Ge mig din svala hud

Jag blev hemma hela kvällen, gjorde inte så mycket faktiskt.  Jag tittade på På spåret, Filip och Fredrik var ju med så då är man ju tvugen att titta, men det gör jag så gärna för jag gillar det programmet. Sov en stund i soffan och sen kollade jag på en film som gick på ettan, Vem är Forrester? hette den och var verkligen jätte bra. Se värd.

Imorgon någon gång efter att jag har vaknat så ska vi åka och kolla på en soffa och lite andra saker. Sen så ska jag försöka göra något imorgon kväll, visst det är trevligt att vara hemma ibland på helgerna, men hellst inte både fredag och lördag.

På söndag ska jag och rida och ta hand om Primo igen, jag blev seriöst helt kär i den hästen.

Join me in death

Fredag, var hos tanläkaren på morgonen igen, andar gången den här veckan. Ståltrådsaken som jag har mellen en tand trillade ju ur i onsdagskväll. Sen bar det iväg till skolan och massa tråkiga lektioner, fast det var väldigt härligt att vi inte hade samhällskunskap eller Religion u-land, så vi slutade redan vid ett. Åkte tåg in till stan och träffade mamma, vi köpte ännu lite saker till lägenheten, muggar, ljuslykta, fat som jag ska ljus på, smörkniv och kapsylöpnnare. Har i alla fall bestämt hur jag ska ha det nu, det kommer bli mörkt och mysigt och gå i färgerna röd, rosa, orange, lila m.m. Det kommer även att bli asien inspererat, inte minst Indien inspererat. Föresten så åker treorna till Indien nu på lördag, ska jag vara ärlig så är jag inte avensjuk alls, jag längtar mest till våran egen resa, europa resan. Det kommer bli så himla kul och inte minst Berlin, vi har nu bokat vandrarhem. Linnea gjorde igår en kalender så vi kunde kryssa för antal dagar det är kvar med massa vackra bilder, haha. När jag kom hem så fick jag min nya mobil, eftersom den förra är helt trasig så köpte pappa en ny åt mig, det är en likadan som min förra fast den är svart istället. Har suttit och lagt in allas telfon nummer nu i några timmar, verkligen kul. Ikvall vet jag inte vad det blir, ingeting antagligen.

Igår så gjorde jag mina två sista prov som jag har haft efter mig från ettan, två naturkunskaps prov som inte gick så jätte bra, vet inte ens om det blir G. Sen lämnade jag in sista samhällskunskaps arbetet också så nu är allt från ettan klart iaf. Lite skönt känns det i alla fall, även om jag har massa annat efter mig nu.

Fick just reda på att jag har förlorat 30 000 på mina fonder iår, känns bra... Pengar som jag verkligen hade behövt nu.

Jag vill ha min lägenhet NUU! Men såklart ska GHAB vara sega och krångla en massa. Skulle ju ha fått den nu på söndag egentligen, men den ska inte besiktas förens på tisdag så det blir väl runt där någon gång jag får den.

Sådär ett blogginlägg, wow..




Atombomb

Jag är fortfarande vaken, klockan är över tre. Jag borde verkligen sova, men jag har ingen lust att det ska bli morgon så jag kan lika gärna vara vaken en stund till. Speciellt nu när det faktiskt är någon som skriver till mig, flera timmars lång konversion är alltid trevligt och extra trevligt är det när det är med en människa som man inte har pratat med på länge.

Jag ser inte fram emot skoldagen som jag har framför mig, den kan ju inte sluta annat än dåligt.

Jag orkar verkligen inte skriva blogg just nu, mår alldels för dåligt för det, samtidigt som jag mår väldigt bra.

Ge mig en vinterdrog

Naturkunskap, choklad och Kent.

Försöker att skriva lite sen...

We walk the plank on a sinking ship

Måndag igen, började dagen med en helvetes spanska lektion, ja var totalt värdelös och alldeles ensam eftersom varken Ida eller Linnea var där. Sen hade jag håltimme, men istället för att bara sitta någonstan och inte göra någonting följde jag med Siri på hennes franska lektion, jag förstod ungefär lika mycket som jag gör på våra spanska lektioner, alltså ingenting. Efter det hade vi lunch följt av religions prov som inte jag och Mary-Ann skulle göra denna vecka, utan nästa. Så hon, jag och även Matilda tog en sväng till Ica, dom skulle köpa sig någonting nyttigt eftesrom dom hade bestämt sig för att inte äta något godis denna veckan, dom köpte ett paket frusna jordgubbar och själv köpte jag en Euroshoppers chokladkaka. Väl tillbaka på skolan värmdes jorgubbarna i lärarrummets mikro och sen gick vi till ett grupprum och åt upp dom, min choklad slog sliskiga jordgubbarna med hästlängder. Vi hade senare samhällskunskap och fick sen sluta eftersom u-landskunskapen var inställd.
Jag tog 601 hem och hoppade av vid IKEA där jag mötte upp mina föräldrar. Det blev ett alldeles för långt besök där inne som vanligt och vi köpte egentligen ingenting, eller några tallrikar, skålar, glas, bunkar m.m. Välbehövliga saker till lägenheten. Dom stora sakerna, så som bäddsoffan ska vi köpa senare då vi vet vilken färg jag kommer ha på väggarna.
När jag kom hem så pluggade jag lite naturkunskap samtidigt som mamma gick ich plockade saker som jag ska ha i lägenheten. Om det nu går som det ska kanske jag flyttar in nu till helgen, hjälp...

Min mobil är lite halvdöd, flera av knapparna har slutat att fungera totalt. Jag kan knappt göra någonting med den längre och det blir jobbigt att skicka sms nu eftersom mellanslags knappen inte funkar. Verkligen bra, har inte råd att köpa ny mobil nu.

Dark star

Vi var i stallet vid elva tiden idag, så denna helg blev ingen sova länge helg. Vi tog in hästarna och gjorde ordning dom, tog en stund att lära känna Primo, har aldrig varit med om en blygare häst. Men efter ett tag blev han världens goaste. Det var kul att rida igen även om vi mest skrittade, det var en massa is på vägarna så det blev bara lite trav/galopp på sträckorna där det inte var någon is. Piggelin häst måste jag säga, passar mig alldeles utmärkt. Jag ska nu hedan efter ta hand om honom på helger då jag kan, kommer bli samma som för Ida som åker hem på helgerna och tar hand om hästen. Typiskt att sånt här ska hända samtidigt som man ska flytta till Grums. Men det ska bli kul att få börja rida lite igen och ännu roligare är att jag och syster har en varsin häst nu så vi kan rida tillsammans.

När jag kom hem såg jag några avsnitt av Top Model Kanda, helt onödigt och sen skrev jag klart Engelskan. Senare såg vi en film, Perfect Strangers som faktsikt var väldigt bra.

Min mobil är trasig, knapparna reagerar inte när man trycker på dom så ingenting funkar. Verkligen perfekt nu när jag verkligen inte har råd att köpa en ny mobil. Usch, allt handlar om pengar just nu. Känns som när jag äntligen har fått min lägenhet så har jag inte råd med något annat än att bara sitta där inne och inte göra någonting.
Dessutom måste jag betala shear and care imorgon och sen måste jag komma ihåg ihåg att ringa tandläkaren, har missat två tider nu så måste även betala dom avgifterna.

Min syster kom hoppande förut och var glad, hon sa att pappa hade köpt Kent boxen åt henne. Just i den sekunden ville jag bara strypa henne eftersom jag en dag innan hade bestämt mig att köpa den. Visst jag ska fortfarande köpa den men kommer ju så klart inte ha råd med den nu och hon ska FÅ den, buaäh..

När börjar jag imorgon, vad har jag för lektioner? Jag behöver ett fucking schema. Kan ni inte lägga ut dom nya på hemsidan?


Flux

Fredagen i skolan var inte särskilt effektiv när det gäller att jobba på lektionerna, inte för någon av oss. Bara en massa jobbiga lektioner och vi slutar alldeles för sent, ingen orkar verkligen koncentera sig på sista lektionen som egentligen är väldigt intressant. Vi fick våra mat, tro & tradition betyg också, jag fick MVG. Första gången jag får det som slut betyg så jag var väldigt glad. Jag var verkligen jätte nervös innan vi skulle få betygen, för hade jag fått VG hade jag blivit väldigt besviken, men man ville ju inte hoppas för mycket heller.
Efter skolan följde jag och Linnea med hem till Ida, vi lagade mat. Tre olika rätter, alla var vegitariska. Vid sex tiden tog vi bussen in till stan, vi var super nära på att missa den. När vi sen satt på stadsbussen till Kronoparken så satt vi hela resan och flamsade som vanligt, vi satt längst bak så det satt en annan kille på samma rad och innan han skulle gå av så säger han ungefär såhär:
- Om ni har lust att leka någon gång så kan ni komma till gymmet på Sundsta. Det skulle vara väldigt trevligt att träffa er igen.
Skum typ, vi hade ju inte ens pratat något med honom.
Väl framme hos Ulf såg vi på Arn när alla hade anlänt, därefter såg vi Bombay Dreams. Den är så himla töntig att den är bra. Sen blev det även en massa galen dans med olika hattar till E-type ochefter det Kent boxen hela kvällen/natten. Vi åkte aldrig hem med ett bussen utan var kvar. Sascha, Matilda och Kenny åkte tidigt därifrån men jag, Ida, Linnea, Siri, Sebastian och Victora var där enda till fem ungefär  och pratade en massa och efter det gick dom andra förutom jag och Ida som sov kvar där i soffan. Under kvällen åt jag nog minst två kilo morötter helt själv, kan inte sluta äta när det står framme och morötter är ju så himla gott. Trodde ärligt talat jag skulle bli helt orange efteråt.
Vi vaknade vid elva nästa dag, var ovanligt pigg för att ha sovit så få timmar. Det var meningen att vi skulle in till stan och prova ryggsäckar, men det blev det inget kvar utan istället åt vi god frukost, pratade i ett antal timmar till och försökte bygga ihop små modell saker. Någon gång under dagen kom pappa och hämtade oss och körde oss sen till Grums så jag kunde hämta mina saker och släppa av Ida, sen åkte vi hem till hammarö.

Resten av dagen har jag gjort god chokladpudding, sett på United 93 som var en aningen tråkig i början men blev bättre mot slutet och sen har jag även sett ett avsnitt av Kenny Starfighter, det är bäst.
Imorgon ska jag med syster till stallet, jag ska till och med få rida. Det är nämligen så att det står en annan häst där också som behöver en medryttare och eftersom Anna-Lena som äger hästen som syster hjälper till med har brutit benet så ska jag få hälpa till med Primo som hästen heter imorgon. Ska bli kul att få rida igen, var ett tag sen senast.

Vi har fått svar från Slagsmålsklubben nu, vi kommer tyvärr inte kunna träffa dom i Berlin eftersom dom skulle själva vara ute och resa då, blev en aning besviken. Skulle ha varit underbart kul att få träffa dom.


Konichiwa Bitches

Jag har bestämt mig för att önska mig ett par hörlurar när jag fyller år, för dom små jag har nu är ju bara helt värdelösa.
Kan inte riktig tbestämma mig för vilken förg jag ska ha bara. Antingen ett par färgglada eller ett par svarta. Svarta är nog bäst och dom passar ju till allt. Fast jag är väldigt förtjust i dom turkosa, hm.. Det här blir svårt. Vad tycker ni?


I already miss you

Jag har blivit ägare till en micro, en dyr och silvrig en. Familjen Kahn ska nämligen bygga om sitt kök, vardagsrum m.m. och så ska jag få deras micro. Thank you very mutch. Nu är det bara 99 saker till jag behöver till lägenheten.

Torsdgar är trevliga skoldagar, sovmorgon, fältstudier A, historia och musik. Vi var jätte flitiga under flätstudierna och skickade iväg flera mejl, bland annat till Slagsmålsklubben. Vi tänkte att vi kanske kunde träffa dom när vi är i Berlin eftersom dom bor där, tyvärr är ju inte Matilda med då, men får vi svar kan vi ju inte missa den chansen. Musik lektionen var kul, vi fick sjunga en massa. Jag tycker om att sjunga. Ida var med oss eftersom draman var inställd som vanligt.

Imorgon ska klassen hem till Ulf på yttligare en filmkväll, vi ska såklart se den andra Arn filmen och även några andra filmer antar jag. Sen ska vi äta kilovis med morötter och dipp, pax för första morotsskalare! Av någon underlig anledning tycker jag det är super kul att skala morötter. 

Nu ska jag fixa håret och där efter blir det konståkning, killarnas långa program, det absolut roligaste. Dessutom så är det tre svenska killar som har gått vidare till finalen, Adrian Schultheiss, Kristoffer Berntsson och den nya sjuttonåringen Alexander Majorov. Konståking facinerar mig, jag önskar att jag också kunde åka. Det är så himla synd att min syster har slutat med det, älskade att följa med och titta på hennes träningar och tävlingar.

Jag har helt plötsligt börjat gilla kvinnliga musiker, så som Anna Ternheim, Lykke Li, Robin och Regina Spector. Knepigt, det har jag aldrig gjort förut.. Men ny musik är alltid trevligt.

What have I done to fall so hard for you?

Hemma och är sjuk. Vaknde upp och var jätte förskyld och hade ont i magen, men bestämde mig ändå att gå till skolan. Men när jag kom till busshållsplatsen så märkte jag att jag hade kollat fel på bussen som hade gått tio minuter tidigare. Så det var bara att gå hem igen eftersom nästa buss skulle gå om en och en halv timme. När jag kom hem mådde jag ännu sämre så jag bestämde mig då att jag lika gärna kunde stanna hemma, så jag ringde och sjuk anmälde mig. Och sen sov jag och Hugo till halv fyra, eller jag gjorde det i alla fall. Blir jag inte sämre så kommer jag nog antagligen till skolan imorgon.

Jag fick reda på igår kväll att The Killers ska spela på Hultsfredfestivalen och att det ska vara deras ända Sverige spelning, alltså kommer dom inte till Arvikafestivalen som alla har pratat om och som jag hade hoppats på. Verkligen väldigt synd, kommer inte ha ork eller råd att åka dit eftersom det är precis efter arvika. Och sen läste jag också att The Paper Faces hade splitras, fast det var visst länge sen. Dom var enligt mig ett jätte bra band men inte alls kända så det var nästan ingen annan som visste vilka dom var.

Min mamma ligger på golvet och räddar en plastdocka med hjärt och lung räddning, hon har varit på någon kurs om det idag och blivit någon sorts instruktör i det. Nu föreläser hon för mig om det, kan ju vara bra att lära sig.

Såg på Andra Avenyn förut, nu vet man vem som är pappa till Silvia. Inte så svårt att lista ut egntligen med tanke på förra avsnittet. Jag stör mig på att det bara visas en gång i veckan nu istället för tre. Man måste vänta så länge på nästa avsnitt.

En annan typ av disco

Det blev inte så mycket sovmorgon, blev väckt att sms från förvirrade klasskamrater och även av mina föräldrar som trodde att jag hade försovit mig. Vi fick i oss lite lunch innan lektionerna började, svenska då jag och Ida spenderade nästan hela lektionen i kopieringsrummet där allt kan hända. Sen hade vi idrott, jag var inte med pågrund av hemsk mensvärk och nystartad förskylning. Efter det hade vi en kort samhällskunskaps lektion. När vi skulle åka hem så tog alla seg bussen genom Vålberg, förutom jag, Victoria och Linnea, vi tänkte ta 700 bussen. Men istället fick vi skujts in till stan av Mattias och inne i stan fick vi skjuts hem av LInneas pappa till Hammarö, så jag var hemma en timme tidigare än om jag hade åkt buss. Verkligen jätte snällt, tack!

När jag kom hem lagade jag mat och sen så såg jag och syster två avsnitt av Kenny Starfighter, älskar det verkligen. Wollie Bollie. Och efter det såg jag på Top Model och lite av Independence Day som jag har sett ett antal gånger.

Fick lust att fota lite förut, så här kommer det lite vattenbilder då.






Visst känns det som om kärleken väntar?

Lång skoldag som ändå gick ganska fort. Obegriplig spanska lektion, super tråkig engelska, intressant historia lektion, i alla fall första delan av den. Den andra satt jag och Ida och lekte bara. Sen hade vi samhällskunskap, u-landskunskap och sen följde jag med endel utav klassen plus Ulf och Mattias till Mickis där dom skulle äta. Fast jag var inte kvar länge för min föräldrar kom och hämtade mig och vi åkte iväg för att leta upp lägenheten, tog inte alls lång tid att hitta den. Den låg verkligen perfekt, nära skolan, nära Ica, nära Ida, super nära pizzerian, nära till busshållsplatsen, m.m. Jag hade svårt att hålla mig för skratt när en ung kille öpnnade dörren med stora tiger tofflor, men jätte trevlig var han. Lägenheten var liten och mysig, alldeles utmärkt. Tapeterna kommer att bytas eftersom hans katt hade klöst sönder dom och jag kommer antagligen få välja färg. Jag vill ha något mörkt, typ någon mörk röd. Men det vill absolut inte mamma att jag ska, hon vill ha det ljust och vitt så att lägenheten blir större. Bläh, jag gillar inte vitt men jag antar att det kommer bli något sånt ändå. För er som inte har fattat det än, jag ska alltså ta den här lägenheten och kommer nog flytta in någon gång i början av februari. Mamma ringer GHAB imorgon, åhh jag är HAPPY! LÄngtar redan som en galning tills jag får flytta in, säkert kommer det bli något strul så jag inte får den... Nej så ska man inte tänka. Det här passar ju riktigt perfekt eftersom jag fyller år snart, 7 februari.
Efter att vi hade kollat lägenhetn så åkte vi tillbaka till skolan och gick på informations mötet för Fältstudier A. Det börjar kännas riktigt verkligt nu och snacka om att jag längtar riktigt mycket.
Efter mötet åkte vi och handlade på Maxi, jag köpte Singstar Rocks som det var rea på, skulle egentligen ha Sinstar 80's men så klart var det fel version som fanns, den svenska som inte alls är lika rolig som den riktiga, ge mig det.
När jag kom hem såg jag på Smekmånaden som gick på tv, kollade massa i IKEA katalogen, där jag antagligen kommer bo nu en tid, och sen så sjön jag och syster singstar.

Fick reda på att U-landskunskapen var inställd imorgon, hej lite sovmorgon!

Love is my drug

John ME feat. Amanda Jenssen - Love is my drug


Rymden i en låda

Jag är seg på att skriva här, jag orkar inte riktigt. Funderar lite på att göra som BlondinBella och ta en paus från bloggandet, som tur är har inte jag lika många besökare här så jag gör ingen besviken.


Det blev en trevlig lördagkväll igår, tio musikaliska killar och jag. Daniel, Pierre, Toffe, Jonas, Sebb, Kungen, Krolle, Bullen, CF och Andreas, jag gillar att skrva namn men det kanske inte är så intressant för er att läsa. Vi spelade ett antal omgångar Fuckmaster, mycket underhållande måste jag säga. Sen körde vi jag har aldrig också fast jag var inte riktigt med på det eftersom det mest blev killgrejer. Fast jag fick reda på en ganska kul sak som vi inte behöver ta upp här. Vi fick några uppträdanden av CF, han spelade Johnny Cash låtar med Gollum röst, höll på att smått dö då. Denna gång åkte jag faktiskt hem, lite tråkigt men det var nog bäst så i alla fall.

Idag har jag sett på P3 Guld galan två gånger, spelade ju in den från lördagkvällen. Det var dubbelt så bra som Grammisgalan. Väldigt bra framträdanden var det, blev helt kär i John Me med Love is my Drug. Jag vet att jag har hört den förut, men jag vet inte vart. Har i alla fall gått runt och sjungit på den hela dagen. Sen så var ju Detektivbyrån helt underbara också och det bästa är ju att dom är ett Karlstad band.
Såg även på filmen Den Vita Massajen som jag har fått låna av Victora, den var verkligen sevärd. Den var faktiskt riktigt bra, fast jag har inte riktigt bestämt mig ifall jag gillade slutet.

Jag längtar faktiskt till imorgon, efter skolan. Har jag berättat det att jag ska och kolla på en lägenhet på rinvägen i Grums? Hm, tror inte det. I alla fall ska jag göra det och om den är bra så tar vi den. Hoppas, hoppas, hoppas!



Kallt Kaffe

Åven denna lördag blir en partylördag, på samma ställe. Åker alltså snart till Kronoparken på bandfest med Bermuda och Inferior. Visst jag är inte med i något av banden men jag kan väl vaar groupie? Eller varför inte fotograf.
Aja ha en bra kväll! <3

I must be emo

Bilder från spelningen igår
Bermuda och även två bilder på Inferor



          
   

I'm in love with your brother

Dagen började med engelska, spanska och där efter en lång håltimme. Försökte plugga samhällskunskap samtidigt som jag träffade Herman för första gången, eller i alla fall första gången jag testade honom. Samhällsprovet sen gick rent åt helvete, svarade lite på första sidan men sen gav jag upp. Får göra om det någonon gång och då ska jag plugga järnet och försöka förstå mig på det där, känns ganska omöjligt. Sen hade vi våran första Religion U-lands lektion idag och det var väldigt intressant faktiskt, jag gillar religion.
När jag sen kom hem vid halv sex någon gång så fixade jag mat och gjorde mig i ordning och sen var det bara att åka in till stan igen. Var på spelning på UNO, både Bermuda och Inferior spelade. Nu efter att jag har sett Bermuda tre gånger så måste jag säga att jag börjar gilla dom nu när man känner igen låtarna lite, dom är faktiskt väldigt duktiga. Även Inferior var helt okej, fast det blev lite jobbigt där i slutet. Träffade också en massa trevligt folk som vanligt, var mest med Ward, Malin och Martina. Träffade killarna från nyår också, men hälsade bara på en utav dom. Hatar att jag ska vara så blyg ibland när det gäller vissa personer, är det så svårt att bara gå fram till folk och hälsa på dom, eller han kanske man ska skriva.? Den snygga mystiska killen, som jag egentligen inte vet någonting om.
Jag kunde ha fått följa med hem till Johan, kompis till Ward men hade verkligen ingen lust med det. Berodde mest på att det hade blivit en aning pinsamt med tanke på en en annan person som också skulle dit, sen så kände jag mig inte särskilt pigg heller, jätte trött och just nu känns det som jag har lite feber. Istället så tog jag halv tolv bussen hem. Ska faktiskt gå och lägga mig alldeles snart, tänkte bara att jag skulle vänta på att min familj skulle komma hem först men jag vet inte riktigt vart dom har tagit vägen.
Tog en massa bilder från spelningen också, men jag lägger in dom imorgon om det blev några bra, knappast.

revolt

Behaglig skoldag, sovmorgon och och sluta tidigt, eller tidigt ska jag inte säga för tre är inte tidigt. Vi hade musik och fick sjunga massor, men det är inte kul när det bara är jag och Siri som sjunger.
Jag har pluggat samhällskunskap, men det kan bara gå och dö för jag fattar ärligt talat ingenting utav det. Och då menar jag det verkligen, jag skulle bli förvånad om jag ens fick en poäng på det här provet.
Mitt humör är på bott igen och jag hatar verkligen allt just nu. Det är skolan som får mig på sånt här dåligt humör, eller nej det är jag själv som gör det  pågrund av att jag är så dålig i skolan. Det enda jag tänker på är alla läxor, prov och inlämmningar som ska in och göras, men gör jag något? Nej.. Det är verkligen inte kul längre, har lust att bara skita i allt.

Impossible

Lite bilder också












Jag blöder ihjäl

Jag har varit borta några dagar och inte haft tillgång till internet, eller jo men Idas internet kronglade och i skolans datasalar har jag inte orkat vara. Jag bodde ju hos Ida i måndags, efter en långdag i skolan kom vi hem till en nymöblerad lägenhet. Massa nya möbler i vardagsrummet så nu börjar det bli lite mysigare där. Vi satte ihop en låda som skulle sitta i bokhyllan, tog ett tag. Vi lagade också god mat, vegitariska köttbullar och couscous röra med grönsaker. Till det hade vi köpt mjölk fri mjölk, soya mjölk helt enkelt. Det smakade som flytande risifrutti, inte alls så gott, men det blev bättre om man blandade i obóy. Efter mys i vardagsrummet med Coca Cola, chips och spanska arbete så gick vi och la oss och lyssnade på underbar musik.

Tisdag = temadag. Vi började me att se på en film, Så som i himlen. Har sett den två gånger förut, men det gör inte så mycket eftersom jag gillar den mycket. Efteråt satt vi och pratade i grupper om filmen och andra saker. Efter en massa förwläsningar med olika lärare och andra övningar drog vi igång med rollspelen. Jag måste säga det som alla andra också har sagt, det var mycket roligare iår. Dessutom så hamnade jag i en bra grupp, Andrea, Michaela och Jesper, vi hade faktiskt kul ihop. När den sen var slut någon gång vid 10-11 tiden så drog vi igång ett spontanparty i korridoren, vi är galna vi vet. Dom andra tjejerna drog igång en film senare men jag orkade inte rikigt sitta still och kolla på den så jag var istället social. Först med några ettor och sen efter det var jag med treorna, det är kul att känna lite annat folk också än bara våran klass. När tjejerna i klassen sen skulle kolla på Smala Sussie kunde jag inte hålla mig borta, den filmen går inte att se för många gånger. Vid fyra tiden sen gick jag och la mig och sen när jag vaknade kändes det som om jag inte hade sovit alls. Rollspelet denna dag gick väl inte alls så bra, i och försig började det rätt bra. Men sen när Christian som jag var i samma grupp som skulle redovisa det vi hade skrivit och pratat om så blev det ingeting, och jag kunde inte säga något eller läsa heller för den delen eftersom jag inte såg vad det stod. Så det sket sig rätt rejält och det blev ju inte bättre när han sa att han skulle gå hem och skita i allt eftersom han inte brydde sig alls. Mitt humör gjorde heller det inte bättre, var på riktigt dåligt humör hela dagen. Usch, gillar inte alls när jag är så. Pratar inte med någon och är allmänt otrevlig, förlåt. Vi fick i alla fall sluta tidigt idag så jag var hemma redan vid ett. Påvägen från bussen råkade jag halka och ramla och slå mitt knä jätte hårt i asfalten så att det gjorde hur ont som helst. Höll på att inte ta mig upp eftersom det gjorde så ont och än mindre gå, men som tur var gick det över ganska fort. Fast nu har jag ett fint blått blåmärke på knät.
När jag sen kom hem gick jag och la mig i soffan och sov där till klockan 6, behövdes verkligen. Såg på två avsnitt av Top Model och även Made in Sweden. Detta betyder att jag inte har pluggat någon samhällskunskap, JA ÄR JU FÖR FAN DUM I HUVUDET.

Marble House

Kvällen igår blev inte alls som jag trodde den skulle bli, tråkig lördgakväll framför tvn. Istället hamnade jag på en fest på Kronoparken hemma hos Pierre. Det var Malins idee alltihopa, hon hade heller ingen lust med en tråkig lördagkväll. Jag mötte i alla fall Ward på torget och vi åkte tillsammans till krp och tur var väl det för annars hade jag väl aldrig hittat. När vi kom dit så var det ingen hemma så vi satt i trappuppgången och lyssnade på slagsmålsklubben. Fast dom kom ganska snart därefter, Pierre och Jocke. Medans vi väntade på dom andra satt vi länge och lyssnade på Kent, 4 Kent galningar i samma lägenhet. När sen Malin och Martina kom blev stämmningen en aning mer party. Även Lisa och Johannes kom en sväng, i ca 10 minuter, fattade aldrig varför. Det blev i alla fall en jätte lyckad kväll, hur kul som hellst, superbra musik och underbara människor. Och vet ni? Jag tog massor av bilder, ska lägga upp några här. Kommer aldrig glömma den limen, fy tusan vad surt det var. Och den vattenpipan, super gullig. Någon gång under natten kom även Jonas, denna gång blev han inte utelåst. Tidigt på morgonen kollade vi på Scrubs, men efter ett avsnitt så somande vi allihopa i Pierres säng.

Gick upp tidigt utan att väcka någon annan och tog bussen därifrån vid 8. På hammarö bussen var jag helt själv hela resan, kändes lite skummt. När jag sen kom hem så gick jag och la mig och sov igen, till ett då jag blev väckt av att vi skulle åka till stallet. Syster har nämligen letet efter en Medryttar häst väldigt länge, och igår hittade hon en som det bestämdes att vi skulle åka och kolla på. Det roliga var att hästen stod i stallet där vi har haft sommarhästar i tre år och tjejen som ägde hästen är vi "släkt" med, lite komiskt faktisk. Det kändes väldigt konstigt att vara där igen faktiskt. Syster fick i alla fall rida ut en lång stund på hästen, eller ponnyn som det var. Och jag, mamma och Ida följde med gående. Det blev sen bestämt att syster ska hjälpa till och ta hand om den några gånger i veckan. Och när jag nu har tid, ALDRIG, så får även jag följa med och hjälpa till.

Senare åkte vi hem till min faster på Gruvlyckan och åt middag där. Var där hela kvällen typ.

Imorgon är det skola, dö. Men jag ska bo hos Ida imorgon och sen på tisdag ska vi ju sova i skolan, känner mig inte så pepp på det...

 
'



 









Ett tidsfördriv att dö för

Jag skrev aldrig igår eftersom jag hade bestämt mig för att lägga mig tidigt och klokan var redan då 3 på natten. Skoldagen var hemsk, det har inte alls varit kul att börja igen. Nya Schemat är förjävligt, behöver lägenheten NU! Annars kommer jag tidigast vara hemma klockan 18.00, känns ju lagaom kul sådär. Det enda roliga just nu är väl att det är bestämt nu att jag, Ida, Siri, Jennifer och Linnea ska stanna kvar efter europaresan. Vi tar samma tåg som resten av klassen, men istället för att åka hem hoppar vi av i Berlin och stannar där i några nätter. Vi har till och med hittat ett bra vandrarhem tror vi, billigt i alla fall. Egentligen ville vi bo på det vandrarhemmet som jag och Ida tänkte bo på förra gången då vi hade tänkt åka dit. Men vi lästa att man var tvugen att vara 18 för att bo där och det kommer inte dom andra flickorna vara, bara jag.

Efter skolan träffade jag Ward inne i stan, vi gick och fikade på Coffie House by George. Där satt vi i fyra timmar, ända tills dom skulle stänga. Då gick vi istället runt i stan eftersom vi inte kunde komma på något att göra, vi träffade Sara, Linus flickvänn och var med henne ett tag. Vi försökte att få dom talande papperskorgarna som egentligen är soptunnor att tala, det gick inte bra. Jag förstår mig inte på dom. När Sara sen åkte så satt vi på Mc Donalds och väntade på våra bussar och lekte med min kamera som jag verkligen måste lära mig.
När jag kom hem så såg vi på "Vi hade i alla fall tur me vädret" som inte alls var rolig, helt värdelös måste jag säga. Efter det såg jag och syster på "The sisterhood of the traveling pants 2", synd att dom har dragit ihop Andra, tredje och fjärde boken i en film, blev lite förvirrande. Men visst den var ganska så bra ändå.

Idag sov jag till två och ar inte gjort någonting sen dess. Jag vill göra något ikväll men just nu ser det ganska mörkt ut.
Känner verkligen inte för att sitta hemma idag.

Jag tog bara suddiga bilder igår


Come Sunshine

Humöret var på bott, inte alls motiverad för skola. Kände mig bara depprimerad när jag satt på bussen påväg till Grums. Visst det blev lite bättre senare på dagen, men jag orkade inte alls jobba eller ens lyssna på en enda lektion. Är det inte meningen att man ska vara utvilad nu efter tre veckors lov? Jo.
Vi slutade tidigit eftersom vi inte hade någon musik, konstigt no kändes det som världens längsta skoldag.
Näe jag kom hem började jag kolla på Mirorrs med syster och Evelina, jag somnade för den är så värdelös. Sen gjorde vi en massa annat också, som att sitta och titta på massa Björn Gustafsson youtube klipp. Min syster är bäst på att härma honom, men hon vägrar alltid att göra det. Hon är bra på att härma det mesta faktiskt.
Resten av kvällen har jag varit ganska kulturell och kollat på tv, Antikrundan, På spåret, Leslie och dom Kallar oss Artister.

Nu ska jag sova, för jag är faktiskt trött och sen brinner nog min dator upp snart.


Luke Skywalker

Idag har jag inte varit på Bergvik men jag har varit hos tandläkaren på skoghall 08.40. En aning trött sådär efter 3 timmars sömn, vaknade nog inte på riktigt föräns jag satt i tandläkarstolen med lampan rakt i ögonen. Såklart började dom klaga på en utav mina snea tänder som vanligt som dom har sagt till dom på tandregleringen att dom ska fixa och som dom inte gjort. Så nu satt dom in några ståltrådar runt den, ska jag aldrig slippa sånt? Jag ska dit nu en gång i veckan och skruva åt den också, hela Januari ut och kanske februari också. Nu UB vet jag vad du menar med håriga tandläkarhänder, usch jag höll på att spy där ett tag. Jag tycker faktiskt att alla ska ha handskar på sig.
När jag kom hem gjorde jag det som jag inte borde ha gjort, jag gick och la mig och sov ända till tre. När jag sen gick upp åt jag kladdkaka till frukost.
Såg på Grammis galan förut, alldeles för lite Kent med. Det enda bra var väl att Håkan Hellström vann årets Manliga Artist och att Kleerup vann en massa priser också. Det roligaste var i alla fall Håkans pik till Carolina Gynning.

- Jag trodde Kleerup skulle få det här eftersom du och Kleerup hade... ja... Jag har suttit och groggat här borta, sa Håkan Hellström.


När det blåser på månen

Jag har ont i magen, så där kramp ont som jag brukar få. Mamma tror nog det beror på att jag inte äter några grönsaker, frukter eller fibrer över huvudtaget. Kan nog mycket väl stämma, tycker knappt om någonting av det och har aldrig gjort. Det jobbiga är att jag har bestämt mig för att bli vegitarian och det ska jag bli innan Indien resan. Därför måste jag lära mig äta sånt. När jag får lägenhet ska jag ha en vegitarisk månad för att testa hur det är, kommer aldrig funka nu när jag bor hemma. Det värsta är att jag känner på mig att det kommer bli en "svälta mig själv månad", och det kanske inte skulle vara så jätte dåligt egentligen... eller så kommer det bli "äta bara smörgosar månad" . Nej, men jag ska verkligen försöka för det är en av mina högsta drömmar just nu.
Jag borde verkligen ha vänt tillbaka dygnet nu när skolan börjar, jag har försökt men det är omöjligt. Kan inte somna förens 5-6 tiden. Jag kommer vara totalt död dom första skoldagarna. Men vad gör det?

Förlåt för att jag inte har några bilder nuförtiden, varken här eller min bilddagbok. Har tappat motivationen helt.
Har tappat motivationen till det mesat just nu faktiskt. Nu är jag nere i den dåliga svackan känner jag, det går upp och ner hela tiden och jag kan inte bestämma mig ifall jag är ledsen eller glad. Det är jobbigt, riktigt jobbigt. Allt är jobbigt, jag skulle vilja vara lycklig, bara för ett tag i alla fall.
Jag har tänkt på en sak. Jag har hört att man inte kan dö i drömmar, eller man kan dö men då vaknar man upp precis när man dör. Varför är det inte så för mig, jag kan dö, har gjort det flera gånger och varje gång så fortsätter drömmen. Jag är då som en svävande ande eller något som bara svävar runt överallt och kollar på folk. Mystiskt, tänk om det är så när man dör? Fast jag tror faktiskt på omfödelse, det gör jag. Okej det här ska vi inte gå djupare i, för då kan jag nog hålla på i evigheter. Sparar det till filosofin. Jag har heller aldrig drömmt någon mardröm, sådär så man blir rädd på riktigt. Det är synd, jag skulle vilja göra det någon gång. Jag gillar att vara rädd och jag älskar verkligen mörker.. Är det något fel på mig? Ja det är det, många fel. Men det är det på alla. För ingen är perfekt, eller hur är det?
Innan jag skriver ett inlägg brukar jag alltid tänka allt jag ska skriva först och sen när jag ska skariva ner det blir det bara strunt. Jag önskar jag kunde skriva på riktigt.
Vet ni vad? Det är exakt en månad tills jag fyller 18 år idag. Jag längtar dit men ändå inte. Eller jo det gör jag visst, jätte mycket.


oj, varför skrev jag det här inlägget?
Måste sova, ska upp om tre timmar...

Måsta himlen falla ner?

Slapp förmiddag. Efter att hela familjen satt vid köksbordet och kollade reklamblad bestämde vi oss för att åka till Bergvik idag igen. Denna gång för att syster skulle köpa en Ipod, men det var tvär slut på dom överallt. Enbart rosa kvar som hon inte ville ha, lila skulle den vara. Jag ska nog själv köpa mig en ny Ipod snart, eftersom min börjar pajja. Visst dfen funkar fortfarande, men tänk tillexempel när jag sitter på tåget under europaresan och den går sönder och jag inte har någon musik, då skulle det vara PANIK. Lika bra att vara på den säkra sidan, dessutom vill jag ha en av den nya modellen Nano, en gul en tror jag. Sen när vi var på Bergvik kunde jag inte låta bli att gå in på Intersport och köpa mig min älskade Adidas tröja. Så, nu äntligen har jag min WCT Adidas tröja som jag har tjatat om så länge.
När vi kom hem åt vi mat, väldigt god mat för en gång skull. På sista tiden har mat inte intresserat mig alls, har inte velat äta överhuvudtaget.
Såg på Top Model, sesong start. Det var lite mysko måste jag säga, men kul att det har börjat igen. Sen såg vi på The Notebook från början eftersom Mamma ville se den, men i mitten av filmen stängde vi av den så min dator fick vila lite. Istället såg vi på slutet av Drömkåken, den är verkligen sjukt kul. Och sen såg vi klart på The Notebook, underbar måste jag säga.

Sista dagen imorgon innan helvets skolan börjar och jag har inte pluggat någonting nästan, jag är så himla dålig men jag klarar bara inte av det. Imorgon 08.40 ska jag till tandläkaren, tack för den tiden liksom.

Att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet

Idag blev jag medtvingad till Bergvik av min familj, eller medtvingad ska jag inte säga eftersom jag följde med helt själv. Våra föräldrar hade bestämt sig att dom skulle köpa skidkläder till oss. Vi hittade dom vi skulle ha på första affären, Stadium, men ändå så sprang vi runt överallt och kollade efter något bättre. Jag fick i alla fall en svart skidjacka från Stadium, 1000 kr kostade den. Shit, svin dyrt, hade det varit jag som betalat så skulle jag aldrig i hela mitt liv köpa den. Jag hittade dessutom en WCT Adidas tröja på Intersport som jag jätte gärna vill ha, men ja den kostar 700 kr så jag köpte den inte. Ångrade mig när vi kom hem, ska nog köpa den någon dag ändå.
Det var ju tänkt att vi skulle till Sunne imorgon och åka slalom. Vi har köpt nya kläder, provat pjäxor och skidor, letat skidglasögon, letat efter underställ, planerat vad vi ska äta, bestämde att även Karin och Kristin skulle följa med oss och massa mer. Men så gick pappa in på deras hemsida för att kolla lite och då står det att det bara en backe som är öppen. Kul liksom, det tröttnar man ganska så fort på. Så vi struntade i allting. Blev väldigt besviken faktiskt.
Såg på 13 snart 30 som gick på tvn, kan inte låta bli att tycka att den är rolig, tredje gången jag såg den nu. Sen så såg jag och syster på The Notebook som jag laddade ner igår, men mitt i filmen så dog min dator så vi satt istället i min säng och lekte sån där gissa personen leken som man brukar göra när man sitter i bilen och ska resa någonstans. Det blev väldig kul faktiskt, började med att att vi tog personer som vi känner bra och slutade med personer som typ min systers kompis pojkvänn som hon hade när hon var typ 6 år som jag aldrig har träffat som jag baar vet namnet på, verkligen skumt.
Jag ska försöka sova lite tidigare idag, la mig vid fem igår. Men jag skyller på Ward, det är hans fel. Vi ska ha nudelkalas btw. :)

Ge mig din kyla

Nu har jag sett filmen alla pratar om, den som alla säger är så himla bra, Twilight. Och även jag måste medge att den var det, jag älskar den vekligen. Helt otroligt, det var länge sen jag blev så här efter jag har sett en film. Jag var helt mållös när jag gick ut ur salongen. Sen är det ju svårt att inte falla för vampyren Edward Cullen som spelas av Robert Pattinson, fast det gjorde jag ju redan när han var med i Harry Potter och den flamande bägaren. Men jag måste nog säga att asiaten var sötare, eller Justin Chon som han heter, skräll föresten att jag ska tycka det liksom.
Efter bion åkte vi hem, såg på ännu en film. Mothman hette den, helt okej. Lite ströande bara att man inte fick veta så mycket, utan den bara sluade.
Sen så sjöng jag och syster lite Abba singstar, jag vann, varje gång!
Hade tänkt att kolla lite på The Notebook nu som jag laddade ner förut idag, det är också en underbar film. Men jag tror jag ser den imorgon och kollar på lite I survived a japanese game shon istället.

Föresten, förut idag så råkade jag förstöra min dator ännu mera. En tangent trillade av och den är omöjlig att få på igen. Det är inte som ett vanligt tangent bord som man kan flytta runt på tangenterna som man vill, som folk gör i skolan. Nej, det är massa små bitar under som har lossnat. Verkligen störande, så nu har jag ingen Caps Lock knapp.

Jag såg Åsfjärden reklamen på både bion och på tvn idag, har i och försig sett den på tvn ett antal gånger förut.


Jag skadar dom som ler

Idag sov jag till halv 3 för då blev jag väckt. Tänk vad skönt att någon gång bara få sova tills man vaknar. Vi åkte in till stan, hela familjen vid fem tiden. Vi skulle äta på Glada Ankan men när vi kom dit så satt det en lapp där att det var stängt pågrund av ombyggning, så istället gick vi till Score. Och det gjorde mig inte alls något, för där visade dom hockeymatchen, Färjestad - Modo. Färjestad förlorade dessvärre men det var kul att se ändå, dessutom var maten väldigt god. Vi gick sen till Scala teatern, vi hade ju biljetter till Nyårs Cabareten. Tyvärr tyckte jag inte den var så jätte bra, hade heldre gått på bio som jag hade tänkt. Åkte sen hem och kollade på ännu mera hockey, Sverige - Slovakien juniorer. En väldigt underhållande match, 5 - 3 till Sverige, en biljett till finalen på måndag tror jag det var. Måste se.
Såg sen på filmen Finding Neverland, den är så gullig och hemsk.


Cowboys

jag ska göra en cp lista först innan jag sover, bara för att .

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast - Nej jag har inte pratat med honom sen dess, men det var två dagar sen.
Vad gjorde du klockan två i natt? - Kollade på I survived a japanese game show
Vad är det första du gör på morgonen? - Vaknar
Vem är den sista du tänker på innan du ska somna? - Det är väl olika varje gång
Vem ligger först på senast uppringda listan? - Pappa
Saknar du någon just nu? - Ja, jag saknar många
Har du sett din bästa vän gråta? - Jag har ingen speciell bästa vän
Vilka vitaminer tog du när du var liten? - Ska man komma ihåg det?
Vad åt du senast? - Skumtomtar
Har du fått någon komplimang idag? - Ja, att mitt svarta hår var fint
Har du varit med i en rättegång? - nej
Är du polare med dina grannar? - Nej, bara massa små barn
Vilka språk pratar din mamma & pappa? - svenska
Vilka länder har du bott i? - Sverige
Senaste piercingen? - Ingen, men snart så! :D
När åkte du bil i mer än 15 minuer? - I torsdags
Gay? -  Inte jag.
Har du deckat/spytt för att du druckit? - Ja
Har du äggat någon? - Äggat, va?
Har du täckt någons hus med toalettpapper? - Nej, men vårat träd blev täckt av det en gång
Suger det här? - Nej, det är kul
Har du varit på stranden? - Idag, nej?
Minns du dina musiklärares namn? - Japp, Mats
Hur bra syn har du? - Super bra!
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? - Hatar hajar, så nej
Vad skulle du säga om nån sa att den var kär i din bror? - Skulle bli en aning förvånad eftersom jag inte har ngn bror
Har du varit utomlands? - Ja ett antal gånger
Har du sett din bästa vän naken? - Men, jag kallar inte folk för bästa vänner.
Vilket är det bästa bröllopet du varit på? - Ola och Jennies
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? - Ja, helt galna
Vart är dina syskon just nu? - I rummet bredvid mitt, sover.
Vad var det senaste drömmen som du minns? - Haha, vill inte skriva ner den
Vilken tid gick du upp i morse? 14.00
Vad ska du göra i helgen? - vet ej, kanske åka skidor p söndag
Vad står det i det 15 sms:et i din inkorg? - "Självstudier med ditt land då jag har u-landskunskap med SP1. Take care - jobba hemma där."
När var du riktigt sjuk senast? - Hm, i sommras tror jag 
Är den senaste kändisen du tog på? - ehm, Jocke i Hardcore superstar?
Vad finns i din bakficka? - har ingen
Färglinser? är fint om, men jag kan inte få i dom i mina ögon
Vem sov senast i din säng? Hugo
vad betyder mest för dig? Mina tekniska prylar xD


Now I wanna sniff some glue

Jag borde egentligen sova, men tänkte att jag skulle skriva ett kort litet inlägg om min dag först. Sov länge, nästan till klockan två och det behövedes verkligen. Jag hade nog kunnat sova hela dagen om inte mina föräldar hade väckt mig. Satt vid datorn hela dagen, har kollat massor på "I Survived A Japanese Game Show". En amerikansk serie som går ut på att ett antal Amerikaner ska vara med i olika GALNA japanska tävlingar. Väldigt underhållande faktiskt, det var Ward som tipsade mig om det en natt när jag hade tråkigt. Senare på kvällen fick vi middags gäster, en annan vuxen kusin och hans familj. Det var trevligt även om jag egentligen hade lust att göra något annat, fast det skulle jag aldrig ha orkat ändå. Syster kom hem sen senare, har saknat henne.Vi tog en promenad med Hugo sen när dom åkte hem och berättade för varandra om våra galna nyårsafton, kuligt. Nu har jag kollat på ännu mera program av "I Survived A Japanese Game Show", det blir bara galnare och galnare för varje gång...

Snart dax att sova,

The story

Nyår blev lyckat trots allt, eller lyckat vet jag inte, men kul. Först hade jag, Ida och Jennifer lite förfest hemma hos Ida, sen tog vi en promenad hem till Tobbe, där Davor, Peter och Malin också var. Där blev vi bjudna på en lyxig nyårsmiddag och efterrätt, verkligen jätte gulligt. Efter lite party och ishockey tog Ida och jag bussen in till stan, vi kom precis fram till torget vid tolvslaget. Vi mötte Linnea och Siri och sen så träffade jag massor med människor som jag känner lite överallt. Lite kul att man träffar folk som man inte har pratat med sen man gick i lågstadiet. Tappade bort Ida som försvann till Grums med sin mystiska kille. Jag missade sista bussen till Grums, eller rättare sagt sket i den. Istället hamnade jag på en efterfest i Skåre med 6 st killar, Bullen, Krolle, Kungen, Perra, Michael och Simon. Lite kul att träffa Michael igen, träffade ju honom i sommras på Arvikafestivalen då jag umicks rätt mycket med honom. Har inte sett honom sen dess, viste inte ens att han bodde i Karlstad, eller ja Skåre. Vi hade i alla fall jätte kul med mycket gitarrspelande, tuggumi, tandkärm och lakrits dricka och en massa galna saker. Sov sen kvar där, kunde dock inte somna förens 7-8 tiden eftersom jag höll på att frysa ijhäl. Sen var det lite svårt att sova med en massa ringade mobiltelefoner överallt. Lite skumt kändes det faktiskt att vara där med tanke på att jag knappt känner någon av dom så väl. Bulle och Krolle har jag ju träffat ett antal gånger nu, Kungen och Perra har jag träffat men aldrig pratat med, Michael träffade jag ju på Arvika och Simon har jag aldrig sett förut. Men jag ångrar mig verkligen inte att jag följde med dit.
Vi vaknade sen vid tolvtiden. Tog mig in till stan och sen tillbaka till Grums, för att hämta min saker och för att umgås med Ida i några timmar, vi hade endel att prata om. Även Jennifer kom en stund innan mina föräldrar kom och hämtade mig. Vi skulle nämligen på middag hemma hos Kusinen. Lekte en massa med bus Arvid, gulligare unge finns inte. Tittade sen på E.T på tvn, har inte sett den på hur många år som hellst.

Blev inte så mycket bilder från kvällen, glömde bort att ta några.




RSS 2.0