Låt oss bli dom som försvann

Hej

Förlåt för att jag inte har skrivit något på någon dag och jag tänker inte skriva något nu heller.
Imorgon bitti åker jag och Ida till Putte i parken, ha det bra.

PIP


Här är spelschemat för Putte i parken, ringade in dom band som jag vill se. :D Borde verkligen sova nu . Syns typ inte, men ändå.



Blå Jeans

Hej
Det blev aldrig att vi åkte till Mörudden, tur det för jag tycker inte om den badplatsen, äcklig botten. Istället cyklade vi ända till Edsviken, fast först var vi på Ica och köpte chokladbollar, chips och ostbågar. Det var underbart skönt i vattnet, jag och Sofia låg nog i en timme och bara pratade en massa skit. Sen satt vi på stenarna och åt onyttigheter och babblade en massa. Måste bara säga, du är sjuk. Sen cyklade vi hem till Malin, eller Sofia åkte hem då och Gina försvann en stund. Jag och Malin bakade en mjuk chokladkaka och en kladdkaka och såg på Kung Fu Panda, dom blev mumsiga. Senare kom Gina igen och vi såg på halva Bee Movie för sen blev dom för trötta och ville sova så jag drog mig hemmåt. Och nu sitter jag här och lyssnar på bra musik, fast nu är klockan 04:00 så det är dax för mig att sova.

Malin och Gina


Smile

Jag har varit duktig idag och nästan gjort klart hela relgionen, bara lite kvar som jag gör sen. Jag pratade med Ida jätte länge förut men mitt batteri dog och när jag försökte ringa upp henne sen så var det upptaget. Men vi hade typ ändå tänkt att lägga på. Om en liten stund kommer Sofia hit, vi ska cykla hem till Malin och hämta henne och Gina och sen så ska vi cykla vidare till Mörudden och ta ett kvällsdopp. Härligt! Jag har velat bada hela dagen. Ska försöka ta lite bilder som jag lägger upp senare.
Ciao

I still remember

Godmorgon

Det gick faktiskt att sova i natt, fast jag sov i mina föräldrars rum eftersom det är en aning svalare där. Har ätit frukost nyss och sitter och lyssnar på min nya favorit låt Lady Gaga - Just dance den är verkligen party, blir helt peppad av den. Sen så har jag blivit bjuden på ett party på skoghall, det är Sara Axelssons kompis Susie som ska ha det. Kan säkert vara kul och sen så måste alla ha något rosa på sig. Kommer inte riktigt ihåg när det var riktigt men får ta reda på det.
Idag måste jag verkligen göra klart något skolarbete, känns inte alls kul men jag måste. Har egentligen lust att åka och bada en stund men det är inge kul att göra det själv.

Nu dog min tv, myrornas krig? Jag tror faktiskt att dom vita vinner.

Just Dance

Jag har tråkigt, men jag orkar inte gå och lägga mig. Fast klockan är halv tre så det är nog dax lite. Kände att min blogg behövde lite omväxling så jag bytte header och bild. Ska byta lite färger också men det vet jag inte hur man gör så då behöver jag lite hjälp. Sitter och diggar till partyhits på NRJ, jag vill också ha den kanalen. Jag och Emelie lyssnade alltid på den inne på hennes rum, den är party. Det börjar bli lite svalare i huset nu, så då kanske det går att sova.

Like eating glass

Det är hur varmt som helst, jag håller på att avliva. Hjälper inte ens att att jag har två fläkter på, kommer aldrig kunna sova inatt. Funderar på i fall jag ska gå ut en sväng, men vad ska jag göra där ute alldeles själv? Jo just det, jag är själv hemma under veckan. Familjen åkte till min morbrors stuga i Svanesund (ligger utanför göteborg), palla att vara borta en vecka, komma hem en natt och sen åka iväg igen. Jag orkade i alla fall inte förlja med, har inte tid med det heller. Måste göra skolarbete sen ska jag ju på Putte i Parken på torsdag. Ida kommer hit någon dag innan också, eller när hon nu vill komma. Kanske ska träffa Lukas någon dag också.
Har sett på Kingdom of heaven, den var ju inte alls så dålig som jag hade för mig att den var. Sen så har jag smällt i mig en skål med popcorn och en chokladkaka, jag blir äcklad av mig själv.
Vad ska jag göra resten av natten?

Det lilla livet

Hej,

Nu är jag hemma igen. Skulle egentligen ha skrivit ett inlägg innan jag åkte men det blev inget med de eftersom pappa stängde av nätverket. Jag har i alla fall varit i Blekinge och i Malmö, tänkte att jag skulle skriva lite om varje dag.

Lördag
Gick upp tidigt och åkte sex timmars bilresa till stugan i Blekinge. Trängdes i baksätet med syster, Kristin och Hugo. Vi tog fikapaus på en rastplats i Jönköping. Precis innan vi var framme vid stugan köpte vi en glass vid något ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter. Det var sjukt kul, jag och Kristin stod och gapskrattade åt han som sålde glassarna. Han skulle göra en blåbärs kula men glassen var så hård så den flög iväg flera meter.
- Det gjorde faktiskt ont, blåbären är för håååård.
Väl framme i stugan gick vi på rund vandring vid campingen, Hugo hoppade från bryggan och syster jagade pinne i havet. På kvällen såg vi på någon skräck film som gick på tv som jag har sett någon gång innan.

Söndag 
Tidigt på förmiddagen kom familjen Kahn och hälsade på oss, dom åkte runt i södra sverige med sin husvagn. Jag och Camilla hade hur tråkigt som helst hela dagen, vet inte hur vi lyckades. Vi såg i alla fall på Alvin och gänget, älskar den. Gick på en massa promenader den dagen.

Måndag
Familjen Kahn åkte hem strax efter att vi hade ätit frukost och tog bilen till Kristianstad. Där kollade vi i lite affärer och åt mat, äcklig kebab. Sen så tog jag tåget till Malmö där jag träffade Emelie och hennes kompis Sara. Vi satt i stan en stund innan vi sa hejdå till Sara och åkte hem till Emelie och åt tacos. Senare på kvällen så cyklade till en park där vi träffade Tanja, Sara, Mandos och några till som jag inte kommer ihåg namnet på. Jag blev blyg men det var ändå kul, vi satt där länge och lyssnade på familjen och Kent innan vi blev bjudna på någon fortisfest som vi cyklade till. Det var väl inte så jätte kul där eftersom jag inte kände någon, men lite party blev det väl. När vi kom hem så började vi kolla på Edward Scissorhand, men vi orkade inte se klart hela.

Tisdag
Följde vi med Sofie in till stan. Jag fyndade ett par Cheep Monday för hudra kronor på Weekday och sen köpte jag även knästrumpor, lösögonfransar och hårfärg. Vi satt vid kanalen och drack Frapino, det är mums. När vi kom hem så åt vi mat och kollade på film, Gilbert Grape. Den är verkligen jätte bra. Älskar både Johnny Depp och Leonardo Dicaprio i Gilbert Grape. Vi såg även två avsnitt av Sex and the city, har börjat att titta på det. Funderar på att köpa boxarna med alla avsnitt.

Onsdag
Åkte vi till Köpenhamn för att gå på Tivoli, först åt vi god pizza på torget. Köpenhamn påminner om London. Vi åkte dom flesta karusellerna, tyvärr var det väldigt lång kö. Jag åkte även världens högsta slänggungor som jag hatar, men jag kände att jag var tvungen att åka den eftersom jag åkte den två gånger när jag var där förra gången. Trodde att jag skulle ramla ner och dö. Vi åkte även Demonen, älskar den. Vi köpte världens godaste spanska vofflor med glass. När vi kom tillbaka till Malmö så gick jag och Emelie och träffade Sofie. Vi hade lite party på en bänk med Nalle Phu muggar medans vi väntade på Tom och Ellis. Det blev en trevlig kväll även om den slutade lite dumt.

Torsdag
Så sov vi länge, när vi vaknade så var det jätte varmt så jag och Emelie bestämde oss för att åka till Ribban och bada. Det känndes verkligen som om man var utomlands där, påminnde om Califonien faktiskt. Vi hade lite picknick med hallonsoda innan vi badade, vi fick besök av nyckelpigor och massa getingar. Det var inte alls så kallt i havet som jag trodde det skulle vara, vi simmade ut till en flytbrygga och låg där och stekte ett tag. Efter att vi kom upp ur vattnet så hade vi lite mer picknick innan vi tog bussen hem igen. Resten av kvällen såg vi på film, Juno och Chocolat, dom är bra. Johnny Depp är grymt snygg i den.

Fredag
Åkte vi till västrahamnen och köpte glass, citron & lime + hallon glass, hur god som helst. Fotade en massa på Turning Torso, det är en häftig byggnad. Jag vill bo där, jag vill bo i Malmö. Vi åkte hem sen och åt mat och gjorde iordning oss för att ta bussen i till stan där vi mötte Sara, Max och Anton. Vi åkte på stapelfestivalen där vi träffade ännu mera folk, Elin, Ellie, Mandos, Jocke, Max Kusin och säkert någon mer. Sara spanade in killen i grönt och åt päronglass, hon är kul. Vi lyssnade lite på ett elictronic band som var väldigt bra om dom hade tagit bort sångaren. Vi tog sen bussen till stan för att gå på Möllevångsfestivalen. Det var en supersöt kille på bussen som vi spanade in vi pratade även lite med honom senare men det var mest hans kompisar som pratade. Vi lyssnade lite på något band och försökte bli lite party, jag lyckades inte. Satt resten av kvällen på några kuddar och chillade, blev rätt tråkigt eftersom Emelie försvann iväg och lyckades komma in på en bar. Jag och Elin fick inte komma in, vi såg väl för små ut antagligen. Satt och pratade med en små mysko kille som försökte ragga på mig, gick inte särklit bra för honom. När han blev alldels för jobbig så sa jag åt honom att han fick gå och leta upp någon annan tjej. Vid halv ett tog vi bussen hem. Åt natt mat och kollade klart på Edward Scissorhand.

Lördag
Gick jag upp tidigt för att packa iordning allt och åka till tågstationen för att ta tåget till Sölvesborg där min familj hämtade mig. Bilresan hem var riktigt dryg. Vi stannade till i Gränna där vi åt jätte god pizza och köpte en massa polkagrisar. Jag har sett hur dom gör polkagrisar nu. Resten av bil resan hem var och jätte dryg. När vi kom till Hammarö så blev vi bjudna på Middag hemma hos Kristin. Det var trevligt, vi spelade massa Mario Cart Wii, såg på film, åt massa nötter och skrattade åt Kristins pappa som på något konstigt vis blev jätte full. Vid ett tiden kom jag äntligen hem, fast jag längtar redan tillbaka.

Blev ett långt inlägg men jag ska nog skriva lite mera sen. Måste mata Kaninen nu, hejdå!

My humps

Hej

Förlåt för att jag är dåliga på att skriva nu men det finns ju inte så mycket att skriva om. Febern har typ försvunnit nu, det är väldigt skönt. Imorgon ska jag hem till Linnea, även Ida kommer dit. Vi ska laga mat och prata en massa, blir kul. Om ni undrar vad jag har gjort de senaste dagarna så har jag konstant kollat på tv ungefär, massa dåliga pogram som man börjar följa när man är sjuk. Köpte PIP biljetterna idag så nu är det fixat i alla fall. Det är inte långt kvar till de heller :D Wieee, längtaaaar! :D


Ooh La


Jag har lite panik, för det känns inte som om jag kommer att bli frisk innan lördag och då åker jag till Blekinge med familjen där jag inte stannar mer än någon dag eftersom jag ska vidare till Malmö. Pratade med Emelie för en stund sen så nu är det klart att jag får bo hos dom. Febern har sjunkit med en grad i alla fall och det är ju lite posetivt. Jag vill träffa Ida och Linnea, MÅSTE göra det innan vi åker. Vi har så mycket att prata om och så skulle jag och Ida behöva fixa ett tält och lite andra saker. Det här var inget lägligt tillfälle att bli sjuk på.

Ida målade en söt bild åt mig förut :)


Om du var här

jag är inte död ifall ni tror det, bara nästan. Ligger mest i soffan och orkar inte göra någonting, glor på tv hela dagarna då jag inte sover. Finns inget kul att skriva om.

beauty is the beast

jag håller på att dö här, skyhög feber och jätte sjuk. Finns nog inte ett enda ställe på/i kroppen där jag faktiskt mår bra. Vill bli frisk, nu när vi har besök och Linnea har kommit hem. Sitter och pratar med henne på msn nu :D Orkar inte skriva, det är för ansträngande.

Hörde en låt på radion igår, på någon dansbands kanal. Vi dansade till den på Arvika, vill veta vad den heter. Den är kul :D

Mannen i den vita hatten

Hej

Kusinen med familj kom igår, blev en trevlig kväll med mycket onyttigheter. Frammot natten började jag må dåligt och när jag skulle gå och lägga mig hade jag feber. Varför lyckas jag alltid? Jag har varit sjuk hela veckan och nu ska jag ha feber också. Dom andra är nu och plockar jordgubbar och jag är hemma själv med Hugo. Jag missar allt, dock tycker jag inte att det är särskilt kul att plocka jorgubbar men jag vill ju umgås med dom eftersom jag inte har träffat dom på jätte länge. Får proppa i mig lite piller sen så kanske jag mår bättre, fast det känns ju tråkigt om jag skulle smitta dom. Skit också.

Lyssnar på Mannen i den vita hatten med Kent, får minnena från Arvika tillbaka och du var verkligen söt då.

Louise och Ida goes to Putte i Parken! Vi ska fixa och planera någon dag under veckan.

  

Can I hold you one last time?

Hej

Jag har ont i mina ben, dom värker. Det känns typ som växt värk, tänk om jag växer. Skulle inte göra mig något att bli några centimenter längre. Aoow, det gör verkligen ont.
Det sitter ett äckligt djur på skärmen
Snart kommer alla männiksor, måste göra mig i ordning men pappa ockuperer toan. Han spikar upp ett skåp tror jag.

One last time med The Kooks är en underbar låt.

Never let you go

Hej

Sitter och spelar sten, sax, påse med Marcus på msn, sjukt kul. Hahah! xD Viste inte att det fanns sånt där. Kvällen blev misslyckad, eller misslyckad ska man väl inte säga, ganska trevlig egentligen. Letade efter massa party förut och hittade ett hemma hos Danne som jag kunde ha gått på, men jag sket i det för det kändes som om ingen vill ha mig där. Jag var på extremt dåligt humör, men det verkar inte som om någon saknade mig i alla fall. Sen så hade jag inget att dricka heller så jag stannade hemma och såg på film med pappa. Tuck everlasting som gick på fyran, den var helt okej. Hon som spelar Winne är verkligen söt, så vill jag också se ut.

Imorgon kommer syster hem, även kusinen med familj. Äntligen händer det något. Måste komma ihåg att jag ska ringa Emelie också, inte glömma.

Nu ska jag väl sova snart, eller nej det kommer jag aldrig kunna. Klockan är för lite för det. Kanske ska ta och spela lite Bitch? För det har jag ju inte gjort redan idag....


Pussycat

Hej

Bestämde mig igår för att åka in till stan idag, så det gjorde jag. Blev inte så lyckat till en början eftersom bussen jag skulle åka med inte gick, jag hade kollat fel i busstabellen, lyckat! Tog en lite senare buss iaf. Var på Eldopolen och köpte mig nya Kinaskor eftersom mina inte längre är så hela, blir så när man har dom på Arvika. Råkade bli så att jag köpte mig två par, ett par svarta och ett par lila. Var inte rikigt meningen men jag tyckte dom lila var så söta, dom är ju inte särkilt dyra så det gör inte så mycket. Sen så köpte jag lösögonfransar på Kicks, inte såna jag egentligen vill ha men köpte dom så jag har några så länge tills jag har fått tag i dom andra. Träffade lite trevliga människor, Rebecka Albinsson, Sara Axelsson och Gina. Pappa kom senare och hämtade upp mig och vi åkte till day & Night och köpte mat, kycklingskebab rulle. Dom är hur goda som helst där!
Nu sitter jag här och gör ingeting typ, letar efter något party. Tror det ska vara det hemma hos Daniel så får se om jag kanske ska dit. :)

Hade på mig "Det snurrar i min skalle" t-shirten idag, älskar den.


 



 
Kinaskorna



Folk bits!



Nu har dett gått en hel vecka sen jag träffade dig, det var väl någon gång vid den här tiden vi möttes. Det var en underbar natt. Usch, tiden går alldeles för fort.. Ge mig en tidsmaskin någon, så jag kan resa tillbaka i tiden...?

Våga vara rädd

Heeeeej :)

Nu har jag varit dukitg, jag har städat nästan hela mitt rum. Dock ser man nästan ingen skillnad. Jag har varit ute med Hugo när det var regnuppehåll, blev ingen långpromenad eftersom regnet hann ikapp oss. Sen har jag lagat mat också, det blev riktigt mat, lax och coscos. Ida's recept, hur gott som helst blev det. Så nu är jag proppmätt.
Pratade med Ida nyss, kom på att jag faktikst inte har frågat henne om hon skulle vilja följa med mig på Putte i parken.Så det gjorde jag, och vet ni? Hon var inte alls emot det utan tvärt om, hon skulle fundera lite på det och prata med hennes föräldrar. Hoppas, hoppas, skulle verkligen vara hur kul som helst om hon följde med mig. Nu är jag lite happy, men får inte hoppas fö mycket. Är Linnea hemma då också tro? Tänk om hon också skulle vilja följa med? Näeej, hon är nog på Rhodos då och sen tror jag inte hon har pengar över till det.

Ska nog spela lite sims snart och sen vid nio ska jag se på någon film som går på 5:an. Efter den så skulle dom visa The ring 2 också, får se om jag glor en stund på den. Har sett den två gånger men kommer nästan inte ihåg något.


and I found this boy

Godmorgon

Vaknade upp för ca 2 timmar sen, mina ögon var då helt kletiga. Tror jag har fått ögon inflamation/infektion, kommer inte ihåg skillnaden. Verkligen toppen, jag ville bli frisk inte mer sjuk. Ska vara ensam hemma med Hugo hela dagen, superkul. Tycker mest synd om Hugo faktiskt. Måste hitta på något att göra. Kanske vi ska ta en långpromenad? Fast det regnar så mycket nu så jag vet inte.. Måste städa mitt rum också, får ju göteborgs gäster hit på söndag som ska bo i mitt rum. Ska bli kul eftersom jag inte har träffat dom på jätte länge.

ni behöver inte läsa det här nedanför
usch vad mycket jag saknar arvika, det är jobbigt. Jag saknar allt, även sånt som man verkligen hatade.
Jag saknar att vara så glad, jag saknar människorna, jag saknar musiken, jag saknar konserterna, jag saknar spontan dansen på vägen, jag saknar emelie och sofie, jag saknar party Karin och party louise, jag saknar alla vänner och ny funna vänner, jag saknar värmen, jag saknar det kalla vattnet, jag skanar solstolarna, jag saknar soluppgångarna, jag saknar det trasiga tältet, jag saknar partytältet, jag saknar dom varma energidryckerna, jag saknar den äckliga maten, jag saknar att vara smutsig, jag saknar att vara nerkladdad, jag saknar alla söta pojkar, jag saknar orion, jag saknar mattorna, jag saknar super mario dans, jag saknar draktältet, det är nästan så man saknar bajjemajjorna, jag saknar lakritsremmarna, jag saknar att det är obekvämt när man sover, jag saknar killen med den stora sterion som jag bet i armen, jag saknar camp Inferior och alla människor där, saknar alla kramar och kyssar, saknar att vara galen, saknar kundvagns race, saknar playahead tältet, jag saknar att sitta i grässlänten och kolla på band, sakna att vara svettig och äcklig inne på apollo, sakna såpbubblor,jag saknar tolättkillen som bodde i dom tre gröna partytälten, jag saknar alla campen, jag saknar vattenkrig med mannen med masken, jag saknar gula gubben, jag saknar Oscars gröna slagsmålsklubben t-shirt, jag saknar att åka och bada, jag skanar promenaden in till arvika, jag skanar sökandet efter tanborste, jag saknar min neko väska, jag saknar att gå fel och hamna i camp dalsland, jag saknar benskydds och soväcks killen, jag saknar att vara Amor med pilbåge, saknar Emelies schtekare, saknar mjukosten och brödet, jag saknar sterion som aldrig ville funka, jag skanar att göra vad som helst, jag saknar att chilla i camp schtek, jag saknar Lasse och natten men dig....

nu får jag ge mig, men det finns hundra saker till som jag skulle kunna skriva ner....

Gravitation

Jag är hur trött som helst och ska snart sova, får se hur det går det är nämligen extremt varmt. Jag har hittat ett par söta skor som jag vill ha. Jag ville ha dom för länge sen också men sen så tog dom bort dom från hemsidan men nu finns dom där igen. 498 kr kostar dom, inte allt för dyrt. Dock blir det lite svårt att köpa dom eftersom jag måste till en storstad för att göra det. Hittade dom på --> http://www.shock.se/



Sen så har jag blivit besatt av lösögonfransar, ångrar att jag inte köpte med mig några från Arvikafestivalen. Hatar att ha mina egna korta. Kollade lite på nätet och hittade några som jag ska köpa så fort jag kommer till en shock affär. Måste verkligen till en storstad snart, Stockholm, Göteborg eller Malmö skulle inte vara fel. De två första paren är från shock och ska införskaffas så fort som möjligt. De sista är lite knepigare, de är nämligen från märket ardell fashion lashes och jag vet inte någon speciell affär som säljer dom. Bara en i stockholm där jag köpte dom förra gången, älskar dom verkligen men jag lyckades mosa dom när jag sov med dom på under arvika, gör inte det!


Nu är det dax för mig att sova tror jag. Godnatt

Ett rymdskepp, hallå?

Hello

Jag pratade med Ida förut i telfonen över en timme, det är rekord för mig. Jag saknar henne, även Linnea som fortfarande är i London. När kommer du hem människa? Jaghar i alla fall fått ett Vikort av henne med röda dubbeldäckare på. Någon gång nästa vecka ska i alla fall Ida komma hit. Det är helt tråkigt för vi hade ju planerat att jag och Linnea skulle åka hem till henne när det är fryksdalsdansen men jag kommer antagligen vara i Malmö då.

Var på IKEA förut med mina föräldrar, Mamma bytte sin säng som var alldeles för hård. Sen åkte vi och köpte pizza, känns som jag äter det jämt. Det är typ inte gott längre.

Nu försöker jag ragga en tältkompis till Putte i parken, Karin kunde ju inte längre följa med dit. Det är ju hon som har tältet eftersom mitt mosades under Arvika. Jag måste verkligen dit känner jag. Snälla kan inte någon följa med mig?

Jag skanar min syster, tråkigt utan henne här hemma. Hon kommer inte hem föräns på söndag från Strömstad. Idag har hon varit på Liseberg, jag vill också ha kul.

Jag vill se på någon bra film men det verkade inte som om det gick någon på tvn, förutom The ring som jag redan har sett ett antal gånger. Får se vad det blir.

Kan inte sluta tänka på dig

Ladykiller

Jag fick ett sött armband av Gina igår som hon köpte när hon var i Turkiet. Det är till och med ett L på de.


Cry your eyes out

Förlåt för att jag inte skriver så mycket, har ingen lust eller ork till det. Det finns ändå inget spännade att skriva om, förtom att jag saknar arvika så jävla mycket men det orkar ni inte läsa om ännu en gång.

Jag är fortfarande sjuk, vill bli frisk nu. Jobbig hosta som aldrig vill sluta och sen har jag blvit jätte förskyld. Vill bara sova hela tiden, men jag kan knappt sova överhuvudtaget.
Igår hade jag så himla tråkigt så jag bestämde mig för att åka in till stan och kolla om det var något kul, det va ju Rix Fm festival så det var fullproppat med folk. Jag hade tänkt mig att köpa en glass men det var så lång kö överallt så jag sket i det. Gick några varv runt torget sen åkte jag därifrån igen. Träffade endel trevliga människor, Chon som var på kram humör, Sara Axelsson som jag pratade endel med, Jesper och Emelie som var söta i likadana byxor och Dexter som jag även träffade i Arvika. Jag tog bussen till skoghall där jag gick av och sen gick hem till Gina där även Fredda var, skräll? Är dom någonsin utan varandra? I alla fall så spelade vi Monopol och även endel poker med hennes bröder, skräll? Typsika sommarkvällar för oss, i alla fall förra sommaren. Det slutade med att alla var jätte över trötta och Fredda och Klas hade världens dåligaste humor. Fick skjuts hem någon gång efter ett .

Idag när jag vaknade så bakade mamma bullar, så det blev nybakta bullar till frukost. Vad ska jag göra idag? Ingen aning. Ska försöka att göra lite skolarbete och försöka att inte tänka så mycket, blir för jobbigt då.

jag vill ha dig

Hög luft

Hej

Jag är tidigt uppe, ska till tandläkaren inne i stan. Är dom tvugna att ta en sån tidig tid? Jag vill sova och inatt så kunde jag faktiskt det för första gången på länge. Äter frukost och håller på att dör av att det det är så himla kallt. Hittade en senare buss in till stan så jag tror att jag kryper ner under täcket i några minuter till. Sitter och lyssnar på en låt som påminner väldigt mycket om Arvika, kommer inte ihåg vad den heter men jag tycker om den. Nej hejdå nu fryser jag ijäl-

Do you want to go to the seaside?

Hej

Sitter och lyssnar på The Kooks, får alla minnena tillbaka. Inte från själva konserten utan från dig och mig när vi gick  hand i han ner för skogsstigen tidigt på morgonon innan det började ljusna. När vi sjöng tillsammans, Naive, Seaside. Varför lämnade jag dig? Kommer aldrig i hela mitt liv hitta dig igen. Just då var det inte specielt men nu några dagar efteråt när jag tänker tillbaka på det så skulle jag göra vad som helst för att få göra om allt. Jag vet det var galet, alla tyckte vi var galna men jag tyckte om det. För dig var det säkert inget specielt, du har nog redan glömt mig, allt. Jag kommer aldrig kunna glömma. Jag kommer hata mig själv för det här. Det enda jag har av dig är ett minne. Varje år när jag kommer gå där, varje år inne på orion, varje gång jag sitter på dom stolarna, varje gång jag nuddar i dom staketen, varje gång jag hör TheKooks, varje gång jag har på mig den tröjan så kommer jag tänka på dig. Varför frågade jag inte mer? Varför tog jag inte ens en bild? Varför lämnade jag dig?

Jag har blivit sjuk, hosta, ont i magen, ont i halsen, fryser, kanske till och med har lite feber. Men det är väl så det ska vara efter en festival. Jag tror inte jag ska skriva om allt jag gjorde det, kommer bara förstöra det då. Jag älskar det stället, jag älskar människorna. Samtidigt hatar jag det. Jag måste på Putte i parken, även om det aldrig kommer kunna slå arvika så är det en liten tröst i alla fall. Sen så måste jag till Malmö, jag måste träffa Emelie igen. Jag fattade nog inte riktigt hur mycket jag har saknat henne. Hur kunde det gå ett helt år utan att vi träffade varandra? Hon är den underbaraste människa jag vet, varför ska vi bo så långt ifrån varandra? Varför ska jag vara så långt ifrån allt jag vill ha? Det är ju rätt håll om jag ska ha en chans att hitta dig.

Jag har glömt hur mycket jag egentligen tycker om The Kooks, hur underbara deras låtar egentligen är. Deras texter passar precis in på mitt liv. Jag måste ha den nya skiva nu, varför har jag inte skaffat mig den tidigare? Jag ska på dirketen gå och ladda hem den.

Varför finns det så många frågor som jag aldrig kommer få svar på?



Take me back to the place where I
Loved that boy for all time
Why must life just take away
Every good thing one at a time

I want it back
Well yes I want it back
Yes I want you back
Please give it me back
'Cause I want your love

How can I not even cry?
For such a big thing in my life
The pain it takes the part of me
Turn around and say goodbye

I want it back
Well yes I want it back
Yes I want you back
Please give it me back
'Cause I want you

Super star

Jag vill typ bara dö nu. Har nästan inte sovit någonting i natt, har bara legat och tänkt på allt kul och mindre kul under arvikafestivalen. Sen så har jag haft världens jobbigste hosta som inte vill försvinna. Jag vill tillbaka till Arvika, jag kommer att tjata om det i helt år. Stackars människor som ska umgås med mig. Jag tror inte jag har haft sådär kul någonsin, känner verkligen att jag passar in där med alla galna människor.

Min blogg kommer nog vara ganska död ett tag, orkar inte riktigt med att skriva.

Jag kan inte andas

Hej

jag är hemma igen, Arvikafestvalen var helt jävla underbart. Jag vill göra om allt en gång till. Jag längtar redan till nästa år. Jag har nyss klivit upp ur sängen (19.00) , har aldrig sovit så länge men ändå är jag sjukt trött, om jag la mig ner skulle jag somna på direkten. Mår inte så särskilt bra så jag orkar inte skriva något mera nu.  

Föresten så kom jag inte hem idag som det var tänkt, utan igår men berättar om det en annan gång.

Cities of the future

Hej

Nu är det inte långt kvar tills vi åker till Arvika, ca 10 timmar och 15 minuter. Vill egentligen bara gå och lägga mig så det blir morgon fort, men kommer aldrig kunna somna nu. Sitter och pratar med Emelie på msn, hon ska åka med en buss klockan 03.00 från malmö. Tycker synd om henne. Ska bli kul att träffa henne, har ju inte setts sen förra sommaren.

Håret blev bra förut när jag färgade det, mörklila och rosa. Mitt rum ser ut som ett bomnedslag, har packning överallt.

Kommer inte att skriva på bloggen nu föräns på Måndag, om jag nu orkar det. Kommer antagligen vara helt död.

Nu ska jag borsta tänderna, ha det så bra allihopa! <3


Bild från förra årets Arvikafestival, Sofie, Emelie och Karin


RSS 2.0