Perfect World

Om några timmar åker jag och Karin till Arvikafestivalen, Wohoooo!

I want to live where soul meets body

Någon dags uppehåll igen, sorry. I lördgas var jag och firade Gina som fyllde 18 år, först på Norrstrand hemma hos Andreas och Malin, även Madde var med. Senare åkte vi in till stan för att sätta oss på en ute servering, det gick då inte så bra eftersom det var fullproppat överallt. Så vi bestämde oss för att gå in på Score och spela Bowling, fast jag var inte med eftersom jag hatar det och riktigt värdelös på det, jag nöjde mig med att titta på. Vid ett tiden när dom stängde gick vi till Alpina där dom andra skulle äta mat, jag blev bjuden på en halv pizza så jag tackade inte nej jag heller även om jag inte brukar vara den som äter fyllemat på nätterna.
Igår så var jag, syster och Evelina på Skuggan och badade, underbart skönt i vattnet nu, inte ett dugg kallt. kladdkaka och jordgubbar blev det till det. Senare på kvällen så kom mamma och pappa hem från prag, fick en parfym och en Matrjosjka, en sån där rysk docka som man kan dela i flera delar, en sån jag har velat haft jätte länge. Fick se på kort och grejer från Prag, jag vill också åka dit.
Idag har jag åkt fram och tillbaka till Grums igen, för att hämta alla saker som jag ska ha med mig till Arvikafestivalen. Åker ju faktiskt dit imorgon, längtar som in i helvete, haha. Kommer bli så galet kul och galet varmt, såg på vädret igår att det kommer ligga runt 30 grader varje dag, stekta i år igen.
 
Jag vill åka och bada, men ingen vill bada med mig. Syster är elak unge och mina föräldrar är redan på Rud och badar och dit är det alldeles för långt att åka till. Så jag får väl stanna hemma och vänta på att folket ska komma hem så jag får lite mat.
Pratade med Ida nyss, vi kommer inte ses på hela sommaren för vi åker bara om varandra. Fast vi ses ju såklart på Putte i parken, wiie.

Nej nu blir det nog att raka benen och packa lite.


Motherless child

Idag har jag åkt buss in till stan och sen vidare till Grums för att hämta mitt presentkort på Carlings. för att sen ta bussen tillbaka till stan några minuter senare ta bussen tillbaka till stan. I stan gick jag till Carlings och köpte tröjan som jag har tittat på flera gånger och även ett linne, så nu är det slut på mitt presentkort. Sen tog jag bussen tillbaka till Hammrö igen.
Och nu sitter jag i soffan och har ingenting att göra ikväll, trevligt. Egentligen skulle jag till Arena men eftersom det inträde idag så har jag ingen lust. Syster har vänner här, så jag ska nog mest bara hålla mig undan hela kvällen. Får jag chansen rymmer jag nog härifrån, men just nu ser det rätt så dött ut.
Jag lyssnar på Bonnie M för tillfället, dom är grymt bra i alla fall.

Hope for a normal life

oj, jag har inte riktigt haft tid att skriva de senaste dagarna, inte ork heller. Nu känns det plötsligt som sommarlov, det underbart varmt och jag är hemma på Hammarö. I måndags var vi ju på Karins 18 års kalas, blev mest att vi planerade arvikafestivalen. På tisdagen träffade Camilla, Gina och Sofia inne i stan, glass vid älven, mysigt. Sen på kvällen var jag och syster i stallet. Onsdagen var jag och hälsade på på mitt jobb där jag ska vara i fem veckor, mest för att få reda lite på vad jag ska göra. Sen efter det åkte jag och Karin och köpte partytält och lite andra bra och ha saker. Kvällen tillbringades med syster och Evelina, vi är ensama hemma nu eftersom våra föräldrar åkte till Prag, lyxigt. Vi kollade på tv och ringde dejtinglinjen hela kvällen, första gången jag testade det faktisk och lite roligt var det allt. 

Idag har vi mest solat och varit och badat, fast jag gick aldrig vattnet för jag var feg idag. Egentligen skulle jag ha varit i Grums idag och hämtat lite saker, men sov så länge så hade inte tid med det. Får bli imorgon istället.

Nu blir det snart att äta Tacopaj och se klart på Dansar med vargar, älskar den filmen.


When you grow up

Glömde att skriva igår, sorry. Får bli nu istället.
Var ju på fest hos Malin i lördags. Började med lite Fuckmaster ute på altanen och sen kom det massvis med folk. Det var trevligt att träffa alla, kände ju nästan alla som var där sen innan, några nya ansikten. Det var verkligen kul att träffa Sara Ellström, har egentligen inte träffat henne ordentligt sen vi slutade nian. Det är lite synd för jag tycker verkligen om den människan. Det var egentligen en ganska rolig kväll med Smk dans och massa arvika prat. Tyvärr var jag även denna kväll tråkig, opepp, ganska nykter och på dåligt humör. Jag måste verkligen ta mig upp ur det här, för jag orkar inte mera nu. Vid tre tiden på natten eller något bestämde sig jag, Jocke och Ward att vi skulle gå in till staden. Det var galet kul i alla fall, älskar lekparker. Ward var galen och hoppade i buskar och spelade musik. När vi sen kom in till stan så var det tre timmar tills min buss till Grums skulle gå så det var bara att sätta sig att vänta. Jocke och Ward gjorde mig sällskap ett tag, men sen bestämde dom sig att gå till någon väg och lifta till Kil. Så jag satt själv kvar på en bänk vid bussstationen och frös, men som tur hade jag min ipod som konstigt nog funkar igen, knepig sak. När jag sen kom hem nio på morgonen så la jag mig och sov och vaknade inte förens vid fem på eftermiddagen, snacka om att vända på dygnet. Gjorde sen inget resten av dagen, eller jag såg på Hornblower som jag skulle ha sett för någon dag sen men då råkade jag ju somna istället. Den var bra i alla fall.

Nu har jag inte tid med det här mera. Ska nämligen hem till hammarö snart eftersom Karin fyller 18 år idag, Grattis! <3








Jag tänker aldrig på dig

Midsommar ja, lite komiskt blev det allt.

Skulle ha gått upp runt vid tolv, men jag kunde inte komma upp ur sängen förens efter två. Inte så konstigt kanske eftersom jag somnade efter sex på morgonen. Gjorde inget speciellt på dagen, eller jag tog bussen från Grums vid fem och sen gick jag i mina skyhöga nya skor till Herrhagen, hem till Patirk. Där var det tomt med folk, bara han och Algot. Fast en liten stund senare kom Sascha, Daniel, Jesper, Emil och Martin. Vi gick sen senare till parken för at dom andra skulle grilla, det gick ju väldigt bra. Det började regna och engångs grillarna var värdelösa, jag, Jesper och Sascha satt under mitt paraply och kollade på bara. Tillslut när det började regna allt för mycket flyttade dom in grillarna i små hus i lekparken, haha måste ha sett kul ut. Vi gav sen upp och flyttade in till Patrik där dom åt maten, samtidigt kom det fyra flickor som Jesper hade bjudit dit. Blev väl lite party, fast jag hade mest tråkigt då och en stund senare gick jag ut i regnet för att leta reda på Ward som jag ändå inte hittade förens jag var tillbaka hos Patirk igen. Kul att träffa honom, det var evigheter sen sist. Ungefär samtidigt så kom Siri, Jennifer, Matilda och Andrea men dom gick över till Sascha eftersom hade gått hem av någon anledning. Jag gick också dit sen när Ward gick tillbaka till festen där han kom ifrån. Då var det även fyra andra där och det blev ölspel en stund innan Saschas mamma kom hem och slängde ut oss, så jag och Siri gick tillbaka till Patrik. Dit hade det kommit ännu mera folk, Krolle, Kungen, Michael och Pär. Blev rätt trevligt där på slutet och vid halv två tiden promenadera jag, Daniel och Jesper in till staden. Fast jag tappade dom vid Nöjes eftersom vi hittade Sascha och några till där. Tog sen bussen tillbaka hem till Grums. Helt otroligt nog var jag nykter hela kvällen, även om alla andra var riktigt fulla, och det funkar bra det med, ganska kul att studera folk.

Idag blev det att sova till två igen. Ikväll blir det party i Skåre hos Malin!





Allt har ett slut

Ny header, jag är inte nöjd. Men när blir jag det? Den får i alla fall vara kvar ett tag tills jag orkar göra en ny. Polly var här förut och hälsade på, blev mest att vi satt och pratade men det är alltid trevligt. Följde honom hem också så nu vet jag vart han bor, inte för att han brukar vara här i Grums men ändå.
Midsommar imorgon känns inte alls så kul, vi har verkligen ingenstans att vara och ingenting att göra. Väldigt bra, känns inte som om någon ska göra ngt speciellt  imorgon. Jag vet bara att jag INTE ska sitta själv i lägenheten, för det har jag gjort allt för många dagar nu. Ikväll blir det att se på film, denna gång blir det Hornblower, såg att den var riktigt lång men inte mig emot för jag har ändå inget vettigt att göra.

Det är tråkigt, för jag har ingenting att göra fram till Arvikafestivalen.
Nej, nu somnar jag snart.

I'm in love with a Robot

jag lyckades på något vis sova till klockan fyra idag, har ingen aning om hur det gick till. Fast jag somnade ju inte förens vid fem så det är kanske inte så konstigt egentligen. Åt frukost när andra åt middag och sen gick jag ner till bibloteket och lämnade tillbaka filmer och lånade tre nya. Denna gången blev det Hornblower, Black Book och Damernas detektivbyrå. Den sistnämnda såg jag på förut, den var helt okej, har ju inte läst böckerna men jag tror nog dom är bättre faktiskt. Sen har jag inte gjort någoting resten av dagen, bara suttit vid datorn typ.
Imorgon blir det att gå upp tidigare i alla fall, typ vid tolv för sen ska jag leka med Polly som ska till Grums. Blir nog kul det.
Verkar inte som om det händer så mycket spännande på midsommar, blir nog bara jag, Siri och Jennifer som hittar på något, men alla är ur fattiga så vi vet inte vad vi ska göra.
Sen på lördagen så skulle jag egentligen ha varit och sett på Backyard Babies i arvika med syster och mamma, men det blir det nog inget med, för jag har inte råd. Istället ska jag nog hem till Malin som ska ha fest, wiie.

Har inte så mycket mer spännande att skriva, måste diska nu också .


I natt kan jag se vintergatan

Mamma kom efter ett tag och efter ha skjutsat ut syster till stallet så åkte vi vidare till ÖB. Fast vi gick först in på skokanonen där jag lyckades fynda tre par skor för ungefär 450 kr, med tanke på att jag kollade på ett par som kostade 500 dagen innan var det rätt så bra. Sen köpte jag massa saker på ÖB senare också, men tyvärr inte det jag skulle ha, ett partytält till arvika, dom var slut. Sen åkte vi vidare till lägenheten i Grums, vi åt mat och sen storstädade mamma min lägenhet så nu är det skinande rent. Jag undrar när man själv ska bli bra på såna saker. Resten av kvällen spenderades med att se på en dålig film, Livet runt 35 och till det blev det Monster och massa ÖB godis. Sen har jag varit duktig och lagat mitt internet som dog totalt där ett tag, instuktions böcker kan faktiskt vara bra ibland.
Bestämde mig förut för att köpa en ny ipod, men när jag funderade på det så kom jag på att jag egentligen inte har råd om jag ska överleva den här sommaren. En stund senare hittade jag 1000 kronor i en låda, jippe! Blir att köpa den imorgon, en gul 16 GB tror jag det blir.


That green gentlemen

Det är sol idag, men frågan är om det är varmt? Ska ta reda på det sen, ser ut som det blåser endel i alla fall. Sitter och väntar på mamma som är på något möte, vi ska åka till ÖB sen när hon kommer hem och sen så skjutsar hon mig till Grums. Vet inte vad jag ska dit och göra, men det finns ingeting att göra här heller och jag trivs bättre i lägenheten än att bo på hammarö i en resväska. Sen måste jag ändå lämna tillbaka några filmer på bibloteket idag. Börjar fundera på midsommar som faktiskt är på fredag, vad händer då? Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra i alla fall.

nej nu får mamma komma.

Romeo återvänder ensam

Jag och syster åkte in till staden och jag shoppade lite faktiskt, två linnen/klänningar, en t-shirt, strumpbyxor, diadem och hårspary. Men fann ingenting på Carlings där jag fortfarande har ett presentkort på 500 kr. Funderar på att gå och köpa något och sen lämna tillbaka det, får man pengar tillbaka då eller ett nytt presentkort? Träffade en massa folk i stan hela tiden, bland annat Karin och Kristin som vi träffade flera gånger. Senare på kvällen efter min teorilektion var vi hemma hos dom och pratade massa minnen och arvikapepp <3  Bara 15 dagar kvar till arvika nu, helt otroligt.
Är hungrig och trött, så bäst att jag sover nu. Godnatt.


Stygg nattpromenad bild


Rymden i en låda

Jag och syster var hos hästarna idag, vi byggde en liten terrängbana på tre hinder. Gick väl sådär lagaom bra sen när vi skulle testa den, tydligen var det ena hindret riktigt läskigt. Vi tog även en galopp på islandbanan, det är kul.

Jag har även färgat mitt hår, blev trött på det blågrönaturkosa färgen så jag färgade över allt med svart. Det var egentligen meningen att det skulle bli rosa igen men jag orkar inte längre hålla på med tre olika hårfärger. Så nu är allt svart.

Sen har jag och syster suttit och kollat på Forrest Gump, otroligt nog har inte jag sett den förut. Den var inte alls som jag tänkt mig, men jag gillade den väldigt mycket. Lite jobbigt var det att vi inte kunde se slutet, för det fanns inte. Vi hade spelat in den här filmen för ett tag sen när den gick på tv och tydligen har det blivit något fel så att slutet inte har blivit med, riktigt störande. Det är inte någon som råkar ha den så jag kan låna den och kolla på slutet? Annars blir det väl att köpa den, har kollat på den massor av gånger när jag har varit inne på Ica Orrby och jag skulle inte ha något emot att ha den i min filmsamling. Sen måste jag säga det också att Tom Hanks är en riktigt bra skådespelare, han spela vad som helst för roller.

Imorgon blir det att åka in till staden med syster, jag ska köpa KLÄDER.

Döda tankar om varandra

Jag blev räddad igår, för precis när jag hade krypt ner i soffan med en filt över mig så fick jag ett sms av Polly som bjöd mig på fest. Så jag tog mig upp och bestämde mig för att jag faktiskt skulle åka dit. Så klockan åtta var jag i stan. Skulle ta buss tre från torget. Där var det ju sån där skolavslutning grej, men det var nästan helt dött med tanke på att det spöregnade, sorligt. Träffade syster och Kristin en snabbis, även Daniel, Krolle och vad han nu heter. Tog sen bussen och hoppade av vid sjukhuset, och mötte Polly och Max där. Kändes lite sjukt att vara där igen, var ju några år sen. Tydligen hade dom också klassfest, lite flera folk än på våran fast även lite annat folk som inte tillhörde klassen. Det blev i alla fall en rätt så kul kväll. Blev lite mycket där på slutet, men jaja. Lyckades på något konstigt sätt snubbla på en trottoarkant och slå upp mitt knä på vägen tillbaka in till stan, nu gör det jätte ont och är helt blått och sårigt.

Pappa kom och hämtade idag så nu är jag på Hammarö, blir nog kvar här till på Tisdag. Vi fick besök av peter och SötArvid förut en stund och sen blev det tacos och väntan på Lukas som aldrig kom. Vi åkte istället och hyrde en film, Changeling. Den var riktigt bra, länge sen man började gråta av en film.

Imorgon blir det stallet och färgning av hår.


Polly, Charlie och Linus


Jag viskar till dig stanna

Mattias och Nils kom hit en sväng igår precis när jag hade bestämt mig för att gå och lägga mig. Lite trevligt med besök.
Bilar, bilar och åter bilar.

Den här dagen är bara dömd att bli dålig. Hade egentligen tänkt att åka in till stan en stund och köpa lite kläder, men klarade inte av det. Mår bara dåligt, allt för mycket negativa tankar. Jag börjar gå ner i en riktig depprisions svacka, det var länge sen nu. Så nu ska jag bara stänga in mig i mörkret och sova bort resten av den här fredagen.

Jag saknar min bästa vän som har dött, alltså min röda ipod nano. Det var någon jävel som hällde öl eller något liknade på den i onsdags. Så nu måste jag köpa en ny för jag klarar mig inte utan.  

Här under vattnet är jag blå

Tydligen var det väldigt svårt att bli bjuden på någon fest ikväll. Jag hoppas i alla fall att alla studenter har det bra, ska bli kul att få höra vad folk har hittat på för galenheter.
Såg på en film nyss, Cristina Vicky Barcelona. Den var faktiskt väldigt bra, jag rekomenderar den verkligen.

Det känns som jag har tappat all kontakt med alla vänner som jag har utanför skolan. Precis så här var det förra sommarlovet också, jag träffade ju typ ingen av mina vänner då. Jag ser verkligen inte fram emot ett sån sommarlov igen. Det är galet, men jag är inte ens glad över att det är sommarlov. Det är så störande, kan jag aldrig få vara glad över någonting? Kan jag aldrig få vara nöjd? Jag måste skärpa mig. Jag är nog lite som Cristina i filmen.
Men jag vill ha någonting, men jag vet inte vad. Och som hon säger, jag vet bara vad jag inte vill ha. 

Jag funderar på ifall jag ska gå och lägga mig tidigt, för just nu ser jag ingen mening med att sitta uppe. Jag har haft så tråkigt den här dagen så att det inte ens är kul att vara vaken.

Jag känner att det här börjar bli ett nattdepprimerande inlägg, tillsammans med underbar musik av Kent som för tillfället bara gör mig mera depprimerad, så det är nog lika bra att sluta innan jag bryter ihop på riktigt. Känner att det har varit nära nu den senaste tiden.


Windmill, windmill for the land

Det blev ju inte dirket som vi hade tänkt oss igår, men vi hade kul. Började med att jag, Ida, Jennifer och Siri hade lite party för oss själva medans vi väntade på flera folk. Ingen kom, alla dissade oss. Vi spelade i alla fall lite ölspel och pratade en massa. Vid tolv tiden började vi bli trötta och gav upp, Ida och Jennifer gick hem till sig och jag och Siri började bädda och byta om till nattkläder. Då ringer det plötsligt på dörren, in kommer Maxi, Magnus, Josefine och Tobbe, några minuter senare kom även Mattias och fyra vänner, så det var bara att ringa tillbaka Ida och Jennifer och börja festa igen. Blev ganska trevligt faktiskt och inte förens innan fyra kom vi i säng.

Vi gick upp tidigt nästa dag, för jag och Ida skulle ju till kyrkan och sjunga med musikgruppen för studenterna.Det visade sig när vi kom dit att det bara var jag, Ida, Pallo och Simone där. En aning få, när vi i vanliga fall är över tjugo stycken. Men det gick ju ända ganska bra ändå med lite hjälp från lärare och andra folk. Efteråt var vi riktigt hungriga så vi gick till Mickis och åt mat, skräll.

Den här dagen verkar bli skit, kommer antagligen vara helt ensam. Shit jag blir verkligen depprimerad när jag vet att alla andra har kul. Seriöst, någon fest borde det väl finnas som man kan bli bjuden på?









Samma nätter väntar alla

Då har man sommarlov, känns för tillfället inte som det med tanke på det här vädret. Vi hade avslutning i skolan med tårta och betyg. Tyvärr var det svårt att vara glad eftersom andra var ledsena.
Får se hur den här festen blir ikväll, blir nog bara jag, Ida, Jennifer, kanske Linnea & Siri och sen Hockeypojkarna som skulle ta med sig lite folk, vilka det är vet jag ingeting om.

Var hemma hos Ida en stund efter att vi hade slutat, vi spelade lite The Sims 3, jag gillade det inte alls. Tycker att allt såg mera verklighetstroget ut i tvåan. Ska inte köpa det i alla fall, klarar mig alldels utmärkt utan.

Nej jag tror jag ska sova en timme eller något innan jag börjar fixa med allt, är en aning trött och det är väl inte så konstigt heller.

Förresten någon som vet något roligt man kan göra på Torsdag?


Someday day you will be loved

okej, jag kan inte hålla mig borta. Och jag ska försöka att bli riktigt aktiv nu faktiskt, kommer nog inte bli så svårt heller eftersom jag sitter vid datorn dygnet runt. Jag har saknat att skriva av mig faktiskt, för det är ju ganska så roligt egentligen.

Jag hoppar över det med att skriva om allt som här hänt medans jag har varit borta här ifrån, för det orkar jag inte. Jag kan bara säga det att Europaresan var underbar.
Imorgon är det dags för skolavslutning, sommarlov alltså. Vart tog det här skolåret vägen egentligen? Ingen aning.. jag vill inte veta heller, jag är bara glad att det är över. För nej det har inte varit bra, allt har mest bara skitit sig. Specielt nu på slutet, nej det ska vi inte ens prata om.

Imorgon kväll ska vi ha "klassfest" och då menar jag med hela klassen, även hockeypojkarna. Ska bli kul tycker jag. Meningen är att vi ska vara ute någonstans, men blir det allt för dåligt väder så ska vi tydligen vara i min lägenhet. Blir spännade att se hur det blir, med tanke på att den bara är på 28 kvadrat. Trångt lär det ju bli i alla fall.

Jag har redan börjat vända om dygnet. Jag har blivit som min hamster, sover på dagen och är vaken på natten. Jag tycker det är trevligare att vara vaken på natten så egntligen spelar det ingen roll. Jag gillar mörkret, fast nu är det ju knappt mörkt alls på nätterna.

det får räcka för nu.


Klassen utanför Notre Dame



RSS 2.0