där ett tag, fast det dog ut vid tolv tiden då vi bara satt och pratade. Alla var trötta så vi gick och la oss rätt tidigt. Åkte sen hem nästa dag med elva bussen, eller inte hem, jag hoppade av på Bergvik där mina föräldrar hämtade upp mig och sen åkte vi hem. Blev firade av dom med massa paket, mest saker till lägenheten men även dom hörlurarna som jag har velat ha. Vid fyra kom sen släkten för att fira mig, dom paketen jag fick då bestod också för det mesta dels av saker till lägenhetn. Fick bland annat en elvisp, japanskt porslin, en svindyr ring förr 1000 kronor m.m. Efter massa mat och tårta åkte jag till norrstrand på förfest hos Daniel, där var Ward, Malin, CF, Krolle, Kim och Alex. Vi hade kul som vanligt och vid 10 tiden åkte vi in till stan, först en sväng på Eddies så jag skulle kunna köpa mitt första paket cigg, chokladcigg! Sen gick vi in på Score, vakten sa Grattis till mig. Där inne hade vi skit kul, orkar inet skriva allt. Malin och jag träffade i alla fall några killar som ville ha med oss på efterfest, men vi nobbade dom och tur var nog det. Tog sen sista bussen till hammarö. Orkar inte skriva allt så detaljerat.
Kommer nog bli Arena nu en tid fram över, en massa bra band. Till exempel så kommer Kleerup.

Idag har jag varit hos Primo, världens mysigaste ridtur i snön tillsammans med syster och Lisette.
Såg på "Lost in translation" som jag har lånat av Linnea, den var faktsikt rätt tråkig, hände verkligen ingenitn i hela filmen,.

Har en massa bilder från helgen, men orkar inte lägga in dom nu.

I'm Good, I'm Gone

Härlig sovmorgon och sen fick jag skjuts till teatern av mamma. Träffade Siri där och vi fick biljetterna och gick in och satte oss. Vi fick dom absolut sämsta platserna, istället för att sitta mitt i mot scenen så satt vi på pinnstolar på sidan av den. Det jobbigar var att vi fick se allt från sidan baklänges plus att orkestern satt precis vid oss så när dom spelade så hörde vi inte vad dom sjöng eller sa. Dessutom så var platserna bredvid mig och bredvid Siri ledig så där satt skådespelarna när dom inte var på scenen, blev lite jobbigt när dom satt där och sjöng och dansade. Fattade faktiskt inte särskilt mycket av handlingen. Vi satte oss sen i andra akten nästan högst upp där det var en massa platser lediga och då blev genast allt mycket bättre, specilet med ljudet. Fast lite besviken är jag på den ändå, för den var inte så bra som alla andra säger. Efter musikalensslut så åkte jag hem, men vände nästan i dörren för jag följde med syster till stallet för att hjälpa till med Primo, hans ägare Ulrika var sjuk. Vi gjorde i ordning dom fort för att kunna rida innan det blev mörkt, vi tog samma väg som förra gången fast baklänges. Även denna gång såg vi en älg. När vi kom till det gamla torpet så passade vi på att trava och galoppera lite i gräset. Och det gick jätte bra, det enda som kronglade var systers häst Kurre som bockade hela tiden. Plötsligt när vi bara travade så snubblade Primo och trillade omkull, jag åkte med ansiktet ner i backen och fick sen hästen över mig, men han var fort uppe. Trodde ärligt talat att jag hade brutit varenda ben i kroppen ett tag. Det blev lite jobbigt när Primo istället för att stå still börjar rusa hemmåt in i skogen. Så det var bara att haltande och en aning chockad följa efter honom, fick smått panik där. Syster som hade fått kasta sig av en galen Kurre ringde våra föräldrar som gensat slängde sig i bilen. Vi hittade som tur var Primo en bra bit in i skogen och gick sen hela vägen tillbaka i stallet. Klarade som tur var mig förvånandevis bra undan allvarliga skador, har en aning ont i ena handen, benet som hamnade under hästen och sen har jag även en fin svullen läpp. När vi var klara i stallet blev vi bjudna på blåbärspaj inne hos Pär, känns skummt att vara där igen.

Imorgon är det fredag, kommer inte komma hem då eftersom vi ska ha lite tjejparty hemma hos Ida och sen på löradg så fyller jag år och då blir det släktkalas först och sen ska jag nog ut på kvällen :)


She

Hemsk natt, knappt att jag sov någonting. Hade så himla ont i magen, riktigt kramp ont. Vid halv sex ringde klockan, var tvugen att gå upp så tidigt eftersom jag skulle ta bussen till skoghall för att kunna ta mig till tanläkaren ännu en gång, börjar bli riktigt trött på det. Tråkig skoldag, satt mest bara av alla lektioner. Jag har kommit på att IP process 2 är helt galna, för någon dag sen kastade dom stolar på varandra på deras svenska lektion, tänk att vara lärare åt dom. Jag och några till fick sluta tidigare eftersom vi inte skulle göra något prov på resurs tiden så tyckte våran svenska lärare synd om oss att vi skulle ha en så lång håltimme, så istället fick vi hemuppgifter. När vi kom hem så pratade jag med Ida, vi tänkte planera morgondagen eftersom vi skulle på bio då, men när Ida kollade biocheckarna såg hon att dom gick ut idag. Så vi gick på bio nu ikväll istället, Linnea och Siri följde också med eftersom Linneas biocheckar också ut. Vi såg i alla fall på I taket lyser stjärnorna som var jätte bra. Lite besviken på att det inte alls var något Kent med i filmen och att han som spelade Sakke som även spelar Tzatziki inte var med så mycket. Det var roligt för vi hade hela biosalongen för oss själva, så borde det alltid vara. Ida missde sista bussen hem till Grums så hon fick bo hos Linnea, egentligen skulle hon väl ha bott hos mig men det blir lite jobbigt eftersom jag och alla andra som går musik estet inte ska till skolan imorgon. Vi ska istället på musikal, Spring awakening som jag har velat sett jätte länge. Hoppas på att den är så bra som alla säger.
Nu ska jag sova snart, hoppas att jag får lite sömn denna natt.


Vi pratar om varandra

Idag har det inte hänt något spännande, därför ska jag inte skriva något.

Fast en hemsk sak har nyss inträffat. Jag fick en Kent pins av Pierre i lördags som jag skulle skydda med mitt liv. Nu har jag lagt tröjan som jag satte den på i tvätten med pinsen på..... Hejdå Kent, förlåt Pierre.

Jag minns en dröm om snö

Måndag lika med mördagdag om man ser det till schemat, fast i själva värket blev det rätt slappt. Svenska då vi knappt gjorde något, två engelska lektioner då jag inet gjorde något, två matte lektioner då jag inte heller gjorde något. Istället så var jag och Ida jätte flummiga, hon fick för sig att hon absolut skulle hitta en kille till mig. Spårade väl ut en aning och nej hon kommer inte lyckas för ingen duger ju åt mig. Vi drog in Joakim i konversationen och det spårade ut ännu mera, men kul var det i alla fall. Vi hade sen samhällskunskap och då var jag faktiskt aktiv och hängde med hela lektionen.

När jag kom hem såg jag på Emil i Lönneberga, så himla bra är det. Sen så började jag längta otroligt mycket till sommaren när jag såg det där, svensk varm sommar när den är som allra bäst. Såg sen på Beck - Skarpt Läge som gick på tv igår, den är bra men har sett den förut. Pluggade även Islam, hur ska jag få in det i huvudet? Fattar seriöst ingenting... HJÄLP!


Vintern dör

Det har varit en bra dag idag med tanke på går dagen. Jag och syster har varit hos hästarna, vi tog en lång underbar ridtur i kylan. Det var längesen jag hade så kul. Vi träffade endast en älg under ridturen, syster träffade nämligen fyra stycken senast hon va ute och red. Usch, jag har lite älgskräck faktiskt. När jag kom hem så färgade jag håret, övre delen svart som förut och undre är nu en skum turkos färg som jag inte har bestämt mig ifall jag gillar eller inte. Sen så har jag sett på film också, The Holyday som gick på trean. Jag gillar den filmen väldigt mycket och sen är det ju inte svårt att sitta och därggla över Jude Law som är underbart snygg som vanligt.

Vi skulle ju åka och kolla på soffor igår, men precis innan vi skulle åka hittade pappa en på blocket från hammarö som vi bestämde oss för att åka och titta på, även om vi nästan bestämde oss för att ta den så åkte vi sen runt i varända möbel affär i stan. Fast vi bestämde oss senare för att ta den första ändå även om vi hittade några stycken som var bättre, fast såklart var ju dom några tusen dyrare. Det dumma med den vi köpte var att det inte var en bäddsoffa utan en helt vanlig grå/svart tre sitssoffa. Men det får gå bra ändå, ska köpa en sån där ihoppfällbar säng också.
När vi kom hem så gick jag och syster ut för att ta lite foton och det var kallt kan jag lova och det förstår ni nog om ni ser korten. Senare på kvällen bestämdes det att vi skulle ha ännu ett spontan party hemma hos Pierre, fast så smycket party blev det ju inte men det var trevligt för det. Vi åkte in till stan innan elva någon gång, folket över 18 skulle till Arena. Jag testade faktiskt att komma in där men vakten sa att jag var välkommen att komma tillbaka om en vecka. Så jag, Malin och Jocke gick dit på torget som dom där Kristna (vad dom nu är för några, kommer inte ihåg) står och bjuder på varmdryck och mat. Jag drack varmchoklad och dom åt pannkakor. Åkte sen hem med halv tolv bussen,

Känns frestande med skola imorgon igen, verkligen...


RSS 2.0