30 April

Hej. Stter i datasalen som vanligt med Ida och Linnea som pluggar på religions provet. Vi har haft Mat tro och tradition nu på morgonen med Ulf. Vi ska ha det istället för U-landskunskap resten av terminen. Om typ fem minuter är det dax för provet, hoppas det går bra. Efter skolan så följer Ida med mig hem där vi ska fixa till oss och packa. Sen åker vi in till stan och träffar Jennifer och alla andra som skulle vara med. Sen får vi se vad som händer. Ska iaf sova i Grums hos Ida, härligt det. Men ni får ha en trevlig valborg, får se om jag skriver något mera idag.  

Hej hej hemskt mycket hej

Hej hej hemskt mycket hej.

Slutade skolan tidigt idag, efter att jag skrev förra inlägget. Åkte med bussen in till stan och när jag kom fram så var det en kvart kvar till bussen till hammarö skulle komma, så jag bestämde mig för att ta en promenad till torget för att kliva på bussen där. Det var jätte varmt och underbart väder. Träffade Jocke på drottniggatan och pratade en stund med honom, sen efter det träffade jag Karin på torget och vi stod och pratade där tills min buss kom. När bussen hade åkt två stationer så kliver en kille på och sätter sig bredvis mig. Han tittar först väldigt undligt på mig och sen börjar han fråga saker om min I-pod. Sen så var jag fast, han satt och pratade hela vägen till hammarö. Fick höra om hela hanns liv, tex om att han hade snusat två dosor om dagen i åtta år och att han hade gått upp i vikt efter att han hade slutat snusa på grund av att han istället började äta massa godis och dricka. Men nu skulle han börja träna och få tillbaka sitt 6-pack. Sen så frågade han en massa läskiga saker som, vart bor du? Vad gör du på dagarna efter skolan? Vart går du i skolan? Vart på hammar bor du? Har du pojkvänn? Varför har du inte pojkvänn när du ser så bra ut? Är du också ledig denna veckan? Har du lust att hitta på något någon dag? På sista svarade jag: Ehh... jag är ganska upptagen, jag ska till sunne. Sen så tyckte han mina naglar var fina och även mitt hår. Jag blev ärligt talat rädd för han. Men strax efter att han hade frågat ifall jag ville träffa honom så sa han hejdå och gick han av bussen.

När jag kom hem så var jag ute en stund, vi flyttade på Skorpans bus och gjorde en ny utebur åt han. Sen så gick jag in och pluggade en stund. Efter det var jag duktig och lagade mat åt familjen. Sen kom Christina med Linnea's nya skor, dom är snygga. Såg på Andra Avenyn och sen fortsatte jag att plugga, det känns faktiskt som att jag kan det nu. Pratade med moster Lena i stockholm, vi får bo hos dom efter att vi har varit där med skolan. Pratde även med Linnea i exakt 22 mintuter, slår dock inte mitt och Ida's samtal. Nu sitter jag här och skriver till Ida. Gjorde bort mig nyss när jag skulle ringa henne. Råkade nämligen ringa fel Ida, jag babblade på jätte länge innan jag fattade att det inte var rätt Ida, pinsamt. Så det var sammanfattningen av resten av dagen. Imorgon är det valborg, hoppas på att den blir lyckad.


Bild från imorse

image6

Dålig dag

Heej.

Sitter i datasalen i skolan med Ida, vi har engelska och ska egentligen plugga gramatik. Men vem orkar det när vi haft engelska natinellaprov? Det gick som jag trodde, alltså skit dåligt.. Jag behöver verkligen bli båttre på engelska, jag behöver bli bättre på allt.

Fick ett sms från Jennifer imorse precis efter att jag hade vaknat. Hon hade sett mig och Linnea i tidningen. Nwt hade lyckats få med oss på en bild när dom skulle ta kort över grums. Artikeln handlar om att 94% av tjejerna på gymnasiet i Grums dricker alkohol. Kändes inte så jätte kul att vara med på en sån bild. Ulf tycker vi ska ringa till Nwt och klaga. Men jag tror inte jag vågar det, tyvärr. Mattias därimot tycker bara det är onödigt att ringa, eftersom man bara ser oss bakifrån och ingen känner igen oss. Fast det har ju redan varit flera stycken som har kommit fram och sagt att dom såg oss i tidnigen. Även han kände ju igen oss. Är på dåligt humör nu, borde kannske ringa ändå.


Läs artikeln här!

Igår slog jag mitt telefon rekord, haha. Pratade med Ida i ungefär 40 minuter. Jag måste börja prata mer i telfonen.


Måndag

Halloj.

Kom hem från skolan för en stund sen, fick skjuts av Linnea's pappa från stan så jag kom hem lite tidigare. Skoldagen idag har varit tråkigt, det hände typ ingenting förutom att vi planerade valborg och helgen. Jag vill bo hos Ida igen den här veckan också. Jobbigt att åka hem. Imorgon har vi hör och läs nationella i engelska, det kommer gå skit för mig. Jag har just ätit en halv äcklig panpizza, men jag är fortfarnade hungrig. Så nu sitter jag och äter gamla chips, jag kommer bli tjock. Saknar mamma's mat, men kommer inte få den på några dagar säkert. Ska plugga på religonen snart, kan typ ingeting. Sen så är det ju Andra Avenyn idag, något kul iaf. Har inte så mycket att skriva idag...
 

Vi hade dom här söta tröjorna idag, fast tvärt om.
Syster och Jag

image5

Godnatt

Nu är det dags att sova för mig. Väldigt tidigt för att vara mig. Är inte ens trött, men har verkligen inget att göra så då är det lika bra att sova. Skola imorgon, vill inte dit. Eller jag vill dit för att alla, eller inte alla. Usch, det är en sån där jobbig dag imorgon, slutar vid 16.10. Kommer att komma hem jätte sen och då ska jag plugga på historia och religions provet, Jippi vilken kul dag.

Godnatt

Ge mig en Maneki Neko katt

537079-4

Söndag

hej hej hej.

Har varit och hälsat på mamma, vi fickade i cafeterian. Sen var vi på rusta för att köpa agilety saker till Hugo. Dom var slut men det skulle komma in mer under veckan. Sen var vi på bergvik en stund, pappa lämnade in radion som jag hade sönder i fredags. Vet inte riktigt hur jag lyckades.

Nu har jag laddat ner massa låtar med Johnny Cash, härlig musik.

Jag fixade msn på gamla datorn som inte har funkat på skit länge, känner mig lite duktig eftersom ingen har fått det att funka.

Ikväll är det massa på tv'n. Först Inför eurovision songcontest, sen andra avenyn och efter det parlamentet. Blir säkert någon film efter det också.

Nej nu ska jag vara duktig och plugga på historia provet.

Kväll med Linnea

Hallå

Min och Linnea's kväll blev som vanligt blev som vanligt misslyckad. Fast det var kul ändå. Vi såg först på körslaget och sen så såg vi på Walk the line som är super bra. Till detta åt vi kladdkaka och chiips. När Linnea skulle gå hem så fick vi plötsligt jätte mycket att prata om så jag följde henne hem. Vi gick en jätte omväg ner där som dom brukar ha brasan på valborg vid vattnet på Lövnäs bara för att hinna prata mer.  Vi pratade om dom vanliga sakerna, klassen, våran förra skola, kärleks problem, killar, våra liv, roliga händelser och massa mer. Vid två någon gång ringde pappa och undrade vart jag hade tagit vägen så då var det bäst att cykla hem. Tack för en trevlig kväll, även om den var misslyckad.

Tycker inte om Linnea's föräldrar just nu. haha


Tråkig

Hejhejhej.

Jag håller seriöst på att avlida, jag har så himla tråkigt. Jag vill att något ska hända, NUUU! Det blev ju ingenting med att jag och Linnea skulle träffa hennes Jocke och hans kompisar. Så jag och Linnea har försökt ett tag att komma på något att vi kan göra, men som vanligt hittade vi inget kul. Fast Linnea ska komma hit ändå, vi ska nog glo på tv och prata lite, om vi inte hittar något bättre.

Jag och syster bakade nyss en kladdkaka, mums!

Nästa vecka blir inte som vi hade tänkt oss. Linnea's föräldar tvingar med henne till småland, och om hon inte följer med så vägrar dom skriva på pappret för att hon ska få åka till Rhodos. Taskigt! Då blir det bara jag som åker till Sunne, eller ska Jennfier med? Hoppas det!

Inte bestämt vad som händer på valborg än. Men det blir Ida och jag iaf.

Och vet ni? HUGO HAR ÄTIT UPP MITT FÖRSVARETS HUDSALVA, IGEN! Tredje försvarets och sen har han ätit upp hur många andra läppsyl som hellst. Elaka hund!

Nej nu tycker jag att Linnea ska komma!

Lördag

Hej.

Har just kommit hem. Har varit och hälsat på mamma på sjukhuset, hon har varit där sen i torsdags. Det är hemskt att se henne där. Vi körde även Ida till tågstationen, hon sov ju hos mig.

Igår i skolan gjorde jag och Linnea muntliga nationella, det gick skit dålig för mig. Linnea var så himla duktig. Efter skolan gick jag och Ida hem till henne och packade ihop våra saker. Sen tog vi bussen hem till mig. Vi hann inte göra så mycket hemma hos mig innan vi åkte tillbaka in till stan för att gå på Candide. Inna teatern gick vi runt lite på stan, träffade Sean och fick pengar av honom. Väl framme vid teatern så träffade vi resten av våra klasskamrater. Vi fick dåliga platser och flyttade oss till några andra lediga platser, vet ärligt talat inte om dom var något bättre. Man var tvungen att luta sig fram hela tiden för att se något, fick ont i ryggen och orkade inte koncentrera mig. Själva teatern eller musikalen som det var, var väl helt okej. Fattade inte riktigt allt och den blev lite långtråkig. Sen så tycker jag det blir jobbigt när det inte är någon dialog, utan dom sjunger allt. Efter Candide så gick vi in till torget. Vi gick runt lite inne i stan en stund eftersom det var en timme kvar till nästa buss skulle gå. Det kändes som vi var utomland. Helt jätte varmt, mycket folk och så. Träffade en full Jocke som babblade på, usch vad tråkig jag var då. Vid halv 12 tog vi bussen till skoghall, jag och Ida hade lovat att följa med Linnea till en fest. När vi väl var där så var det rätt dött, även om det var ganska mycket folk. Så vi var bara där i ca en halv timme och sen så gick vi hem till mig och la oss och sov nästan på direkten.

Ikväll så var det meningen att jag och Linnea skulle träffa henns Jocke och hans kompisar. Men det blev inte riktigt så eftersom hans kompisar inte kunde. Så just nu sitter jag och Linnea och försöker komma på något att göra. Jag vill in till stan....

Bra dag

Heej.

Kom hem till Ida för en stund sen. Sitter vid hennes dator och lyssnar på musik och äter Nalle Puh choklad som jag köpte igår, den är mums. Ida diskar och städar köket.


Dagen idag har varit väldigt bra, sepcielt vädret. Den började med att vi gick upp kvart 6, jobbigt tidigt. Vi fixade till oss och åt frukost. När vi var klara gick vi himlabacken ner  till busshållsplatsen. Vi vinkade till Dan som var på andra sidan gatan och sen åkte vi med bussen in till stan. Där tog vi en orange karlstad buss till sundsta. När vi väl var framme så var det inga folk där, så vi gick runt och kollade lite. Inte så kul då eftersom det var tomt på folk. När klockan blev 8 så började det ramla in lärare och elever. Jag fick mig en blå stor skorta och en namnskylt. Vi började med att dela ut broschyrer till en massa elver och sen så pratade vi om programmet och var almännt trevliga hela dagen. Vi träffade Ida's fördetta klasskompis Rosen som inte var så konstig som hon har sgat. Träffade även massa annat folk som jag känner. Vi fick även gå runt och kolla på dom andra programmen. Ida körde skogsmaskin och kapade träd. Vi raggade upp en massa gubbar och även en söt kille från teknikprogrammet.

När vi slutade gick vi till Sundsta (skolan) för att kolla lite, det är stort där och massor av folk. Efter det gick vi till Älvkullen och kollade runt lite där. Skickade sms till Camilla och Sofia som kom ut från spanska lektion och träffade oss en stund. Jätte länge sen jag såg dom, måste ses snart igen. Sen tog vi bussen in till stan och gick till H&M och provade lite kläder, jag hittade ett linnea och en klänning jag vill ha. Efter en stund kom Linnea dit och mötte oss. Kort därefter träffade vi Gina och vi till Pråmen och köpte glass, mjukglass med kolasås. Vi satt i solen och åt den och en stund senare gick Gina till sin buss. Vi satt en stund till i solen och sen gick vi till Gina Tricot och Ida provade en massa kul kläder. Efter det satt vi bara i mitt i city och pratde och vid halv fem gick Linnea för hon skulle också på skolforum. Jag och Ida gick då och åt på McDonalds, där träffade jag Chon som vi umgick med ett ta tills hans buss till hammarö gick. Väldigt länge sen jag såg honom också och det tar nog ett tag innan vi ses igen. När han hade försvunnit gick vi till Mitt i city igen och shoppade lite på konsum. På vägen ut igen träffade vi en kille som vi träffade tidigare på dagen som var intresserad av global programmet. Han stod och delade ut flygblad om Röd front och det roliga var att vi tidigare hade delat ut flygblad om våran skola till honom. Vi gick förbi där ett antal gånger och pratade lite med dom. Dom förklarade vad det handlade om och vi fick lova att komma på demonstrationen den 1 maj på torget. Kom dit? Dom hade även hyrt en krog på kvällen där dom skulle fira. Vi blev dit bjudna, haha.

Senare tog vi bussen tillbaka till Grums. Vi lyssnade på Infected Mushroom - Converting Vegetarians, den passade så bra in. "This is the time of the revolution". Den är underbart bra!

Nu ska vi snart sjunga singstar när Ida har målat klart sina naglar. Hejdå.

image3

Onsdag

Hallå.

Sitter i min säng hemma hos Ida, eller ja det är ju inte min säng. Jag måste duscha, men jag orkar inte. Så fort jag har skrivit klart detta ska jag göra det. Ida nördar Harry Potter tv spel nu igen, hon har snart klarat hela. Vi var och åt pizza förut på Idas pizzeria, Ida skjutsade mig dit på hennes cykel. När vi kom hem till lägenheten så gjorde vi smoothie, den blev inte så lyckad eftersom min mixerstav gick sönder.

Var och red förut, hade Gabriel och det gick ganska så bra. Det var varmt i ridhuset så man kunde rida i bara t-shirt. I slutet av lektionen så skrittade vi ut en stund, mys!

Imorgon ska jag och Ida på gymnasieforum. Vi måste ha fula skjortor på oss med Åsfjärden tryck på ryggen. Ida tyckte jag jag såg ut som en muskel knutte i den. Hemskt. Vi stannar nog kvar en stund i stan efteråt. Så ingen skola för oss imorgon.

Nej nu är det bäst att jag går och duschar . Hejdå.

Hej Skola

Hej.
Jag sitter i skolan, har tråkigt. Saknar Ida och Linnea som är på gymnasieforum, dit ska även jag och Ida imorgon om jag nu inte har nämt det. Jag vill gå ut i solen. Var ute en sväng nyss, men det var tråkigt att vara ute själv. Sitter nu här och lyssnar på min I-pod, naturkunskapen börjar snart. Usch, jag orkar inte med något idag. Slutar 16.20 idag. Hur ska jag klara mig? Sen så ska jag och rida och efter det kör pappa mig tillbaka till Grums.

Nu gick Jennifer hem också, skit unge. Haha :)


Tisdag

Hej.

Sitter hemma hos Ida i hennes röda soffa och leker med hennes dator. Ida nördar Harry Potter tv spel som vi låndade från bibloteket förut och jag skriver lite till syster och Jocke. Vi köpte glass efter skolan och sen tog vi bussen upp till Ida. Latmaskar är vi. Sen så lagade vi omelett, eller Ida gjorde och jag lekte med datorn. sen så var det andra avenyn och nu sitter jag här.

Jag vill gå ut.

I skolan

Hej.
Sitter i skolan, har nyss kommit tilbaka. Redovisade om Thailand på u-landskunskapen i morse, det gick ganska bra, fast jag borde lära mig att inte läsa så mycket på papprena hela tiden. Efter det åkte jag in till stan för att gå till tandläkaren. Det tog lång tid där för tandläkarna var sega. Missade precis bussen tillbaka till Grums så jag köpte mig en baguette och dricka på sjökvisten. Satt i solen med solglasögonen och åt den, älskar vår. Sen gick jag runt lite på stan och kollade i några affärer, råkade träffa på Mamma och syster som skulle köpa present till någon. Var med dom ett tag. Jag fick en klänning av mamma, gladpotatis :D När jag var tillbaka i skolan hade nästan alla gått hem, men jag hittade Ida och Linnea i datasalen. Och där är jag kvar än. Ska plugga på provet jag ska göra sen. Hejsvej.

Hos Ida

Hej hej. Sitter hemma hos Ida i hennes lägenhet, vi ska snart sova. Dagen idag har varit helt okej, lång skoldag bara. Jag och Ida gick och köpte glass på historia lektionen och satt ute i solen och myste med mina solglasögon. Jag premiär använde mina kinaskor idag, har saknat dom. Efter skolan sjöng vi lite singstar och sen så gick vi ner oh handlade mat. Idag blev det tonfisksallad utan sallad för min del. Har pluggat endel på u-landskunskapen, men orkade inte riktigt för jag är så himla trött. Ska till tandläkaren imorgon klockan 11.20 så jag måste ta mig till stan då. Kommer missa lunchen i skolan då så får köpa mig något i stan. Nej nu ska jag kolla lite i min bilddagbok och sen ska jag sova. Godnatt

Bloggbyte

På grund av otillåtna läsare har nu jag bytt bloggnamn, flyttat över alla inlägg (därav fel datum på de föregående.), och krånglat. Ser nu ganska bra ut igen.

Mitt nya är alltså ManekiNeko.blogg.se

Maneki neko = Vinkande katt

537079-2

Men nu har vi lektion med Assad. Hejdå (vinkar).

Godmorgon

Sitter i datasalen i skolan med Linnea och Ida. Vi ska snart ha engelska, vill inte göra muntliga nationella. Slutar 16.10, orkar inte vara i skolan hela dagen :( Vill ut i solen och äta glass. Skriver mer senare idag. Hejdå

Godkväll

Nu är allt färdigt packat, eller ja nästan iaf. Hittade inte filmen, ville verkligen se den. Så på Pretty Women förut, den är mys. Har sett den typ hundra gånger men den är fortfarande bra. Ska fixa mitt hår nu, sen ska jag nog leka lite vid datorn och efter det ska jag läsa lite ur min bok, Jenny. Den är riktigt hemsk, men den är värd att läsa. Har inte så mycket mer att skriva nu. Hoppas på att denna vecka blir bättre än förra. :)

Hejsvej

Hej.
Nu har jag varit ute och övningskört och det gick rätt bra faktiskt. Men jag är verkligen livrädd när jag kör. Usch, darrar i hela kroppen när jag kliver ur bilen. Vi körde långt ute på ön, på små krogiga vägar där man inte ser ifall det kommer några andra bilar/människor för det är backar, skog och allt möjligt i vägen. Läskigt. Men jag klrade mig levande. Körde förbi där vi brukar ha hästar på sommaren och fick verkligen ett sug att ha sommarhäst. Men det blir det tyvärr ingen i år.

Jag är jätte hungrig och vet ni? Vi ska premiär grilla snart! Wiiiie, längtat efter det.

Jag har pratat med Ida nu också och vi har bestämt att vi ska göra ett nytt försök att jag ska bo hos henne. Så det blir grums nästa vecka. Funderar på att inte ta med min dator den här gången om inte inta har hittat skivan för att instalera internet. Sen så ska jag inte glömma alla saker denna gången.

* Singstar spel
* Mixerstav
* Tjenare Kungen

Söndag

Godmorgon. Söndag idag, hatar söndgar. Pappa väckte mig tidigt, hatar att bli väckt tidigt. Har redan haft två söndags kaffe gäster här.

Men jag ska gå ut nu istället för att sitta här. så hejdå. Trevligt inlägg.

Neko

Hej.

Det här har verkligen varit en tråkig lördag, specielt kvällen. Har bara sett på tv. Först postkodsmiljonären, sen körslaget och sist en film "Helen's små underverk". Nu har jag sett han med blått hår i körslaget, stör mig enormt mycket på hans lugg. Måste vara jobbigt för han att inte se något, men jag tänkte på det förut att han kanske inte har ett öga på den sidan så han döljer det med luggen. haha, jag vet inte. Filmen var rätt kass men jag gillar Kate Hudson så den dög. Jag vill se ut som henne. Har varit riktigt onyttig hela kvällen också, men det får man väl när man har tråkigt och ser på tv med familjen antar jag.

Jag kom på det att jag vill bo hos Ida nästa vecka istället. Får prata ned henne om det. Jag har ju faktiskt inte packat upp resväskan än xD

Jag fick sms från Linnea förut, hon hade haft det trevligt men jag får höra detaljerna imorgon. Spännande!

Sen kom jag nyss på att att jag vill byta användarnamn på min blogg, är det möjligt?

Lördag

Hej. Skulle egentligen skrivit ett inlägg igår kväll men då var bloggen helt seg och ingenting funkade så jag sket i det. Iaf så följde jag med familjen hem till Håkan som fyllde 50 år. Karin och Kristin var där också så vi  kollade på talang med med dom. Senare så kom vi på att vi ville spela familjespel så rotade efter ett spel i deras hylla och hittade TP . När vi skulle börja spela kom Robin och David som också ville vara med. Eftersom det inte fanns några barnfrågor tog spelet ett antal timmar, men det var kul ändå. Vid klockan 1 på natten så lyckades jag och Karin vinna. Så efter det tog jag och Linnea en promenad hem till oss.

Idag har jag varit på husdjursmässa med familjen även Hugo som är elak och har börjat skälla ut endel hundar. Mässan var inte så speciellt spännade faktiskt men det var kul att kolla lite på dom söta djuren, speciellt dom mjuka kossorna. Träffade Camilla och hennes mamma där också. Det är helt hemskt att vi nästan aldrig ses längre nu förtiden. Måste verkligen ändras på. Vi kollade på riddarspel och riddaren jag hejjade på vann. Svartablixten :D När jag var påväg hem så träffade jag Linnea som var i stallet så vi cyklade hem tillsammans. Hon ska på bio ikväll med Jocke, hoppas dom får det kul.

Just nu sitter jag med min syster och spelar Zoo tycon 2, pappa hittade det igår.

Fredag

HejHej

Idag sov jag till 1 och det var verkligen skönt. Mår mycket bättre idag också, prefekt till helgen. När syster kom hem från skolan så gick vi en promenad med Hugo och köpte en glass, cornetto citron såklart. Jag la märke till för första gången under veckan att det var varmt ute och jag behövde inte ens ha en jacka på mig. Tyvärr lyckades vi pricka in just det tillfället då det skulle komma mest moln.
 
Idag är det fredag också fast har inget att göra, men jag vet inte riktigt om jag vill göra något. Skulle igentligen till Uno ikväll för det är spelning där med bland annat Ape rape escape, men känner verkligen inte för det och sen så har jag inte längre någon att gå med. Fast det är ju synd att jag ska missa dom, men jaja.

Imorgon ska jag nog på husdjursmässa, dom har tydligen den på hammarö iår så då måste man ju gå.

Avslutar inlägget med en bild på min stora kärlek, Mikuuuuu <33


298755-11

Ledsen

Pappa lämnade in min kamera på lagning förut. Den kommer vara borta i minst två veckor och jag kanske inte ens får tillbaka den utan får en ny istället. Kommer sakna den jätte mycket. Hur ska jag klara mig utan den i två veckor? helt obegripligt... Min bilddagbok kommer verkligen bli lidande men folk får väl stå ut med suddiga bilder från mobilen. Usch, allt går verkligen dåligt nu..

Godmorgon

Hej

Har just gått upp. Har knappt sovit något alls i natt, var inte varit trött överhuvud taget. Fick i mig lite fil och flingor nyss. Missar Nationellaprov i Engelska idag, Toppen! Har inte så mycket att skriva just nu. Saknar skolan, eller inte skolan utan mina vänner.

Jag lyssnar på Kent och är allmänt deppig som vanligt typ .. Vädret är fint idag också men jag orkar nog inte gå ut.

Hejdå

Hej

Hej. Har tråkigt och skriver ett inlägg igen. Mår sämre nu igen, har ont i hela kroppen och febern har stigt. Orkar knappt stå upp för då blir jag jätte snurrig i skallen. Därför ska jag lyssna på "Familjen - Det snurrar i min skalle" haha. Har inte ens orkat plugga idag, kommer gå skit på provet på fredag om jag nu ska till skolan. Ärligt talat vill jag inte vara frisk då, men då får jag ännu mer efter mig. Jag känner mig som världens sämsta människa.

Såg på Andra avenyn förut, blir så himla sur på Kim. Sen har jag typ kollat på alla An Cafe videos som finns på youtube, tog ett antal timmar. Hittade värsta roliga filmen. Ska se på lite hockey snart och påtal om hockey så drömde jag ngt läskigt igår. Det var så här att jag var på Cloettas center (LHC's arena) för att se på matchen som igentligen är idag. När det bara var några minuter kvar av matchen så så fick Linköping två utvisningar och Hv71 fick en. Plötsligt så blir dom två Linköpings spelarna skjutna av någon i publiken. Det blev panik i arenan och alla börjar springa mot utgångarna. Efter det så började explodera på olika ställen i arenan, bomberna låg i massa barnvagnar. Det var verkligen kaos, men jag klarade mig ut oskadd. Det var mycket mer som hände men jag orkar inte skriva så detaljerat. Det var verkligen jätte läskig, brukar aldrig drömma läskiga drömmar men under de här dagarna som jag har varit sjuk så har jag drömt massa läskiga saker. Kan bero på att jag sover väldigt mycket och dåligt kanske.

Ha en bra fortsatt trevlig dag!

Godmorgon

Fortfarande sjuk, febern har iaf sjunkit. Nu har jag mest ont i huvudet, ryggen & halsen. Sov till typ 11 sen har jag mest kollat på tv. Har till och med lyckats få i mig en smörgos och ett glas med cola xD Hugo och jag är ensamma hemma, han rymde förut när jag släppte honom på gården. Han hade smitit igenom en springa i staktet, elak hund. Så precis när jag skulle springa in och sätta på mig en jacka så kom han springande på gatan in till vårat hus. Vilken tur! Ville verkligen inte springa och leta efter honom som jag ser ut nu.

Jag lyssnar på Girugamesh just nu, dom är bra.

Ska se på Andra Avenyn nu. Hejdå!


298755-17

Sjuk

Hej
Som jag skrev i förra inlägget så försvann förra inlägget två gånger och jag orkar inte skriva om det så långt igen. Men igår flyttade jag ju till Ida, vi lagade tacos och gjorde dallerpudding. maten blev god men dallerpddingen var alldelse för söt för min sak. Men den var kul! Vi sjöng en massa singstar och karaoke och fick jätte ont i halsen. Senare på kvällen började jag känna mig dålig och det kändes som jag hade hade feber. När jag vaknade på morgonen mådde jag ännu sämre, svimmade till och med på golvet. Så jag gick inte till skolan utan var kvar i Ida's lägenhet helt själv, men det var lungt för jag sov hela tiden. Senare på dagen kom mamma och hämtade mig och jag fick åka hem till hammarö igen. Så himla typiskt! Varför blir aldrig min planer som som dom ska? Kände mig elak som bara lämnade Ida, men det är väl inte särskil kul att ta han om mig.

När jag kom hem så la jag mig och sov, till typ 8 på kvällen. Åt pyttlite mat när jag vaknade, klaar inte av att äta mat när jag är sjuk. Vid 9 började jag se på Prinsen och jag, som gick på tv. Har sett den ett antal gånger och den är faktiskt inte särskil bra. 

Men nu sitter jag i min säng med ny mjuk maddrass med min bästa vän datorn. Ska sova snart om jag nu kan. Mår fortfarande skit och har jätte hög feber. Så ingen skola eller ridning för mig imorgon.

Föresten så är Linnea sjuk, hon har också feber. Vi har väl smittat varandra i helgen. Men hejdå . 

Rubrik

Godkväll.

Nu har inlägget försvunit två gånger, så ni får tålmodigt vänta till imorgon med flera inlägg =)


Söndag

Hej. 
Nu har jag packat klart allt. Kommer bli jobbigt att bära på. Idag har jag typ inte gjort något vettigt. Suttit mycket vid datorn som vanligt, gjort smoothie, kollat på Djävulen bär prada, och kollat på tre avsnitt av andra avenyn. Ska nog sova snart, är trött och har ont i huvudet. Jag längtar faktiskt till imorgon, mest för att jag ska bo hos Ida. Men även lite till skolan. Vet inte riktigt varför men.. Har inte så mycket mera att skriva just nu tror jag. Så Godnatt.

Socker med Kent är bra

4 Strul och en Pojkvän

Godmorgon!
Det blev lyckat igår, helt otroligt. Det var riktigt kul faktiskt. Ida skulle ha varit med, vi skanade henne. Iaf tillbaka till igår. Sean kom hit igår. Jag lagade nudlar och skämde bort mig totalt. Sen kunde jag helt plötsligt inte äta med pinnarna heller, kunde inte äta överhuvudtaget. Sen åt vi lite Ben & Jerry's , men den nya smaken var inte lika god som den vi åt dagen innan. Sen blev det lite party med blå dricka. Sen gick vi till bussen, trodde vi hade missat den eftersom den var så sen. På bussen satt vi och lyssnade på skoghalssfjortisar som skulle på fest. Det var kul. Inne i stan tog vi en orange buss till norrstrand och jag var duktig som hittade hem till Daniel. När vi kom in var det rätt trist först för det hade inte kommit några folk typ, så jag, Linnea och Sean gick till Shell och köpte dricka. När vi skulle gå tillbaka så gick vi vilse på Norrstrand och gick en jätteomväg. Men till slut hittade vi tillbaka och då hade det kommit massor av folk. Sen så flöt det på hela kvällen. Vi sjöng för Stefan och åt tårta som Daniel hade gjort, den var jättegod! Under tårtätandet träffade Linnea sin pojkvän typ :D Dom var söta och kunde inte slita sig från varandra under hela kvällen. Sen träffade jag min pojkvän där någon gång. Killen med lustgas. Sen vet jag inte vad jag ska skriva. Kommer inte ihåg allt som hände. Det spelades mycket Infected, slagsmålsklubben och kent, det gillar jag! Vill träffa min nya rosa hårliga vänn, malin igen :D Hon var trevlig! Vill träffa alla igen. Vi gick ifa in till stan så vi var där vid halv två och då tog jag och Linnea Bussen hem till hammarö igen. Vi träffade Sara Axelsson på bussen också, det var också kul! Väl hemma satt vi och babblade en massor och skrev till folk på msn.

Idag vaknade jag vid 1, tidigt för att vara mig. Linnea hade redan försvunnit. Det gjort hon vid sju då hon skulle till stallet. Stackare! Ska inte göra så mycket idag förutom att städa, packa och glo på andra avenyn. Grums hela nästa vecka :D LÄNGTAR!

298755-16

Lördag

Hej. Gårdagens blogg inlägg blev som sagt misslyckat. Allt blev misslyckat. Idag har vi fortsatt vara misslyckade. Men ikväll ska det blr bättre. Vi har åkt massa buss idag och mer blir det. Vi var på bergvik en liten stund och satt och gungade i en hammock. Träffade Marcus & Sebsatian i några sekunder. Sen mötte vi Daniel och massa mer dom bestämt inne i stan, vi fick inte vad vi skulle ha. Nu är vi hemma igen och vi dricker smoothie. Sen ska vi äta nudlar och ännu mera Ben & Jerry's glass. Sean  kommer nog hit om en stund, om han vågar åka på dom läskiga hammarö bussarna. Sen blir dte att åka in till stan igen och vidare till Daniel. Hoppas på en kul kväll!

298755-15

Ett Misslyckat Blogginlägg

Nu är det dax att börja blogga igen efter ett långt upphåll. Jag är ensam hela helgen så Linnea bor hos mig. Vi är misslyckade. Vi dricker grön dricka och blir depprimerade. Inget fungerar. Vi har bakat fläskfile, druckit pasta och ätit whisky. Och vi får inte glömma tequillan blandat med brännvin, den var god. Vi har pratat om klassen, den kan man prata om i flera timmar. Vi har rullat bollar och nyss mediterade vi. Vi skulle ha något bra. Jag dödar Linnea med An Cafe. Linnea läser om en deppig dag.

Imorgon blir det bra.

HejHej

Under ombyggnad...

Hej Ida

Hej Ida

RSS 2.0