Got no love

Hej
Dagen har varit bra, vi firade Linnea på morgonen med chokladmuffins, nallebjörns tårta och presenter. Skoldagen gick fort även om vi hade många lektioner. Jag och Ida kollade på massa Ryanair resor, vi hittade en jätte billig till Berlin. Dit vill vi åka nu! Vi hittade även billiga vandrarhem. Mamma lät dock lite skeptisk till det när jag berättade att vi ville åka till Berlin i stället, men det ska nog gå och övertala henne.
När jag kom hem lagade jag lax med coscos, mums!
Sen kollade jag ock syster på Step Up, helt okej film. Fast det var väl lite en sån där "jag vet hur den kommer att sluta" film.
Hjälpte Josefine lite förut med att fixa hennes header till hennes blogg, kolla och läs här --->http://eumeumeum.blogg.se/
Imorgon ska jag till Tandläkaren, kanske får ta bort tandställningen. Tandläkaren sa i alla fall förra gången jag var där att jag antagligen kommer få ta ut den nästa gång. Hoppas på det, så himla trött på den!

Morgon, väldigt vacker suddig spegel bild
Jag älskar Oscars SMK tröja <3



Kommentarer
Postat av: Josefin

Tack så jättemycket för hjälpen :D Puss!

2008-09-09 @ 07:14:11
URL: http://eumeumeum.blogg.se/
Postat av: Amanda

Heii jag undar bra om du skulle vilja hjälpa mig lite med min blogg ^w^ eller om du kan kåden sp ens header kommer i mitten ^w^

2008-09-10 @ 17:36:50
URL: http://kawaiicupcake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0